Rebamipide API

Nomer CAS: 90098-04-7
Katon: Wêdakakêna kristal putih
Standar: ing omah
Kemampuan Penyetor: 1000kg saben wulan
Urip beting: rong taun
Pembayaran: T / T, LC utawa DA
Wektu Pangiriman: Stok Siap
Asal: China
Pengiriman: DHL, FedEx, TNT, EMS, Laut, Udara
Ora bisa ngedol menyang individu
  • Pangiriman Cepet
  • Assurance Quality
  • Layanan Pelanggan 24/7
Pambuka Product

Kita nyedhiyakake API Rebamipide

We offer kualitas dhuwur Rebamipide API sing digunakake ing ekspresi produk farmasi warna-warni. Rebamipide hidrat minangka agen gastroprotective sing bisa nambani ulcer padharan, ciloko mukosa lambung, lan gastritis. Rebamipide kita diprodhuksi miturut langkah-langkah kontrol kualitas sing ketat, nggawe kemurnian, stabilitas, lan efektifitas. Kasedhiya ing macem-macem jumlah lan bisa disesuaikan supaya cocog karo kahanan individu. Kanthi pengalaman sing sugih lan moxie ing assiduity API, kita setya menehi asil sing bisa dipercaya lan larang kanggo tamu. komunikasi kita wayahe kanggo informasi luwih lengkap kita Rebamipide bubuk.

 

Apa Rebamipide API?

Rebamipide minangka jinis obat anti-ulser anyar. Iki pisanan didol ing Jepang ing taun 1990 minangka obat kanggo ulkus lambung lan gastritis akut lan biasa. iku agen pertahanan mukosa padharan sing bisa nambah aliran getih mukosa padharan, conflation saka prostaglandin E2, stashing saka padharan mucus, ningkataké expression saka faktor wutah epidermis lan reseptor sawijining, bantuan kahanan ulcer, lan ningkataké ulcer mending. Riset wis ditampilake sing efektif kanggo ulcer padharan eksperimen warni, bisa ningkataké prostaglandin ing mukosa padharan, nutupi mukosa padharan saka warni ulcer nimbulaké faktor, lan cocok kanggo perawatan saka padharan ulcers, gastritis leukemia, exacerbation leukemia habitual. gastritis, lan lesi mukosa lambung, kanthi nilai operasi klinis sing dhuwur. Latar mburi Kanthi operasi sudhut alangan pompa proton (PPIs) lan pemberantasan infeksi Helicobacter pylori minangka perawatan utama kanggo ulkus lambung, tingkat perbaikan klinis ulkus peptik nganti 80 nganti 90. kudu dijawab kanthi cepet. Ing jaman saiki, hubungane antara kualitas penyembuhan ulcer lan rush ulcer wis saya suda.

 

Informasi dhasar

Jeneng produk: Rebamipide

CAS: 90098-04-7

MF:C19H15ClN2O4

MW: 370.79

EINECS: 1308068-626-2

Nomer MDL: MFCD00866895

Formula struktural:

produk-1-1

Kemurnian: 99% +

Asal: China

Aplikasi: Anti-ulcer

 

Keterangan Technical

item

Keterangan

results

katon

Wêdakakêna kristal putih utawa putih-putih

Nandhesake

identifikasi

Miturut IR

Nandhesake

Miturut HPLC

Nandhesake

kelarutan

rada larut ing banyu

Nandhesake

Kandhungan Banyu

3.00% ~ 4.40%

3.70%

Titik lebur

69 ~ 75ºC

73.4 ~ 74.6ºC

Metal heavy

≤20ppm

Nandhesake

Isomer

≤0.15%

0.04%

 

13.6% ~ 16.6%

15.4%

Kemurnian (HPLC)

≥99.50%

99.78%

pengujian kadar logam
(Pengeringan HPLC basis)

98.0% ~ 102.0%

99.95%

Ukuran partikel

D90: ≤50µm, D98: ≤80µm

30µm, 39µm

Standar referensi

Standar ing omah

kesimpulan

Produk kasebut tundhuk karo standar In-house.

Paket: 1kg; 25kg

Kondisi panyimpenan: Simpen ing wadhah sing kenceng lan tahan cahya ing papan sing adhem

 

Apa tumindak farmakologis Rebamipide API?

