Bahan-bahan farmasi aktif (API) makili konstituen penting ing obat farmasi, menehi efek sing dibutuhake ing awak kanggo ngatasi kahanan tartamtu. Bahan kasebut asalé saka pangolahan senyawa kimia. Ing konteks obat biologis, komponen aktif kasebut diarani bulk process intermediate (BPI).

Klasifikasi Bahan Farmasi Aktif: 

API bisa dipérang dadi rong jinis - sintetik lan alami. API Sintetis luwih dibedakake minangka inovatif utawa umum, gumantung saka metode sintesis sing digunakake.


API kimia sintetis, uga dikenal minangka molekul cilik, minangka bagean penting saka pasar farmasi, kanthi akeh obat molekul cilik sing bisa diakses kanthi komersial.


API alami nemokake aplikasi ing produksi biologis, sing tambah akeh minangka obat sing paling laris. Senadyan panjaluk sing saya akeh, biologi saiki ketinggalan obat molekul cilik babagan jumlah.

API luwih dikategorikaké adhedhasar kelarutan dadi obat sing ora larut lan larut.

Pemasok Utama Bahan lan Perantara Farmasi Aktif:

YIHUI BIO minangka panyedhiya utama bahan farmasi aktif lan intermediet, kanthi nggunakake intelijen, wawasan, lan pengalaman ekstensif ing sektor kasebut.


API

0
  • 5-Methoxytryptamine

    CAS: 608-07-1
    Penampilan: bubuk kristal putih nganti coklat kuning
    Standar: ing omah
    Kemampuan Penyetor: 5000kg saben wulan
    Urip beting: rong taun
    Aplikasi: intermediet pharmaceutical
    Pembayaran: T / T, LC utawa DA
    Wektu Pangiriman: Stok Siap ing Gudang Lokal, 1-3 dina
    Pangiriman Cepet lan Aman
    Asal: China
    Pengiriman: DHL, FedEx, TNT, EMS, Laut, Udara
    Sertifikasi: ISO9001, ISO22000, HACCP, HALAL, KOSHER
    Ora bisa ngedol menyang individu
  • Acipimox bubuk

    CAS: 51037-30-0
    Penampilan: bubuk putih utawa kuning cahya utawa bubuk kristal.
    Standar: CP
    Kemampuan Penyetor: 1000kg saben wulan
    Urip beting: rong taun
    Aplikasi: Obat penurun lipid anyar kanthi sifat anti lipid
    Pembayaran: T / T, LC utawa DA
    Wektu Pangiriman: Stok Siap ing Gudang Lokal, 1-3 dina
    Pangiriman Cepet lan Aman
    Asal: China
    Pengiriman: DHL, FedEx, TNT, EMS, Laut, Udara
    Sertifikasi: ISO9001, ISO22000, HACCP, HALAL, KOSHER
    Ora bisa ngedol menyang individu
  • Atipamezole HCL

    CAS: 104075-48-1
    Standar: ing omah
    Merk: YIHUI
    Kemasan: 100g; 1kg
    Kemampuan Penyetor: 20kg saben wulan
    Urip beting: rong taun
    Pembayaran: T / T, LC utawa DA
    Wektu Pangiriman: Stok Siap ing Gudang Lokal, 1-3 dina
    Asal: China
    Pengiriman: DHL, FedEx, TNT, EMS, Miturut Segara, Miturut Udara
    Ora bisa ngedol menyang individu
  • bubuk Altrenogest

    Jeneng produk: Altrenogest
    CAS No .: 850-52-2
    MOQ: 100 g
    Assay: 99%
    Merk: YIHUI
    Kemasan: 100g; 1kg
    Kemampuan Penyetor: 100kg saben wulan
    Wektu Pangiriman: Pangiriman sajrone 3 dina saka gudang sawise mbayar utawa pesen
    Urip beting: rong taun
    Ora bisa ngedol menyang individu
  • Bubuk Atovaquone

    CAS: 95233-18-4
    Penampilan: bubuk kuning
    Standar: usp
    Aplikasi: Anti-Malaria
    Merk: YIHUI
    Kemasan: 100g; 1kg
    Kemampuan Penyetor: 20kg saben wulan
    Urip beting: rong taun
    Wektu Pangiriman: Stok Siap ing Gudang Lokal, 1-3 dina
    Asal: China
    Ora bisa ngedol menyang individu
  • Amlexanox API

