Sodium 4-fenilbutirat

CAS: 1716-12-7
MF: C10H13NaO2
MW: 188.2
Paket: 1kg/bag
Asal: China
Kemampuan Penyetor: 1ton saben wulan
Sampel kasedhiya: Ya
Pembayaran: T / T, LC utawa DA
Pengiriman: DHL, FedEx, TNT, EMS, Miturut Segara, Miturut Udara
Sertifikasi: ISO9001, ISO22000, HACCP, HALAL, KOSHER
Test Pihak Katelu: kasedhiya
Audisi tanduran: kasedhiya
  • Pangiriman Cepet
  • Assurance Quality
  • Layanan Pelanggan 24/7
Pambuka Product

Apa Sodium 4-phenylbutyrate?

Natrium 4-fenilbutirat yaiku bubuk kristal putih utawa metu-putih. Rumus molekule yaiku C10H11NaO2, massa molekul relatif yaiku 190.18 g / spook, lan nomer CAS yaiku 1716-12-7. Iki minangka swab asam organik, tanggung jawab ing banyu lan metanol.

wis akeh digunakake ing eksplorasi biomedis lan klinis, utamane ing perawatan kondisi otak sing bisa diwarisake lan kondisi ati. Wis prospek operasi implisit dening mromosiaken lempitan protein lan ngurangi agregasi protein liwat nambah chaperones molekul intraselular, mangkono nyempurnakake penyakit metabolis lan respon stres sel.

Kajaba iku, uga digunakake kanggo nambani Retinitis pigmentosa lan keluhan degeneratif sing disebabake dening cahya tetep.

Nalika iku, peneliti nggoleki obat sing bisa nyegah akumulasi metabolit Phenylalanine ing urin kanggo nambani penyakit metabolik turunan tartamtu. Sajrone proses iki, ditemokake. iki dikenali minangka tamba bisa sak proses iki.

eksplorasi posterior wis nuduhake yen wis macem-macem kahanan alam lan nilai medicinal, kalebu nyempurnakake metabolisme seluler, ngurangi karusakan sistem whim-whams, lan antioksidan lan anti-natoni barang. Wis dadi fokus eksplorasi lan perawatan kanggo kahanan sing warni.

Saiki, wis akeh digunakake ing lapangan medis lan wis dadi obat anyar sing penting.

Informasi dhasar

jeneng Product

Sodium 4 fenilbutirat

Jeneng liya

natrium fenilbutirat; 4-PBA, 4-asam fenilbutirat, 4-fenilbutirat

CAS

1716-12-7

MF

C10H13NaO2

MW

188.2

EINECS

605-612-7

Nomer MDL

MFC00800247

Kemurnian

99%

stabilitas

umume dianggep stabil ing suhu kamar lan ing kahanan panyimpenan normal.

aplikasi

Produk iki mung kanggo riset ilmiah lan ora bisa digunakake kanggo tujuan liyane.

packing

Kaya sing dikarepake

Lumbung

Suhu kamar

Rumus struktur

1716-12-7                


standar kualitas

item

Keterangan

Result

katon

bubuk kristalisasi putih utawa kuning pucet

tundhuk

Asyur

≥99.0%

99.28%

Mundhut ing pangatusan

≤1.0%

0.56%

Heavy metal

<10ppm

5ppm

kelarutan 

Natrium fenilbutirat bubuk jawab ing banyu lan metanol. iku uga tanggung jawab ing etanol, etil asetat lan dimetil sulfoksida, nanging ora tanggung jawab ing heksana lan kloroform. Kelarutan ing banyu gumantung saka suhu lan pH asil. Ing suhu 20 °C lan pH 7, kelarutan kira-kira 320 mg/mL. Kelarutan mundhak kanthi nambah suhu lan mudhun kanthi nilai pH sing sithik.

stabilitas

Umume dianggep stabil ing suhu kamar lan ing kahanan gudang normal. Iki minangka bubuk kristal putih utawa putih, sensitif marang kelembapan lan kudu disimpen ing wadhah sing ora diwatesi. Kelarutan ing banyu lan deterjen liyane bisa kena pengaruh suhu lan pH. isih, yen kudune disimpen, iku diantisipasi duwe urip beting cukup dawa. Nanging, iku tansah dianjurake kanggo tindakake pandhuan Produsèn kanggo nangani lan storehouse instruksi kanggo njamin stabilitas liwat wektu.

