Paracetamol bubuk

CAS: 103-90-2
Katon: Wêdakakêna putih
standar: USP / BP / EP
Merk: YIHUI
Packing: 25 Kg
Kemampuan Penyetor: 100000Kg saben wulan
Urip beting: rong taun
Aplikasi: Antipiretik lan Analgesik
Pembayaran: T / T, LC utawa DA
Sample: kasedhiya
Wektu Pangiriman: Stok Siap ing Gudang Lokal, 1-3 dina
Pangiriman Cepet lan Aman
Asal: China
Pengiriman: DHL, FedEx, TNT, EMS, Miturut Segara, Miturut Udara
Sertifikasi: ISO9001, ISO22000, HACCP, HALAL, KOSHER
Ora bisa ngedol menyang individu
  • Pangiriman Cepet
  • Assurance Quality
  • Layanan Pelanggan 24/7
Pambuka Product

Apa bubuk Paracetamol?

Paracetamol bubuk, uga dikenal minangka acetaminophen, minangka obat over-the-counter sing akeh digunakake kanggo nyuda rasa lara lan mriyang. Iki kalebu kelas obat sing diarani analgesik (penghilang rasa nyeri) lan antipiretik (pengurangan demam).

Paracetamol dianggo kanthi nyandhet produksi bahan kimia tartamtu ing awak sing melu transmisi nyeri lan respon demam. Dikira kerjane utamane ing sistem saraf pusat kanggo nyuda rasa nyeri lan nyuda suhu awak.

Paracetamol bubuk, diprodhuksi lan diwenehake dening Yihui, stands minangka produk pharmaceutical dipercaya lan kualitas dhuwur penting ing macem-macem industri. Wêdakakêna sing digawe kanthi apik iki digawe kanthi tliti kanggo nyukupi standar internasional, njamin khasiat lan safety.


Informasi dhasar

Nama Produk : Parasetamol

CAS: 103-90-2

MF:C8H9NO2

MW: 151.16

EINECS: 203-157-5

Nomer MDL: MFCD00002328

Purity: 99%

Paket: 25kg

Digunakake: kelas pharma  

Stabilitas: Stabil

Formula struktural:

103.webp

Parameter spesifikasi:


tes

Keterangan

results

Characters

katon

Wêdakakêna kristal putih utawa meh putih

conforms

kelarutan

Ora larut ing banyu, larut ing alkohol, larut banget ing metilen klorida

conforms

identifikasi

Mp

168 ℃ ~ 172 ℃

169.8 ℃ ~ 170.2 ℃

IR

Konsisten karo spektrum parasetamol CRS

conforms

Mundhut ing pangatusan

≤0.5%

0.06%

Awu sulfat

≤0.1%

0.05%

Metals heavy

≤20ppm

<20ppm

bahan kimia web

Najis J

(4-Chloroacetanilide) ≤10 ppm

Ngisor LOD

Najis K

(4-Aminophenol) ≤50ppm

Ngisor LOD

Pengotor F

(4-nitrophenol) ≤0.05%

Ngisor LOD

Sembarang najis liyane

≤0.05%

<0.05%

Total impurities liyane

≤0.1%

<0.1%

pengujian kadar logam

99.0% -101.0%

99.6%

Kesimpulan: Iku tundhuk karo syarat BP 


Komposisi Kimia:

SenyawaKomposisi Persentase
Parasetamol (C8H9NO2)100%

Efek lan Fungsi:

Parasetamol, umume diarani Acetaminophen, mesthi katon amarga sifat-sifat nyuda lan nyuda demam. Paracetamol bubuk umume digunakake kanggo nyuda macem-macem jinis rasa lara lan nyuda demam, lan dikenal amarga duwe risiko sing luwih murah nyebabake pengaruh gangguan lambung sing dipisahake saka sawetara obat pereda nyeri liyane, minangka obat penenang non-steroid.

Pengekangan sintesis prostaglandin ing sistem saraf fokus, utamane ing jero cerebrum, minangka bagean penting saka aktivitas parasetamol.Prostaglandin minangka senyawa lipid sing njupuk bagéyan kritis ing transmisi sinyal nyeri lan pedoman tingkat panas internal. Kanthi ngalangi sintesis prostaglandin, parasetamol mbantu nyuda rasa nyeri lan nyuda suhu awak sing ana gandhengane karo demam.