    Jeneng produk: Amlexanox
    CAS No.:68302-57-8
    MOQ: 1 kg
    Assay: 99%
    Merk: YIHUI
    Paket: 1kg; 10kg; 25kg
    Kemampuan Penyetor: 1000kg saben wulan
    Wektu Pangiriman: Pangiriman sajrone 3 dina saka gudang sawise mbayar utawa pesen
    Urip beting: rong taun
    Pembayaran: T / T, LC utawa DA
    Ora bisa ngedol menyang individu
  • Atracurium Besylate

    CAS: 64228-81-5
    Katon: bubuk putih
    Standar: usp
    Aplikasi: Relaxants Otot
    Merk: YIHUI
    Kemasan: 100g; 1kg
    Kemampuan Penyetor: 20kg saben wulan
    Wektu Pangiriman: Stok Siap ing Gudang Lokal, 1-3 dina
    Asal: China
    Pengiriman: DHL, FedEx, TNT, EMS, Miturut Segara, Miturut Udara
    Ora bisa ngedol menyang individu
  • Aniracetam bubuk

    Jeneng produk: Aniracetam CAS No.:72432-10-1 MOQ: 1kg
    Assay: 99%
    Merk: YIHUI
    Paket: 20kg; 25kg
    Kemampuan Penyetor: 3000kg saben wulan
    Wektu Pangiriman: Pangiriman sajrone 3 dina saka gudang sawise mbayar utawa pesen
    Urip beting: rong taun
    Pembayaran: T / T, LC utawa DA
    Ora bisa ngedol menyang individu
  • Azaperone

    CAS: 1649-18-9
    Katon: bubuk putih
    Standar: usp
    Aplikasi: Kedokteran Hewan & riset lab
    Merk: YIHUI
    Packing: 1 kg
    Kemampuan Penyetor: 100kg saben wulan
    Urip beting: rong taun
    Pembayaran: T / T, LC utawa DA
    Sample: kasedhiya
    Wektu Pangiriman: Stok Siap ing Gudang Lokal, 1-3 dina
    Pangiriman Cepet lan Aman
    Asal: China
    Pengiriman: DHL, FedEx, TNT, EMS, Miturut Segara, Miturut Udara
    Sertifikasi: ISO9001, ISO22000, HACCP, HALAL, KOSHER
    Ora bisa ngedol menyang individu
  • Aprotinin bubuk

    Jeneng produk: Aprotinin CAS No.: 9087-70 MOQ: 10g
    Aktivitas (basis anhidrat): ≥3.0EPU/mg
    Merk: YIHUI
    Paket: 10g; 100; 1kg
    Kemampuan Penyetor: 100kg saben wulan
    Wektu Pangiriman: Pangiriman sajrone 3 dina saka gudang sawise mbayar utawa pesen
    Urip beting: rong taun
    Pembayaran: T / T, LC utawa DA
    Ora bisa ngedol menyang individu
  • Azithromycin API

    CAS: 83905-01-5
    Katon: Wêdakakêna putih nganti putih
    Standar: usp/ep/bp
    Aplikasi: Antibiotik Macrolide
    Merk: YIHUI
    Packing: 25 kg
    Kemampuan Penyetor: 10000kg saben wulan
    Urip beting: rong taun
    Pembayaran: T / T, LC utawa DA
    Sample: kasedhiya
    Wektu Pangiriman: Stok Siap ing Gudang Lokal, 1-3 dina
    Pangiriman Cepet lan Aman
    Asal: China
    Pengiriman: DHL, FedEx, TNT, EMS, Miturut Segara, Miturut Udara
    Sertifikasi: ISO9001, ISO22000, HACCP, HALAL, KOSHER
    Ora bisa ngedol menyang individu
  • Atropine Sulphate API

    CAS: 55-48-1
    Paket: 1kg; 10kg; 25kg
    Asal: China
    Kemampuan Penyetor: 1000kg saben wulan
    Sampel kasedhiya: Ya
    Urip beting: rong taun
    Pembayaran: T / T, LC utawa DA
    Sertifikasi: ISO9001, ISO22000, HACCP, HALAL, KOSHER
    Test Pihak Katelu: kasedhiya
    Audisi tanduran: kasedhiya
    Ora bisa ngedol menyang individu
167