Bahan-bahan farmasi aktif (API) makili konstituen penting ing obat farmasi, menehi efek sing dibutuhake ing awak kanggo ngatasi kahanan tartamtu. Bahan kasebut asalé saka pangolahan senyawa kimia. Ing konteks obat biologis, komponen aktif kasebut diarani bulk process intermediate (BPI).

Klasifikasi Bahan Farmasi Aktif: 

API bisa dipérang dadi rong jinis - sintetik lan alami. API Sintetis luwih dibedakake minangka inovatif utawa umum, gumantung saka metode sintesis sing digunakake.


API kimia sintetis, uga dikenal minangka molekul cilik, minangka bagean penting saka pasar farmasi, kanthi akeh obat molekul cilik sing bisa diakses kanthi komersial.


API alami nemokake aplikasi ing produksi biologis, sing tambah akeh minangka obat sing paling laris. Senadyan panjaluk sing saya akeh, biologi saiki ketinggalan obat molekul cilik babagan jumlah.

API luwih dikategorikaké adhedhasar kelarutan dadi obat sing ora larut lan larut.

Pemasok Utama Bahan lan Perantara Farmasi Aktif:

YIHUI BIO minangka panyedhiya utama bahan farmasi aktif lan intermediet, kanthi nggunakake intelijen, wawasan, lan pengalaman ekstensif ing sektor kasebut.


API

0
  • Entecavir Hydrate

    CAS: 209216-23-9
    MF: C12H15N5O3·H2O
    MW: 295.3
    Paket: 1kg/timah; 25kg/drum
    Asal: China
    Kemampuan Penyetor: 1ton saben wulan
    Sampel kasedhiya: Ya
    Urip beting: rong taun
    Pembayaran: T / T, LC utawa DA
    Test Pihak Katelu: kasedhiya
    Audisi tanduran: kasedhiya
    Ora bisa ngedol menyang individu
  • Ethynyl Estradiol

    CAS: 57-63-6
    Penampilan: Putih nganti kuning cahya nganti bubuk oranye cahya
    Standar: BE/USP
    Merk: YIHUI
    Kemasan: 100g; 1kg; 25kg
    Kemampuan Penyetor: 1000kg saben wulan
    Urip beting: rong taun
    Pembayaran: T / T, LC utawa DA
    Sample: kasedhiya
    Wektu Pangiriman: Stok Siap ing Gudang Lokal, 1-3 dina
    Pangiriman Cepet lan Aman
    Asal: China
    Pengiriman: DHL, FedEx, TNT, EMS, Miturut Segara, Miturut Udara
    Sertifikasi: ISO9001, ISO22000, HACCP, HALAL, KOSHER
    Ora bisa ngedol menyang individu
  • Estradiol Benzoate Kab

    Jeneng produk: Estradiol benzoate
    CAS No .: 50-50-0
    MOQ: 100G
    Assay: 99%
    Paket: 100g/bag; 1kg/bag; 5kg/bag; 25kg/drum
    Sertifikasi: ISO9001, ISO22000, HACCP, HALAL, KOSHER
    Kemampuan Penyetor: 500kg saben wulan
    Wektu pangiriman: ing saham
    Urip beting: rong taun
    Pembayaran: T / T, LC utawa DA
    Ora bisa ngedol menyang individu
  • API Etonogestrel

    CAS: 54048-10-1
    Penampilan: bubuk putih nganti beige
    Standar: BE/USP
    Merk: YIHUI
    Kemasan: 100g; 1kg; 25kg
    Kemampuan Penyetor: 1000kg saben wulan
    Urip beting: rong taun
    Pembayaran: T / T, LC utawa DA
    Sample: kasedhiya
    Wektu Pangiriman: Stok Siap ing Gudang Lokal, 1-3 dina
    Pangiriman Cepet lan Aman
    Asal: China
    Pengiriman: DHL, FedEx, TNT, EMS, Miturut Segara, Miturut Udara
    Sertifikasi: ISO9001, ISO22000, HACCP, HALAL, KOSHER
    Ora bisa ngedol menyang individu
  • Everolimus API

    Product name: Everolimus CAS:159351-69-6 MF:C53H83NO14
    MW: 958.22
    Paket: 1g/bag; 10g/bag; 100g/bag
    Asal: China
    Kemampuan Penyetor: 50kg saben wulan
    Sampel kasedhiya: Ya
    Pembayaran: T / T, LC utawa DA
    Sertifikasi: ISO9001, ISO22000, HACCP, HALAL, KOSHER
    Ora bisa ngedol menyang individu
  • Flumazenil API

