Bahan-bahan farmasi aktif (API) makili konstituen penting ing obat farmasi, menehi efek sing dibutuhake ing awak kanggo ngatasi kahanan tartamtu. Bahan kasebut asalé saka pangolahan senyawa kimia. Ing konteks obat biologis, komponen aktif kasebut diarani bulk process intermediate (BPI).

Klasifikasi Bahan Farmasi Aktif: 

API bisa dipérang dadi rong jinis - sintetik lan alami. API Sintetis luwih dibedakake minangka inovatif utawa umum, gumantung saka metode sintesis sing digunakake.


API kimia sintetis, uga dikenal minangka molekul cilik, minangka bagean penting saka pasar farmasi, kanthi akeh obat molekul cilik sing bisa diakses kanthi komersial.


API alami nemokake aplikasi ing produksi biologis, sing tambah akeh minangka obat sing paling laris. Senadyan panjaluk sing saya akeh, biologi saiki ketinggalan obat molekul cilik babagan jumlah.

API luwih dikategorikaké adhedhasar kelarutan dadi obat sing ora larut lan larut.

Pemasok Utama Bahan lan Perantara Farmasi Aktif:

YIHUI BIO minangka panyedhiya utama bahan farmasi aktif lan intermediet, kanthi nggunakake intelijen, wawasan, lan pengalaman ekstensif ing sektor kasebut.


API

0
  • Oxandrolone bubuk

    CAS: 53-39-4
    Penampilan: bubuk putih nganti beige
    standar: ing omah
    Merk: YIHUI
    Paket: 1kg; 100G; 1KG
    Kemampuan Penyetor: 100Kg saben wulan
    Urip beting: rong taun
    Aplikasi: riset lab
    Pembayaran: T / T, LC utawa DA
    Sample: kasedhiya
    Wektu Pangiriman: Stok Siap ing Gudang Lokal, 1-3 dina
    Pangiriman Cepet lan Aman
    Asal: China
    Pengiriman: DHL, FedEx, TNT, EMS, Miturut Segara, Miturut Udara
    Sertifikasi: ISO9001, ISO22000, HACCP, HALAL, KOSHER
    Ora bisa ngedol menyang individu
  • bubuk Miltefosin

    CAS: 58066-85-6
    MF:C21H46NO4P
    MW: 407.57
    Paket: 1kg; 5 kg
    Asal: China
    Kemampuan Penyetor: 1000kg saben wulan
    Sampel kasedhiya: Ya
    Pembayaran: T / T, LC utawa DA
    Sertifikasi: ISO9001, ISO22000, HACCP, HALAL, KOSHER
    Test Pihak Katelu: kasedhiya
    Ora bisa ngedol menyang individu
  • Paracetamol bubuk

    CAS: 103-90-2
    Katon: Wêdakakêna putih
    standar: USP / BP / EP
    Merk: YIHUI
    Packing: 25 Kg
    Kemampuan Penyetor: 100000Kg saben wulan
    Urip beting: rong taun
    Aplikasi: Antipiretik lan Analgesik
    Pembayaran: T / T, LC utawa DA
    Sample: kasedhiya
    Wektu Pangiriman: Stok Siap ing Gudang Lokal, 1-3 dina
    Pangiriman Cepet lan Aman
    Asal: China
    Pengiriman: DHL, FedEx, TNT, EMS, Miturut Segara, Miturut Udara
    Sertifikasi: ISO9001, ISO22000, HACCP, HALAL, KOSHER
    Ora bisa ngedol menyang individu
  • Phenolphthalein bubuk

    CAS: 77-09-8
    Penampilan: bubuk putih nganti kuning pucat
    standar: BP/EP
    Merk: YIHUI
    Packing: 25 Kg
    Kemampuan Penyetor: 100000Kg saben wulan
    Urip beting: rong taun
    Pembayaran: T / T, LC utawa DA
    Sample: kasedhiya
    Wektu Pangiriman: Stok Siap ing Gudang Lokal, 1-3 dina
    Pangiriman Cepet lan Aman
    Asal: China
    Pengiriman: DHL, FedEx, TNT, EMS, Miturut Segara, Miturut Udara
    Sertifikasi: ISO9001, ISO22000, HACCP, HALAL, KOSHER
    Ora bisa ngedol menyang individu
  • Paclitaxel bubuk

    CAS: 33069-62-4
    MF:C47H51NO14
    MW: 853.92
    Paket: 10g/bag; 100g/bag; 1kg/bag
    Asal: China
    Kemampuan Penyetor: 500kg saben wulan
    Sampel kasedhiya: Ya
    Pembayaran: T / T, LC utawa DA
    Sertifikasi: ISO9001, ISO22000, HACCP, HALAL, KOSHER
    Test Pihak Katelu: kasedhiya
    Ora bisa ngedol menyang individu
  • Piracetam bubuk

