Bubuk Lorcaserin

Nomer CAS: 616202-92-7
Penampilan: Bubuk Kristal Putih
Standar: Standar perusahaan, 99%
Kemampuan Penyetor: 100kg saben wulan
Urip beting: rong taun
Pembayaran: T / T, LC utawa DA
Wektu Pangiriman: Stok Siap ing Gudang Lokal, 1-3 dina
Asal: China
Pengiriman: DHL, FedEx, TNT, EMS, Laut, Udara
Ora bisa ngedol menyang individu
  • Pangiriman Cepet
  • Assurance Quality
  • Layanan Pelanggan 24/7
Pambuka Product

Kita nyedhiyakake bubuk API Lorcaserin

We are bangga kanggo kurban kualitas dhuwur Bubuk Lorcaserin kanggo perusahaan farmasi sing nggoleki bahan aktif iki. Produk kita digawe liwat proses sing ketat kanggo njamin kemurnian, stabilitas, lan efektifitas produk pungkasan. iku obat bobot mundhut sing suppresses napsu. Kerjane kanthi mengaruhi reseptor serotonin ing otak, nggawe sampeyan kebak. bisa digunakake kanggo nggawe Belviq lan obat bobot awak liyane. Hubungi kita kanggo pesen API Lorcaserin sing paling dhuwur kanggo kabutuhan farmasi sampeyan.


Apa Lorcaserin?

Lorcaserin minangka obat tradhisi bobot mundhut sing dianggo kanthi nargetake reseptor spesifik ing otak sing ngatur napsu. Iki dirancang kanggo nggunakake ing patemon karo diet suda-kalori lan tambah ngleksanani fisik ing thukul-ups sing lemu utawa lemu.
komponen aktif sawijining, uga dikenal minangka Belviq, ngaktivasi 5- reseptor HT2C ing otak, kang mbantu kanggo ngurangi karep keluwen lan nambah karep saka wholeness. Wis ditampilake kanggo mbantu kasus ilang normal 3-4 saka total bobot awak sajrone 12 minggu, nalika digabungake karo diet lan olahraga.
iki disetujoni dening US Food and Drug Administration (FDA) ing 2012, nanging bebas saka panjalukan ing 2020 amarga perusahaan safety implisit. Uji klinis nyaranake yen panggunaan jangka panjang bisa nambah ancaman kanker, sing ndadekake rekomendasi kanggo mundur.
Senadyan narik metu saka panjalukan, iku tetep bagean ditrapake saka masyarakat eksplorasi ilmiah, karo pasinaon terus njelajah nggunakake implisit kanggo tamba ngluwihi mung bobot mundhut. Penting kanggo takon karo profesional kesehatan sadurunge njupuk obat bobot mundhut, lan tansah tindakake lozenge lan wewenang sing ditemtokake.

 

Informasi dhasar

Jeneng produk: Lorcaserin

CAS: 616202-92-7

MF:C11H14ClN

MW: 195.69

EINECS: 809-254-4

Nomer MDL: MFCD09833670

Formula struktural:

produk-1-1

Kemurnian: 99% +

Asal: China

Aplikasi: bobot mundhut

Wektu pangiriman: ing saham

 

Keterangan Technical

Karakteristik / cara

Keterangan

Result

Aρpearance

Putih Kristal Powder

conforms

ambu ora enak

karakteristik

conforms

pengujian kadar logam

≥98%

99.64%

ukuran partikel

100% lulus 80 mesh

conforms

Nyerep

465 ~ 495

482.5

Titik lebur

191.0~195.0 ℃

193.5~195.0 ℃

Rotasi spesifik

+288 ° ~ +298 °

+290.2°

Ash

≤5.0%

0.03%

Mundhut ing Pangatusan

≤5.0%

0%

Metals heavy

≤10ppm

conforms

Zat sing gegandhengan

Total: ≤1.5%

≤1.3%

Tunggal: ≤0.5%

≤0.4%

kesimpulan

Selaras karo Enterprise Standard

Paket: 1kg; 25 kg

Kondisi panyimpenan: tetep ditutup kanthi rapet, simpen ing papan sing garing.