    CAS: 78755-81-4
    Katon: bubuk putih
    Standar: EP/USP
    Aplikasi: Antagonis
    Merk: YIHUI
    Kemasan: 10g; 100g; 1kg
    Kemampuan Penyetor: 300kg saben wulan
    Urip beting: rong taun
    Pembayaran: T / T, LC utawa DA
    Sample: kasedhiya
    Wektu Pangiriman: Stok Siap ing Gudang Lokal, 1-3 dina
    Pangiriman Cepet lan Aman
    Asal: China
    Pengiriman: DHL, FedEx, TNT, EMS, Miturut Segara, Miturut Udara
    Sertifikasi: ISO9001, ISO22000, HACCP, HALAL, KOSHER
    Ora bisa ngedol menyang individu
  • Ezetimibe API

    CAS: 163222-33-1
    Paket: 500g/bag; 1kg/bag
    Asal: China
    Kemampuan Penyetor: 100kg saben wulan
    Sampel kasedhiya: Ya
    Urip beting: rong taun
    Pembayaran: T / T, LC utawa DA
    Sertifikasi: ISO9001, ISO22000, HACCP, HALAL, KOSHER
    Test Pihak Katelu: kasedhiya
    Audisi tanduran: kasedhiya
    Ora bisa ngedol menyang individu
  • Genetika

    CAS: 108321-42-2
    Penampilan: bubuk putih nganti putih
    Standar: ing omah
    Aplikasi: AntibiotikMerek: YIHUI
    Kemasan: 100g; 1kg
    Kemampuan Penyetor: 300kg saben wulan
    Urip beting: rong taun
    Pembayaran: T / T, LC utawa DA
    Sample: kasedhiya
    Wektu Pangiriman: Stok Siap ing Gudang Lokal, 1-3 dina
    Pangiriman Cepet lan Aman
    Asal: China
    Pengiriman: DHL, FedEx, TNT, EMS, Miturut Segara, Miturut Udara
    Sertifikasi: ISO9001, ISO22000, HACCP, HALAL, KOSHER
    Ora bisa ngedol menyang individu
  • Idebenone bubuk

    Jeneng produk: Idebenone
    CAS No .: 58186-27-9
    MOQ: 1 kg
    Assay: 99%
    Kemampuan Penyetor: 500kg saben wulan
    Digunakake: kelas obat utawa digunakake kanggo riset
    Wektu pangiriman: ing saham
    Urip beting: rong taun
    Pembayaran: T / T, LC utawa DA
    Ora bisa ngedol menyang individu
  • Gadodiamida

    CAS: 131410-48-5
    Penampilan: bubuk putih nganti putih
    Standar: ep/usp
    Merk: YIHUI
    Paket: 1kg; 25kg
    Kemampuan Penyetor: 3000kg saben wulan
    Urip beting: rong taun
    Pembayaran: T / T, LC utawa DA
    Sample: kasedhiya
    Wektu Pangiriman: Stok Siap ing Gudang Lokal, 1-3 dina
    Pangiriman Cepet lan Aman
    Asal: China
    Pengiriman: DHL, FedEx, TNT, EMS, Miturut Segara, Miturut Udara
    Sertifikasi: ISO9001, ISO22000, HACCP, HALAL, KOSHER
    Ora bisa ngedol menyang individu
  • Gentamicin Sulfate Powder

    CAS: 1405-41-0
    Penampilan: ora ana warna nganti bubuk kuning cahya Standar: USP/EP/BP
    Aplikasi: Antibiotik
    Merk: YIHUI
    Packing: 5bou/tin; 2tin/karton
    Urip beting: rong taun
    Pembayaran: T / T, LC utawa DA
    Sample: kasedhiya
    Wektu Pangiriman: Stok Siap ing Gudang Lokal, 1-3 dina
    Pangiriman Cepet lan Aman
    Asal: China
    Pengiriman: DHL, FedEx, TNT, EMS, Miturut Segara, Miturut Udara
    Sertifikasi: ISO9001, ISO22000, HACCP, HALAL, KOSHER
    Ora bisa ngedol menyang individu
  • Iohexol API

    CAS: 66108-95-0
    MF:C19H26I3N3O9
    MW: 821.14
    EINECS: 266-164-2
    Paket: 25kg/drum
    Asal: China
    Kemampuan Penyetor: 5ton saben wulan
    Sampel kasedhiya: Ya
    Urip beting: rong taun
    Pembayaran: T / T, LC utawa DA
    Pengiriman: DHL, FedEx, TNT, EMS, Miturut Segara, Miturut Udara
    Test Pihak Katelu: kasedhiya
    Audisi tanduran: kasedhiya
    Ora bisa ngedol menyang individu
167