Rivaroxaban API

Nomer CAS: 366789-02-8
Penampilan: Wêdakakêna putih utawa putih
Standar: ing omah
Kemampuan Penyetor: 500kg saben wulan
Urip beting: rong taun
Pembayaran: T / T, LC utawa DA
Wektu Pangiriman: Stok Siap
Asal: China
Pengiriman: DHL, FedEx, TNT, EMS, Laut, Udara
Ora bisa ngedol menyang individu
  • Pangiriman Cepet
  • Assurance Quality
  • Layanan Pelanggan 24/7
Pambuka Product

Kita nyedhiyakake Rivaroxaban API

Perusahaan kita bangga nawakake kualitas sing paling dhuwur Rivaroxaban API. Prodhuk kita diprodhuksi kanthi tepat kanggo nyukupi lan ngluwihi norma-norma ketekunan, nyedhiyakake khasiat lan safety sing luar biasa kanggo digunakake ing macem-macem operasi remedial. iku antikoagulan lisan sing kondhang lan umume efektif, lan API kita dipercaya dening profesional kesehatan ing saindenging jagad. Kanthi kasetyan kita mung ngirim produk lan dhukungan sing apik, sampeyan mesthi bisa dipercaya kanggo menehi asil sing bisa dipercaya lan harmonis. komunikasi kita wektu kanggo sinau luwih lengkap babagan produk kita lan carane bisa entuk bathi operasi sampeyan.

 

Apa Rivaroxaban API

Rivaroxaban minangka komponen farmasi aktif antikoagulan oral anyar, lan minangka aset langsung saka Faktor Xa. Ing uji coba bebas sel, Ki lan IC50 yaiku 0.4 nM lan 0.7 nM, kanthi mandiri. nduweni selektivitas dhuwur marang faktor Xa sing mortal, sing luwih saka 10000 kaping luwih pilih-pilih tinimbang protease serine sing afiliasi sacara biologis. Digunakake kanggo kasus diwasa kanthi fibrilasi atrium non valvular (nglarang fibrilasi atrium sing disebabake keluhan stopcock jantung rematik lan fibrilasi atrium sawise operasi relief stopcock jantung) kanggo nyuda ancaman stroke lan embolisme sistemik.

 

Informasi dhasar

Jeneng produk: Rivaroxaban

CAS NO .: 366789-02-8

MF: C19H18ClN3O5S

MW: 435.88

EINECS No.: 685-132-2

Nomer MDL: MFCD11974010

Formula struktural:

produk-1-1

Kemurnian: 99% +

Asal: China

Aplikasi: obat antikoagulan

Wektu Pangiriman: Simpenan

Titik lebur: 228-229 ° C

Titik didih: 732.6 ± 60.0 ° C (Prediksi)

Kapadhetan: 1.460 ± 0.06g/cm3 (Diprediksi)

Kelarutan: ora larut ing banyu; Ora larut ing etanol; ≥ 13.9mg/mL ing DMSO ing panas entheng

 

Keterangan Technical:

tes

specifications

results

katon

Putih bubuk putih-putih

Tundhuk

identifikasi

IR: Padha karo bahan referensi

Tundhuk

Wektu retensi: Padha karo bahan referensi

Tundhuk

Polimorfik

XRD

Formulir I

Mundhut ing pangatusan

≤0.5%

0.17%

Turahan ing kontak

0.06%

Metals heavy

≤0.002%

Tundhuk

Pengotor (dening HPLC)