Struktur kimia saka Rebamipide API ngandhut gugus amida ing posisi benzil para lan ikatan rangkap ing posisi 3 lan 4 karo gugus karbonil ing posisi 2. Bisa dosis-gumantung nyandhet aktivasi neutrofil lan produksi spesies oksigen reaktif, lan èfèktif ngilangi radikal bebas, saéngga nyegah karusakan ing lambung. mukosa sing disebabake dening radikal bebas. Produk iki uga bisa ningkatake sintesis prostaglandin ing mukosa lambung lan nambah alangan mukosa lambung. Kajaba iku, prodhuk iki nyegah karusakan saka Helicobacter pylori (Hp) ing mukosa lambung kanthi nyegah adhesi ing sel epitel lambung, nyuda stres oksidatif, lan nyuda konsentrasi sitokin sing diprodhuksi dening H. pylori. Eksperimen kewan nuduhake yen rabapet bisa ngilangi radikal bebas ing sel epitelium mukosa, kanthi signifikan nyandhet produksi O2- dening neutrofil, lan uga duwe efek scavenging ing radikal hidroksil. Bisa nyandhet produksi Hp lan kemokin. Bisa nambah sintesis prostaglandin kanthi nyegah efek ngrusak asam empedu ing mukosa lambung.

 

Apa Farmakokinetik Rebamipide API?

Penyerapan lan metabolisme: Sawise administrasi oral 0.6g, wektu puncak obat getih tekan (1.95 ± 0.73) jam, konsentrasi puncak obat getih yaiku (510.3 ± 152.0) ng / ml, lan setengah umur eliminasi yaiku (1.75). ± 0.63) jam. Miturut laporan data, sawise administrasi oral 0.1g ribavirin, konsentrasi getih puncak tekan 210ng / ml sawise udakara 2 jam, kanthi umur setengah udakara 2 jam. Kira-kira 10% dosis diekskresi dening urin. Panaliten administrasi kaping pirang-pirang nuduhake manawa produk iki ora nglumpukake ing awak manungsa.

 

Apa tujuan Rebamipide API?

Rebamipide bubuk digunakake kanggo ulcer padharan; Obat anti ulcer anyar.

Indikasi

(1) Nyegah lan perawatan karusakan mukosa lambung sing disebabake dening NSAID: Ribapamide nduweni efek pembalikan sing signifikan ing efek samping NSAID sing nyebabake nyuda produksi prostaglandin lan ningkatake permeabilitas mukosa ing mukosa lambung. Kajaba iku, riset nemokake yen pasien sing njupuk NSAID duwe ekspresi HIF-1 sing dhuwur ing epitel mukosa lambung, sing nuduhake yen mukosa lambung pasien ana ing negara hipoksia lan iskemia; Nanging, pasien sing njupuk rebamiphene nuduhake penurunan sing signifikan ing HIF-1, nuduhake yen rebamiphene nduweni efek protèktif sing apik ing mukosa lambung pangguna NSAID. Saka iki, bisa dideleng manawa rabapet bisa duwe efek pencegahan lan terapeutik tumrap karusakan mukosa lambung sing disebabake dening obat-obatan NSAID (utamane NSAID non-selektif).

(2) Miturut laporan Haruma et al. babagan perawatan gastritis sing gegandhengan karo HP, ing observasi pengobatan klinis saka 86 pasien positif HP, 53 pasien sing njupuk rebamiphene nuduhake penurunan infiltrasi monosit lan neutrofil sing signifikan ing antrum lambung. lan awak, lan abang pinunjul ing inflammation padharan dibandhingake karo wong-wong sing ora njupuk pengobatan, nuduhake yen wis efek kualitas apik ing gastritis related HP.

(3) Panaliten liyane wis nglaporake yen pasien kanker lambung sing njupuk rebamiphene sadurunge operasi duwe suhu awak sing luwih murah lan tingkat IL-6 serum tinimbang klompok kontrol telung dina sawise operasi, nuduhake yen rebamiphene duwe efek perbaikan tartamtu ing sindrom respon inflamasi sistemik pasca operasi. ing pasien kanker lambung sing ngalami operasi; Rebapatite bisa dadi cara anyar kanggo ngobati kolitis ulcerative; Bisa dadi obat terapeutik anyar lan efektif kanggo penyakit Meniere.

 

