Bahan-bahan farmasi aktif (API) makili konstituen penting ing obat farmasi, menehi efek sing dibutuhake ing awak kanggo ngatasi kahanan tartamtu. Bahan kasebut asalé saka pangolahan senyawa kimia. Ing konteks obat biologis, komponen aktif kasebut diarani bulk process intermediate (BPI).

Klasifikasi Bahan Farmasi Aktif: 

API bisa dipérang dadi rong jinis - sintetik lan alami. API Sintetis luwih dibedakake minangka inovatif utawa umum, gumantung saka metode sintesis sing digunakake.


API kimia sintetis, uga dikenal minangka molekul cilik, minangka bagean penting saka pasar farmasi, kanthi akeh obat molekul cilik sing bisa diakses kanthi komersial.


API alami nemokake aplikasi ing produksi biologis, sing tambah akeh minangka obat sing paling laris. Senadyan panjaluk sing saya akeh, biologi saiki ketinggalan obat molekul cilik babagan jumlah.

API luwih dikategorikaké adhedhasar kelarutan dadi obat sing ora larut lan larut.

Pemasok Utama Bahan lan Perantara Farmasi Aktif:

YIHUI BIO minangka panyedhiya utama bahan farmasi aktif lan intermediet, kanthi nggunakake intelijen, wawasan, lan pengalaman ekstensif ing sektor kasebut.


API

0
  • bubuk griseofulvin

    Nomer CAS: 126-07-8
    Penampilan: A putih utawa kuning-putih, bubuk mikro alus.
    Standar: USP;BP;EP
    Aplikasi: Antibiotik; Antifungal
    Kemampuan Penyetor: 5000kg saben wulan
    Urip beting: rong taun
    Pembayaran: T / T, LC utawa DA
    Wektu Pangiriman: Stok Siap ing Gudang Lokal, 1-3 dina
    Asal: China
    Pengiriman: DHL, FedEx, TNT, EMS, Laut, Udara
    Ora bisa ngedol menyang individu
  • Linezolid bubuk

    No CAS: 165800-03-3
    Penampilan: Putih utawa Putih putih nganti bubuk kristal putih
    Standar: ing omah
    Aplikasi: Antibiotik 
    Kemampuan Penyetor: 5000kg saben wulan
    Kemurnian: ≥99%
    Pembayaran: T / T, LC utawa DA
    Wektu Pangiriman: Stok Siap ing Gudang Lokal, 1-3 dina
    Asal: China
    Pengiriman: DHL, FedEx, TNT, EMS, Laut, Udara
    Ora bisa ngedol menyang individu
  • Riluzole API

    No CAS: 1744-22-5
    Penampilan: bubuk kristal kuning
    Standar: EP
    Aplikasi: Amyotrophic Lateral Sclerosis 
    Kemampuan Penyetor: 1000kg saben wulan
    Kemurnian: ≥99%
    Pembayaran: T / T, LC utawa DA
    Wektu Pangiriman: Stok Siap ing Gudang Lokal, 1-3 dina
    Asal: China
    Pengiriman: DHL, FedEx, TNT, EMS, Laut, Udara
    Ora bisa ngedol menyang individu
  • Minoxidil sulfate

    No CAS: 83701-22-8
    Penampilan: bubuk kristal putih nganti putih-putih
    Standar: ing omah
    Aplikasi: Anti-Rambut Rontok
    Kemampuan Penyetor: 5000kg saben wulan
    Kemurnian: ≥99%
    Pembayaran: T / T, LC utawa DA
    Wektu Pangiriman: Stok Siap ing Gudang Lokal, 1-3 dina
    Asal: China
    Pengiriman: DHL, FedEx, TNT, EMS, Laut, Udara
    Ora bisa ngedol menyang individu
  • Bubuk Natrium Tianeptine

    CAS: 30123-17-2
    MF: C21H24ClN2NaO4S
    MW: 458.93
    Paket: 1kg/bag; 5kg/bag; 25kg/drum
    Asal: China
    Kemampuan Penyetor: 100kg saben wulan
    Sampel kasedhiya: Ya
    Wektu pangiriman: ing saham
    Urip beting: rong taun
    Pembayaran: T / T, LC utawa DA
    Ora bisa ngedol menyang individu
  • Sodium 4-fenilbutirat

