Remdesivir bubuk

Jeneng produk: Remdesivir (GS-5734)
CAS No .: 1809249-37-3
Assay: 99%
Merk: YIHUI
Packing: 1 kg/bag; 25 kg/drum
Kemampuan Penyetor: 5000kg saben wulan
Wektu Pangiriman: Pangiriman sajrone 3 dina saka gudang sawise mbayar utawa pesen
Urip beting: rong taun
Pembayaran: T / T, LC utawa DA
Asal: China
Ora bisa ngedol menyang individu
  • Pangiriman Cepet
  • Assurance Quality
  • Layanan Pelanggan 24/7
Pambuka Product

Pemasok bubuk Remdesivir

Perusahaan Xi'an Yihui minangka produsen profesional API Remdesivir. Kita bisa ngasilake remdesivir kanthi konten 99.9%. Bisa digunakake ing babagan obat utawa perawatan kesehatan, ketemu norma USP, BP, EP, CP. Kita bisa menehi produk kanthi kualitas paling dhuwur kanthi tarif sing paling kompetitif. Pilihan apik gayane kanggo estimable bubuk remdesivir pemasok yaiku Perusahaan Xi'an Yihui!

Apa bubuk Remdesivir?

Remdesivir API minangka obat antivirus broad-diapason sing bisa digunakake kanggo ngobati infeksi virus warna-warni, kalebu contagion respiratory syncytial (RSV), contagion Ebola, contagion demam hemorrhagic Crimean Congo, lan coronavirus. iku bubuk kristal putih nganti meh putih. Rumus molekul yaiku C27H35N6O8P, kanthi bobot molekul 602.6 gram / operasi, lan nomer CAS yaiku 1809249-37-3. nduweni kelarutan sing kurang ing banyu. Remdesivir kalebu analog nukleosida lan nduweni kemampuan kanggo turu menyang rantai RNA virus kanggo ngganggu replikasi. Bisa diowahi dadi metabolit aktif liwat respon fosforilasi, nyegah aktivitas RNA polimerase sing gumantung marang RNA virus.

Remdesivir pisanan dikembangake dening Gilead lores kanggo perawatan infeksi contagion Ebola. akhir-akhir iki, amarga produk antivirus broad-diapason ing contagion liyane, iku micu kapentingan ing infèksi virus liyane. Sawise wabah COVID-19, ana sing golek obat sing paling diantisipasi. Uji klinis wis nuduhake yen ing sawetara kasus, bisa nginep sanitarium lan wektu pemulihan, lan menehi khasiat tartamtu. saiki, wis entuk wewenang panggunaan darurat saka sawetara negara lan digunakake kanthi ensiklopedia kanggo perawatan COVID-19.

Informasi dhasar

Jeneng produk: Remdesivir (GS-5734)

Chemical name: 2-ethylbutyl ((S)-(((2R,3S,4R,5R)-5-(4-aminopyrrolo[2,1-f][1,2,4]triazin-7-yl)-5-cyano-3,4-dihydroxytetrahydrofuran-2-yl)methoxy)(phenoxy)phosphoryl)-L-alaninate

CAS No .: 1809249-37-3

MF:C27H35N6O8P

MW: 602.58

EINECS: 210-629-4

Nomer MDL: MFCD31657351

suhu panyimpenan .: Pengawetan nutup ing suhu kamar

Stabilitas: Stabil

Formula struktural:

1809249.webp

standar kualitas

item                

specifications                

results                

katon                

Putih bubuk putih-putih

wêdakakêna putih

identifikasi                

HPLC: Wektu retensi puncak utama produk tes konsisten karo standar

Tundhuk

kelarutan                

Ora larut ing banyu lan larut ing metanol

Tundhuk

Rotasi spesifik                

-18° ~-25°

-21.10 °

Isi banyu                

NMT 1.0%

0.20%

Substansi sing gegandhengan                

Kotoran individu sing ora spesifik NMT 0.1%

0.07%

Total pengotor NMT 0.3%

0.13%

Kemurnian (HPLC)                

