Tiotropium Bromide bubuk

CAS: 136310-93-5
MF:C19H22BrNO4S2
MW: 472.42
Paket: 1g; 10 g; 100 g; 1 kg
Asal: China
Sampel kasedhiya: Ya
Wektu Pangiriman: Pangiriman sajrone 3 dina saka gudang sawise mbayar utawa pesen
Urip beting: rong taun
Pembayaran: T / T, LC utawa DA
Sertifikasi: ISO9001, ISO22000, HACCP, HALAL, KOSHER
Test Pihak Katelu: kasedhiya
Audisi tanduran: kasedhiya
Ora bisa ngedol menyang individu
  • Pangiriman Cepet
  • Assurance Quality
  • Layanan Pelanggan 24/7
Pambuka Product

Apa bubuk Tiotropium Bromide?

Tiotropium bromida bubuk minangka komponen pharmaceutical aktif. Iki digunakake kanggo perawatan keluhan paru-paru obstruktif biasa lan asma bronkial. Iki minangka bubuk kristal putih nganti putih metu. Kanthi mblokir reseptor kasebut, bisa nyuda komprèsi otot sing alus, nyuda ndhelikake saluran napas, nggedhekake bronkus, nyuda rasa nyeri lan respon seditious, lan nambah fungsi ambegan. Jeneng kimia yaiku (1alpha, 2beta, 4beta, 7beta)- 7-((hydroxydi-2-thienylacetyl) oxy) -9,9-dimetil-3-oxa-9-azoniatricyclo(3.3.1.0) nonane bromide, lan sawijining rumus molekul yaiku C19H22NO4Br kanthi massa molekul relatif 412.29 g / spook. Nomer CAS yaiku 136310-93-5. Nduwe kelarutan sing sithik ing banyu nanging bisa larut ing deterjen organik umum kaya etanol lan kloroform.

Garis wektu pangembangane kaya ing ngisor iki:

1996-2000 Eksplorasi lan pangembangan tiotropium bromida diwiwiti ing pungkasan taun 1990-an. Boehringer Ingelheim lan Pfizer banded ing eksplorasi obat iki.

2002 Iki entuk berkah kanggo pemasaran ing Jerman, Swedia, lan Walanda kanggo perawatan COPD minangka obat antikolinergik sing dawa tumindak. Boehringer Ingelheim ngedol kanthi jeneng merek Spiriva ®.

2004 FDA AS nyetujoni Spiriva ® kanggo perawatan COPD, dadi salah sawijining spesifik sing paling umum digunakake kanggo COPD ing saindenging jagad.

2005 Spiriva ® uga mlebu berkah saka Komisi Eropa, luwih ngembangake panjaluke.

2012 Spiriva ® Respimat ® inhaler ( piranti pangiriman anyar) entuk berkah ing Eropa lan Amerika Serikat. Piranti inhalasi anyar iki nyedhiyakake cara administrasi sing luwih gampang diakses.

2019 Boehringer Ingelheim blazoned kerjasama karo Eli Lilly kanggo ngluncurake obat kombinasi obat tetep Spiriva ® Respimat ® lan Olumiant ® ( baricitinib) kanggo perawatan COPD ing AS. panyuwunan.

Awit ugi, Tiotropium Bromide monohidrat wis digunakake sacara ekstensif kanthi ensiklopedia lan wis ngalami nganyari lan kemajuan tanpa henti ing gaya pangiriman kanggo menehi khasiat lan penak perawatan sing luwih apik.

Informasi dhasar 

jeneng Product

Tiotropium bromida

Jeneng liya

(1alpha,2beta,4beta,7beta)-7-[(hydroxydi-2-thienylacetyl)oxy]-9,9-dimethyl-3-oxa-9-azoniatricyclo[3.3.1.0]nonane bromide

CAS

136310-93-5

MF

C19H22BrNO4S2

MW

472.42

EINECS

680-665-7

Nomer MDL

MFC00867027

Kemurnian

99%

stabilitas

Stabil

aplikasi

Kelas Kedokteran & Kelas Riset.

packing

Kaya sing dikarepake

Lumbung

Suhu kamar.

Rumus struktur

      136310.webp         

standar kualitas 

item

specifications

results

katon

Wêdakakêna putih utawa meh putih

wêdakakêna putih

kelarutan

Luwih larut ing metanol

conforms

identifikasi

A: IR: spektrum panyerepan infra-abang cocog karo spektrum sing dipikolehi tiotropium Bromida WS.


B: UV: spektrum UV 0.001% w/v solusi ing metanol ing kisaran 350nm kanggo 200nm nuduhake maksimum ing babagan 238nm.

conforms




conforms

Rotasi optik spesifik

-0.5 ° ~ + 0.5 °

0.015 °

Turahan ing kontak

NMT 0.1% w/w

conforms

logam berat

NMT20ppm

conforms

Bahan sing gegandhengan

Pengotor Tunggal (HPLC)

Total impurities


NMT 0.2%

NMT 1.0%


0.03%

0.48%

pengujian kadar logam

NLT 99.0%

99.52%

Kesimpulan: tundhuk karo spesifikasi ing ndhuwur.

