Bubuk Natrium Tianeptine

CAS: 30123-17-2
MF: C21H24ClN2NaO4S
MW: 458.93
Paket: 1kg/bag; 5kg/bag; 25kg/drum
Asal: China
Kemampuan Penyetor: 100kg saben wulan
Sampel kasedhiya: Ya
Wektu pangiriman: ing saham
Urip beting: rong taun
Pembayaran: T / T, LC utawa DA
Ora bisa ngedol menyang individu
  • Pangiriman Cepet
  • Assurance Quality
  • Layanan Pelanggan 24/7
Pambuka Product

Apa Tianeptine Sodium?

Bubuk natrium Tianeptine minangka bahan mentah farmasi lan kalebu kelas komposit antidepresan. Utamane digunakake ing setelan klinis kanggo perawatan depresi lan kuatir. Nduwe sifat fisik ing ngisor iki:

Penampilan: Tianeptine Sodium Salt 30123-17-2 biasane bubuk kristal ora ana warna utawa putih. Penampilan bisa beda-beda gumantung saka cara persiapan lan kemurnian.

Kelarutan Nduweni kelarutan sing apik ing banyu. Iki uga tanggung jawab ing sawetara deterjen organik sing padha karo metanol lan etanol.

Titik lebur Titik lebur kira-kira 165-169 °C. Iki nuduhake sawetara suhu nalika wiwit transisi saka padhet menyang negara cair ing wangun murni.

Stabilitas Tianeptine Sodium Salt nuduhake stabilitas apik ing kondisi gudang normal. isih, Bisa uga ora stabil lan rawan kanggo deklinasi ing suhu dhuwur, Kelembapan, utawa cahya kanggo cahya.

Informasi dhasar

Jeneng produk: Tianeptine sodium salt hydrate

Jeneng liya: 7-[(3-Chloro-6,11-dihydro-6-methyl-dibenzo[c,f][1,2]thiazepine-11-yl)amino]heptanoic acid S, S dioxide sodium salt hydrate

CAS:30123-17-2

MF: C21H24ClN2NaO4S

MW: 458.93

EINECS: 250-059-3

Nomer MDL: MFCD00879851

Kemurnian: 99%

Stabilitas: Stabil kanggo 2 taun

kelarutan: DMSO: ≥20mg/mL

Aplikasi: digunakake kanggo riset.

Packing: Minangka saben panjalukan

Panyimpenan: Suhu kamar.

Formula struktural:

 30123.webp

standar kualitas

tes

results

specifications

Description

Wêdakakêna putih, higroskopis banget.

Wêdakakêna putih nganti kuning, higroskopis banget.

kelarutan

Tundhuk

Freetly larut ing banyu lan methanol lan diklorometana

identifikasi

Tundhuk

(1)Dening IR, Kanggo cocog karo standar kerja


Tundhuk

(2) Iki menehi reaksi natrium

Senyawa sing gegandhengan

0.05%

Kotoran sembarang ≤0.1%


0.07%

Total impurities ≤0.4%

Sisa Solvents

Tundhuk

conforms

Water

1.53%

≤ 5.0%

pengujian kadar logam

99.86%

99%-101.0% (Kanggo basis anhidrat)

Kesimpulan: Selaras karo EP

Fungsi lan aplikasi

Bubuk natrium Tianeptine minangka emulsi antidepresan sing utamane fungsi kanggo ningkatake swasana ati lan nyuda gejala depresi, kuatir, lan penyakit kejiwaan liyane. Secara klinis, umume digunakake kanggo perawatan depresi, penyakit kuatir, lan penyakit internal liyane.

Kanggo tujuan riset, iki digunakake sacara ekstensif minangka bahan baku farmasi ing eksplorasi medis. Bisa digunakake kanggo pangembangan lan disquisition obat antidepresan anyar lan gaya perawatan kanggo penyakit kejiwaan afiliasi.

Ing ringkesan, panggunaan utama natrium Tianeptine yaiku kanggo perawatan penyakit internal, lan uga duwe sawetara operasi eksplorasi lan laboratorium. Nanging, kudu dielingake manawa mung kanggo eksplorasi lan laboratorium lan ora bisa digunakake kanggo obat ing awak sing mati.

