Bahan-bahan farmasi aktif (API) makili konstituen penting ing obat farmasi, menehi efek sing dibutuhake ing awak kanggo ngatasi kahanan tartamtu. Bahan kasebut asalé saka pangolahan senyawa kimia. Ing konteks obat biologis, komponen aktif kasebut diarani bulk process intermediate (BPI).

Klasifikasi Bahan Farmasi Aktif: 

API bisa dipérang dadi rong jinis - sintetik lan alami. API Sintetis luwih dibedakake minangka inovatif utawa umum, gumantung saka metode sintesis sing digunakake.


API kimia sintetis, uga dikenal minangka molekul cilik, minangka bagean penting saka pasar farmasi, kanthi akeh obat molekul cilik sing bisa diakses kanthi komersial.


API alami nemokake aplikasi ing produksi biologis, sing tambah akeh minangka obat sing paling laris. Senadyan panjaluk sing saya akeh, biologi saiki ketinggalan obat molekul cilik babagan jumlah.

API luwih dikategorikaké adhedhasar kelarutan dadi obat sing ora larut lan larut.

Pemasok Utama Bahan lan Perantara Farmasi Aktif:

YIHUI BIO minangka panyedhiya utama bahan farmasi aktif lan intermediet, kanthi nggunakake intelijen, wawasan, lan pengalaman ekstensif ing sektor kasebut.


API

0
  • Bubuk Baclofen

    CAS: 1134-47-0
    Penampilan: bubuk putih nganti kuning banget
    Standar: usp
    Aplikasi: Agen antispasmodic
    Merk: YIHUI
    Kemasan: 100g; 1kg; 25kg
    Kemampuan Penyetor: 1000kg saben wulan
    Urip beting: rong taun
    Pembayaran: T / T, LC utawa DA
    Sample: kasedhiya
    Wektu Pangiriman: Stok Siap ing Gudang Lokal, 1-3 dina
    Pangiriman Cepet lan Aman
    Asal: China
    Pengiriman: DHL, FedEx, TNT, EMS, Miturut Segara, Miturut Udara
    Sertifikasi: ISO9001, ISO22000, HACCP, HALAL, KOSHER
    Ora bisa ngedol menyang individu
  • Estradiol bubuk

    Jeneng produk: β-Estradiol
    CAS No .: 50-28-2
    MOQ: 100G
    Assay: 99%
    Paket: 100g/bag; 500g/bag; 1kg/bag; 5kg/bag
    Sertifikasi: ISO9001, ISO22000, HACCP, HALAL, KOSHER
    Kemampuan Penyetor: 500kg saben wulan
    Wektu pangiriman: ing saham
    Urip beting: rong taun
    Pembayaran: T / T, LC utawa DA
    Ora bisa ngedol menyang individu
  • Bedaquiline API

    CAS: 843663-66-1
    Katon: Wêdakakêna putih
    Standar: ing omah
    Aplikasi: Agen Antituberkulosis
    Merk: YIHUI
    Kemasan: 100g; 1kg
    Kemampuan Penyetor: 100kg saben wulan
    Urip beting: rong taun
    Pembayaran: T / T, LC utawa DA
    Wektu Pangiriman: Stok Siap ing Gudang Lokal, 1-3 dina Ora bisa adol menyang individu
  • Bubuk Bimatoprost

    Jeneng produk: Bimatoprost
    CAS: 155206-00-1
    MOQ: 1 g
    Assay: 99%
    Penampilan: bubuk putih nganti putih
    Kemasan: 10g; 10g; 1kg
    Digunakake: riset
    Wektu pangiriman: ing saham
    Urip beting: rong taun
    Pembayaran: T / T, LC utawa DA
    Sertifikasi: ISO9001, ISO22000, HACCP, HALAL, KOSHER
  • Benoxinate Hydrochloride

    CAS: 5987-82-6
    Penampilan: bubuk putih nganti putih
    Standar: ing omah
    Merk: YIHUI
    Paket: 1kg; 5kg
    Kemampuan Penyetor: 100kg saben wulan
    Urip beting: rong taun
    Pembayaran: T / T, LC utawa DA
    Wektu Pangiriman: Stok Siap ing Gudang Lokal, 1-3 dina
    Ora bisa ngedol menyang individu
  • Bortezomib API