Lumbung

Tiotropium bromida bubuk kahanan panyimpenan minangka nderek:

Suhu kudu disimpen ing suhu kamar, kira-kira 25 ° C. Ngindhari paparan suhu sing dhuwur banget utawa sithik kanggo mbantu deklinasi emulsi.

Cahya: Simpen ing lingkungan sing peteng utawa kurang cahya. Ngindhari sinar srengenge langsung utawa cahya buatan sing kuat, amarga cahya bisa nyebabake degradasi senyawa kasebut.

Kelembapan: Sampeyan kudu disimpen ing papan sing garing. Kelembapan bisa mengaruhi stabilitas emulsi, mula penting kanggo nyegah kelembapan mlebu ing wadhah gudang. Sampeyan bisa nggunakake wadhah sing ditutup kanthi rapet utawa njaga segel kemasan asli kanggo mbantu kontak kelembapan.

Packaging: Disaranake supaya tetep ing kemasan asli kanggo njamin kahanan gudang sing optimal lan mbantu pengaruh eksternal. Nanging, dadi manawa kanggo reseal tightly, Yen packaging asli dibukak.

Paparan udhara: Ngindhari paparan udhara sing dawa, utamane yen ora disegel. Iki mbantu nyegah senyawa kasebut saka reaksi karo oksigen ing udara lan nyebabake degradasi.

Elinga yen ing ndhuwur minangka rekomendasi panyimpenan umum. Kanggo mesthekake kahanan panyimpenan sing paling apik lan stabilitas, disaranake ngrujuk menyang pandhuan panyimpenan khusus sing diwenehake karo produk lan takon karo pandhuan pabrikan.


Pengepakan & Pengiriman

packing: 1 kg/tas foil; 5 kg/karton; 25 kg/drum serat; utawa packing minangka panyuwunan.

pangaturan: Logo sing disesuaikan; Kemasan sing disesuaikan; Kustomisasi grafis

Shipping:

item

Quantity

wektu ETA

Cara Pengiriman

Miturut Kurir

≤50kg

7-15days

Fedex, DHL, UPS, TNT, EMS dll.

Cepet lan trep

Dening Air

50kg ~ 200kg

3-5days

Cepet lan murah

Dening Segara

Jumlah gedhe

20-35days

Cara paling murah

Term Pembayaran

 pambayaran.webppambayaran.webp

Kenapa Pilih Xi'an Yihui?

Umpan balik pelanggan

 Komentar Pelanggan.webp

Sertifikat Xi'an Yihui

 sertifikat.webp

Pabrik & Gudang Xi'an Yihui

 00Pabrik & Gudang.webp

Kasil kita

Pengalaman sugih: kita duwe 13 Taun pengalaman profesional;

Pelanggan ing saindenging jagad: adol menyang luwih saka 100 negara;

Nyedhiyakake macem-macem produk: produk wis ditrapake kanggo kabeh merek internasional utama ing babagan obat-obatan, suplemen diet, kosmetik, nutrisi kewan lan panganan fungsional.

Price advance: MOQ kurang karo rega competitive;

Sertifikasi Mutu: ISO; Halal; Disertifikasi Kosher

Layanan sawise-sales: Tim profesional 7 * 24 jam layanan pelanggan.

Kesimpulane

Ing ringkesan, perusahaan Xi'an Yihui minangka profesional Tiotropium bromida bubuk pabrikan diprodhuksi, wis kekuatan technical kuwat lan peralatan produksi majeng lan setya kanggo nyedhiyani pelanggan karo kualitas dhuwur, efisien, lan bahan baku tamba dipercaya. yen sampeyan perlu, pls aran gratis kanggo hubungi kita sembarang wektu. kita bakal reply sampeyan ASAP.

Informasi kontak kami:

E-mail: sales@yihuipharm.com
Tel: 0086-29-89695240
WeChat utawa WhatsApp: 0086-17792415937

Hot Tags: bubuk Tiotropium Bromide, 136310-93-5, Tiotropium Bromide monohydrate, Tiotropium Bromide, Pemasok, Produsen, Pabrik, Massal, Rega, Grosir, Ing Simpenan, Sampel Gratis, Murni, Alami

Kirim Pesen

Yen sampeyan duwe pitakonan babagan kutipan utawa kerjasama, please aran gratis kanggo email kita ing E-mail utawa nggunakake formulir pitakonan ing ngisor iki. Perwakilan penjualan bakal ngubungi sampeyan sajrone jam 24. Matur nuwun kanggo kapentingan sampeyan ing produk kita.

Kirimi