 

Obat mundhut bobot

Bubuk Lorcaserin minangka obat anyar kanggo perawatan obesitas, yaiku agonis reseptor 5-hydroxytryptamine 2C sing efektif sacara lisan. Lorcaserin hydrochloride (BelviqTM) kasil dikembangake dening perusahaan Amerika Arena lan disetujoni dening US FDA ing Juni 27, 2012. Iki digunakake minangka terapi adjuvant kanggo wong diwasa sing kabotan sing lemu utawa duwe paling sethithik siji komplikasi bobot sing kurang. diet kalori lan basis olahraga. Pasinaon klinis nuduhake manawa obat iki bisa nyuda bobote pasien sing obesitas lan kabotan, nambah indikator metabolisme sing gegandhengan karo obesitas, lan bisa ditoleransi kanthi apik. Klorfenikol duweni afinitas kanggo 5-HT2c sing 100 kaping luwih dhuwur tinimbang 5-HT2B (risiko penyakit katup jantung), lan relatif aman. Iki minangka obat bobot awak pisanan sing disetujoni dening FDA sawise taun 1999. Perawatan karo chlorhexidine sajrone setaun ngasilake bobote rata-rata saka 3% nganti 3.7%.

 

Mekanisme tindakan

Chlorphenicol minangka agonis serotonin selektif kanggo reseptor serotonin 2C (5-HT2C), sing meh disebarake sacara eksklusif ing otak. Efek aktivasi reseptor iki bisa ngaktifake jalur keluwen lan rasa kenyang, kalebu induksi proanthomelanocortin lan nyuda napsu.

 

Interaksi narkoba

Amarga mekanisme tumindak kloramfenikol lan kemungkinan teoritis sindrom serotonin, ati-ati ekstra kudu ditindakake nalika nggunakake kloramfenikol ing kombinasi karo obat-obatan sing bisa mengaruhi sistem neurotransmitter serotonin, kalebu inhibitor troptan monoamine oxidase, inhibitor reuptake serotonin selektif, serotonin selektif lan inhibitor reuptake norepinephrine, antidepresan trisiklik kayata bupropion, dexamethasone, lithium tramadol, lan suket St. Kajaba iku, ati-ati kudu ditindakake nalika nggunakake produk iki kanthi substrat CYP2D6, amarga bisa nambah paparan obat kasebut.

 

keamanan

Chlorocarselin nduweni toleransi lan safety sing apik. Chlorocarselin digunakake ing pasien sing ora duwe diabetes. Reaksi salabetipun paling umum kalebu sirah, pusing, lemes, mual, tutuk garing lan constipation. Produk iki digunakake ing pasien diabetes. Reaksi salabetipun umum kalebu hipoglikemia, sirah, nyeri punggung, batuk lan lemes. Riset nemokake manawa proporsi reaksi salabetipun abot ing antarane kloramfenikol lan plasebo padha, lan kloramfenikol ora nambah kedadeyan penyakit katup jantung. Insiden depresi lan swasana ati sing kurang sawise perawatan karo kloramfenikol relatif kurang. Panaliten nuduhake manawa proporsi depresi sing disebabake dening kloramfenikol 10mg / dina, 10mg / dina, lan plasebo yaiku 1.9%, 1.1%, lan 1.8%. Insidensi swasana asor yaiku 0.6%, 0.9%, lan 0.9%. Proporsi pikiran bunuh diri yaiku 0.9%, 0.6%, lan 0.7%. Produk iki minangka obat meteng kelas X lan kontraindikasi kanggo wanita ngandhut; Durung dingerteni manawa produk iki disekresi liwat susu, lan wanita lactating kudu nimbang pro lan kontra nggunakake obat iki; Produk iki ora dianjurake kanggo bocah-bocah.


Term Pembayaran

pambayaran.webp

Napa Pilih Xi'an Yihui?

Umpan balik pelanggan

Komentar Pelanggan.webp

Sertifikat Xi'an Yihui

sertifikat.webp

Pabrik & Gudang Xi'an Yihui

00Pabrik & Gudang.webp

 

Hubungi Yihui

Ing ringkesan, minangka profesional Bubuk Lorcaserinpabrikan, kita duwe teknologi canggih, kauntungan ukuran, kualitas paling apik, pengalaman produksi sugih, lan layanan banget. Kauntungan kasebut bakal dadi metu ing kompetisi pasar lan entuk kapercayan lan dhukungan pelanggan luwih akeh. yen sampeyan perlu, pls aran gratis kanggo hubungi kita sembarang wektu. kita bakal mangsuli sampeyan asap.

informasi kontak kami:

E-mail: sales@yihuipharm.com
Tel: 0086-29-89695240
WeChat utawa WhatsApp: 0086-17792415937

Kirim Pesen

Yen sampeyan duwe pitakonan babagan kutipan utawa kerjasama, please aran gratis kanggo email kita ing E-mail utawa nggunakake formulir pitakonan ing ngisor iki. Perwakilan penjualan bakal ngubungi sampeyan sajrone jam 24. Matur nuwun kanggo kapentingan sampeyan ing produk kita.

Kirimi