bubuk melatonin

Jeneng produk: Melatonin
CAS No .: 73-31-4
MOQ: 1 kg
Assay: 99%
Merk: YIHUI
Paket: 1kg; 25kg
Kemampuan Penyetor: 10000kg saben wulan
Wektu Pangiriman: Pangiriman sajrone 3 dina saka gudang sawise mbayar utawa pesen
Urip beting: rong taun
Pembayaran: T / T, LC utawa DA
Tuladha: Gratis
  • Pangiriman Cepet
  • Assurance Quality
  • Layanan Pelanggan 24/7
Pambuka Product

Apa bubuk Melatonin?

bubuk melatonin yaiku hormon sing disintesis dening kelenjar pineal, kanthi kimia dikenal minangka N-acetyl-5-methoxytryptamine. Rumus kimia yaiku C13H16N2O2, kanthi bobot molekul 232.28 gram / spook. Iki minangka zat padhet sing katon minangka pangisi daya putih utawa bubuk kristal. Stabil ing suhu lan tekanan kamar, ora bisa ditindakake ing banyu, lan rada tanggung jawab ing etanol lan eter.

Iku tambahan salutary digunakake kanggo ameliorate kualitas turu lan ngatur siklus turu-tangi. iku hormon diprodhuksi alami dening kelenjar pineal awak, kang kontrol timepiece alam awak. tambahan sawijining teka ing wangun warni, padha tablet, kapsul, lan wêdakakêna.

iku cara diakses lan efektif kanggo condense kahanan melatonin ing awak. Iki asring dianjurake kanggo wong sing angel turu, ngalami ngaso spurt, kerja shift wengi, utawa duwe penyakit turu. iku uga umume digunakake dening atlit lan Bodybuilders kanggo nambah Recovery lan ameliorate kinerja sing.

Ana sumber warna-warni, kalebu wujud sintetik lan alami. Sintetis iku sacara kimia identik karo melatonin sing diprodhuksi ing awak. Ing tangan liyane, Iki disimpulake saka sumber pabrik kayata nanas, ceri courtesan, lan anggur.

Penting kanggo dicathet yen mung kudu ditindakake ing sangisore pengawasan profesional kesehatan. Sanajan minangka hormon alami, suplemen sing penting banget bisa nyebabake barang-barang sing ora becik kayata sirah, pusing, lan mual. Panggunaan suplemen melatonin kanthi jangka panjang uga bisa ngganggu produk melatonin alami awak lan siklus turu-tangi.

Kesimpulane, iki minangka suplemen salutary sing digunakake kanggo nambah kualitas turu lan ngatur siklus turu-tangi. Bisa menehi akeh keuntungan kanggo wong sing angel turu utawa ngalami jeda spurt, kerja shift wengi, utawa duwe penyakit turu. isih, iku penting kanggo nggunakake tambahan melatonin responsibly lan ngupaya saran saka profesional kesehatan sadurunge nggunakake.

Informasi dhasar

Jeneng produk: Melatonin

CAS:73-31-4

Jeneng kimia: N-acetyl-5-methoxy tryptamine

MF: C13H16N2O2

MW: 232.28

EINECS: 200-797-7

Nomer MDL: MFCD00005655

Titik lebur: 116.5-118 °C

suhu panyimpenan: Simpen ing panggonan sing ditutup kanthi suhu sing kurang lan ora ana sinar srengenge langsung

Stabilitas: Stabil

Formula struktural:

73.webp

standar kualitas

Karakteristik: bubuk kristal putih utawa putih-putih. Larut ing alkohol, Rada larut ing banyu.

Panyimpenan: simpen ing wadhah sing ditutup kanthi apik sing dilindhungi saka cahya.

item

SPESIFIKASI

RESULTS

IDENTIFIKASI

A. PENYERAPAN INFRARED

B. PENYERAPAN ULTRAVIOLET

C. UJI IDENTIFIKASI HPLC


               


               

POSITIF

POSITIF

POSITIF


               


               

POSITIF

POSITIF

POSITIF

RUGI ON PENGERING

1.0% MAX

0.2%

RESIDUE ON IGNITION

0.1% MAX

0.03%

TITIK LELEH

116.0-120.0 ℃

118.1-119.7 ℃

KLORIDA LAN SULFAT

≤0.02%

pass


               

LOGAM AWET

Minangka≤1PPM

Cd≤1PPM

Hg≤0.1PPM

Pb≤1PPM


               


