Bubuk Tadalafil

CAS: 171596-29-5
Penampilan: Bubuk Kristal Putih utawa Putih
standar: USP
Paket: 1 kg/tas; 25 kg/drum
Kemampuan Sumber: 1000kg saben wulan Umur Rak: Rong taun
Pembayaran: T / T, LC utawa DA
Sample: kasedhiya
Wektu Pangiriman: Stok Siap ing Gudang Lokal, 1-3 dina
Pangiriman Cepet lan Aman
Asal: China
Pengiriman: DHL, FedEx, TNT, EMS, Miturut Segara, Miturut Udara
Sertifikasi: ISO9001, ISO22000, HACCP, HALAL, KOSHER
Ora bisa ngedol menyang individu
  • Pangiriman Cepet
  • Assurance Quality
  • Layanan Pelanggan 24/7
Pambuka Product

Apa bubuk Tadalafil?


Tadalafil bubuk bisa digunakake kanggo perawatan erectile brokenness (ED) ing wong. Iki uga disetujoni kanggo administrasi efek samping sing ana hubungane karo organ prostat sing amba, kondisi sing dikenal minangka hiperplasia prostat (BPH).


Tadalafil duwe panggonan ing mesthi obatan sing disebut phosphodiesterase Urut 5 (PDE5) inhibitor. Kerjane kanthi santai otot polos ing pembuluh getih, saéngga nambah aliran getih menyang penis. Aliran getih sing luwih apik iki mbantu nggampangake lan njaga degdegan sajrone stimulasi seksual.


Informasi dhasar

Jeneng produk: Tadalafil

CAS: 171596-29-5

MF:C22H19N3O4

MW: 389.4

EINECS: 687-782-2

Nomer MDL: MFCD07771966

Purity: 99%

Paket: 1kg; 5kg, 10kg, 25kg

Digunakake: Pharma grade & Lab riset

Stabilitas: Stabil

Formula struktural:

171596.webp

Spesifikasi lan Parameter:

item

Keterangan

karakter

Putih utawa meh putih kristal wêdakakêna

kelarutan

Bebas larut ing dimetil sulfoksida, rada larut ing metilen klorida, lan praktis ora larut ing banyu.

identifikasi

Spektrum IR kudu konsisten karo kontrol

Wektu retensi sampel tes konsisten karo kontrol ing item teks Impurities A, B, lan C.

Rotasi optik spesifik kudu +78.0 ~ +84.0°

Kotoran A, B, lan C

Kotoran A≤0.15%

Kotoran sing ora ditemtokake ≤0.1%

Mundhut ing pangatusan

≤0.5%

Awu sulfat

≤0.1%

Substansi sing gegandhengan

Kotoran sing Ora Ditemtokake ≤0.1%

Total impurity ≤0.3%

Sisa solvent

Metil Alkohol ≤0.3%

metilamin≤0.0116%

N, N-Dimethylformamide≤0.088%

Isopropanol≤0.5%

Triethylamine≤0.032%

Etil Asetat≤0.5%

Asetonitril≤0.041%

pengujian kadar logam

Dietung kanthi basis garing, isi C22H19N3O4 kudu 97.5% nganti 102.0%

kesimpulan:

Selaras karo standar EP

Komposisi Kimia:

Komposisi kimia produk kasebut ditondoi kanthi struktur molekul, kanthi komponen utama yaiku karbon (C), hidrogen (H), nitrogen (N), lan oksigen (O). Struktur sing ditetepake kanthi apik iki nyumbang kanggo sifat lan fungsi produk sing luar biasa.

Efek lan Fungsi:

Bubuk Tadalafil, punapa malih dikenal minangka Cialis, mbok a medicine digunakke kanggo nambani erectile rusake lan aspirasi pembuluh getih hipertensi. Sawijining kondhang asale saka sawijining penting banget kapasitas kanggo Advance vasodilasi dening nahan ing kimia fosfodiesterase Urut 5 (PDE5). Kanthi mengkono, iku unwinds otot-otot alus ing pembuluh getih, ngidinake kanggo ditambahi getih stream kanggo tartamtu kisaran awak.

