Oxaliplatin bubuk

CAS: 61825-94-3
Penampilan: bubuk kristal putih utawa meh putih
standar: USP / EP
Merk: YIHUI
Kemasan: 1kg; 100G; 10G
Kemampuan Penyetor: 50Kg saben wulan
Urip beting: rong taun
Aplikasi: antitumor ; riset lab
Pembayaran: T / T, LC utawa DA
Sample: kasedhiya
Wektu Pangiriman: Stok Siap ing Gudang Lokal, 1-3 dina
Pangiriman Cepet lan Aman
Asal: China
Pengiriman: DHL, FedEx, TNT, EMS, Miturut Segara, Miturut Udara
Sertifikasi: ISO9001, ISO22000, HACCP, HALAL, KOSHER
Ora bisa ngedol menyang individu
  • Pangiriman Cepet
  • Assurance Quality
  • Layanan Pelanggan 24/7
Pambuka Product

Apa Oxaliplatin Powder?

Oxaliplatin kalebu turunan platinum lan digunakake sacara klinis kanggo nambani kasus karo metastasis kanker kolorektal sing gagal perawatan fluorouracil. Bisa digunakake piyambak utawa ing kombinasi karo fluorouracil. Iki minangka generasi kaping telu saka komposit anti-tumor platinum grounded anyar sawise cisplatin lan carboplatin, lan uga minangka siji-sijine obat platinum grounded kanthi tenaga sing signifikan nglawan kanker kolorektal nganti saiki. Prinsip tumindak yaiku ngasilake konjugasi alkilasi sing tumindak ing DNA, mbentuk ikatan silang intra lan antar rantai kanggo nyandhet conflation lan replikasi DNA. Ing wektu sing padha, uga duwe efek nyegah ing proliferasi kanker ovarium lan garis sel karsinoma ing Chemicalbook. Ing wulan Agustus 2002, US Food and Drug Administration (FDA) nyetujoni obat anti-kanker Sanofi Santa Trabao, oxaliplatin (Eloxatin), kanggo perawatan alternatif kanker usus besar metastatik. Ing Januari 2004, US Food and Drug Administration (FDA) resmi nyetujoni perawatan lini pertama kanker kolorektal lanjut kanthi oxaliplatin (losartan) kanggo injeksi kanthi kombinasi 5-fluorouracil(5FU) lan asam folat(LV)(Otoritas FOLFOX) .


Informasi dhasar

Jeneng produk: oxaliplatin

CAS: 61825-94-3

MF:C8H12N2O4Pt

MW: 395.28

EINECS: 621-248-1

Nomer MDL: MFCD00866327

Purity: 99%

Paket: 10g; 100g; 1kg

Digunakake: pharma grade & Lab riset

Stabilitas: Stabil

Formula struktural:

61825.webp

Parameter Spesifikasi

item

specifications

results

katon

Putih utawa meh putih, bubuk kristal

Putih, bubuk kristal

identifikasi


A: IR

Posisi lan ukuran relatif pita ing spektrum sampel cocog karo sing ana ing spektrum standar referensi.

conforms

B: rotasi optik spesifik

Iku tundhuk karo test kanggo rotasi optik tartamtu.

conforms

tes


Katon saka solusi

Bening lan ora ana warna

conforms

Keasaman

Ora luwih saka 0.60ml 0.01M NaOH dibutuhake kanggo ngganti warna indikator dadi jambon

0.36ml

Rotasi optik spesifik

+74.5 nganti +78.0

+ 76.4

Najis D

Ora luwih saka 0.15%

0.072%

Bahan sing gegandhengan:


Najis A

Ora luwih saka 0.15%

0.022%

Najis B

Ora luwih saka 0.15%

0.035%

Najis C

Ora luwih saka 0.15%

0.0084%

Kotoran sing ora ditemtokake

Ora luwih saka 0.10%

Ora bisa dilacak

Jumlah impurities sing ora ditemtokake

Ora luwih saka 0.15%

Ora bisa dilacak

Jumlah impurities liyane saka D

Ora luwih saka 0.30%

0.065%

Silver

Max 5 ppm

1.0ppm

Mundhut ing pangatusan

Maks 0.5%

0.06%

Endotoksin bakteri

Kurang saka 1.0 IU / mg

1.0 IU/mg

pengujian kadar logam

98.0% ~ 102.0%

100.2%

Watesan microbial


Jumlah bakteri aerob total

Ora luwih saka 2000cfu / g

100 cfu / g

Jumlah ragi lan cetakan gabungan

Ora luwih saka 200cfu / g

100 cfu / g

Telusuri phtaogens


E. coli

Mesthine ora ana ing 1g oxaliplation

Ora bisa dilacak

Salmonella spp.

Mesthine ora ana ing 1g oxaliplation

Ora bisa dilacak

P. aeruginosa

Mesthine ora ana ing 1g oxaliplation

Ora bisa dilacak

S. aureus

Mesthine ora ana ing 1g oxaliplation

Ora bisa dilacak

Kesimpulan: kumpulan kasebut cocog karo spesifikasi Oxaliplatin ing PH saiki. Eur.

