Tacrolimus bubuk

Jeneng produk: Tacrolimus
CAS: 104987-11-3
MF:C44 H69 N O12
MW: 804.02
Paket: 10g/bag; 100g/bag/1kg
Asal: China
Kemampuan Penyetor: 30kg saben wulan
Sampel kasedhiya: Ya
Pembayaran: T / T, LC utawa DA
Sertifikasi: ISO9001, ISO22000, HACCP, HALAL, KOSHER
Ora bisa ngedol menyang individu
  • Pangiriman Cepet
  • Assurance Quality
  • Layanan Pelanggan 24/7
Pambuka Product

Apa bubuk Tacrolimus?

Tacrolimus bubuk, uga dikenal minangka FK506, minangka jinis emulsi lakton makrosiklik kanthi rumus molekul C44H69NO12 lan massa molekul relatif 804.02 g / spook. Nomer CAS yaiku 104987-11-3. struktur kimia sawijining ngandhut 23-anggota macrocycle lan loro rotatable alkil chain sisih. Struktur unik iki menehi bingkisan imunosupresif sing kuwat, dadi obat anti-penolakan sing penting.

Tacrolimus API minangka obat Imunosupresif, sing umume digunakake kanggo mbantu lan nambani penolakan sawise transplantasi organ. Banjur pambuka sejarah perkembangane

Penemuan iki wiwitane dikembangake dening Kobayashi PharmaceuticalCo., perusahaan Jepang, lan pisanan diisolasi ing taun 1984. Para eksperimen ngisolasi Tacrolimus saka sampel lemah spesies bakteri sing diarani Streptomyces tsukubaensis.

Operasi klinis Ing taun 1994, dheweke entuk berkah saka Administrasi Pangan lan Narkoba AS minangka obat kanggo imunosupresi sawise transplantasi organ.

Ekspansi lapangan aplikasi: Swara wektu, orane katrangan saka aplikasi wis ditambahi.

Perbaikan formulasi: Kaping pisanan, kasedhiya ing bentuk kapsul.

Optimization saka gaya conflation Saliyane rooting saka sumber alam, experimenters wis bettered gaya conflation kanggo entuk produk luwih efektif lan sustainable. Penemuan kasebut mbantu ningkatake kasedhiyan lan kontrol kualitas.

Umumé, minangka obat Immunosupresif sing penting, iki nduweni peran penting ing perawatan transplantasi organ lan kondisi afiliasi liyane sing rawan. Sajrone wektu, kompas lan ekspresi operasi wis berkembang, lan kemajuan ing gaya conflation wis digawe, nyebabake masalah perawatan sing luwih apik kanggo kasus kasebut.

Informasi dhasar

jeneng Product

Tacrolimus

jeneng kimia

(3S,4R,5S,8R,9E,12S,14S,15R,16S,18R,19R,26aS)-5,19-dihydroxy-3-{(1E)-1-[(1R,3R,4R)-4-hydroxy-3-methoxycyclohexyl]prop-1-en-2-yl}-14,16-dimethoxy-4,10,12,18-tetramethyl-8-(prop-2-en-1-yl)-5,6,8,11,12,13,14,15,16,17,18,19,24,25,26,26a-hexadecahydro-3H-15,19-epoxypyrido[2,1-c][1,4]oxazacyclotricosine-1,7,20,21(4H,23H)-tetrone.

CAS

104987-11-3

MF

C44 H69 N O12

MW

804.02

EINECS

1308068-626-2

Nomer MDL

MFC00869853

Kemurnian

99%

stabilitas

stabil nalika disimpen ing kahanan sing cocog. Sampeyan kudu direksa saka cahya, kelembapan, lan suhu dhuwur.

kelarutan

Rada larut ing banyu, larut ing etanol, metanol, lan DMSO

aplikasi

Kelas obat utawa digunakake kanggo riset.

packing

Kaya sing dikarepake

Lumbung

Suhu kamar.

Rumus struktur

    104987.webp           


standar kualitas

item

standar

results

katon

A bubuk kristal putih. Wektu retensi puncak utama

tundhuk

identifikasi

preparation cocog karo kromatogram saka preparation Standar dijupuk minangka diarahake ing Assay.

tundhuk

[α]D23, ing kloroform

-75.0°~ -90°

-84 °

Titik lebur

125 ℃ ~ 129 ℃

125 ℃ ~ 128 ℃

Metal heavy

≤10ppm

Tundhuk

Bahan sing gegandhengan 0.5%

≤2.0%

0.5%

Kandungan Air (KF)

≤3.0%

1.8%

Turahan ing kontak

≤0.1%

tundhuk

Assay (ing basis garing,)

≥98%

99.3%

Pelarut sing resik

etanol ≤5000ppm

Ora dideteksi


Aseton ≤5000ppm

Ora dideteksi

Bakteri

≤1000/g

< 10/g

kesimpulan

Prodhuk tundhuk ing ndhuwur USP35. spesifikasi

Proses sintetik

Proses sintetik saka Tacrolimus bubuk utamane kalebu langkah-langkah ing ngisor iki:

Isoprene digunakake minangka bahan mentah kanggo nyintesis intermediet tetrasiklik liwat reaksi tambahan sing dikatalisis asam sulfat.

