Neostigmine Bromide Kab

CAS: 114-80-7
Penampilan: bubuk putih
Assay: 99%
Merk: YIHUI
Paket: 1kg; 25kg
Kemampuan Penyetor: 100kg saben wulan
Urip beting: rong taun
Aplikasi: Kelemahan otot
Pembayaran: T / T, LC utawa DA
Sample: kasedhiya
Wektu Pangiriman: Stok Siap ing Gudang Lokal, 1-3 dina
Pangiriman Cepet lan Aman
Asal: China
Pengiriman: DHL, FedEx, TNT, EMS, Miturut Segara, Miturut Udara
Sertifikasi: ISO9001, ISO22000, HACCP, HALAL, KOSHER
Ora bisa ngedol menyang individu
  • Pangiriman Cepet
  • Assurance Quality
  • Layanan Pelanggan 24/7
Pambuka Product

Apa Neostigmine Bromide?

Neostigmine Bromide Kab, senyawa penting ing industri farmasi, digawe kanthi tliti dening Yihui, pabrikan lan pemasok terkemuka sing komitmen kanggo menehi keunggulan. Keajaiban kimia iki ditondoi kanthi struktur sing rumit, spesifikasi sing tepat, lan komposisi kimia sing negesake khasiat.


Informasi dhasar

Jeneng produk: Neostigmine bromide

CAS: 114-80-7

MF:C12H19BrN2O2

MW: 303.2

EINECS: 204-054-8

Nomer MDL: MFCD00011795

Purity: 99%

Paket: 25KG; 5KG; 1KG

Digunakake: pharma grade & Lab riset

Stabilitas: Stabil

Formula struktural:

114.webp

Spesifikasi lan Parameter:

PANUTUP

RESULTS

SPESIFIKASI

IDENTIFIKASI

Ngganti

Tes cocog

ASPEK

Bubuk kristal putih

Bubuk kristal putih

WARNA

Putih

Putih nganti meh putih

TITIK LELEH

171.9 ~ 173.8 ℃

171 ℃ ~ 176 ℃

KEHILANGAN KARET(%)

0.47

≤1.0

RESIDUE ON IGNITION(%)

0.06

≤0.10

KOTOR BIASA(%)

≤1.0

ION SULFAT

Ngganti

Tes cocog

ORGANIK

VOLATILE

REGED

ETANOL

Ngganti

Ich

ACETON

Ngganti

Ich

TOLUENE(%)

Ngganti

≤0.089

ASSAY (%)

99.11

98 ~ 102

KESESUAIAN

YES

Kesimpulan

Asil cocog USP29

Komposisi Kimia:

Bahan saka Neostigmine Bromide Kab minangka campuran karbon, hidrogen, bromin, nitrogen, lan oksigen, kanthi imbang kanthi susah payah kanggo njamin kewajaran farmakologis. Rumus molekul, C12H19BrN2O2, mbungkus susunan atom sing tepat sing menehi senyawa iki sifat sing khas.

Peran lan Fungsi:

Neostigmine Bromide Kab, inhibitor cholinesterase, njupuk bagéyan kritis ing lapangan Clinical. Kapabilitas sing penting yaiku ningkatake transmisi neuromuskular, dadi penting ing perawatan kondisi sing digambarake dening kekurangan otot. Demonstrasi senyawa iki kanthi nyegah pemecahan asetilkolin, neurotransmitter sing penting kanggo fungsi otot sing tepat. Mekanisme iki ndadekake CAS 114-80-7 a cornerstone ing ngatur kahanan kayata myasthenia gravis lan mbalikke efek saka neuromuscular blocking agen digunakake sak surgery.

Ngluwihi aplikasi medis, CAS 114-80-7 nemokake sarana ing laboratorium riset njelajah neurobiologi lan farmakologi, nuduhake versatility antarane disiplin ilmiah.

Proses sintesis:

Sintesis produk kasebut mbutuhake proses sing tliti, diwiwiti kanthi kombinasi bahan kimia prekursor tartamtu. Yihui nggunakake teknik paling canggih, njamin presisi lan kemurnian sajrone sintesis. Proses kasebut puncak ing pambentukan bubuk kristal putih sing sinonim karo produk sing berkualitas tinggi.

Standar Kualitas:

Ing Yihui, kualitas paling penting. Produk kita netepi standar sing ketat kanggo njamin kemurnian, stabilitas, lan safety. Proses manufaktur ngetutake pedoman internasional, lan produk kita bangga duwe sertifikasi kayata ISO, Kosher, Halal, lan GMP. Sertifikasi kasebut nandheske komitmen kita kanggo ngirim produk sing cocog karo standar global sing paling dhuwur.

Bidang Aplikasi ing Macem-macem Industri:

Fleksibilitas produk kasebut ngluwihi bisnis obat, nglacak aplikasi ing macem-macem lapangan. Produk kasebut minangka alat sing migunani kanggo mangerteni lan ngontrol kemampuan neuromuskular ing riset, utamane ing bidang farmakologis lan neurosains. Komponen kegiatan sing luar biasa, sing kalebu nyegah pemecahan asetilkolin, ndadekake penting kanggo sinau babagan transmisi sinaptik lan jalur sinyal neuromuskular.

Kajaba iku, peran produk ing tweaking aktivitas kolinergik mengaruhi wilayah tani. Cenderung digunakake kanggo sinau lan ngontrol kemampuan neuromuskular bug, bisa uga nambah perbaikan semprotan serangga utawa strategi kontrol hama sing ngarahake kerangka sinaps sing jelas.

Kajaba iku, sifat farmakologis senyawa kasebut bisa ditrapake ing bidang pengobatan Veterinary. Produk kasebut bisa digunakake kanggo sinau lan ngobati gangguan neuromuskular ing populasi kewan, mbantu ngembangake intervensi terapeutik kanggo kondisi sing mengaruhi fungsi otot lan kontrol motor ing pasien Veterinary.

Produk kasebut uga bisa digunakake ing setelan pendhidhikan lan pelatihan kanggo nuduhake komponen kegiatan lan pengaruhe ing kemampuan neuromuskular kanggo siswa sing fokus ing farmakologi, neurobiologi, utawa bidang sing gegandhengan.

Yihui: Mitra Terpercaya Panjenengan

Yihui, minangka profesional Neostigmine Bromide Kab produsen lan supplier, stands minangka mercusuar kualitas lan linuwih. Kewajiban kita kanggo kamulyan jelas amarga netepi standar internasional lan macem-macem sertifikasi. We offer layanan OEM, ngarang produksi kita kanggo syarat tartamtu.

Kesimpulane, Yihui ngajak sampeyan nemu keunggulan produk kasebut. Kanggo pitakon utawa tuku, hubungi kita langsung ing sales@yihuipharm.com. Percaya Yihui kanggo kualitas sing ngluwihi wates.

Kirim Pesen

Yen sampeyan duwe pitakonan babagan kutipan utawa kerjasama, please aran gratis kanggo email kita ing E-mail utawa nggunakake formulir pitakonan ing ngisor iki. Perwakilan penjualan bakal ngubungi sampeyan sajrone jam 24. Matur nuwun kanggo kapentingan sampeyan ing produk kita.

Kirimi