    CAS: 1716-12-7
    MF: C10H13NaO2
    MW: 188.2
    Paket: 1kg/bag
    Asal: China
    Kemampuan Penyetor: 1ton saben wulan
    Sampel kasedhiya: Ya
    Pembayaran: T / T, LC utawa DA
    Pengiriman: DHL, FedEx, TNT, EMS, Miturut Segara, Miturut Udara
    Sertifikasi: ISO9001, ISO22000, HACCP, HALAL, KOSHER
    Test Pihak Katelu: kasedhiya
    Audisi tanduran: kasedhiya
  • Iodixanol API

    Jeneng produk: Iodixanol
    CAS: 92339-11-2
    MF:C35H44I6N6O15
    Paket: 25kg/drum
    Asal: China
    Kemampuan Penyetor: 5ton saben wulan
    Sampel kasedhiya: Ya
    Urip beting: rong taun
    Pembayaran: T / T, LC utawa DA
    Test Pihak Katelu: kasedhiya
    Audisi tanduran: kasedhiya
    Ora bisa ngedol menyang individu
  • Brimonidine Tartrate API

    CAS: 70359-46-5
    MF:C15H16BrN5O6
    MW: 442.22
    Paket: 100g/bag; 1kg/bag; 25kg/drum
    Asal: China
    Kemampuan Penyetor: 30kg saben wulan
    Sampel kasedhiya: Ya
    Urip beting: rong taun
    Pembayaran: T / T, LC utawa DA
    Pengiriman: DHL, FedEx, TNT, EMS, Miturut Segara, Miturut Udara
    Sertifikasi: ISO9001, ISO22000, HACCP, HALAL, KOSHER
    Test Pihak Katelu: kasedhiya
    Audisi tanduran: kasedhiya
    Ora bisa ngedol menyang individu
  • API Kalsium Acamprosate

    Jeneng produk: Kalsium Acamprosate
    CAS No .: 50-76-0
    MOQ: 1 g
    Assay: 99%
    Merk: YIHUI
    Kemasan: 1g; 10g; 100g
    Kemampuan Penyetor: 1000g saben wulan
    Digunakake: Kimia Laboratorium
    Wektu pangiriman: ing saham
    Urip beting: rong taun
    Ora bisa ngedol menyang individu
  • 2-Deoxy-D-glukosa bubuk

    Jeneng produk: 2-Deoxy-D-glucose;2-DG
    CAS: 154-17-6
    MF:C6H12O5
    MW: 164.16
    Paket: 500g/bag; 1kg/bag
    Asal: China
    Kemampuan Penyetor: 100kg saben wulan
    Sampel kasedhiya: Ya
    Pembayaran: T / T, LC utawa DA
    Sertifikasi: ISO9001, ISO22000, HACCP, HALAL, KOSHER
  • Olaparib bubuk

    Jeneng produk: Olaparib
    CAS: 763113-22-0
    MF:C24H23FN4O3
    MW: 434.46
    Paket: 100g/bag; 1kg/bag
    Asal: China
    Kemampuan Penyetor: 500kg saben wulan
    Sampel kasedhiya: Ya
    Pembayaran: T / T, LC utawa DA
    Sertifikasi: ISO9001, ISO22000, HACCP, HALAL, KOSHER
    Ora bisa ngedol menyang individu
  • Bubuk Palbociclib Kab

    Jeneng produk: Palbociclib;PD0332991;PD332991;PD-0332991
    CAS: 571190-30-2
    MOQ: 10G
    Assay: 99%
    Paket: 10g/bag; 100g/bag; 1kg/bag
    Sertifikasi: ISO9001, ISO22000, HACCP, HALAL, KOSHER
    Kemampuan Penyetor: 100kg saben wulan
    Wektu pangiriman: ing saham
    Urip beting: rong taun
    Pembayaran: T / T, LC utawa DA
    Ora bisa ngedol menyang individu
167