    CAS: 7491-74-9
    Katon: Wêdakakêna kristal putih
    standar: BP/EP
    Merk: YIHUI
    Packing: 25 kg
    Kemampuan Penyetor: 50000kg saben wulan
    Urip beting: rong taun
    Aplikasi: Nootropics
    Pembayaran: T / T, LC utawa DA
    Sample: kasedhiya
    Wektu Pangiriman: Stok Siap ing Gudang Lokal, 1-3 dina
    Pangiriman Cepet lan Aman
    Asal: China
    Pengiriman: DHL, FedEx, TNT, EMS, Miturut Segara, Miturut Udara
    Sertifikasi: ISO9001, ISO22000, HACCP, HALAL, KOSHER
    Ora bisa ngedol menyang individu
  • Pyrantel Pamoate bubuk

    CAS: 22204-24-6
    Penampilan: bubuk kuning
    standar: USP,Ing omah
    Paket: 20kg
    Kemampuan Penyetor: 5000kg saben wulan
    Urip beting: rong taun
    Aplikasi: antiparasit
    Pembayaran: T / T, LC utawa DA
    Sample: kasedhiya
    Wektu Pangiriman: Stok Siap ing Gudang Lokal, 1-3 dina
    Pangiriman Cepet lan Aman
    Asal: China
    Pengiriman: DHL, FedEx, TNT, EMS, Miturut Segara, Miturut Udara
    Sertifikasi: ISO9001, ISO22000, HACCP, HALAL, KOSHER
    Ora bisa ngedol menyang individu
  • Pimobendan Api

    Nama produk: Pimobendan
    CAS No.:74150-27-9
    MOQ: 100 g
    Assay: 99%
    Merk: YIHUI
    Kemasan: 100g; 1kg; 10kg
    Kemampuan Penyetor: 100kg saben wulan
    Wektu Pangiriman: Pangiriman sajrone 3 dina saka gudang sawise mbayar utawa pesen
    Urip beting: rong taun
    Pembayaran: T / T, LC utawa DA
    Ora bisa ngedol menyang individu
  • Bubuk Scopolamine Butylbromide

    CAS: 149-64-4
    Penampilan: Bubuk putih nganti putih
    standar: ing omah
    Paket: 100g; 1kg
    Kemampuan Penyetor: 300kg saben wulan
    Urip beting: rong taun
    Aplikasi: riset lab
    Pembayaran: T / T, LC utawa DA
    Sample: kasedhiya
    Wektu Pangiriman: Stok Siap ing Gudang Lokal, 1-3 dina
    Pangiriman Cepet lan Aman
    Asal: China
    Pengiriman: DHL, FedEx, TNT, EMS, Miturut Segara, Miturut Udara
    Sertifikasi: ISO9001, ISO22000, HACCP, HALAL, KOSHER
    Ora bisa ngedol menyang individu
  • Pizotifen Malate

    CAS: 5189-11-7
    MF:C23H27NO5S
    MW: 429.53
    Paket: 500g/bag; 1kg/bag
    Asal: China
    Sampel kasedhiya: Ya
    Pembayaran: T / T, LC utawa DA
    Sertifikasi: ISO9001, ISO22000, HACCP, HALAL, KOSHER
    Test Pihak Katelu: kasedhiya
    Audisi tanduran: kasedhiya
    Ora bisa ngedol menyang individu
  • Sorafenib Tosylate

    CAS: 475207-59-1
    Penampilan: Bubuk putih nganti putih
    standar: ing omah
    Paket: 10g; 100g; 1kg
    Kemampuan Penyetor: 300kg saben wulan
    Urip beting: rong taun
    Aplikasi: Antitumor, Antikanker utawa riset laboratorium
    Pembayaran: T / T, LC utawa DA
    Sample: kasedhiya
    Wektu Pangiriman: Stok Siap ing Gudang Lokal, 1-3 dina
    Pangiriman Cepet lan Aman
    Asal: China
    Pengiriman: DHL, FedEx, TNT, EMS, Miturut Segara, Miturut Udara
    Sertifikasi: ISO9001, ISO22000, HACCP, HALAL, KOSHER
    Ora bisa ngedol menyang individu
  • Polimiksin B Sulfat

    CAS: 1405-20-5
    Paket: 100g/bag; 500g/bag; 1kg/bag
    Asal: China
    Kemampuan Penyetor: 1000kg saben wulan
    Sampel kasedhiya: Ya
    Urip beting: rong taun
    Pembayaran: T / T, LC utawa DA
    Sertifikasi: ISO9001, ISO22000, HACCP, HALAL, KOSHER
    Test Pihak Katelu: kasedhiya
    Audisi tanduran: kasedhiya
    Ora bisa ngedol menyang individu
167