RV-3≤0.15%

0.02%

IM5≤0.15%

0.01%

IM4≤0.15%

Ora bisa dilacak

Des-Chloro-RV≤0.15%

0.01%

De-Carbonyl-RV≤0.15%

Ora bisa dilacak

3-Chloro-RV<0.15%

0.01%

RVM-3-1≤0.15%

0.01%

2,3-Dichloro-RV≤0.15%

Ora bisa dilacak

IM1≤0.15%

Ora bisa dilacak

Impurity tunggal≤0.10%

0.06%

Total impurities≤1.0%

0.24%

Enantiomer

≤0.15%

200ppm

Pelarut sing resik

Etanol <5000ppm

Ora bisa dilacak

Dietil eter≤5000ppm

720ppm

Etil asetat≤5000ppm

Ora bisa dilacak

Diklorometana≤600ppm

Ora bisa dilacak

Tetrahydrofuran≤720ppm

Ora bisa dilacak

Toluene≤890ppm

Ora bisa dilacak

Triethylamine≤5000ppm

240ppm

DMF≤3000ppm

Ora bisa dilacak

pengujian kadar logam

98.0% ~ 102.0%

99.8%

ukuran partikel

D90≤20μm

Tundhuk

Asil ing ndhuwur nyukupi kabeh syarat miturut Rivaroxaban ing In-House Standard

Paket: 100g; 1kg; 25 kg

Kondisi panyimpenan: tetep ditutup kanthi rapet, simpen ing papan sing garing.

 

Tumindak obat

Rivaroxaban API kanthi selektif lan kompetitif banget nyegah faktor Xa sing bebas lan kaiket uga aktivitas protrombin, ndawakake wektu tromboplastin parsial sing diaktifake (PT) lan wektu protrombin (aPTT) kanthi cara gumantung dosis. Bentenane penting antarane rivaroxaban lan sulfamethoxazole / heparin yaiku ora mbutuhake keterlibatan antitrombin III. bisa langsung antagonize faktor Xa bebas lan kaiket, ngurangi aktivasi thrombin, lan kanthi mangkono prolong wektu clotting. Ora mung duwe efek pamblokiran ing pambentukan gumpalan getih, nanging uga bisa ngilangi gumpalan getih sing dibentuk. Sajrone operasi panggantos pinggul utawa dhengkul, refluks getih vena sing ora apik saka sikil menyang jantung bisa kanthi gampang nyebabake pembentukan gumpalan getih. bisa mbantu nyegah pembentukan lan pangembangan luwih lanjut saka gumpalan getih iki.

 

apa aplikasi Rivaroxaban API

Antikoagulan anyar pisanan digunakake kanggo nyegah trombosis sawise operasi ortopedi, kalebu total operasi panggantos pinggul lan dhengkul, lan panliten wis nglaporake yen efektifitas lan safety ora kalah karo heparin bobot molekul rendah. Saiki, antikoagulan anyar mboko sithik digunakake ing perawatan trombosis vena ekstrem ngisor lan embolisme paru-paru. Ing pedoman diagnostik lan perawatan paling anyar kanggo embolisme paru akut sing dikembangake dening ESC ing taun 2014, kasebut yen antikoagulan anyar bisa ngganti cara perawatan antikoagulan tradisional minangka obat antikoagulan sing muncul, lan mboko sithik bakal dipromosekake ing penyakit kardiovaskular sing beresiko dhuwur kayata fibrilasi atrium. lan sindrom koroner akut.

 

maksud

Digunakake kanggo pasien diwasa sing ngalami operasi penggantian pinggul utawa lutut kanggo nyegah trombosis vena (VTE)

 

Indikasi

Wis disetujoni kanggo digunakake ing pasien diwasa sing ngalami operasi penggantian pinggul utawa lutut kanggo nyegah trombosis vena (VTE); Lan nambani thrombosis vena jero diwasa (DVT) kanggo nyuda risiko kambuh DVT lan embolisme paru (PE) sawise DVT akut. Fibrilasi atrium minangka aritmia sing umum ing , kanthi tingkat prevalensi nganti 10% ing antarane wong sing umur 75 lan luwih. Pasien karo fibrilasi atrium rentan kanggo stasis getih ing atrium, sing nyebabake pembentukan gumpalan getih. Penyisihan gumpalan getih bisa nyebabake stroke. Wis disetujoni lan dianjurake kanggo digunakake ing pasien diwasa kanthi fibrilasi atrium non valvular kanggo nyuda risiko stroke lan embolisme sistemik.

