Minoxidil sulfate

No CAS: 83701-22-8
Penampilan: bubuk kristal putih nganti putih-putih
Standar: ing omah
Aplikasi: Anti-Rambut Rontok
Kemampuan Penyetor: 5000kg saben wulan
Kemurnian: ≥99%
Pembayaran: T / T, LC utawa DA
Wektu Pangiriman: Stok Siap ing Gudang Lokal, 1-3 dina
Asal: China
Pengiriman: DHL, FedEx, TNT, EMS, Laut, Udara
Ora bisa ngedol menyang individu
  • Pangiriman Cepet
  • Assurance Quality
  • Layanan Pelanggan 24/7
Pambuka Product

Kita nyedhiyakake Minoxidil sulfate

We are pleased kanggo kurban tamu kualitas dhuwur Minoxidil sulfat API. Unsur farmasi aktif iki umume digunakake kanggo perawatan rambut rontog lan mbantu ningkatake pertumbuhan rambut. kita Minoxidil sulfat bubuk diprodhuksi kanggo moral kualitas ketat kanggo mesthekake murni lan efektifitas. We offer rega competitive lan pangiriman pas wektune kanggo nyukupi kabutuhan Manufaktur. komunikasi karo kita kanggo informasi luwih lengkap babagan produk iki lan kepiye carane bisa mbantu sampeyan ing produk farmasi.

 


Apa Minoxidil sulfate?

Minoxidil sulfate minangka unsur obat sing populer digunakake ing perawatan rambut rontog topikal. Nalika ditrapake ing makutha, wis ditampilake kanggo ngrangsang wutah rambut lan mbalikke barang botak. Unsur aktif iki kerjane kanggo ningkatake gyration getih ing mahkota, sing ngirim nutrisi lan oksigen penting menyang folikel rambut lan ngrangsang pertumbuhan maneh. Iku terus digunakake ing kombinasi karo campuran liyane, analog minangka DHT blockers, kanggo nggedhekake efektifitas.

iku unsur banyu-jawab sing gampang kanggo incorporate menyang macem-macem phrases care rambute, nggawe pilihan Versatile kanggo manufaktur. Nduwe profil safety sing apik lan wis disetujoni dening FDA kanggo panggunaan sing ora dikarepake ing produk perawatan rambut. Saliyane parsel sing ningkatake pertumbuhan rambut, uga nduweni barang antihipertensi lan digunakake kanggo perawatan tekanan darah tinggi.

Atraktif minangka unsur penting kanggo kaendahan lan identitas nada, lan rambut rontog bisa duweni barang serebral sing signifikan ing individualitas. Begjanipun, iku bisa bantuan karo perawatan rambute mundhut lan ningkataké regrowth rambute, menehi individualities katon padha takon lan kapercayan kanggo cocog. Akibaté, iki minangka unsur penting ing macem-macem produk perawatan rambut lan bisa mbantu mayuta-yuta individu nambah kesehatan lan penampilan rambut.

 

Informasi dhasar

Jeneng produk: Minoxidil sulfate

CAS: 83701-22-8

MF:C9H15N5O4S

MW: 289.31

EINECS: 635-997-7

Nomer MDL: MFCD06248907

Formula struktural:

produk-1-1

Asal: China

Bidang aplikasi: Anti-Rambut Rontok

Wektu pangiriman: ing saham

 

Keterangan Technical

item

specifications

results

 

katon

Bubuk kristal putih nganti putih-putih

Wêdakakêna putih putih

utawa

Tanpa ambu

Ngganti

Turahan ing kontak

≤0.5%

0.04%

logam berat

≤20ppm

3ppm

Mundhut ing pangatusan

≤1.0%

0.39%

kelarutan

Rampung larut ing banyu, metanol, lan propilen glikol

Ngganti

PH(3% w/v)

2.5 ~ 3.5

3.2

Total impurities

≤1.0%

0.34%

Assay (HPLC)

MIN 99%

99.75%

Kesimpulan: produk kasebut cocog karo standar perusahaan

Paket: 1g; 5kg; 25kg utawa miturut panjaluk sampeyan

Panyimpenan: Simpen ing wadhah sing kenceng lan tahan cahya ing papan sing adhem

Urip beting: 24 wulan

 


Aktivitas biologis

Minoxidil sulfat API iku tamba kuat sing digunakake kanggo nambani rambute mundhut lan regrow rambute ing wong karo androgenetic alopecia. Androgenetic alopecia minangka wangun umum saka rambut rontog sing disebabake dening parsial warisan kanggo rambut rontog. Iku mengaruhi loro lanang lan wadon lan bisa mimpin kanggo botak ing sawetara kasus.

iku operasi topikal sing Applied langsung menyang makutha. Kerjane kanthi nambahake fluks getih menyang folikel rambut, sing banjur ningkatake wutah rambut. iku vasodilator, kang tegese iku widens pembuluh getih lan ngidini liyane getih kanggo mili menyang folikel rambut. Fluks getih sing tambah iki nyedhiyakake nutrisi lan oksigen sing luwih adoh menyang folikel rambut, saengga bisa ningkatake pertumbuhan rambut.

iku obat sing diidinake lan wis diuji banget ing uji klinis. Wis ditampilake efektif kanggo nambah wutah rambut lan nyuda rambut rontog ing wong kanthi alopecia androgenetik. Saliyane parcel wutah rambute, uga wis ditampilake duwe parsel anti seditious. Iki tegese bisa digunakake kanggo nambani kondisi liyane sing padha karo psoriasis lan eksim.

kasedhiya minangka asil topikal utawa sirah. Sampeyan kudu ditrapake ing makutha kaping pindho saben dina kanggo asil sing optimal. Wigati dimangerteni manawa mbutuhake sawetara wulan kanggo ndeleng asil, lan kudu digunakake terus-terusan kanggo njaga pertumbuhan rambut.