NLT 99.7%

99.87%

Sisa pelarut                

Metilen diklorida NMT 0.06%

0.007%

Metanol NMT 0.3%

0.039%

Asetonitril NMT 0.041%

ND

Etil asetat NMT 0.5%

ND

Aseton NMT 0.5%

ND

Isopropil Eter NMT 0.5%

ND

Isopropil asetat NMT 0.5%

ND

2,2-dimethoxypropane NMT 0.1%

ND

Tetrahydrofuran NMT 0.072%

ND

Isomer                

RD NMT 0.20%

ND

SD NMT 0.20%

ND

RL NMT 0.20%

ND

Turahan ing kontak                

NMT 0.2%

0.10%

logam berat                

NMT 10 ppm

Tundhuk

Watesan Mikroba                

Total bakteri aerob NMT 100cfu/g

<10cfu/g

Jumlah total cetakan lan ragi NMT 100cfu / g

<10cfu/g

Bakteri Endotoksin                

NMT 0.5EU/mg

Tundhuk

Assay (HPLC)                

98.0% ~ 102.0%

99.4%

kesimpulan                

Produk kasebut cocog karo spesifikasi ing ndhuwur

Lumbung                

Pengawetan sing disegel ing suhu kamar


Fungsi & Aplikasi

Remdesivir API minangka obat antivirus broad-diapason sing utamane fungsine kanthi nyegah replikasi lan panyebaran infeksi. Banjur sawetara poin penting babagan fungsine

Ngganggu replikasi rantai RNA virus, iku analog nukleosida sing bisa pas karo rantai RNA virus, ngrusak proses replikasi penularan. Bisa ikatan karo polimerase RNA sing gumantung marang RNA virus lan mbantu nggabung rantai asam nukleat anyar, saéngga nyegah réplikasi contagion.

Nyandhet proliferasi contagion Kanthi nyandhet exertion RNA polymerase virus, bisa ngalangi replikasi lan proses rekap genom contagion, nyuda prodhuk contagion lan proliferasi.

Efek antivirus Broaddiapason duweni pengaruh marang macem-macem contagion, kalebu contagion respiratory syncytial (RSV), contagion Ebola, contagion demam hemorrhagic Crimean- Congo, lan coronaviruses. Medium kasebut ngidini bisa digunakake ing macem-macem jinis infeksi virus.

Nyepetake rawat inap lan wektu pemulihan Uji klinis wis nuduhake manawa bisa rawat inap lan wektu pemulihan ing sawetara kasus. Bisa nyuda gejala lan infleksibilitas infeksi virus, mbantu kasus pulih kanthi cepet.

Perlu dicathet yen fungsi spesifik bisa beda-beda gumantung saka faktor kayata jinis contagion, sistem operasi, lan kondisi pasien. Sadurunge nggunakake Remdesivir utawa obat liyane, takon karo profesional kesehatan kanggo menehi saran lan tuntunan sing akurat.

Lumbung

Syarat panyimpenan kanggo Remdesivir API yaiku:

Suhu panyimpenan kudu disimpen ing kulkas antara 2 °C nganti 8 °C (36 °F nganti 46 °F). mesthekake yen tamba ora kapapar suhu dhuwur utawa kurang exorbitantly.

Persepsi cahya iku sensitif marang cahya, mula kudu dijaga saka srengenge langsung. Simpen ing kemasan asline kanggo nyilikake cahya.

Integritas paket njamin manawa kemasan asli Remdesivir lengkap kanggo mbantu kelembapan utawa najis obat kasebut.

Penting kanggo dicathet yen iki minangka kondisi gudang umum, lan pedoman khusus bisa beda-beda gumantung saka pabrikan, kumpulan, lan peraturan ing wilayah negara. Sadurunge nggunakake Remdesivir, hubungi sisipan paket obat kasebut utawa takon karo profesional kesehatan kanggo njamin gudang lan operasi sing tepat.

