Bahan-bahan farmasi aktif (API) makili konstituen penting ing obat farmasi, menehi efek sing dibutuhake ing awak kanggo ngatasi kahanan tartamtu. Bahan kasebut asalé saka pangolahan senyawa kimia. Ing konteks obat biologis, komponen aktif kasebut diarani bulk process intermediate (BPI).

Klasifikasi Bahan Farmasi Aktif: 

API bisa dipérang dadi rong jinis - sintetik lan alami. API Sintetis luwih dibedakake minangka inovatif utawa umum, gumantung saka metode sintesis sing digunakake.


API kimia sintetis, uga dikenal minangka molekul cilik, minangka bagean penting saka pasar farmasi, kanthi akeh obat molekul cilik sing bisa diakses kanthi komersial.


API alami nemokake aplikasi ing produksi biologis, sing tambah akeh minangka obat sing paling laris. Senadyan panjaluk sing saya akeh, biologi saiki ketinggalan obat molekul cilik babagan jumlah.

API luwih dikategorikaké adhedhasar kelarutan dadi obat sing ora larut lan larut.

Pemasok Utama Bahan lan Perantara Farmasi Aktif:

YIHUI BIO minangka panyedhiya utama bahan farmasi aktif lan intermediet, kanthi nggunakake intelijen, wawasan, lan pengalaman ekstensif ing sektor kasebut.


API

0
  • Bubuk Kalsitriol

    Jeneng produk: Calcitriol
    CAS No .: 32222-06-3
    MOQ: 1 g
    Assay: 99%
    Merk: YIHUI
    Kemasan: 1g; 10g; 100g
    Kemampuan Penyetor: 1000g saben wulan
    Wektu Pangiriman: Pangiriman sajrone 3 dina saka gudang sawise mbayar utawa pesen
    Urip beting: rong taun
    Pembayaran: T / T, LC utawa DA
    Standar: EP/USP
  • Cisatracurium Besylate Powder

    CAS: 96946-42-8
    Katon: bubuk putih
    Standar: usp
    Aplikasi: Relaxants Otot
    Merk: YIHUI
    Kemasan: 100g; 1kg
    Kemampuan Penyetor: 200kg saben wulan
    Pembayaran: T / T, LC utawa DA
    Wektu Pangiriman: Stok Siap ing Gudang Lokal, 1-3 dina
    Ora bisa ngedol menyang individu
  • Capecitabine API

    CAS: 154361-50-9
    Paket: 1kg; 25kg
    Asal: China
    Kemampuan Penyetor: 10000kg saben wulan
    Sampel kasedhiya: Ya
    Urip beting: rong taun
    Pembayaran: T / T, LC utawa DA
    Sertifikasi: ISO9001, ISO22000, HACCP, HALAL, KOSHER
    Test Pihak Katelu: kasedhiya
    Audisi tanduran: kasedhiya
    Ora bisa ngedol menyang individu
  • Cisplatin bubuk

    CAS: 15663-27-1
    Penampilan: bubuk kristal kuning
    Standar: CP/USP
    Aplikasi: Antineoplastic;Anti-Kanker & riset lab
    Merk: YIHUI
    Kemasan: 10g; 100g; 1kg
    Kemampuan Penyetor: 100kg saben wulan
    Urip beting: rong taun
    Pembayaran: T / T, LC utawa DA
    Sample: kasedhiya
    Wektu Pangiriman: Stok Siap ing Gudang Lokal, 1-3 dina
    Pangiriman Cepet lan Aman
    Asal: China
    Pengiriman: DHL, FedEx, TNT, EMS, Miturut Segara, Miturut Udara
    Sertifikasi: ISO9001, ISO22000, HACCP, HALAL, KOSHER
    Ora bisa ngedol menyang individu
  • Carboplatin API

    Jeneng produk: Carboplatin
    CAS: 41575-94-4
    Paket: 100g/bag; 1kg/bag; 25kg/drum
    Asal: China
    Kemampuan Penyetor: 30kg saben wulan
    Sampel kasedhiya: Ya
    Wektu Pangiriman: Pangiriman sajrone 2 dina saka gudang sawise mbayar utawa pesen
    Urip beting: rong taun
    Pembayaran: T / T, LC utawa DA
    Pengiriman: DHL, FedEx, TNT, EMS, Miturut Segara, Miturut Udara
    Sertifikasi: ISO9001, ISO22000, HACCP, HALAL, KOSHER
    Ora bisa ngedol menyang individu
  • Sitarabine bubuk

