Pizotifen Malate

CAS: 5189-11-7
MF:C23H27NO5S
MW: 429.53
Paket: 500g/bag; 1kg/bag
Asal: China
Sampel kasedhiya: Ya
Pembayaran: T / T, LC utawa DA
Sertifikasi: ISO9001, ISO22000, HACCP, HALAL, KOSHER
Test Pihak Katelu: kasedhiya
Audisi tanduran: kasedhiya
Ora bisa ngedol menyang individu
  • Pangiriman Cepet
  • Assurance Quality
  • Layanan Pelanggan 24/7
Pambuka Product

Apa Pizotifen Malate?

Pizotifen Malate minangka komponen Farmasi Aktif, jeneng kimia yaiku ( 4S, 9S) - 4- ( 1- metil-4-piperidinylidene) ( 4,3- c) karbazole -6,11-dione hidrogen 2- butanadioat. Rumus molekule yaiku C19H21N3O4 · C4H6O4, massa molekul relatif yaiku 413.45 g / spook, lan nomer CAS yaiku 5189-11-7. Iku padhet putih nganti putih metu, rada bisa dijawab ing banyu, kanthi lancar ing kloroform, metanol, lan aseton.

Biasane digunakake kanggo migren. Accouterments mentahan sawijining umume sumber liwat conflation kimia. Secara khusus, conflation mbutuhake sawetara cara, kalebu nitrasi propenylphenol, kondensasi, nitrasi, reduksi, asilasi, lan liya-liyane. Produk pungkasan digayuh liwat proses crystallization lan sanctification, nindakake ing kesucian dhuwur. Kualitas lan kesucian accouterments mentah minangka faktor penting sing mengaruhi kualitas obat pungkasan lan khasiat. mangkono, manufaktur asring rigorously kontrol lan nyoba kualitas accouterments mentahan kanggo mesthekake selaras karo norma lan peraturan sing ditrapake.

Iki pisanan dikembangake dening perusahaan farmasi Swiss Sandoz ing pungkasan taun 1960-an lan pisanan diluncurake ing taun 1969 kanthi jeneng merek Sandomigran. Produk sing padha banjur dikenalake dening perusahaan liyane. Mulane, biasane digunakake minangka pilihan kanggo perawatan pencegahan tinimbang perawatan akut nalika serangan migren.

Swara wektu, orane katrangan aplikasi wis mboko sithik ditambahi. Saiki, isih ana riset lan pangembangan terus-terusan kanggo nggedhekake prospek aplikasi ing perawatan penyakit liyane.

Informasi dhasar

jeneng Product

Pizotifen Malate

Jeneng liya

Pizotifen hidrogen malat

Mosegor

Sandomygran malate

Sandomigran

piperidinium, 4-(9,10-dihydro-4H-benzo[4,5]cyclohepta[1,2-b]thien-4-ylidene)-1-methyl- (2Z)-2-butenedioate, hydrogen salt (1:1:1)

Sandomigran, pizotyline

CAS

5189-11-7

MF

429.53

MW

429.53

EINECS

205-823-0

Nomer MDL

MFC01700978

Kemurnian

99%

stabilitas

Hiperkopi

kelarutan

Rada larut

Asam banyu, DMSO, Metanol

aplikasi

Kelas obat utawa digunakake kanggo riset.

packing

Kaya sing dikarepake

Lumbung

Suhu kamar.

Rumus struktur

  5189.webp             


standar kualitas

item

Keterangan

results

katon

Putih utawa meh putih kristal wêdakakêna

Tundhuk

kelarutan

Banget rada larut ing banyu; rada larut ing etanol (96%); sparingly larut ing metanol

Tundhuk

identifikasi

positif


Kejelasan lan warna solusi

Cetha lan ora luwih saka BY6

< NY6

bahan kimia web

≤0.5%

0.07%

Awu sulfat

≤0.2%

0.21%

pengujian kadar logam

98.5% -101.0%

99.85%

kesimpulan

qualified

Stabilitas & panyimpenan

Pizotifen Malate stabilitas dipengaruhi dening suhu, asor, cahya cahya lan lingkungan pH. Ing ngisor iki minangka informasi stabilitas bahan baku obat:

Stabilitas termal owah-owahan isi luwih murah tinimbang 5 nalika disimpen ing 80 ℃ suwene 28 dina.

stabilitas Kelembapan isi owah-owahan luwih murah tinimbang 5 nalika disimpen ing 75 Kelembapan relatif kanggo 28 dina.

