Bahan-bahan farmasi aktif (API) makili konstituen penting ing obat farmasi, menehi efek sing dibutuhake ing awak kanggo ngatasi kahanan tartamtu. Bahan kasebut asalé saka pangolahan senyawa kimia. Ing konteks obat biologis, komponen aktif kasebut diarani bulk process intermediate (BPI).

Klasifikasi Bahan Farmasi Aktif: 

API bisa dipérang dadi rong jinis - sintetik lan alami. API Sintetis luwih dibedakake minangka inovatif utawa umum, gumantung saka metode sintesis sing digunakake.


API kimia sintetis, uga dikenal minangka molekul cilik, minangka bagean penting saka pasar farmasi, kanthi akeh obat molekul cilik sing bisa diakses kanthi komersial.


API alami nemokake aplikasi ing produksi biologis, sing tambah akeh minangka obat sing paling laris. Senadyan panjaluk sing saya akeh, biologi saiki ketinggalan obat molekul cilik babagan jumlah.

API luwih dikategorikaké adhedhasar kelarutan dadi obat sing ora larut lan larut.

Pemasok Utama Bahan lan Perantara Farmasi Aktif:

YIHUI BIO minangka panyedhiya utama bahan farmasi aktif lan intermediet, kanthi nggunakake intelijen, wawasan, lan pengalaman ekstensif ing sektor kasebut.


API

0
  • Powder Synthrine

    CAS: 5985-28-4
    Penampilan: Bubuk Kristal Putih utawa Putih
    standar: USP
    Paket: 1 kg/tas; 25 kg/drum
    Kemampuan Sumber: 1000kg saben wulan Umur Rak: Rong taun
    Aplikasi: Mundhut bobot lan suplemen diet
    Pembayaran: T / T, LC utawa DA
    Sample: kasedhiya
    Wektu Pangiriman: Stok Siap ing Gudang Lokal, 1-3 dina
    Pangiriman Cepet lan Aman
    Asal: China
    Pengiriman: DHL, FedEx, TNT, EMS, Miturut Segara, Miturut Udara
    Sertifikasi: ISO9001, ISO22000, HACCP, HALAL, KOSHER
    Ora bisa ngedol menyang individu
  • Bubuk Posaconazole Kab

    Nama Produk: Posaconazole
    CAS: 171228-49-2
    MF:C37H42F2N8O4
    MW: 700.78
    Paket: 1g; 100g; 500g/bag; 1kg/bag
    Asal: China
    Kemampuan Penyetor: 50kg saben wulan
    Sampel kasedhiya: Ya
    Pembayaran: T/T, LC utawa DA Sertifikasi: ISO9001, ISO22000, HACCP, HALAL, KOSHER
    Audisi tanduran: kasedhiya
    Ora bisa ngedol menyang individu
  • Bubuk Tadalafil

    CAS: 171596-29-5
    Penampilan: Bubuk Kristal Putih utawa Putih
    standar: USP
    Paket: 1 kg/tas; 25 kg/drum
    Kemampuan Sumber: 1000kg saben wulan Umur Rak: Rong taun
    Pembayaran: T / T, LC utawa DA
    Sample: kasedhiya
    Wektu Pangiriman: Stok Siap ing Gudang Lokal, 1-3 dina
    Pangiriman Cepet lan Aman
    Asal: China
    Pengiriman: DHL, FedEx, TNT, EMS, Miturut Segara, Miturut Udara
    Sertifikasi: ISO9001, ISO22000, HACCP, HALAL, KOSHER
    Ora bisa ngedol menyang individu
  • Pramipexole Dihydrochloride Monohydrate

    CAS: 191217-81-9
    MF:C10H20ClN3OS
    MW: 265.8
    Paket: 1kg; 25 kg
    Asal: China
    Kemampuan Penyetor: 3000kg saben wulan
    Sampel kasedhiya: Ya
    Pembayaran: T / T, LC utawa DA
    Sertifikasi: ISO9001, ISO22000, HACCP, HALAL, KOSHER
    Test Pihak Katelu: kasedhiya
    Ora bisa ngedol menyang individu
  • Bubuk Asam Traneksamat

    CAS: 1197-18-8
    Penampilan: bubuk padat putih utawa putih
    standar: BP
    Paket: 25kg/drum
    Kemampuan Sumber: 10000kg saben wulan Umur Rak: Rong taun
    Aplikasi: Pemutihan Kulit lan Ngilangi Bintik
    Pembayaran: T / T, LC utawa DA
    Sample: kasedhiya
    Wektu Pangiriman: Stok Siap ing Gudang Lokal, 1-3 dina
    Pangiriman Cepet lan Aman
    Asal: China
    Pengiriman: DHL, FedEx, TNT, EMS, Miturut Segara, Miturut Udara
    Sertifikasi: ISO9001, ISO22000, HACCP, HALAL, KOSHER
    Ora bisa ngedol menyang individu
  • Remdesivir bubuk