Stabilitas lan panyimpenan

Stabilitas saka garam Tianeptine Sodium swab gumantung ing kahanan gudang lan kesucian sawijining, antarane faktor liyane. Umume, kudu disimpen ing papan sing dilindhungi cahya, disegel, garing, lan tanpa kelembapan kanggo njaga stabilitas. Banjur sawetara kahanan gudang umum lan pencegahan

Suhu gudang kudu disimpen ing medan suhu sing sithik, umume ing kisaran 2-8 derajat Celsius (36-46 derajat Fahrenheit).

Proteksi cahya sing rentan marang cahya, mula kudu diproteksi saka srengenge langsung lan cahya sing kuwat. Apik banget kanggo nyimpen ing wadhah sing peteng utawa buram.

Packaging kudu dikemas ing asor-bukti, disegel, lan on-transparan prau kanggo bantuan udhara, Kelembapan, lan zat mbebayani liyane saka mlebu.

Pencegahan liyane kudu dikurangi saka asam, alkali, oksidator, iklim mekanik, lan kejut.

Ing ringkesan, kanggo njamin stabilitas sodium Tianeptine, tuku Tianeptine Sodium kudu disimpen ing suhu kurang, cahya-ditahan, disegel, garing, lan asor-free terrain, nalika Nyingkiri kontak karo bahan kimia liyane.

Pengepakan & Pengiriman

packing: 1 kg/tas foil; 5 kg/karton; 25 kg/drum serat; utawa packing minangka panyuwunan.

pangaturan: Logo sing disesuaikan; Kemasan sing disesuaikan; Kustomisasi grafis

Shipping:

item

Quantity

wektu ETA

Cara Pengiriman

Miturut Kurir

50kg

7-15days

Fedex, DHL, UPS, TNT, EMS dll.

Cepet lan trep

Dening Air

50kg ~ 200kg

3-5days

Cepet lan murah

Dening Segara

Jumlah gedhe

20-35days

Cara paling murah

Term Pembayaran

 pambayaran.webp

Kenapa Pilih Xi'an Yihui?

Umpan balik pelanggan

 Komentar Pelanggan.webp

Sertifikat Xi'an Yihui

 sertifikat.webp

Pabrik & Gudang Xi'an Yihui

 00Pabrik & Gudang.webp

Kasil kita

Pengalaman sugih: kita duwe 13 Taun pengalaman profesional;

Pelanggan ing saindenging jagad: adol menyang luwih saka 100 negara;

Nyedhiyakake macem-macem produk: produk wis ditrapake kanggo kabeh merek internasional utama ing babagan obat-obatan, suplemen diet, kosmetik, nutrisi kewan lan panganan fungsional.

Price advance: MOQ kurang karo rega competitive;

Sertifikasi Mutu: ISO; Halal; Disertifikasi Kosher

Layanan sawise-sales: Tim profesional 7 * 24 jam layanan pelanggan.

Kesimpulane

Kanggo ringkesan, Xi'an Yihui Company minangka profesional Bubuk natrium Tianeptine Produsèn saka Tianeptine Sodium Salt, karo produk kualitas dhuwur, tingkat dhuwur saka riset lan pangembangan Kapabilitas, peralatan produksi majeng lan teknologi, sampurna sawise-sales layanan, lan kaluwihan liyane, iku pilihan customer saka partner becik.

yen sampeyan perlu, pls aran gratis kanggo hubungi kita ing sembarang wektu. kita bakal reply kanggo sampeyan ASAP.

Informasi kontak kami:

E-mail: sales@yihuipharm.com
Tel: 0086-29-89695240
WeChat utawa WhatsApp: 0086-17792415937

Hot Tags: bubuk natrium Tianeptine, 30123-17-2, uyah Natrium Tianeptine, tuku Sodium Tianeptine, Pemasok, Produsen, Pabrik, Massal, Rega, Grosir, Ing Simpenan, Sampel Gratis, Murni, Alami

Kirim Pesen

Yen sampeyan duwe pitakonan babagan kutipan utawa kerjasama, please aran gratis kanggo email kita ing E-mail utawa nggunakake formulir pitakonan ing ngisor iki. Perwakilan penjualan bakal ngubungi sampeyan sajrone jam 24. Matur nuwun kanggo kapentingan sampeyan ing produk kita.

Kirimi