Lumbung

Natrium 4-fenilbutirat kudu disimpen ing wadhah tightly unrestricted ing panggonan kang kelangan lan garing. Bisa disimpen ing suhu kamar, nanging dianjurake kanggo disimpen ing antarane 2 ℃ lan 8 ℃, iku sawetara suhu optimal kanggo panyimpenan long-term. Aja kena cahya utawa asor, amarga bisa mengaruhi stabilitas emulsi. Sampeyan uga penting kanggo nyegah saka bahan sing ora harmonis lan sumber panas utawa kontak. Kanggo njamin dosis sing akurat, disaranake nggunakake skala impor sing wis dikalibrasi nalika ngukur kuantum sing dibutuhake. Tansah tindakake pandhuan pabrikan kanggo mlaku, gudang, lan pembuangan kanggo njamin panggunaan sing aman lan efektif.

Pengepakan & Pengiriman

Quilting 1kg / tas antipode; 5 kg / kothak; 25kg / tong serat; utawa packing minangka panyuwunan.

Kustomisasi Kustomisasi totem; kemasan sing disesuaikan; Kustomisasi grafis

Shipping:

item

Quantity

wektu ETA

Cara Pengiriman

Miturut Kurir

≤50kg

7-15days

Fedex, DHL, UPS, TNT, EMS dll.

Cepet lan trep

Dening Air

50kg ~ 200kg

3-5days

Cepet lan murah

Dening Segara

Jumlah gedhe

20-35days

Cara paling murah

Lead time: Ing 3 workdays sawise nampa pembayaran.

Term Pembayaran

 pambayaran.webp

Kenapa Pilih Xi'an Yihui?

Umpan balik pelanggan

 Komentar Pelanggan.webp

Sertifikat Xi'an Yihui

 sertifikat.webp

Pabrik & Gudang Xi'an Yihui

 00Pabrik & Gudang.webp

Kasil kita

Pengalaman sugih: kita duwe 13 Taun pengalaman profesional;

Pelanggan ing saindenging jagad: adol menyang luwih saka 100 negara;

Nyedhiyakake macem-macem produk: produk kasebut wis ditrapake kanggo kabeh merek internasional utama ing babagan obat-obatan, suplemen diet, kosmetik, nutrisi kewan, lan panganan fungsional.

Price advance: MOQ kurang karo rega competitive;

Sertifikasi Mutu: ISO; Halal; Disertifikasi Kosher

Layanan sawise-sales: Tim profesional 7 * 24 jam custolayanan mer.

Kesimpulane

Ing ringkesan, Xi'an Yihui perusahaan minangka professionaNatrium 4-fenilbutirat Produsen nduweni kekuatan teknis sing kuat lan peralatan produksi sing maju lan setya nyedhiyakake bahan baku obat sing berkualitas, efisien lan dipercaya kanggo para pelanggan. yen sampeyan perlu, pls aran gratis kanggo hubungi kita sembarang wektu. kita bakal reply sampeyan ASAP.

Informasi kontak kami:

E-mail: sales@yihuipharm.com
Tel: 0086-29-89695240
WeChat utawa WhatsApp: 0086-17792415937

Hot Tags: Sodium 4-phenylbutyrate, 1716-12-7, Sodium phenylbutyrate powder, Pemasok, Produsen, Pabrik, Massal, Rega, Grosir, Ing Simpenan, Sampel Gratis, Murni, Alami

Kirim Pesen

Yen sampeyan duwe pitakonan babagan kutipan utawa kerjasama, please aran gratis kanggo email kita ing E-mail utawa nggunakake formulir pitakonan ing ngisor iki. Perwakilan penjualan bakal ngubungi sampeyan sajrone jam 24. Matur nuwun kanggo kapentingan sampeyan ing produk kita.

Kirimi