               

pass

Senyawa sing gegandhengan

KODE INDIVIDU≤0.1%

TOTAL REGOR≤1.0%

0.04%

0.13%

ASSAY

98.5~101.5%

99.5%

KESIMPULAN: SATU KANG SYARAT STANDAR USP

Fungsi & Aplikasi

bubuk melatonin nduweni macem-macem fungsi lan aplikasi. Ing ngisor iki sawetara fungsi umum lan area aplikasi:

Regulasi turu minangka salah sawijining hormon sing penting kanggo ngatur jam tangan alami lan siklus turu-tangi. Suplemen kasebut bisa mbantu ngatasi wakefulness, nyetel wektu turu, lan nambah kualitas turu.

relief ngaso spurt bisa mbantu nyuda gejala spurt ngaso sing disebabake lelungan ing zona wektu utawa ngganti jadwal kerja. Njupuk ing wektu sing ditrapake bisa mbantu awak adaptasi menyang zona wektu anyar.

Dhukungan sistem kekebalan duwe barang modulasi sing rawan. Bisa nambah tenaga sel sing rawan lan nambah kemampuan awak kanggo nglawan infeksi lan kahanan.

Tumindak antioksidan minangka antioksidan penting sing bisa netralake revolusioner gratis lan nyuda karusakan oksidatif. Iku mbantu nutupi sel lan apkin saka kaku oksidatif.

Dhukungan kanggo sistem reproduksi iku melu ngatur stashing saka hormon coitus, kang bisa mengaruhi sistem reproduksi lan fungsi gonad. Bisa uga ana peran ing siklus menstruasi, kesuburan, lan kualitas sperma lanang.

Anti-penuaan fungsi antioksidan lan mbentuk mbantu nutupi sel saka barang-barang sing wis tuwa. Sawetara panaliten ngandhakake yen suplemen Bahan baku melatonin bisa decelerate mudhun pratandha tartamtu saka tuwa.

Saliyane fungsi ing ngisor iki, uga ditliti kanggo wilayah liyane kayata nyegah kahanan kardiovaskular, nyempurnakake memori lan fungsi kognitif, lan nambani kuatir lan depresi. isih, eksplorasi luwih isih nuntut kanggo nemtokake barang tartamtu lan safety saka operasi seger iki.

Safety lan efek sisih Melatonin

Melatonin resik umume dianggep aman nalika dijupuk ing bolus ditrapake lan kanggo shortages wektu. isih, kaya tamba utawa tambahan, bisa duwe barang sisih implisit.

Efek samping sing umum saka melatonin kalebu:

  • Pening

  • ngelu

  • Mual

  • Ngantuk utawa lemes

  • Irritability

  • Kram weteng

  • Garing tutuk

  • Suda suhu awak

2. Efek samping sing kurang umum bisa uga kalebu:

  • Perubahan swara

  • kebingungan

  • Impen utawa ngipi elek

  • Halusinasi pendengaran utawa visual

  • tremors

  • Tekanan getih rendah

  • Reaksi alergi

Ing kasus sing jarang, bisa uga sesambungan karo spesifik lan suplemen liyane, nyebabake barang sing ora becik utawa nyuda khasiat. Sawetara wong sing duwe kondisi medis tartamtu, kaya diabetes, depresi, penyakit otoimun, lan epilepsi, uga kudu konservatif utawa ora nggunakake.

Kanggo nyilikake ancaman saka barang sisih lan hubungan, iku penting kanggo tindakake pandhuan saka profesional kesehatan apik, mung nggunakake ing boluses dianjurake lan kaping, lan ngandhani croaker yen sampeyan Witness sembarang barang salabetipun. Wanita ngandhut utawa nyusoni uga kudu takon croaker sadurunge nggunakake.

Apa Melatonin Nindakake Awak Sampeyan?

Iki minangka hormon sing diprodhuksi dening kelenjar pineal ing otak sing mbantu ngatur siklus turu-bangun awak. Umume digunakake minangka tambahan kanggo nambah kualitas turu, nanging uga duwe akeh barang liyane ing awak. Banjur risak apa sing ditindakake kanggo awak sampeyan

1. Ngatur turu: paling umum dikenal minangka bagean saka ngatur turu. Mundhak ing wayah sore yen wis peteng, nuduhake yen awak wis wayahe turu. Uga nyuda ing wayah esuk, mbantu awak tangi.

2. Antioksidan: iku antioksidan penting sing bisa nutupi sel lan apkin saka karusakan oksidatif disebabake revolusioner free. Sawetara panaliten uga nuduhake manawa bisa nyuda inflamasi lan ningkatake fungsi sing rawan.

3. Ngatur hormon: mbantu ngatur hormon liyane ing awak, padha karo kortisol, sing melu respon stres awak. Iki uga nduweni peran kanggo ngatur hormon reproduksi lanang lan wadon.

