Linezolid bubuk

No CAS: 165800-03-3
Penampilan: Putih utawa Putih putih nganti bubuk kristal putih
Standar: ing omah
Aplikasi: Antibiotik 
Kemampuan Penyetor: 5000kg saben wulan
Kemurnian: ≥99%
Pembayaran: T / T, LC utawa DA
Wektu Pangiriman: Stok Siap ing Gudang Lokal, 1-3 dina
Asal: China
Pengiriman: DHL, FedEx, TNT, EMS, Laut, Udara
Ora bisa ngedol menyang individu
  • Pangiriman Cepet
  • Assurance Quality
  • Layanan Pelanggan 24/7
Pambuka Product

Kita nyedhiyakake Linezolid API

We offer Linezolid API, antibiotik umume efektif digunakake kanggo nambani macem-macem infèksi bakteri. Linezolid kita minangka kualitas paling dhuwur, diprodhuksi ing panginstalan canggih kanthi kontrol kualitas sing ketat. Kasedhiya ing gelar warna-warni lan jumlah kanggo nyukupi kabutuhan klien. Kanthi moxie expansive ing assiduity pharmaceutical, kita ngarahake kanggo menehi layanan klien ngédap lan pangiriman pas wektune kanggo njamin kepuasan klien. komunikasi kita kanggo informasi luwih lengkap babagan kita Linezolid bubuk lan produk pharmaceutical liyane.



Apa Linezolid?

Linezolid uga dikenal minangka Linazolamide, minangka antibiotik oxazolidone sing disintesis sacara naluri sing disetujoni dening FDA AS ing taun 2000 kanggo perawatan infeksi sing disebabake dening Gram positif (G) cocci, kalebu sing dicurigai utawa diverifikasi sanitarium acquired pneumonia (HAP) sing disebabake dening MRSA, komunitas. - radhang paru-paru (CAP), infeksi kulit utawa andhuk alus kulit sing kompleks (SSTI), lan infeksi Enterococcus (VRE) sing tahan vankomisin.

Linazolamide minangka aset conflation protein bakteri sing tumindak ing subunit ribosom 50S bakteri lan paling cedhak karo titik tumindak. Ora kaya obat-obatan liyane, Linazolamide ora mengaruhi aktivitas peptidyltransferase, nanging mung tumindak ing tataran asli sistem restatement, nyandhet sambungan ribosom mRNA, nyegah konformasi kompleks peresmian 70S, lan mulane nyandhet conflation protein bakteri. Titik lan cara tumindak linezolid unik, saengga ora gampang bakteri positif kanthi karakteristik resistensi alami utawa dipikolehi kanggo nyabrang karo obat antibakteri liyane sing nyandhet conflation protein, lan uga ora gampang nyebabake resistensi bakteri ing vitro.

produk-565-373

Informasi dhasar

Jeneng produk: Linezolid

CAS: 165800-03-3

MF:C16H20FN3O4

MW: 337.35

EINECS: 605-416-1

Nomer MDL: MFCD00937825

Formula struktural:

produk-1-1

Asal: China

Bidang aplikasi: Antibiotik

Wektu pangiriman: ing saham

 

Keterangan Technical

item

Standards

results

katon

Bubuk kristal putih nganti putih

Bubuk kristal putih

identifikasi

Miturut IR

conforms

 

Miturut HPLC

conforms

Rotasi spesifik

-9.0°~-14.0°

-11.06 °

Mundhut ing Pangatusan

≤ 1.00%

0.03%

Metals heavy

≤ 20 ppm

conforms

Tetep ing Ikatan

≤ 0.10%

0.04%

Zat sing gegandhengan

Kotoran tunggal: ≤0.20%

0.05%

 

Total Kotoran: ≤1.00%

0.08%

pengujian kadar logam

98.0% ~ 102.0%

99.67%

kesimpulan

Produk Sesuai karo standar In-house.

Paket: 1kg; 5kg; 25kg utawa miturut panjaluk sampeyan

Panyimpenan: Simpen ing wadhah sing kenceng lan tahan cahya ing papan sing adhem

Urip beting: 24 wulan


 

fungsi

Linezolid API minangka antibiotik sing umume efektif digunakake kanggo nambani infeksi abot sing disebabake dening bakteri Gram-positif, kalebu staphylococcus aureus, streptococcus pneumoniae, lan enterococcus faecium. Obat kasebut dianggo kanthi nyandhet conflation protein bakteri, sing nyegah pertumbuhan lan replikasi bakteri kasebut.

kasedhiya ing rong bentuk lisan lan intravena, dadi obat protean kanggo ngobati macem-macem infeksi. Utamane migunani kanggo ngobati infeksi kulit lan andhuk alus sing rumit, uga pneumonia sing dipikolehi sanitarium, amarga isi diapason sing amba lan aktivitas antibakteri sing kuat.

