Miconazole Nitrate bubuk

Nomer CAS: 22832-87-7
Penampilan: Putih utawa meh putih, bubuk kristal
Standar: USP/BP/EP
Kemampuan Penyetor: 5000kg saben wulan
Urip beting: rong taun
Pembayaran: T / T, LC utawa DA
Wektu Pangiriman: Stok Siap
Asal: China
Pengiriman: DHL, FedEx, TNT, EMS, Laut, Udara
Ora bisa ngedol menyang individu
  • Pangiriman Cepet
  • Assurance Quality
  • Layanan Pelanggan 24/7
Pambuka Product

Kita nyedhiyakake API Miconazole Nitrate

We lagi supplier anjog saka Mikonazol Nitrat API. Iki minangka obat antijamur sing digunakake kanggo nambani macem-macem infeksi jamur. Produk kita teka ing wangun murni lan diprodhuksi miturut norma kontrol kualitas sing ketat.

We ngerti pinunjul saka kualitas produk lan usaha kanggo ngirim produk kualitas apik gayane kanggo tamu kita. Produk kita akeh digunakake dening perusahaan farmasi lan dipercaya kanggo kualitas lan efektifitas sing harmonis.

isih, kita lagi pilihan nengen kanggo sampeyan, Yen sampeyan lagi looking for a supplier gumantung saka Miconazole Nitrate bubuk . We offer prices competitive lan pangiriman cepet kanggo nyukupi kabutuhan. komunikasi kita wayahe kanggo nggawe pesenan.

 

Apa Miconazole Nitrate API

Miconazole nitrate minangka agen antijamur sing umume digunakake ing perawatan infeksi jamur warna-warni. Iku greasepaint kristal putih lan fluently jawab ing banyu lan alkohol. iku retailed ing jeneng account warni lan kasedhiya ing wangun warni, kalebu krim, poultices, maquillages, lan gel.

Pure Miconazole nitrate bubuk utamané digunakake kanggo perawatan saka infèksi kulit, padha karo ngisor atlet, gatel jock, kurap, lan infèksi jamur liyane. Kerjane kanthi nyandhet wutah jamur lan nyegah saka reproduksi. Iki mbantu ngilangi infeksi lan nyuda gejala sing ana gandhengane.

Saliyane kanggo nambani infèksi kulit, uga digunakake ing perawatan saka infèksi insentif bawok. Kasedhiya ing bentuk krim lan supositoria vagina, lan kerjane kanthi nyandhet wutah saka insentif sing nyebabake infeksi.

Iki dianggep minangka perawatan sing aman lan efektif kanggo infeksi jamur, kanthi barang sisih sing cukup akeh. isih, sawetara wong bisa Witness kulit entheng vexation utawa respon antipathetic nalika nggunakake produk ngemot miconazole nitrat. Penting kanggo ngetutake pandhuan ing tandha produk lan takon karo profesional kesehatan yen sampeyan ndeleng barang sing ala.

Minangka komponèn pharmaceutical aktif (API), iki digunakake sacara ekstensif ing assiduity pharmaceutical kanggo produk spesifik antijamur. Iki uga digunakake ing assiduity kosmetik kanggo mbantu pertumbuhan jamur lan bakteri ing produk perawatan tartamtu.

Sakabèhé, iku agen antijamur larang regane sing wis kabukten efektif ing perawatan saka infèksi jamur warni. Kekosongan sing amba lan ancaman barang sisih sing cukup sithik ndadekake pilihan sing populer kanggo profesional kesehatan lan konsumen.

 

Informasi dhasar

Nama produk: Miconazole nitrate

CAS: 22832-87-7

MF:C18H15Cl4N3O4

MW: 479.14

EINECS: 245-256-6

Nomer MDL: MFCD00058161

Formula struktural:

produk-1-1

Kemurnian: 99% +

Asal: China

Aplikasi: Antifungal

Wektu Pangiriman: Simpenan

 

Keterangan Technical:

item

STANDARD

RESULT

Kemasan lan

panyimpenan

Simpen ing wadhah sing ditutup kanthi apik, dilindhungi saka cahya.

Selaras

Description

Putih utawa sacoro prakteke putih, bubuk kristal, ora luwih saka ambu ora enak. Leleh ing kisaran 178 ℃ nganti 183 ℃, kanthi dekomposisi.

Selaras

kelarutan

Ora larut ing eter; rada larut ing banyu lan ing isopropil alkohol; rada larut ing alkohol, kloroform, lan propilen glikol; sparingly larut ing metanol; larut ing dimethylformamide; bebas larut ing dimetil sulfoksida.

Selaras

identifikasi

A: IR

Selaras

B: UV

Selaras

Mundhut ing pangatusan

≤0.5%

0.11%

Turahan ing kontak

≤0.2%

0.08%

Senyawa sing gegandhengan

Impurity Tunggal≤0.25%

0.07%

Jumlah kabeh Impurities≤0.5%

0.12%

Pelarut sing resik

Toluene≤0.089%

0.012%

Etanol≤0.5%

0.010%

pengujian kadar logam

98.0%-102.0%

99.7%

Kesimpulan: Nganti standar USP

Paket: 1kg; 25 kg

Kondisi panyimpenan: tetep ditutup kanthi rapet, simpen ing papan sing garing.

 

Apa aplikasi saka miconazole nitrat?