Komposisi Kimia

The Oxaliplatin bubukKomposisi kimia kasebut dirumus kanthi tliti kanggo njamin kinerja sing optimal. Konstituen utama kalebu platina, karbon, hidrogen, nitrogen, lan oksigen. Kombinasi unik iki dadi dhasar kanggo khasiat Oxaliplatin ing macem-macem aplikasi.

Efek lan Fungsi

Oxaliplatin bubuk minangka landasan ing kemoterapi, utamane ing perawatan kanker kolorektal. Kemampuan sing penting yaiku ngalangi sintesis DNA ing sel penyakit, sing ngganggu perkembangane lan pungkasane nyebabake sel ngliwati apoptosis.

Kanthi ngganggu replikasi DNA, Oxaliplatin kanthi efektif nargetake sel kanker sing misahake kanthi cepet, mbantu nyuda pertumbuhan tumor lan nyuda panyebaran kanker. Cara tumindak kasebut kalebu mbentuk tambahan DNA, yaiku struktur abnormal sing nyegah replikasi lan transkripsi DNA sing tepat. Gangguan ing mekanisme perbaikan DNA sel kanker iki nyebabake mati.

Oxaliplatin umume digunakake kanggo ngobati pertumbuhan ganas kolorektal, nanging bisa uga kuat nglawan macem-macem penyakit. Riset ditindakake kanggo nyinaoni kelangsungane ing penyakit ovarium, pertumbuhan ganas pankreas, lan kanker sing kuwat liyane. utilitas ing lapangan medis lan menehi pangarep-arep kanggo pasien kanthi macem-macem jinis kanker.

Proses Sintesis

Proses sintesis lanjut kita kalebu sawetara langkah sing tepat. Oxaliplatin dicampur liwat respon diaminocyclohexane platinum (II) karo dichloro(ethylenediamine) platinum (II). Strategi iki njamin barang sing bisa diprediksi lan apik, netepi pedoman abot sing disetel dening Yihui.

Standar Standar

Yihui bangga netepi standar kualitas internasional kanggo njamin keunggulan CAS 61825-94-3. Kewajiban kita kanggo menehi produk kanthi kualitas paling apik dituduhake kanthi cara fasilitas produksi kita wis sertifikasi ISO, Kosher, Halal, lan GMP.

Bidang Aplikasi ing Macem-macem Industri

Oxaliplatin nduweni aplikasi potensial ing njaba kesehatan lan bisa digunakake ing macem-macem industri kayata riset lan pangembangan. Iki minangka alat sing migunani kanggo nyinaoni obat adhedhasar platinum amarga sifat senyawa sing ngemot platinum. Peneliti bisa nggunakake Oxaliplatin minangka model kanggo mangerteni karakteristik lan aplikasi potensial saka obatan adhedhasar platinum liyane.

Kajaba iku, Oxaliplatin uga bisa nduwe peran penting ing sintesis senyawa novel kanthi aplikasi potensial ing macem-macem sektor. Sifat khusus kasebut ndadekake pesaing sing paling optimal kanggo ngembangake bahan utawa komponen anyar kanggo elektronik, katalisis, lan aplikasi modern liyane.

Contone, peneliti wis nyinaoni potensial nggunakake Oxaliplatin ing pangembangan kompleks platinum(II) kanthi aktivitas fotokatalitik kanggo pamisahan banyu. versatility prodhuk highlights pinunjul ing maju inovasi lan nambah produk lan pangolahan ing sektor beda ngluwihi kesehatan. Sifat-sifat unik lan mekanisme tumindak ndadekake alat sing terkenal ing riset lan pangembangan lan manufaktur kimia, nyedhiyakake kesempatan kanggo ngembangake senyawa anyar kanthi aplikasi potensial ing industri sing beda-beda.

Hubungi Kita

Yihui ngadeg minangka pimpinan Oxaliplatin bubuk pabrikan lan supplier setya kanggo nyukupi panjaluk para panuku profesional lan dealer global. Dedikasi kita kanggo kualitas produk katon liwat ketaatan standar lan sertifikasi internasional kayata ISO, Kosher, Halal. Kanggo pitakon utawa tuku, hubungi kita ing sales@yihuipharm.com.

Umumé, produk Yihui minangka demonstrasi kewajiban kita marang kamulyan lan pangembangan, dadi keputusan sing disenengi kanggo wong-wong sing nggoleki kualitas kelas siji ing obat lan bisnis sing gegandhengan.

Kirim Pesen

Yen sampeyan duwe pitakonan babagan kutipan utawa kerjasama, please aran gratis kanggo email kita ing E-mail utawa nggunakake formulir pitakonan ing ngisor iki. Perwakilan penjualan bakal ngubungi sampeyan sajrone jam 24. Matur nuwun kanggo kapentingan sampeyan ing produk kita.

Kirimi