Letrozole bubuk

Nomer CAS: 112809-51-5
Penampilan: bubuk kristal putih utawa putih-putih
Standar: USP
Kemampuan Penyetor: 500kg saben wulan
Urip beting: rong taun
Pembayaran: T / T, LC utawa DA
Wektu Pangiriman: Stok Siap
Asal: China
Pengiriman: DHL, FedEx, TNT, EMS, Laut, Udara
Ora bisa ngedol menyang individu
  • Pangiriman Cepet
  • Assurance Quality
  • Layanan Pelanggan 24/7
Pambuka Product

Kita nyedhiyakake bubuk Letrozole

We lagi supplier anjog saka Letrozole bubuk, obat sing umume kuat digunakake ing perawatan kanker balung sing gumantung estrogen ing wanita postmenopausal. Minangka aset aromatase, kerjane kanthi ngalangi enzim sing tanggung jawab kanggo ngowahi androgen dadi estrogen, saéngga nyuda posisi estrogen ing awak lan ngalangi pertumbuhan sel kanker.

Produk kita diprodhuksi miturut ukuran kontrol kualitas sing ketat lan nyukupi norma transnasional. Kita njamin pangiriman pas wektune lan nawakake rega sing kompetitif kanggo tamu sing dihargai. komunikasi karo bandy carane kita bisa ketemu syarat tartamtu kanggo Letrozole.

 

Apa bubuk Letrozole?

Letrozole bubuk iku generasi anyar saka alangan aromatase umume picky, kang instinctively disintesis turunan benzyltriazole. Kanthi nyandhet aromatase, kahanan estrogen mudhun, saéngga nyegah efek stimulasi estrogen ing pertumbuhan excrescence. Ekspresi in vivo 150-250 kaping luwih kuat tinimbang ekspresi aset aromatase generasi pertama Amglutide. Amarga selektivitas sing dhuwur, ora mengaruhi glukokortikoid, mineralokortikoid, lan fungsi tiroid. Panggunaan obat sing dhuwur ora duwe efek nyegah ing stashing kortikosteroid adrenal, saengga nduweni indikator remedial sing dhuwur.

API Letrozole akeh digunakake ing kasus postmenopausal karo reseptor estrogen (ER / PR positif) kanker balung positif. kanker balung gegandhengan karo estrogen. Estrogen wanita premenopausal biasane asale saka ovarium. Sawise menopause, akeh diowahi saka androgen dadi estrogen, lan androgen diowahi dadi estrogen liwat chemoalbook, sing sacara substansial diowahi liwat enzim-aromatase. Nyuda estrogen kanthi nyandhet enzim iki. Cukup, iku obat "gerbang gedhe" sing nyegah konversi estrogen ing wanita postmenopausal.

 

Informasi dhasar

Jeneng produk: Letrozole

CAS: 112809-51-5

MF:C17H11N5

MW: 285.3

EINECS: 675-034-8

Nomer MDL: MFCD00866241

Formula struktural:

produk-1-1

Kemurnian: 99% +

Asal: China

Aplikasi: Anti-kanker

Wektu Pangiriman: Simpenan

Titik lebur: 181-183 ° C

Titik didih: 563.5 ± 60.0 ° C (Prediksi)

Kapadhetan: 1.21 ± 0.1 g/cm3 (Diprediksi)

Kelarutan: dimetil sulfoksida:> 50mg/mL

 

Keterangan Technical:

item

Keterangan

Result

pengujian kadar logam

98.0- 102.0%

99.6%

identifikasi

IR

HPLC

Sesuai karo standar

IR

Tundhuk

Bahan sing gegandhengan A

NMT 0.3%

0.11%

4,4,4 -Methylidenetrisbenzonitrile

NMT 0.2%

ND

Sembarang najis liyane

NMT 0.1%

0.08%

Kabeh impurities liyane

NMT 0.3%

0.2%

Kotoran molah malih organik

Selaras karo syarat ICH

Pelarut sing resik

etil alkohol

etil asetat

 

NMT0.5%

NMT 0.5%

 

0.05%

0.08%

Description

Wêdakakêna kristal putih utawa putih-putih

Tundhuk

Banyu dening KF

NMT 0.3%

0.1%

ukuran partikel

90% <25um

Tundhuk

Turahan ing kontak

NMT 0.1%

Tundhuk

logam berat

NMT 0.001%

Tundhuk

kesimpulan:

Selaras karo USP41

Paket: 100g; 500 g; 1 kg

Kondisi panyimpenan: Simpen ing papan sing peteng, atmosfer inert, 2-8 ° C

 

Informasi Safety

Label barang mbebayani: Xi

Kode kategori bebaya: 36/37/38

Pandhuan safety: 26-36

WGK Jerman: 3

Nomer RTECS: DI4957000

Kode Pabean: 2933997500

Data Bahan Beracun: 112809-51-5(Data Bahan Berbahaya)

Katrangan bebaya: H361fd-H373

Prevention instructions: P202-P260-P280-P308+P313-P405-P501

 

Apa tumindak farmakologis saka Letrozole API?