Intermediate tetrasiklik ngalami reaksi karboksilasi kanggo entuk asam FK506.

Asam FK506 direaksikan karo isoheksanoil klorida ing ngarsane kalium karbonat kanggo ngasilake prekursor FK506.

Prekursor FK506 ngalami reaksi alkilasi kanggo ngasilake Tacrolimus.

Perlu dicathet yen pirang-pirang pemisahan, pemurnian, lan karakterisasi struktural dibutuhake ing proses sintesis, lan kontrol paramèter proses uga penting. Saiki, ana akeh laporan literatur babagan metode sintesis kasebut. Nanging, amarga struktur lan aktivitas biologis sing kompleks, perbaikan lan optimasi proses sing terus-terusan isih dibutuhake.

Tacrolimus Monohydrate minangka bubuk kristal putih, sing umume nduweni stabilitas sing apik. Masalah stabilitas utamane fokus ing faktor kayata cahya, kelembapan, lan suhu.

iku kudu nyingkiri supaya kapapar cahya kanggo dangu, nalika ngramut asor lan suhu lingkungan cocok.

Pengepakan & Pengiriman

packing: 1kg / tas foil; 5kg / karton; 25kg / drum serat; utawa packing minangka panyuwunan sampeyan.

pangaturan:Logo khusus; Kemasan khusus; Kustomisasi grafis

Shipping:

item

Quantity

wektu ETA

Cara Pengiriman

Miturut Kurir

≤50kg

7-15days

Fedex, DHL, UPS, TNT, EMS dll.

Cepet lan trep

Dening Air

50kg ~ 200kg

3-5days

Cepet lan murah

Dening Segara

Jumlah gedhe

20-35days

Cara paling murah

Lead time: Ing 3 workdays sawise nampa pembayaran.

Term Pembayaran

 pambayaran.webp

Kenapa Pilih Xi'an Yihui?

Umpan balik pelanggan

 Komentar Pelanggan.webp

Sertifikat Xi'an Yihui

 sertifikat.webp

Pabrik & Gudang Xi'an Yihui

 00Pabrik & Gudang.webp

Kasil kita

Pengalaman sugih: kita duwe 13 Taun pengalaman profesional;

Pelanggan ing saindenging jagad: adol menyang luwih saka 100 negara;

Nyedhiyakake macem-macem produk: produk kasebut wis ditrapake kanggo kabeh merek internasional utama ing babagan obat-obatan, suplemen diet, kosmetik, nutrisi kewan, lan panganan fungsional.

Price advance: MOQ kurang karo rega competitive;

Sertifikasi Mutu: ISO; Halal; Disertifikasi Kosher

Layanan sawise-sales: Tim profesional 7 * 24 jam custolayanan mer.

Kesimpulane

Ing ringkesan, Xi'an Yihui perusahaan minangka professionaTacrolimus bubuk Produsèn wis kekuatan technical kuwat lan peralatan produksi majeng, lan setya nyediakake pelanggan karo bahan baku tamba kualitas, efisien lan dipercaya. yen sampeyan perlu, pls aran gratis kanggo hubungi kita sembarang wektu. kita bakal reply sampeyan asap.

Informasi kontak kami:

E-mail: sales@yihuipharm.com
Tel: 0086-29-89695240
WeChat utawa WhatsApp: 0086-17792415937

Hot Tags: bubuk Tacrolimus, 104987-11-3, Tacrolimus api, Tacrolimus Monohydrate, Pemasok, Produsen, Pabrik, Massal, Rega, Grosir, Ing Simpenan, Sampel Gratis, Murni, Alami

Kirim Pesen

Yen sampeyan duwe pitakonan babagan kutipan utawa kerjasama, please aran gratis kanggo email kita ing E-mail utawa nggunakake formulir pitakonan ing ngisor iki. Perwakilan penjualan bakal ngubungi sampeyan sajrone jam 24. Matur nuwun kanggo kapentingan sampeyan ing produk kita.

Kirimi