Status saiki

Remdesivir bubuk minangka prodrug analog nukleotida. Uji coba in vitro lan model kewan nuduhake manawa Remdesivir nyegah polimerase RNA sing gumantung karo RNA (RdRp), sing nyuda coronavirus warna-warni, kalebu Sindrom Pernafasan Akut Parah (SARS), Sindrom Pernafasan Timur Tengah (MERS), penularan Ebola, lan coronavirus liyane. Uji coba sel in vitro wis nuduhake manawa perhatian efektif setengah minimal (EC50) saka Remdesivir kanggo koronavirus anyar yaiku 0.77 μmol · L- 1. isih, Remdesivir durung disetujoni kanggo pemasaran ing negara endi wae, lan khasiat lan aman. Ora diverifikasi liwat uji klinis Tahap III. Uji klinis kanggo penularan Ebola mung tekan Tahap II.

Pengepakan & Pengiriman

Quilting 1kg / tas antipode; 5 kg / kothak; 25kg / tong serat; utawa packing minangka panyuwunan.

Kustomisasi Kustomisasi totem; kemasan sing disesuaikan; Kustomisasi grafis

Shipping:

item

Quantity

wektu ETA

Cara Pengiriman

Miturut Kurir

≤50kg

7-15days

Fedex, DHL, UPS, TNT, EMS dll.

Cepet lan trep

Dening Air

50kg ~ 200kg

3-5days

Cepet lan murah

Dening Segara

Jumlah gedhe

20-35days

Cara paling murah

Term Pembayaran

 pambayaran.webp

Kenapa Pilih Xi'an Yihui?

Umpan balik pelanggan

 Komentar Pelanggan.webp

Sertifikat Xi'an Yihui

 sertifikat.webp

Pabrik & Gudang Xi'an Yihui

 00Pabrik & Gudang.webp

Kasil kita

Pengalaman sugih: kita duwe 13 Taun pengalaman profesional;

Pelanggan ing saindenging jagad: adol menyang luwih saka 100 negara;

Nyedhiyakake macem-macem produk: produk kasebut wis ditrapake kanggo kabeh merek internasional utama ing babagan obat-obatan, suplemen diet, kosmetik, nutrisi kewan, lan panganan fungsional.

Price advance: MOQ kurang karo rega competitive;

Sertifikasi Mutu: ISO; Halal; Disertifikasi Kosher

Layanan sawise-sales: Tim profesional 7 * 24 jam custolayanan mer.

Kesimpulane

Ing ringkesan, minangka profesional Remdesivir bubuk pabrikan, kita duwe teknologi canggih, kauntungan ukuran, kualitas paling apik, pengalaman produksi sugih, lan layanan banget. Kauntungan kasebut bakal dadi metu ing kompetisi pasar lan entuk kapercayan lan dhukungan pelanggan luwih akeh. yen sampeyan butuh Remdesivir, mangga hubungi kita kapan wae. kita bakal mangsuli sampeyan asap.

Informasi kontak kami:

E-mail: sales@yihuipharm.com
Tel: 0086-29-89695240
WeChat utawa WhatsApp: 0086-17792415937

Hot Tags: bubuk Remdesivir, 1809249-37-3, API Remdesivir, Pemasok, Produsen, Pabrik, Massal, Rega, Grosir, Ing Simpenan, Sampel Gratis, Murni, Alami

Kirim Pesen

Yen sampeyan duwe pitakonan babagan kutipan utawa kerjasama, please aran gratis kanggo email kita ing E-mail utawa nggunakake formulir pitakonan ing ngisor iki. Perwakilan penjualan bakal ngubungi sampeyan sajrone jam 24. Matur nuwun kanggo kapentingan sampeyan ing produk kita.

Kirimi