Obat kasebut umume diidinake lan nduweni ancaman barang sampingan sing sithik, dadi pilihan perawatan sing aman lan efektif kanggo kasus infeksi bakteri serius. isih, kaya kabeh antibiotik, bisa beget barang salabetipun, padha diare, mual, lan sirah, ing sawetara individualities.

Lozenge sing disaranake saka Linezolid beda-beda gumantung saka infleksibilitas infeksi lan umur lan bobot kasus. Biasane ditindakake kaping pindho saben dina suwene 7-14 dina, sanajan perawatan bisa uga kudu ditambah ing kasus tartamtu.

Sakabèhé, Linazolamide minangka antibiotik sing penting kanggo nglawan infeksi bakteri lan minangka pilihan perawatan sing efektif lan aman kanggo kasus infeksi Gram-positif sing serius. Versatility lan energi ndadekake tambahan larang regane kanggo majalah antibiotik panyedhiya kesehatan.



aplikasi

bubuk Linezolid, uga dikenal minangka PNU- 100766, minangka antibiotik sintetik sing kalebu kelas oxazolidinone. Utamane digunakake kanggo perawatan infeksi bakteri abot sing disebabake dening bakteri Gram-positif sing padha karo staphylococci lan streptococci, kalebu Staphylococcus aureus (MRSA) sing tahan methicillin lan Enterococcus faecium (VRE) sing tahan vancomycin.

kerjane kanthi nyandhet conflation protein bakteri, nyegah bakteri saka akeh lan reproduksi. Wis bioavailability banget lan bisa diterbitake intravenously utawa lisan. iku umume uga diijini, karo akeh barang sisih.

iku antibiotik umume efektif, utamané kanggo nambani infèksi sing tahan kanggo antibiotik liyane. Wis digunakake kanggo nambani infeksi sing padha karo radhang paru-paru, infeksi kulit, lan septicemia. Kajaba iku, wis digunakake minangka perawatan pancegahan kanggo kasus sing nyekseni transplantasi inti balung lan prosedur liyane sing bisa nambah ancaman infeksi bakteri.

wis disetujoni dening FDA lan kasedhiya kanggo nggunakake ing loro account- jeneng lan phrasings umum. Umume didol kanthi jeneng dagang Zyvox, antara liya. Obat kasebut kasedhiya kanggo digunakake ing rumah sakit, konvensi, lan apotek ing saindenging jagad.

Kesimpulane, iki minangka antibiotik sing paling efektif sing digunakake kanggo perawatan infeksi bakteri sing abot. Utamane efektif kanggo ngobati infeksi sing tahan kanggo antibiotik liyane. Kanthi bioavailabilitas sing apik lan akeh barang sampingan, iki minangka pilihan perawatan sing bisa dipercaya kanggo macem-macem infeksi bakteri.

 


Term Pembayaran

pambayaran.webp



Kenapa Pilih Xi'an Yihui?Keuntungan kita

Pengalaman sugih: kita duwe 13 Taun pengalaman profesional;

Pelanggan ing saindenging jagad: adol menyang luwih saka 100 negara;

Nyedhiyakake macem-macem produk: produk kasebut wis ditrapake kanggo kabeh merek internasional utama ing babagan obat-obatan, suplemen diet, kosmetik, nutrisi kewan, lan panganan fungsional.

Price advance: MOQ kurang karo rega competitive;

Sertifikasi Mutu: ISO; Halal; Disertifikasi Kosher

Layanan sawise-sales: Tim profesional 7 * 24 jam layanan pelanggan.

 

Umpan balik pelanggan

Komentar Pelanggan.webp

Sertifikat Xi'an Yihui

000sertifikat.webp

 



Tuku arep tuku?

Ing ringkesan, minangka profesional Linezolid bubuk pabrikan, kita duwe teknologi canggih, kauntungan ukuran, kualitas paling apik, pengalaman produksi sugih, lan layanan banget. Kauntungan kasebut bakal dadi metu ing kompetisi pasar lan entuk kapercayan lan dhukungan pelanggan luwih akeh.

Yen sampeyan pengin ngerti liyane babagan utawa kasengsem ing tuku Linezolid API, sampeyan bisa hubungi kita ing sembarang wektu. Kita bakal mbales sampeyan sanalika bisa sawise ndeleng pesen kasebut.

informasi kontak kami:

E-mail: sales@yihuipharm.com
Tel: 0086-29-89695240
WeChat utawa WhatsApp: 0086-17792415937

Kirim Pesen

Yen sampeyan duwe pitakonan babagan kutipan utawa kerjasama, please aran gratis kanggo email kita ing E-mail utawa nggunakake formulir pitakonan ing ngisor iki. Perwakilan penjualan bakal ngubungi sampeyan sajrone jam 24. Matur nuwun kanggo kapentingan sampeyan ing produk kita.

Kirimi