    Jeneng produk: Remdesivir (GS-5734)
    CAS No .: 1809249-37-3
    Assay: 99%
    Merk: YIHUI
    Packing: 1 kg/bag; 25 kg/drum
    Kemampuan Penyetor: 5000kg saben wulan
    Wektu Pangiriman: Pangiriman sajrone 3 dina saka gudang sawise mbayar utawa pesen
    Urip beting: rong taun
    Pembayaran: T / T, LC utawa DA
    Asal: China
    Ora bisa ngedol menyang individu
  • Travoprost API

    CAS: 157283-68-6
    Penampilan: Cairan berminyak sing ora ana warna nganti kuning cahya
    standar: ing omah
    Paket: 1g; 10g; 100g
    Kemampuan Sumber: 50kg saben wulan Umur Rak: Rong taun
    Aplikasi: Perawatan Mata utawa riset lab
    Pembayaran: T / T, LC utawa DA
    Sample: kasedhiya
    Wektu Pangiriman: Stok Siap ing Gudang Lokal, 1-3 dina
    Pangiriman Cepet lan Aman
    Asal: China
    Pengiriman: DHL, FedEx, TNT, EMS, Miturut Segara, Miturut Udara
    Sertifikasi: ISO9001, ISO22000, HACCP, HALAL, KOSHER
    Ora bisa ngedol menyang individu
  • Vincristine sulfat bubuk

    CAS: 2068-78-2
    Penampilan: bubuk kristal putih utawa meh putih
    standar: USP
    Paket: 1g; 10g; 100g
    Kemampuan Penyetor: 50kg saben wulan
    Urip beting: rong taun
    Aplikasi: Antitumor utawa riset lab
    Pembayaran: T / T, LC utawa DA
    Sample: kasedhiya
    Wektu Pangiriman: Stok Siap ing Gudang Lokal, 1-3 dina
    Pangiriman Cepet lan Aman
    Asal: China
    Pengiriman: DHL, FedEx, TNT, EMS, Miturut Segara, Miturut Udara
    Sertifikasi: ISO9001, ISO22000, HACCP, HALAL, KOSHER
    Ora bisa ngedol menyang individu
  • Tacrolimus bubuk

    Jeneng produk: Tacrolimus
    CAS: 104987-11-3
    MF:C44 H69 N O12
    MW: 804.02
    Paket: 10g/bag; 100g/bag/1kg
    Asal: China
    Kemampuan Penyetor: 30kg saben wulan
    Sampel kasedhiya: Ya
    Pembayaran: T / T, LC utawa DA
    Sertifikasi: ISO9001, ISO22000, HACCP, HALAL, KOSHER
    Ora bisa ngedol menyang individu
  • Letrozole bubuk

    CAS: 112809-51-5
    Penampilan: bubuk putih nganti putih
    standar: USP; CP
    Paket: 1 kg/tas; 25 kg/drum
    Kemampuan Penyetor: 5000kg saben wulan
    Urip beting: rong taun
    Aplikasi: anti tumor & Lab riset
    Pembayaran: T / T, LC utawa DA
    Sample: kasedhiya
    Wektu Pangiriman: Stok Siap ing Gudang Lokal, 1-3 dina
    Pangiriman Cepet lan Aman
    Asal: China
    Pengiriman: DHL, FedEx, TNT, EMS, Miturut Segara, Miturut Udara
    Sertifikasi: ISO9001, ISO22000, HACCP, HALAL, KOSHER
    Ora bisa ngedol menyang individu
  • Ticagrelor Api

    Jeneng produk: Ticagrelor
    CAS No .: 274693-27-5
    MOQ: 100 g
    Assay: 99%
    Merk: YIHUI
    Kemasan: 100g; 1kg; 10kg
    Kemampuan Penyetor: 200kg saben wulan
    Digunakake: kelas obat; utawa riset
    Wektu pangiriman: ing saham
    Urip beting: rong taun
    Ora bisa ngedol menyang individu
  • API Tigecycline

    CAS: 220620-09-7
    Paket: 100g; 1kg
    Asal: China
    Kemampuan Penyetor: 100kg saben wulan
    Sampel kasedhiya: Ya
    Urip beting: rong taun
    Pembayaran: T / T, LC utawa DA
    Sertifikasi: ISO9001, ISO22000, HACCP, HALAL, KOSHER
    Test Pihak Katelu: kasedhiya
    Audisi tanduran: kasedhiya
    Ora bisa ngedol menyang individu
167