    Jeneng produk: Bortezomib
    CAS: 179324-69-7
    MF:C19H25BN4O4
    MW: 384.24
    Paket: 10g/bag; 100g/bag; 1kg/bag
    Asal: China
    Kemampuan Penyetor: 100kg saben wulan
    Sampel kasedhiya: Ya
    Urip beting: rong taun
    Pembayaran: T / T, LC utawa DA
    Sertifikasi: ISO9001, ISO22000, HACCP, HALAL, KOSHER
    Test Pihak Katelu: kasedhiya
    Audisi tanduran: kasedhiya
  • Besifloxacin Hydrochloride

    CAS: 405165-61-9
    Penampilan: Putih-Putih nganti Cahya Beige bubuk Standar: USP / BP / EP
    Aplikasi: Konjungtivitis bakteri & riset lab
    Merk: YIHUI
    Kemasan: 10g; 100g; 1kg
    Kemampuan Penyetor: 200kg saben wulan
    Urip beting: rong taun
    Pembayaran: T / T, LC utawa DA
    Wektu Pangiriman: Stok Siap ing Gudang Lokal, 1-3 dina
    Ora bisa ngedol menyang individu
  • Cabazitaxel API

    CAS: 183133-96-2
    Penampilan: bubuk putih nganti putih
    Standar: ing omah
    Aplikasi: Anti-Kanker & riset lab
    Merk: YIHUI
    Kemasan: 1g; 10g; 100g
    Kemampuan Penyetor: 20kg saben wulan
    Urip beting: rong taun
    Pembayaran: T / T, LC utawa DA
    Wektu Pangiriman: Stok Siap ing Gudang Lokal, 1-3 dina
    Ora bisa ngedol menyang individu
  • Cabergoline bubuk

    Jeneng produk: Cabergoline
    CAS No .: 81409-90-7
    MOQ: 1 g
    Assay: 99%
    Merk: YIHUI
    Kemasan: 1g; 10g; 100g
    Kemampuan Penyetor: 10000g saben wulan
    Wektu Pangiriman: Pangiriman sajrone 3 dina saka gudang sawise mbayar utawa pesen
    Urip beting: rong taun
    Pembayaran: T / T, LC utawa DA
    Ora bisa ngedol menyang individu
  • Calcipotriene API

    CAS: 112965-21-6
    Penampilan: bubuk putih nganti putih
    Standar: EP
    Aplikasi: Perawatan Kulit & riset lab
    Merk: YIHUI
    Kemasan: 1g; 10g; 100g
    Kemampuan Penyetor: 20kg saben wulan
    Urip beting: rong taun
    Pembayaran: T / T, LC utawa DA
    Sample: kasedhiya
    Wektu Pangiriman: Stok Siap ing Gudang Lokal, 1-3 dina
    Pangiriman Cepet lan Aman
    Asal: China
    Pengiriman: DHL, FedEx, TNT, EMS, Miturut Segara, Miturut Udara
    Sertifikasi: ISO9001, ISO22000, HACCP, HALAL, KOSHER
    Ora bisa ngedol menyang individu
  • Calcipotriol Monohydrate

    Jeneng produk: Calcipotriol monohydrate
    CAS No .: 147657-22-5
    MOQ: 1 g
    Assay: 99%
    Merk: YIHUI
    Kemasan: 1g; 10g; 100g
    Kemampuan Penyetor: 1000g saben wulan
    Wektu Pangiriman: Pangiriman sajrone 3 dina saka gudang sawise mbayar utawa pesen
    Urip beting: rong taun
    Pembayaran: T / T, LC utawa DA
    Standar: EP
  • Bubuk Camostat Mesilate

    CAS: 59721-29-8
    Penampilan: bubuk putih nganti coklat
    Standar: ing omah
    Aplikasi: riset lab
    Merk: YIHUI
    Kemasan: 100g; 1kg
    Kemampuan Penyetor: 20000g saben wulan
    Urip beting: rong taun
    Pembayaran: T / T, LC utawa DA
    Sample: kasedhiya
    Wektu Pangiriman: Stok Siap ing Gudang Lokal, 1-3 dina
    Pangiriman Cepet lan Aman
    Asal: China
    Pengiriman: DHL, FedEx, TNT, EMS, Miturut Segara, Miturut Udara
    Sertifikasi: ISO9001, ISO22000, HACCP, HALAL, KOSHER
    Ora bisa ngedol menyang individu
167