Kanggo obat antijamur spektrum sing amba kanggo ngobati infeksi jamur jero

Obat antijamur

 

Apa mekanisme tumindak miconazole nitrate?

(1) Ngganggu aktivitas cytochrome P450, nyandhet biosintesis ergosterol ing membran sel jamur, ngrusak membran sel jamur lan ngganti permeabilitas, nyebabake bocor zat intraselular sing penting.

(2) Inhibisi biosintesis jamur triasilgliserol lan fosfolipid.

(3) Nyandhet aktivitas oksidase lan peroksidase nyebabake akumulasi hidrogen peroksida sing berlebihan ing sel, nyebabake degenerasi substruktur jamur lan nekrosis sel.

(4) Candida albicans bisa nyandhet transformasi saka spora menyang hifa invasif.

 

Obat antijamur

API mikonazol nitrat minangka obat antijamur sing umum digunakake ing perawatan psoriasis, sing dikenal minangka daconazole. bubuk miconazole nitrat murni  nyegah biosintesis ergosterol, komponen membran sel jamur, ngrusak struktur membran sel, nambah permeabilitas membran sel, nyebabake bocor komponen intraselular, nyegah panggunaan glukosa, nyegah penyerapan nutrisi, lan pungkasane nyebabake pati sel jamur. Cocog kanggo ngobati tinea corporis, tinea cruris, tinea manus, tinea pedis, tinea versicolor, uga paronychia jamur lan infeksi vagina lan infeksi sekunder sing disebabake dening ragi (kayata Candida) lan bakteri Gram positif. Uga efektif kanggo ngobati otitis njaba lan infeksi kulit bakteri.

Reaksi salabetipun umum lan efek sisih miconazole nitrat kalebu alergi sok-sok, blisters, sensasi kobong, rame, gatel, utawa gejala iritasi kulit liyane. Neuroedema vaskular sing arang banget, urtikaria, eksim, dermatitis kontak, eritema, nyeri panggul (kejang), iritasi vagina, keputihan, lan rasa ora nyaman ing situs administrasi.

 

Spektrum bakteri

bubuk mikonazol nitrat nduweni efek antibakteri sing apik ing macem-macem jamur jero (kayata Candida albicans, Aspergillus niger, Cryptococcus neoformans, Bacillus subtilis, Saccharomyces cerevisiae), jamur epidermis tartamtu kayata Chemicalbook lan ragi. Uga nduweni efek antibakteri ing cocci Gram positif (kayata Staphylococcus, Streptococcus) lan bakteri (kayata Bacillus anthracis).

 

Interaksi narkoba

(1) Nalika digunakake ing kombinasi karo antikoagulan kayata coumarins utawa turunan saka indomethacin, efek saka obatan kuwi bisa nambah, anjog kanggo wektu prothrombin ingkang dipun danguaken. Pasien kudu dipantau kanthi rapet, wektu prothrombin kudu dipantau, lan dosis antikoagulan kudu diatur.

(2) bisa nambah konsentrasi getih saka cyclosporine lan bisa nambah risiko nefrotoksisitas. Nalika loro obat kasebut digunakake bebarengan, konsentrasi cyclosporine ing getih kudu dipantau.

(3) Rifampicin bisa nambah metabolisme prodhuk iki, nambah keracunan ati, lan nalika digunakake ing kombinasi, bisa nyuda konsentrasi tamba getih saka prodhuk iki, anjog kanggo Gagal perawatan. Nalika digunakake ing kombinasi karo isoniazid, konsentrasi obat ing getih produk iki uga bisa dikurangi, mula kudu ati-ati nalika nggunakake obat kasebut.

(4) Kombinasi sodium fenitoin lan bisa nyebabake owah-owahan ing metabolisme obat kasebut lan nundha wektu puncak produk iki. Nalika nggunakake obat kasebut bebarengan, reaksi kasebut kudu diamati kanthi rapet.

(5) Yen digunakake ing kombinasi karo obat hipoglikemik, bisa nyebabake hipoglikemia abot amarga inhibisi metabolisme sing terakhir.

(6) Kombinasi karo cisapride dikontraindikasi amarga nyegah saluran metabolisme sitokrom P450 lan bisa nyebabake aritmia. Yen digunakake ing kombinasi karo aspirin utawa terfenadine, uga ana risiko aritmia, mula uga kudu dihindari.

 

Kesimpulane

Ing ringkesan, minangka profesional API mikonazol nitratpabrikan, kita duwe teknologi canggih, kauntungan ukuran, kualitas paling apik, pengalaman produksi sugih, lan layanan banget. Kauntungan kasebut bakal dadi metu ing kompetisi pasar lan entuk kapercayan lan dhukungan pelanggan luwih akeh. yen sampeyan perlu bubuk mikonazol nitrat, pls aran gratis kanggo hubungi kita sembarang wektu. kita bakal mangsuli sampeyan asap.

informasi kontak kami:

E-mail: sales@yihuipharm.com
Tel: 0086-29-89695240
WeChat utawa WhatsApp: 0086-17792415937

Kirim Pesen

Yen sampeyan duwe pitakonan babagan kutipan utawa kerjasama, please aran gratis kanggo email kita ing E-mail utawa nggunakake formulir pitakonan ing ngisor iki. Perwakilan penjualan bakal ngubungi sampeyan sajrone jam 24. Matur nuwun kanggo kapentingan sampeyan ing produk kita.

Kirimi