Stabilitas cahya iku ora stabil ing cahya UV utawa cahya katon, lancar decomposes, lan ndadékaké kanggo drop ing isi obat.

Stabilitas pH stabil ing kisaran pH 4

8, lan gampang putrefy ing kahanan asam utawa alkalin.

Kanggo njamin stabilitas, kudu disimpen ing papan sing garing, adhem, peteng, lan kurang kelembapan. Ing wektu sing padha, sampeyan kudu ngindhari campuran karo obat-obatan liyane lan kontak sing dawa karo udhara lan banyu supaya ora mengaruhi kualitas peralatan mentah.

kelarutan nuduhake kuantum maksimum obat sing larut dadi asil ing wektu unit nalika keseimbangane tekan antarane pasuryan sing padhet lan asil ing suhu tartamtu.

iku senyawa uyah. Kelarutan kasebut dipengaruhi dening macem-macem faktor kayata jinis pelarut, suhu, lan nilai pH, lsp. Ing ngisor iki kelarutan ing macem-macem pelarut:

Banyu: 0.9 mg / mL

Etanol: 6.3 mg/mL

Metanol: 1.5 mg/mL

DMSO: 30 mg/ml

Perlu dicathet yen data kelarutan mung kanggo referensi, lan nilai tartamtu bisa uga dipengaruhi dening macem-macem faktor ing lingkungan nyata. Kanggo aplikasi praktis, dianjurake kanggo nemtokake kelarutan obat adhedhasar lingkungan lan kondisi tartamtu, supaya bisa nyiyapake lan nggunakake kanthi luwih akurat.

Pengepakan & Pengiriman

Quilting 1kg / tas antipode; 5 kg / kothak; 25kg / tong serat; utawa packing minangka panyuwunan.

Kustomisasi Kustomisasi totem; kemasan sing disesuaikan; Kustomisasi grafis

Shipping

item

Quantity

wektu ETA

Cara Pengiriman

Miturut Kurir

≤50kg

7-15days

Fedex, DHL, UPS, TNT, EMS dll.

Cepet lan trep

Dening Air

50kg ~ 200kg

3-5days

Cepet lan murah

Dening Segara

Jumlah gedhe

20-35days

Cara paling murah

Term Pembayaran

 pambayaran.webp

Kenapa Pilih Xi'an Yihui?

Umpan balik pelanggan

 Komentar Pelanggan.webp

Sertifikat Xi'an Yihui

 sertifikat.webp

Pabrik & Gudang Xi'an Yihui

 00Pabrik & Gudang.webp

Kasil kita

Pengalaman sugih: kita duwe 13 Taun pengalaman profesional;

Pelanggan ing saindenging jagad: adol menyang luwih saka 100 negara;

Nyedhiyakake macem-macem produk: produk kasebut wis ditrapake kanggo kabeh merek internasional utama ing babagan obat-obatan, suplemen diet, kosmetik, nutrisi kewan, lan panganan fungsional.

Price advance: MOQ kurang karo rega competitive;

Sertifikasi Mutu: ISO; Halal; Disertifikasi Kosher

Layanan sawise-sales: Tim profesional 7 * 24 jam custolayanan mer.

Kesimpulane

Ing ringkesan, Xi'an Yihui perusahaan minangka professionaPizotifen Malate Produsèn wis kekuatan technical kuwat lan peralatan produksi majeng, lan setya kanggo nyedhiyani pelanggan karo kualitas dhuwur, efisien, lan bahan baku tamba dipercaya. yen sampeyan perlu, pls aran gratis kanggo hubungi kita sembarang wektu. kita bakal reply kanggo sampeyan ASAP.

Informasi kontak kami:

E-mail: sales@yihuipharm.com
Tel: 0086-29-89695240
WeChat utawa WhatsApp: 0086-17792415937

Hot Tags: Pizotifen Malate, CAS 5189-11-7 ,Pemasok, Produsen, Pabrik, Massal, Rega, Grosir, Ing Simpenan, Sampel Gratis, Murni, Alami

Kirim Pesen

Yen sampeyan duwe pitakonan babagan kutipan utawa kerjasama, please aran gratis kanggo email kita ing E-mail utawa nggunakake formulir pitakonan ing ngisor iki. Perwakilan penjualan bakal ngubungi sampeyan sajrone jam 24. Matur nuwun kanggo kapentingan sampeyan ing produk kita.

Kirimi