    CAS: 147-94-4
    Penampilan: bubuk kristal putih utawa meh putih
    Standar: USP
    Aplikasi: Anti-Tumor
    Merk: YIHUI
    Paket: 1kg; 25kg
    Kemampuan Penyetor: 1000kg saben wulan
    Urip beting: rong taun
    Pembayaran: T / T, LC utawa DA
    Sample: kasedhiya
    Wektu Pangiriman: Stok Siap ing Gudang Lokal, 1-3 dina
    Pangiriman Cepet lan Aman
    Asal: China
    Pengiriman: DHL, FedEx, TNT, EMS, Miturut Segara, Miturut Udara
    Sertifikasi: ISO9001, ISO22000, HACCP, HALAL, KOSHER
    Ora bisa ngedol menyang individu
  • Klorokuin difosfat

    Jeneng produk: Chloroquine diphosphate
    CAS No .: 50-63-5
    Assay: 99%
    Merk: YIHUI
    Packing: 25kg/drum
    Kemampuan Penyetor: 5000kg saben wulan
    Wektu Pangiriman: Pangiriman sajrone 3 dina saka gudang sawise mbayar utawa pesen
    Urip beting: rong taun
    Pembayaran: T / T, LC utawa DA
    Asal: China
  • Dapagliflozin Propylene Glycolate Hydrate

    CAS: 960404-48-2
    Katon: Wêdakakêna putih
    Standar: ing omah
    Aplikasi: Anti Diabetik
    Merk: YIHUI
    Paket: 1kg; 25kg
    Kemampuan Penyetor: 5000kg saben wulan
    Urip beting: rong taun
    Pembayaran: T / T, LC utawa DA
    Sample: kasedhiya
    Wektu Pangiriman: Stok Siap ing Gudang Lokal, 1-3 dina
    Pangiriman Cepet lan Aman
    Asal: China
    Pengiriman: DHL, FedEx, TNT, EMS, Miturut Segara, Miturut Udara
    Sertifikasi: ISO9001, ISO22000, HACCP, HALAL, KOSHER
    Ora bisa ngedol menyang individu
  • bubuk Cisapride

    Jeneng produk: Cisapride
    CAS: 81098-60-4
    Asal: China
    Kemampuan Penyetor: 500kg saben wulan
    Sampel kasedhiya: Ya
    Urip beting: rong taun
    Pembayaran: T / T, LC utawa DA
    Pengiriman: DHL, FedEx, TNT, EMS, Miturut Segara, Miturut Udara
    Sertifikasi: ISO9001, ISO22000, HACCP, HALAL, KOSHER
    Test Pihak Katelu: kasedhiya
    Audisi tanduran: kasedhiya
    Ora bisa ngedol menyang individu
  • Dasatinib API

    CAS: 302962-49-8
    Penampilan: Wêdakakêna putih utawa putih
    Standar: ing omah
    Aplikasi: Anti kanker
    Merk: YIHUI
    Kemasan: 100g; 1kg; 25kg
    Kemampuan Penyetor: 200kg saben wulan
    Urip beting: rong taun
    Pembayaran: T / T, LC utawa DA
    Sample: kasedhiya
    Wektu Pangiriman: Stok Siap ing Gudang Lokal, 1-3 dina
    Pangiriman Cepet lan Aman
    Asal: China
    Pengiriman: DHL, FedEx, TNT, EMS, Miturut Segara, Miturut Udara
    Sertifikasi: ISO9001, ISO22000, HACCP, HALAL, KOSHER
    Ora bisa ngedol menyang individu
  • Clotrimazole bubuk

    Standar: USP versi pungkasan
    Paket: 1 kg/tas; 25 kg/drum
    Asal: China
    Kemampuan Penyetor: 35ton saben wulan
    Sample kasedhiya: Ya, sampeyan mung kudu mbayar barang
    Pembayaran: T / T, LC utawa DA
    Pengiriman: DHL, FedEx, TNT, EMS, Miturut Segara, Miturut Udara
    Sertifikasi: ISO9001, ISO22000, HACCP, HALAL, KOSHER
    Test Pihak Katelu: kasedhiya
    Audisi tanduran: kasedhiya
    Ora bisa ngedol menyang individu
  • Dexketoprofen Trometamol

    CAS: 156604-79-4
    Penampilan: bubuk kristal putih
    Standar: ing omah, 99%
    Aplikasi: Antipiretik lan Analgesik
    Merk: YIHUI
    Packing: 25 kg
    Kemampuan Penyetor: 5000kg saben wulan
    Urip beting: rong taun
    Pembayaran: T / T, LC utawa DA
    Sample: kasedhiya
    Wektu Pangiriman: Stok Siap ing Gudang Lokal, 1-3 dina
    Pangiriman Cepet lan Aman
    Asal: China
    Pengiriman: DHL, FedEx, TNT, EMS, Miturut Segara, Miturut Udara
    Sertifikasi: ISO9001, ISO22000, HACCP, HALAL, KOSHER
    Ora bisa ngedol menyang individu
167