Apa set CAS 171596-29-5 Saliyane obat-obatan liyane ing kelas kasebut yaiku durasi tumindak sing dawa. Ora kaya sawetara saka sawijining partners, sing bisa uga kaya iku pungkasan kanggo akeh jam, ing item bisa menehi pelanggan nganti 36 jam saka panguripan. iki digedhekake jendhela tawaran kesempatan wong liyane daya adaptasi lan dadakan nalika nerangake raket, nggawe an memikat pilihan kanggo sing looking a Gumantung lan mbiyantu noto kanggo seksual sing apik-kang kabutuhan.

Menapa malih, ing item wis muncul Dijamin Mbiyen sawijining conventional nggunakke ing industri farmasi. Ing takon babagan setelan, wis ketemu duwe potensial kanggo imbangan jalur biokimia tartamtu, mbukak modern dalan kanggo diselidiki in beda logis wilayah. Ilmuwan nyelidiki efek kasebut ing kahanan wiwit saka hiperplasia prostat jinak nganti fenomena Raynaud, luwih ngembangake aplikasi potensial.

Penting, yen diwenehi tandha CAS 171596-29-5 minangka obat resep lan mung kudu ditindakake miturut pandhuane profesional kesehatan. Kaya obat apa wae, bisa uga duwe efek samping lan interaksi karo obat liyane, mula penting banget kanggo takon karo dhokter sadurunge miwiti utawa ngganti rencana perawatan sing nglibatake produk kasebut.

Proses sintesis:

Proses sintesis saka Bubuk Tadalafil kalebu seri reaksi kimia sing tliti, njamin kemurnian lan kualitas produk pungkasan. Miwiti karo bahan mentah sing dipilih kanthi apik, Yihui nggunakake proses manufaktur sing paling canggih, netepi protokol sing ketat kanggo njamin konsistensi. Sintesis kasebut kalebu kontrol kahanan reaksi sing tepat, langkah-langkah pemurnian, lan kristalisasi kanthi ati-ati kanggo entuk produk kanthi bentuk sing paling murni.

Standar Kualitas:

Yihui ngutamakake jaminan kualitas. Produksi kasebut tundhuk karo standar internasional, lan perusahaan wis entuk sertifikasi ISO, Kosher, Halal, lan GMP. Sertifikasi kasebut nandheske komitmen Yihui kanggo keunggulan, njamin pelanggan lan mitra produk sing cocog karo patokan industri sing paling dhuwur.

Bidang Aplikasi ing Macem-macem Industri:

Ngluwihi peran penting ing obat-obatan, produk kasebut nemokake aplikasi ing macem-macem industri. Sifat vasodilatasi ndadekake regane ing formulasi produk kosmetik lan perawatan kulit tartamtu. Kajaba iku, komunitas riset njelajah potensial ing studi ilmiah sing ana gandhengane karo kesehatan kardiovaskular lan disiplin sing ana gandhengane.

Layanan OEM:

Yihui, minangka produsen produk sing unggul, ngluwihi layanan OEM kanggo nyukupi kabutuhan khusus klien. Komitmen kanggo kustomisasi iki njamin para pelanggan nampa produk sing cocog karo syarat unik, luwih nguatake posisi Yihui minangka mitra sing dipercaya ing industri kasebut.

Hubungi kita:

Yihui, kanthi pengabdian kanggo kualitas lan standar internasional, stands minangka sumber dipercaya saka Bubuk Tadalafil. Sertifikasi ISO, Kosher, Halal, lan GMP mbuktekake komitmen perusahaan kanggo keunggulan. Kanggo pitakon utawa tuku produk, hubungi Yihui ing sales@yihuipharm.com lan ngalami epitome peningkatan kinerja.

Kesimpulane, produk dening Yihui minangka paragon kualitas, nyetel standar ing zat sing nambah kinerja. Aplikasi macem-macem, proses sintesis sing ketat, lan ketaatan standar internasional nggawe produk pilihan kanggo profesional ing macem-macem industri.

Kirim Pesen

Yen sampeyan duwe pitakonan babagan kutipan utawa kerjasama, please aran gratis kanggo email kita ing E-mail utawa nggunakake formulir pitakonan ing ngisor iki. Perwakilan penjualan bakal ngubungi sampeyan sajrone jam 24. Matur nuwun kanggo kapentingan sampeyan ing produk kita.

Kirimi