Metode Produksi Rebamipide API

1. Preparation saka racemic ribavirin. Nggunakake 2 (1H) quinoline-4-carboxylate metil ester (I) minangka bahan mentah, dikurangi karo lithium hydroborate dadi 2 (1H) quinoline-4-yl methanol (II), lan banjur brominated karo asam hidrobromat kanggo mbentuk 4- bromometil-2 (1H) kuinolinon (III). Larutake dietil acetaminomalonate (12.0g, 55mmo1) lan natrium metalik (1.5g, 65mmo1) ing 150ml etanol anhidrat, panas nganti nggodhok, tambahake (III) (12.0g, 50mmo1) kanthi aduk, lan refluks sajrone 2 jam. Konsentrasi ing tekanan sing sithik lan tuangake bahan sing isih ana ing banyu. Nyaring lan kumpulake endapan, rekristalisasi nganggo etanol kanggo entuk 13.0g senyawa kristal prismatik (IV) tanpa warna kanthi ngasilake 69% lan titik lebur 224-226 ℃ (dekomposisi). Senyawa (IV) (5.0g, 13mmo1) digantung ing 150ml asam hidroklorat 20% lan refluks sajrone 9 jam. Konsentrasi ing tekanan suda nganti garing, lan materi sing isih ana rekristalisasi nganggo banyu etanol kanggo entuk 3.2g senyawa kristal prismatik tanpa warna (V) kanthi ngasilake 89% lan titik lebur 220-225 ℃ (dekomposisi). Senyawa (V) (2.7g, 10mmo1) lan kalium karbonat (4.2g, 30mmo1) dibubarake ing larutan campuran 100rnl aseton lan 20ml banyu. Sawise adhem lan aduk ing adus es, p-chlorobenzoyl chloride (2.1g, 12mmo1) dicelupake lan diaduk nganti 2 jam liyane. Evaporate aseton ing meksa suda, lan acidify Cairan isih karo asam hidroklorat encer. Nyaring lan ngumpulake precipitate, lan recrystallize karo banyu metanol kanggo njupuk 1.8g bubuk putih Rebar Pat, kanthi ngasilaken 49% lan titik leleh 288-290 ℃ (dekomposisi).

2. Preparation saka (-) - konfigurasi. Asalé saka pamisahan racemates. 21.6g saka racemic ribavirin digantung ing 1100ml metanol, lan 23g saka (-) - dimethylbrucine ditambahake kanggo mbentuk solusi sing cetha. Solusi kasebut diaduk ing suhu kamar suwene 4 jam lan banjur adhem sewengi. Nyaring lan ngumpulake precipitates, cuci nganggo metanol sing adhem. Rekristalisasi kaping 4 ngasilake 7.6g uyah murni [α] D20+60.4 ° (C=1.0, kloroform). Tambah asam hidroklorat 10% menyang suspensi metanol saka uyah, saring endapan, lan cuci nganggo banyu. Banjur, campuran kasebut direkristalisasi kaping telu nganggo banyu dimetilformamida kanggo entuk 1.6g jarum tanpa warna sing bentuke (-) - konfigurasi ribavirin kanthi ngasilake 14.8% lan titik lebur 305-306 ℃ [α] D20-116.7 ° (C=). 1.0, dimetilformamida).

3. Preparation saka (+) - konfigurasi. Bubarake padatan sing dipikolehi saka persiapan pisanan konfigurasi (-) - ing metanol lan tambahake asam klorida 10%. Nyaring precipitate, wisuh karo banyu, nundha ing metanol, banjur nambah (-) - dimethylbrucine lan aduk ing suhu kamar kanggo 1 jam. Nyaring kanggo mbusak zat sing ora larut lan nambah asam hidroklorat pekat menyang filtrat. Nyaring lan ngumpulake precipitates, cuci nganggo banyu. Rekristalisasi kaping 4 kanthi banyu dimetilformamida kanggo entuk 3g kristal jarum tanpa warna (+) siji konfigurasi ribavirin kanthi ngasilake 27.8% lan titik lebur 305-306 ℃ (dekomposisi) [α] D20 + 116.9 ° (C=1.0, dimetilformamida).

produk-1-1

Kasil kita

Pengalaman sugih: kita duwe 13 Taun pengalaman profesional;

Pelanggan ing saindenging jagad: adol menyang luwih saka 100 negara;

Nyedhiyakake macem-macem produk: produk wis ditrapake kanggo kabeh merek internasional utama ing babagan obat-obatan, suplemen diet, kosmetik, nutrisi kewan lan panganan fungsional.

Price advance: MOQ kurang karo rega competitive;

Sertifikasi Mutu: ISO; Halal; Disertifikasi Kosher

Layanan sawise-sales: Tim profesional 7 * 24 jam layanan pelanggan.

 

Hubungi Kita

Yihui bangga dadi wong sing dipercaya Rebamipide API pabrikan lan supplier. Kanggo ndarbeni produk terobosan iki utawa ngrembug syarat khusus sampeyan, hubungi kita langsung ing sales@yihuipharm.com. Yakin, karo Yihui, sampeyan ngakses produk kanthi kualitas sing ora ana tandhingane, didhukung dening sertifikasi sing nandheske komitmen kita kanggo keunggulan ing pasar global.

Kirim Pesen

Yen sampeyan duwe pitakonan babagan kutipan utawa kerjasama, please aran gratis kanggo email kita ing E-mail utawa nggunakake formulir pitakonan ing ngisor iki. Perwakilan penjualan bakal ngubungi sampeyan sajrone jam 24. Matur nuwun kanggo kapentingan sampeyan ing produk kita.

Kirimi