Bahan-bahan farmasi aktif (API) makili konstituen penting ing obat farmasi, menehi efek sing dibutuhake ing awak kanggo ngatasi kahanan tartamtu. Bahan kasebut asalé saka pangolahan senyawa kimia. Ing konteks obat biologis, komponen aktif kasebut diarani bulk process intermediate (BPI).

Klasifikasi Bahan Farmasi Aktif: 

API bisa dipérang dadi rong jinis - sintetik lan alami. API Sintetis luwih dibedakake minangka inovatif utawa umum, gumantung saka metode sintesis sing digunakake.


API kimia sintetis, uga dikenal minangka molekul cilik, minangka bagean penting saka pasar farmasi, kanthi akeh obat molekul cilik sing bisa diakses kanthi komersial.


API alami nemokake aplikasi ing produksi biologis, sing tambah akeh minangka obat sing paling laris. Senadyan panjaluk sing saya akeh, biologi saiki ketinggalan obat molekul cilik babagan jumlah.

API luwih dikategorikaké adhedhasar kelarutan dadi obat sing ora larut lan larut.

Pemasok Utama Bahan lan Perantara Farmasi Aktif:

YIHUI BIO minangka panyedhiya utama bahan farmasi aktif lan intermediet, kanthi nggunakake intelijen, wawasan, lan pengalaman ekstensif ing sektor kasebut.


API

0
  • Bubuk Lorcaserin

    Nomer CAS: 616202-92-7
    Penampilan: Bubuk Kristal Putih
    Standar: Standar perusahaan, 99%
    Kemampuan Penyetor: 100kg saben wulan
    Urip beting: rong taun
    Pembayaran: T / T, LC utawa DA
    Wektu Pangiriman: Stok Siap ing Gudang Lokal, 1-3 dina
    Asal: China
    Pengiriman: DHL, FedEx, TNT, EMS, Laut, Udara
    Ora bisa ngedol menyang individu
  • API methyldopa

    Nomer CAS: 555-30-6
    Penampilan: Putih nganti kuning-putih, ora ana ambune, bubuk alus
    Standar: USP
    Kemampuan Penyetor: 5000kg saben wulan
    Urip beting: rong taun
    Pembayaran: T / T, LC utawa DA
    Wektu Pangiriman: Stok Siap ing Gudang Lokal, 1-3 dina
    Asal: China
    Pengiriman: DHL, FedEx, TNT, EMS, Laut, Udara
    Ora bisa ngedol menyang individu
  • Rebamipide API

    Nomer CAS: 90098-04-7
    Katon: Wêdakakêna kristal putih
    Standar: ing omah
    Kemampuan Penyetor: 1000kg saben wulan
    Urip beting: rong taun
    Pembayaran: T / T, LC utawa DA
    Wektu Pangiriman: Stok Siap
    Asal: China
    Pengiriman: DHL, FedEx, TNT, EMS, Laut, Udara
    Ora bisa ngedol menyang individu
  • Minoxidil bubuk

    No CAS: 38304-91-5
    Penampilan: bubuk kristal putih nganti putih-putih
    Standar: USP
    Kemampuan Penyetor: 5000kg saben wulan
    Urip beting: rong taun
    Pembayaran: T / T, LC utawa DA
    Wektu Pangiriman: Stok Siap
    Asal: China
    Pengiriman: DHL, FedEx, TNT, EMS, Laut, Udara
    Ora bisa ngedol menyang individu
  • Miconazole Nitrate bubuk

    Nomer CAS: 22832-87-7
    Penampilan: Putih utawa meh putih, bubuk kristal
    Standar: USP/BP/EP
    Kemampuan Penyetor: 5000kg saben wulan
    Urip beting: rong taun
    Pembayaran: T / T, LC utawa DA
    Wektu Pangiriman: Stok Siap
    Asal: China
    Pengiriman: DHL, FedEx, TNT, EMS, Laut, Udara
    Ora bisa ngedol menyang individu
  • Rivaroxaban API

    Nomer CAS: 366789-02-8
    Penampilan: Wêdakakêna putih utawa putih
    Standar: ing omah
    Kemampuan Penyetor: 500kg saben wulan
    Urip beting: rong taun
    Pembayaran: T / T, LC utawa DA
    Wektu Pangiriman: Stok Siap
    Asal: China
    Pengiriman: DHL, FedEx, TNT, EMS, Laut, Udara
    Ora bisa ngedol menyang individu
  • Apremilast API

    No CAS: 608141-41-9
    Penampilan: Wêdakakêna putih utawa putih
    Standar: ing omah
    Kemampuan Penyetor: 50kg saben wulan
    Urip beting: rong taun
    Pembayaran: T / T, LC utawa DA
    Wektu Pangiriman: Stok Siap
    Asal: China
    Pengiriman: DHL, FedEx, TNT, EMS, Laut, Udara
    Ora bisa ngedol menyang individu
  • API Abiraterone Acetate

    CAS: 154229-18-2
    Penampilan: bubuk kristal putih utawa putih
    Standar: USP
    Urip beting: rong taun
    Pembayaran: T / T, LC utawa DA
    Wektu Pangiriman: Stok Siap ing Gudang Lokal, 1-3 dina
    Asal: China
    Pengiriman: DHL, FedEx, TNT, EMS, Laut, Udara
    Ora bisa ngedol menyang individu
  • Mesalazine api

    CAS: 89-57-6 
    Penampilan: Meh putih utawa abu-abu cahya utawa bubuk jambon cahya utawa kristal
    Standar: USP
    Urip beting: rong taun
    Pembayaran: T / T, LC utawa DA
    Wektu Pangiriman: Stok Siap ing Gudang Lokal, 1-3 dina
    Pangiriman Cepet lan Aman
    Asal: China
    Pengiriman: DHL, FedEx, TNT, EMS, Laut, Udara
    Ora bisa ngedol menyang individu
  • Butenafine Hcl Kab

    Nomer CAS: 101827-46-7
    Penampilan: Putih, kristal utawa bubuk kristal
    Standar: JP
    Kemampuan Penyetor: 1000kg saben wulan
    Urip beting: rong taun
    Pembayaran: T / T, LC utawa DA
    Wektu Pangiriman: Stok Siap
    Asal: China
    Pengiriman: DHL, FedEx, TNT, EMS, Laut, Udara
    Ora bisa ngedol menyang individu
  • Terbinafine hidroklorida bubuk

    No CAS: 78628-80-5
    Penampilan: Wêdakakêna putih utawa putih
    Standar: EP
    Kemampuan Penyetor: 1000kg saben wulan
    Urip beting: rong taun
    Pembayaran: T / T, LC utawa DA
    Wektu Pangiriman: Stok Siap
    Asal: China
    Pengiriman: DHL, FedEx, TNT, EMS, Laut, Udara
    Ora bisa ngedol menyang individu
  • Letrozole bubuk

    Nomer CAS: 112809-51-5
    Penampilan: bubuk kristal putih utawa putih-putih
    Standar: USP
    Kemampuan Penyetor: 500kg saben wulan
    Urip beting: rong taun
    Pembayaran: T / T, LC utawa DA
    Wektu Pangiriman: Stok Siap
    Asal: China
    Pengiriman: DHL, FedEx, TNT, EMS, Laut, Udara
    Ora bisa ngedol menyang individu
167