 

Obat antitrombotik

Rivaroxaban lan dabigatran ester saiki dadi loro obat antitrombotik sing paling njanjeni. Bentenane penting antarane heparin obat antitrombotik tradisional yaiku ora mbutuhake keterlibatan antitrombin III lan bisa langsung nglawan faktor Xa sing bebas lan terikat. Heparin, ing tangan liyane, mbutuhake anané antithrombin III kanggo fungsi, lan faktor Xa ing kompleks prothrombin ora efektif. Rong jinis antikoagulan lisan anyar iki dipuji dening komunitas medis minangka kemajuan sing signifikan ing babagan terapi antikoagulan lan pencegahan trombus sing bisa nyebabake, lan bakal dadi tonggak sejarah anyar ing sejarah pangembangan obat kardiovaskular. Rivaroxaban dikembangake bebarengan dening Bayer Pharmaceuticals ing Jerman lan Johnson&Johnson ing Amerika Serikat. Ing Oktober 2008, disetujoni kanggo didol ing Kanada lan Uni Eropa kanthi jeneng dagang Xarelto. Iki minangka inhibitor faktor Xa langsung lisan pisanan ing donya, sing bisa kanthi selektif lan kompetitif nyandhet faktor Xa sing bebas lan terikat uga aktivitas prothrombin. Iki ndawakake plate wektu tromboplastin parsial sing diaktifake (PT) lan wektu prothrombin (aPTT) kanthi cara sing gumantung karo dosis, saéngga ndawakake wektu pembekuan lan nyuda pembentukan trombin. Nduwe karakteristik bioavailabilitas sing dhuwur, spektrum perawatan penyakit sing wiyar, hubungan dosis-respon sing stabil, tinja formula oral, lan risiko pendarahan sing sithik. uga minangka obat kanggo nyegah lan ngobati trombosis vena. Sacara klinis, utamane digunakake kanggo nyegah pembentukan trombosis vena jero (DVT) lan embolisme paru (PE) ing pasien sawise operasi penggantian sendi pinggul lan lutut. Uga bisa digunakake kanggo nyegah stroke lan embolisme sistem saraf non-pusat ing pasien karo fibrilasi atrium non-valvular, nyuda risiko kambuh sindrom koroner, lan liya-liyane. Dabigatran minangka obat antikoagulan novel kanthi macem-macem karakteristik sing dikembangake dening perusahaan Jerman Boehringer Ingelheim. Ing April 2008, pisanan diluncurake ing Jerman lan Inggris kanthi jeneng dagang Pradaxa. Iki minangka obat oral antikoagulan pisanan sing diluncurake ing 50 taun sawise warfarin, menehi tandha tonggak sejarah liyane ing bidang terapi antikoagulan lan tromboprofilaksis sing bisa nyebabake. Dabigatran ester minangka inhibitor thrombin langsung sintetik anyar, sing minangka obat prekursor kanggo administrasi oral lan kalebu inhibitor trombin non-peptida. Sawise panyerepan lisan liwat saluran pencernaan, diowahi dadi ester dabigatran kanthi aktivitas antikoagulan langsung ing awak. Obat kasebut ngiket menyang situs ikatan khusus fibrin saka trombin, nyegah fibrinogen saka pecah dadi fibrin, saéngga ngalangi langkah pungkasan saka jaringan kaskade koagulasi lan pembentukan trombus.

 

Kesimpulane

Kanggo ringkesan, Xi 'an Yihui Company minangka produsen profesional Rivaroxaban API, karo produk kualitas dhuwur, tingkat dhuwur saka riset lan kemampuan pangembangan, peralatan produksi majeng lan teknologi, sampurna sawise-sales layanan lan kaluwihan liyane, iku pilihan customer saka partner becik.

yen sampeyan perlu, pls aran gratis kanggo hubungi kita sembarang wektu. kita bakal reply sampeyan ASAP.

Informasi kontak kami:

E-mail: sales@yihuipharm.com
Tel: 0086-29-89695240
WeChat utawa WhatsApp: 0086-17792415937

Kirim Pesen

Yen sampeyan duwe pitakonan babagan kutipan utawa kerjasama, please aran gratis kanggo email kita ing E-mail utawa nggunakake formulir pitakonan ing ngisor iki. Perwakilan penjualan bakal ngubungi sampeyan sajrone jam 24. Matur nuwun kanggo kapentingan sampeyan ing produk kita.

Kirimi