Kalsium Mitiglinide

CAS: 207844-01-7
Penampilan: bubuk putih sing apik
Standar: ing omah
Merk: YIHUI
Kemasan: 100g; 1kg; 25kg
Kemampuan Penyetor: 300kg saben wulan
Urip beting: rong taun
Aplikasi: Antidiabetik
Pembayaran: T / T, LC utawa DA
Sample: kasedhiya
Wektu Pangiriman: Stok Siap ing Gudang Lokal, 1-3 dina
Pangiriman Cepet lan Aman
Asal: China
Pengiriman: DHL, FedEx, TNT, EMS, Miturut Segara, Miturut Udara
Sertifikasi: ISO9001, ISO22000, HACCP, HALAL, KOSHER
Ora bisa ngedol menyang individu
  • Pangiriman Cepet
  • Assurance Quality
  • Layanan Pelanggan 24/7
Pambuka Product

Apa Kalsium Mitiglinide?

Kalsium mitiglinide yaiku obat sing digunakake kanggo nambani diabetes jinis 2. Iki kalebu kelas obat sing dikenal minangka meglitinides, sing kerjane kanthi ngrangsang pelepasan insulin saka pankreas kanggo nanggepi tingkat gula getih sing dhuwur.

Kalsium mitiglinide mbantu ngontrol tingkat glukosa getih kanthi ningkatake sekresi insulin. Iki khusus target sel beta pankreas, sing tanggung jawab kanggo ngasilake lan ngeculake insulin. Kanthi ningkatake pelepasan insulin, kalsium mitiglinide mbantu nyuda lonjakan gula getih postprandial (sawise mangan).

Fitur Key:

  • Jeneng Dagang: Kalsium Mitiglinide

  • Nomer CAS: [207844-01-7]

  • katon: Bubuk kristal putih

  • Kelarutan: Bebas larut ing banyu

  • Lumbung: Simpen ing panggonan sing adhem lan garing adoh saka cahya

  • Formula struktural:207844.webp

CAS 207844-01-7 kasedhiya ing struktur dosis sing beda-beda, menehi adaptasi kanggo macem-macem syarat pasien. Kewajiban kita kanggo kualitas njamin barang sing tetep lan bisa dipercaya kanggo ahli lan pasien perawatan medis.

Spesifikasi lan Parameter


itemStandar TesHasil Pengujian
katonpowderTundhuk
WernaBubuk halus putihTundhuk
Ukuran partikel100% lulus 80 meshTundhuk
utawakarakteristikTundhuk
RasakarakteristikTundhuk
Mundhut ing Pangatusan≤5.0%2.21%
Tetep ing Ikatan≤0.1%0.06%
Sisa ace tone≤0.1%Tundhuk
Sisa Etanol≤0.5%Tundhuk
Heave Mentals≤10ppmTundhuk
Na≤0.1%
Pb≤3 ppmTundhuk
Total Plate<1000 CFU/gTundhuk
Ragi & Mold<100 CFU / gTundhuk
E. ColiNegativeTundhuk
SalmonellaNegativeTundhuk
Kesimpulan: Selaras karo Standar USP


Komposisi Kimia

Komposisi kimia produk digawe kanthi teliti kanggo njamin khasiat lan safety. Komponen utama kalebu Mitiglinide lan Kalsium, kanthi proporsi sing tepat kanggo njamin efek terapeutik sing optimal.

Efek lan Fungsi 

CAS 207844-01-7 Tumindak kanthi nylametake pelepasan insulin, ningkatake pengambilan glukosa, lan nyuda pelepasan glukagon sing berlebihan. Ing campuran, kegiatan kasebut mbantu pasien diabetes jinis 2 ngontrol tingkat glikemik kanthi luwih apik. Iki minangka pilihan sing luar biasa kanggo ngawasi hiperglikemia postprandial amarga diwiwiti kanthi cepet lan wektu sing cendhak.

Produk kasebut duwe risiko hipoglikemia sing sithik amarga profil safety sing apik saliyane efek hipoglikemik. Iki dadi keputusan sing penting kanggo pasien diabetes sing golek kontrol glukosa sing sregep tanpa ngrusak keamanan.

Proses Sintesis 

Sintesis produk kasebut kalebu sawetara langkah sing wis ditemtokake kanggo njamin kemurnian lan konsistensi. Diwiwiti kanthi milih komponen sing ora diresiki, proses produksi paling apik ing kelas nggabungake teknik maju, kalebu kristalisasi lan filtrasi, kanggo ngrampungake desain senyawa sing cocog. Langkah-langkah kontrol kualitas sing ketat ditindakake ing saben tahap kanggo njamin linuwih produk pungkasan.

Standar Standar

Yihui Pharmaceuticals menehi penekanan sing paling penting babagan jaminan kualitas. Produk kita tundhuk karo standar internasional, lan fasilitas manufaktur kita disertifikasi miturut ISO, Kosher, Halal, lan GMP (Good Manufacturing Practices). Sertifikasi kasebut nggambarake kewajiban kita kanggo ngirim obat kanthi kualitas paling apik, nyukupi prasyarat kaku panguwasa pangaturan lan njamin kesejahteraan pasien.

Bidang Aplikasi ing Macem-macem Industri 

Kalsium Mitiglinide nemokake aplikasi utamane ing industri farmasi kanggo manajemen diabetes jinis 2. Profil farmakologis sing unik ndadekake dadi aset penting kanggo ngrumusake terapi kombinasi. Nalika riset terus ditindakake, potensial ekspansi produk kasebut menyang lapangan sing gegandhengan, kayata kelainan metabolisme lan resistensi insulin, lagi ditliti. Fleksibilitas produk kasebut minangka calon sing njanjeni kanggo inovasi terapeutik ing mangsa ngarep.

Layanan OEM

Yihui Drugs seneng nawakake layanan Produsen Peralatan Asli (OEM), menehi jawaban sing diowahi kanggo nyukupi kabutuhan tartamtu saka klien kita. .

Hubungi Kita

Yihui Pharmaceuticals minangka mercusuar kualitas lan linuwih ing industri farmasi. kita Kalsium Mitiglinide minangka bukti prasetya kita sing ora tegang kanggo keunggulan. Kanggo ndarbeni produk premium utawa takon babagan layanan OEM, hubungi kita langsung ing sales@yihuipharm.com.

Kesimpulane, Yihui Pharmaceuticals ngajak para panuku profesional lan dealer global kanggo nemu kualitas lan khasiat produk sing unggul. Pengabdian kita kanggo pangembangan, kualitas, lan kasetyan konsumen misahake kita ing adegan farmasi sing kuat.

Kirim Pesen

Yen sampeyan duwe pitakonan babagan kutipan utawa kerjasama, please aran gratis kanggo email kita ing E-mail utawa nggunakake formulir pitakonan ing ngisor iki. Perwakilan penjualan bakal ngubungi sampeyan sajrone jam 24. Matur nuwun kanggo kapentingan sampeyan ing produk kita.

Kirimi