4. Bisa ameliorate swasana ati: Sawetara pasinaon wis disaranake sing bisa duwe efek antidepresan, sanajan substantiation dicampur. isih, wis ditampilake kanggo ngurangi gejala complaint afektif mangsan, kang jinis depresi sing dumadi sak sasi downtime.

5. Bisa ningkatake kesehatan usus: reseptor kasebut ana ing usus, lan sawetara panaliten nyaranake manawa bisa dadi bagian ing ngatur motilitas usus lan nyuda inflamasi ing saluran pencernaan.

6. Bisa ningkatake kesehatan mata: wis ditampilake kanggo nutupi karusakan retina sing disebabake dening stres oksidatif lan bisa mbantu degenerasi makula sing gegandhengan karo umur.

7. Bisa duwe bingkisan anti-kanker: Sawetara panaliten nyaranake manawa ana bingkisan anti-kanker, kalebu nyuda pertumbuhan ekskresi lan ningkatake efektifitas kemoterapi.

Nalika umume dianggep aman, bisa nyebabake barang-barang sampingan ing sawetara wong, kayata doziness, sirah, lan mual. Sampeyan ora kudu digunakake dening wanita ngandhut utawa nyusoni utawa wong sing duwe penyakit otoimun utawa penyakit getihen.

Kesimpulane, iku hormon kanthi macem-macem barang ing awak, kalebu ngatur turu, tumindak minangka antioksidan, ngatur hormon, lan bisa nyempurnakake swasana ati, kesehatan usus, kesehatan mata, lan nglawan kanker. Iki minangka suplemen sing aman lan alami sing bisa digunakake kanggo nambah kualitas turu lan kesehatan sakabèhé.

Pengepakan & Pengiriman

packing: 1 kg/tas foil; 5 kg/karton; 25 kg/drum serat; utawa packing minangka panyuwunan.

pangaturan: Logo sing disesuaikan; Kemasan sing disesuaikan; Kustomisasi grafis

Shipping:

item

Quantity

wektu ETA

Cara Pengiriman

Miturut Kurir

≤50kg

7-15days

Fedex, DHL, UPS, TNT, EMS dll.

Cepet lan trep

Dening Air

50kg ~ 200kg

3-5days

Cepet lan murah

Dening Segara

Jumlah gedhe

20-35days

Cara paling murah

Term Pembayaran

 pambayaran.webp

Kenapa Pilih Xi'an Yihui?

Umpan balik pelanggan

 Komentar Pelanggan.webp

Sertifikat Xi'an Yihui

 sertifikat.webp

Pabrik & Gudang Xi'an Yihui

 00Pabrik & Gudang.webp

Kasil kita

Pengalaman sugih: kita duwe 13 Taun pengalaman profesional;

Pelanggan ing saindenging jagad: adol menyang luwih saka 100 negara;

Nyedhiyakake macem-macem produk: produk wis ditrapake kanggo kabeh merek internasional utama ing babagan obat-obatan, suplemen diet, kosmetik, nutrisi kewan lan panganan fungsional.

Price advance: MOQ kurang karo rega competitive;

Sertifikasi Mutu: ISO; Halal; Disertifikasi Kosher

Layanan sawise-sales: Tim profesional 7 * 24 jam layanan pelanggan.

Kesimpulane

Ing ringkesan, minangka profesional bubuk melatonin pabrikan, kita duwe teknologi canggih, kauntungan ukuran, kualitas paling apik, pengalaman produksi sugih, lan layanan banget. Kauntungan kasebut bakal dadi metu ing kompetisi pasar lan entuk kapercayan lan dhukungan pelanggan luwih akeh. yen sampeyan perlu Melatonin, pls aran gratis kanggo hubungi kita sembarang wektu. kita bakal mangsuli sampeyan asap.

informasi kontak kami:

E-mail: sales@yihuipharm.com
Tel: 0086-29-89695240
WeChat utawa WhatsApp: 0086-17792415937

Hot Tags: bubuk Melatonin, 73-31-4, Melatonin Murni, Bahan baku Melatonin, Pemasok, Produsen, Pabrik, Massal, Rega, Grosir, Ing Simpenan, Sampel Gratis, Murni, Alami

Kirim Pesen

Yen sampeyan duwe pitakonan babagan kutipan utawa kerjasama, please aran gratis kanggo email kita ing E-mail utawa nggunakake formulir pitakonan ing ngisor iki. Perwakilan penjualan bakal ngubungi sampeyan sajrone jam 24. Matur nuwun kanggo kapentingan sampeyan ing produk kita.

Kirimi