Amarga sistem tumindake lan efek sekunder gastrointestinal sing umume kurang, parasetamol asring dianggep minangka pilihan sing disenengi kanggo manajemen nyeri sing entheng nganti sedheng, contone, migren, nyeri otot, kram menstruasi, lan nyeri sing ana hubungane karo selesma lan influenza. . Nambani demam ing bocah-bocah lan wong diwasa uga asring digunakake.

Proses sintesis:

Kursus union Paracetamol kalebu macem-macem langkah, kanthi siji langkah penting yaiku asetilasi p-aminophenol. Teknik cepet-cepet njamin immaculateness lan sifat asil rampung, netepi pedoman industri sing paling dhuwur.

Standar Kualitas:

Yihui netepi janji kualitas kanthi tetep standar internasional sing abot. kita CAS 103-90-2 diproduksi sesuai dengan sertifikasi GMP, ISO, Kosher, dan Halal. Sertifikat kasebut nyoroti komitmen kita kanggo ngirim asil obat sing paling apik.

Bidang Aplikasi ing Macem-macem Industri:

Acetaminophen API nemokake macem-macem aplikasi ing pirang-pirang industri. Ing wilayah obat, Acetaminophen bubuk minangka bahan kritis ing macem-macem painkillers lan mriyang minimizers. Biasane digunakake ing obat-obatan sing ora diresepake lan obat-obatan sing disaranake dening dokter kanggo nyuda rasa nyeri sing entheng nganti sedheng, contone, nyeri serebral, nyeri otot, lan nyeri untu. Kajaba iku, kasil nyuda demam sing ana gandhengane karo selesma, influenza, lan macem-macem penyakit.

Parasetamol API uga duwe aplikasi ing industri kesehatan ngluwihi pain relief lan abang mriyang. Digunakake kanggo nggawe obat-obatan kanggo selesma normal lan virus musim iki, asring dicampur karo fixing dinamis liyane kanggo nyuda efek samping kaya tenggorokan sing sensitif, hack, utawa sumbatan ing irung.

Kajaba iku, produk kasebut digunakake ing produksi intermediet kimia. Iki minangka bahan wiwitan sing fleksibel kanggo nggabungake pirang-pirang campuran sing digunakake ing produksi obat-obatan, warna, lan barang-barang modern liyane. Karakteristik kimia lan reaktivitas ndadekake migunani kanggo sintesis organik lan minangka reagen ing proses kimia.

Ing lapangan riset, produk digunakake minangka reagen ing macem-macem respon zat. Aksesibilitas, keamanan, lan sifat zat sing misuwur ndadekake piranti kasebut minangka piranti sing penting kanggo peneliti lan spesialis ing laboratorium.

Layanan OEM:

Yihui kanthi bangga nawakake layanan Original Equipment Manufacturing (OEM), ngidini para klien ngatur prodhuk kasebut miturut syarat tartamtu. Klompok sing wis rampung njamin yen item kasebut cocog lan ngluwihi asumsi klien, menehi jawaban sing digawe khusus kanggo syarat sing beda-beda.

Hubungi kita:

Yihui ngadeg minangka pimpinan Paracetamol bubuk Produsèn lan supplier, njamin kualitas ndhuwur-kedudukan liwat ketaatan kanggo standar internasional. Sertifikasi ISO, Kosher, Halal, lan GMP nandheske komitmen kita kanggo keunggulan. Kanggo nemokake utawa nggawe pesenan, hubungi kita ing sales@yihuipharm.com.

Kesimpulane, Yihui Acetaminophen bubuk massal minangka bukti dedikasi kita kanggo nyedhiyakake produk farmasi premium, sing dirancang kanggo nyukupi panjaluk para panuku profesional lan dealer global.

Kirim Pesen

Yen sampeyan duwe pitakonan babagan kutipan utawa kerjasama, please aran gratis kanggo email kita ing E-mail utawa nggunakake formulir pitakonan ing ngisor iki. Perwakilan penjualan bakal ngubungi sampeyan sajrone jam 24. Matur nuwun kanggo kapentingan sampeyan ing produk kita.

Kirimi