API Letrozole minangka obat lisan kuat sing digunakake kanggo perawatan kanker payudara sing reseptor hormon positif, ing wanita postmenopausal. Obat iki kalebu kelas obat sing dikenal minangka inhibitor aromatase, sing dikenal kanthi efek anti-kanker.

 

Kerjane kanthi nyandhet aktivitas aromatase, yaiku enzim sing tanggung jawab kanggo ngowahi androgen adrenal dadi estrogen ing wanita postmenopausal. Kanthi nyandhet aromatase, mbantu nyuda jumlah estrogen ing awak, saéngga nyepetake wutah lan panyebaran sel kanker payudara positif reseptor hormon.

 

Wis kabukten sacara klinis bisa ningkatake asil ing wanita sing nandhang kanker payudara, utamane nalika digunakake minangka bagean saka strategi perawatan lengkap. Pangobatan iki wis ditampilake kanggo nyuda risiko kambuh kanker payudara, lan uga bisa ningkatake tingkat kaslametan sakabèhé ing wanita kanthi kanker payudara lanjut.

 

Iki minangka obat sing efektif banget lan ditolerir, kanthi risiko efek samping sing sithik. Efek samping sing umum bisa uga kalebu hot flashes, nyeri sendi, lemes, lan mual. Ing kasus sing jarang, efek samping sing luwih serius kayata patah tulang, tekanan darah tinggi, utawa masalah ati bisa kedadeyan.

 

Sakabèhé, Letrozole minangka pilihan perawatan penting kanggo wanita kanker payudara reseptor-positif hormon. Obat iki nawakake alternatif sing apik kanggo kemoterapi tradisional lan bisa menehi kualitas urip sing luwih apik kanggo pasien sing ngalami perawatan kanker payudara.

 

Apa aplikasi saka Letrozole API?

Letrozole bubuk minangka bahan farmasi canggih sing akeh digunakake ing industri medis. Produk iki dikenal kanthi sifat obat sing apik banget lan digunakake ing perawatan kanker payudara. Iki kalebu kelas obat sing diarani inhibitor aromatase, sing bisa nyegah produksi estrogen ing awak.

1. Perawatan kanker payudara lanjut postmenopausal (sing duwe reseptor estrogen, reseptor progesteron positif utawa sing duwe status reseptor sing ora dingerteni), biasane kanggo perawatan baris kapindho sawise gagal perawatan anti estrogen;

2. Kanggo perawatan lini pertama kanker payudara postmenopause sing maju utawa nyebar sacara lokal (data asing);

3. Terapi adjuvant lengkap kanggo pasien kanker payudara postmenopausal sing wis nampa terapi adjuvant standar tamoxifen kanggo 5 taun (data manca);

4. Iki digunakake kanggo perawatan adjuvant pasca operasi saka pasien kanker payudara awal sing positif hormon.

 

Bahan referensi

1. Letrozole. Ensiklopedia Kedokteran [tanggal kutipan 2017-05-7]

2. Letrozole. Huayuanwang [Dikutip tanggal 16 Februari 2023]

3. Komisi Pharmacopoeia Cina. Pharmacopoeia Republik Rakyat China (Bagian II). China Medical Science and Technology Press. 2020. P568

 

Informasi kontak

minangka profesional Letrozole bubuk pabrikan, kita duwe teknologi canggih, kauntungan ukuran, kualitas paling apik, pengalaman produksi sugih, lan layanan banget. Kaluwihan iki bakal nggawe kita API Letrozole ngadeg metu ing kompetisi pasar lan menang liyane kapercayan lan dhukungan pelanggan. yen sampeyan perlu, pls aran gratis kanggo hubungi kita sembarang wektu. kita bakal mangsuli sampeyan asap.

informasi kontak kami:

E-mail: sales@yihuipharm.com
Tel: 0086-29-89695240
WeChat utawa WhatsApp: 0086-17792415937

Kirim Pesen

Yen sampeyan duwe pitakonan babagan kutipan utawa kerjasama, please aran gratis kanggo email kita ing E-mail utawa nggunakake formulir pitakonan ing ngisor iki. Perwakilan penjualan bakal ngubungi sampeyan sajrone jam 24. Matur nuwun kanggo kapentingan sampeyan ing produk kita.

Kirimi