Ing ringkesan, iki minangka obat kuat sing digunakake kanggo nambani rambut rontog lan ningkatake pertumbuhan rambut. Kerjane kanthi nambah fluks getih menyang folikel rambut, sing nyedhiyakake nutrisi lan oksigen sing luwih adoh kanggo ningkatake pertumbuhan rambut. Aman lan efektif lan bisa digunakake kanggo nambani kondisi liyane sing padha karo psoriasis lan eksim. Kanthi nggunakake biasa, bisa mbantu wong karo androgenetic alopecia regrow rambute lan njaga sirah lengkap rambute.

 


aplikasi

Minoxidil sulfat bubuk minangka obat topikal penting kanggo pertumbuhan rambut, umume digunakake kanggo nambani alopecia lan kondisi rambut rontog liyane. Wis kabukten efektif ing pria lan wanita.

Aplikasi saka Minoxidil sulfate gampang lan gampang. stoners mung perlu kanggo aplikasi jumlah cilik saka asil ing makutha kaping pindho dina nggunakake dropper utawa semprotan. Asil kasebut kanthi cepet diserap dening mahkota, ningkatake gyration getih lan ngrangsang folikel rambut kanggo tuwuh rambut sing luwih kandel lan kuwat.

kerjane kanthi nggedhekake pembuluh getih ing mahkota, ngidini oksigen lan nutrisi luwih adoh tekan folikel rambut. Uga ndawakake fase anagen pertumbuhan rambut, nindakake rambut sing luwih dawa lan luwih sehat. uga, iku nyuda efek saka DHT, kang hormon sing dikenal kanggo beget rambute thinning lan botak ing loro lanang lan wadon.

Ana macem-macem manungsa waé kasedhiya ing panjalukan, kiro-kiro saka 2 kanggo 5. Iku penting kanggo takon profesional kesehatan kanggo nemtokake manungsa waé sing ditrapake kanggo kondisi sampeyan. Apike kanggo nggunakake obat kasebut kanthi terus-terusan lan terus-terusan paling ora nem wulan kanggo ndeleng asil sing katon.

wis diuji klinis lan aman kanggo digunakake nalika digunakake kaya sing diarahake. isih, sawetara stoners bisa Witness barang sisih analog minangka vexation makutha, gatel, lan greenness. Penting kanggo njaluk perhatian medis yen barang-barang sisih kasebut tetep utawa saya tambah parah.

Ing ringkesan, iki minangka obat topikal sing paling efektif kanggo pertumbuhan rambut. Iku prasaja lan gampang kanggo aplikasi lan wis buktiaken aman kanggo nggunakake. Nanging, iku bisa dadi asil sing wis looking for, Yen sampeyan nandhang sangsara marga saka rambute mundhut utawa alopecia. Hubungi wayahe profesional kesehatan kanggo sinau luwih lengkap babagan produk sing luar biasa iki.

 


Pengepakan & Pengiriman

5 yihui shipping.webp

Pengepakan :

1 kg/tas foil; 5 kg/karton; 25 kg/drum serat; utawa packing minangka panyuwunan.

pangaturan:

l Logo sing disesuaikan

l Kemasan khusus

l Kustomisasi grafis

 

Pengiriman :

Miturut Kurir; Miturut Air utawa Laut, miturut panjaluk sampeyan

 


Term Pembayaran

6 pambayaran.webp


Kenapa Pilih Xi'an Yihui?

Umpan balik pelanggan

7 Komentar Pelanggan.webp

Sertifikat Xi'an Yihui

8 sertifikat.webp

Welcome kanggo Xi'an Yihui Factory

9 Pabrik & Gudang.webp

 


Kontak:

Yihui muncul minangka mercusuar kapercayan ing industri farmasi, kanthi konsisten ngirim kualitas dhuwur Minoxidil sulfat API sing selaras karo standar internasional. Sertifikasi ISO, Kosher, Halal kita nandheske komitmen kita kanggo keunggulan. Kanggo pitakon lan tuku, hubungi kita ing sales@yihuipharm.com.

Kirim Pesen

Yen sampeyan duwe pitakonan babagan kutipan utawa kerjasama, please aran gratis kanggo email kita ing E-mail utawa nggunakake formulir pitakonan ing ngisor iki. Perwakilan penjualan bakal ngubungi sampeyan sajrone jam 24. Matur nuwun kanggo kapentingan sampeyan ing produk kita.

Kirimi