Bubuk Asam Traneksamat

CAS: 1197-18-8
Penampilan: bubuk padat putih utawa putih
standar: BP
Paket: 25kg/drum
Kemampuan Sumber: 10000kg saben wulan Umur Rak: Rong taun
Aplikasi: Pemutihan Kulit lan Ngilangi Bintik
Pembayaran: T / T, LC utawa DA
Sample: kasedhiya
Wektu Pangiriman: Stok Siap ing Gudang Lokal, 1-3 dina
Pangiriman Cepet lan Aman
Asal: China
Pengiriman: DHL, FedEx, TNT, EMS, Miturut Segara, Miturut Udara
Sertifikasi: ISO9001, ISO22000, HACCP, HALAL, KOSHER
Ora bisa ngedol menyang individu
  • Pangiriman Cepet
  • Assurance Quality
  • Layanan Pelanggan 24/7
Pambuka Product

Apa bubuk Asam Tranexamic?

Asam Tranexamic, senyawa pharmaceutical lan industri serbaguna, minangka bubuk kristal sing dikenal kanthi khasiat lan macem-macem aplikasi. Yihui, produsen lan pemasok terkemuka, njamin produksi berkualitas tinggi, netepi standar internasional kayata sertifikasi ISO, Kosher, Halal, lan GMP.

Bubuk Asam Traneksamat, sing ditawakake Yihui, yaiku bubuk kristal putih kanthi kelarutan sing apik banget ing banyu. Kasebut kanthi teliti, disintesis liwat proses majeng, prodhuk stands metu kanggo kemurnian lan stabilitas. Struktur kimia kasebut kasusun saka amina siklik lan gugus asam karboksilat, sing menehi sifat unik sing nggawe regane ing macem-macem industri.


Informasi dhasar

Jeneng produk: Tranexamic acid

CAS: 1197-18-8

MF:C8H15NO2

MW: 157.21

EINECS: 214-818-2

Nomer MDL: MFCD00001466

Purity: 99%

Paket: 1kg; 5kg, 25kg

Digunakake: Pharma grade & Lab riset

Stabilitas: Stabil

Formula struktural:

1197.webp

Parameter Spesifikasi


Item saka Test

Kriteria Farmakope

test Result

Description

Penampilan: Kristal putih utawa bubuk kristal

Bubuk kristal putih

Kelarutan: Bebas larut ing banyu lan ing asetat glasial, praktis ora larut ing aseton lan etanol (96%)

pass

identifikasi

Spektrofotometri Penyerapan Inframerah: Spektrum IR cocog karo asam Traneksamat CRS

pass

TEST

pH <2.2.3>

7.0 ~ 8.0

7.4

(HPLC 2.2.29)

bahan kimia web

(HPLC 2.2.29)

Kotoran A≤0.1%

0.03%

Kotoran B≤0.2%

Ora Dikdik

≤0.10%

Kotoran sing ora ditemtokake ≤0.10%

Najis C

Najis D

impurities liyane

0.001%

0.0004%

Ora Dikdik

Jumlah impurities sing ora ditemtokake ≤0.2%

0.001%

Halida Ditulis minangka Klorida

≤140ppm

<140ppm

Mundhut ing pangatusan

≤0.5%

0.055%

Awu sulfat

≤0.1%

0.023%

ASSAY

(Titrasi 2.2.20)

Kudu ing (Dried based) 99.0%~101.0%

100.1%






Kesimpulan: batch tundhuk karo spesifikasi sing diwènèhaké miturut EP/BP&ZLBZ/K009-11.



Komposisi Kimia

ComponentKomposisi (%)
Asam Tranexamic100

Efek lan Fungsi

Ing taun-taun pungkasan, Asam Tranexamic wis entuk perhatian sing signifikan ing bidang obat olahraga amarga potensial bisa nambah wektu pemulihan lan nyuda resiko ciloko. Panaliten nuduhake yen Asam Tranexamic bisa nyuda karusakan otot lan inflamasi sawise olahraga sing abot, dadi suplemen sing apik kanggo para atlit lan penggemar fitness.

Kajaba iku, Asam Tranexamic efektif kanggo nambani gangguan getihen menstruasi kayata menorrhagia lan pendarahan menstruasi sing abot. Uga diselidiki babagan potensial kanggo nambani kondisi kayata cedera otak traumatik lan pendarahan postpartum.

Sanajan akeh aplikasi lan mupangat, Asam Tranexamic kudu digunakake kanthi ati-ati lan ing pengawasan medis. Bisa duwe efek samping kayata mual, muntah, lan reaksi alergi ing sawetara individu. Kajaba iku, panggunaan Tranexamic Acid bisa nyebabake gumpalan getih lan komplikasi serius liyane.

Proses Sintesis

Sintesis Asam Tranexamic kalebu proses sing tliti. Kaping pisanan, bahan wiwitan dipilih adhedhasar kemurniane. Sabanjure, bahan kasebut ngalami reaksi sing dikontrol kanggo mbentuk produk sing dikarepake. Langkah-langkah pemurnian njamin mbusak impurities, ngasilake produk kemurnian dhuwur sing dikirim Yihui.

Pemurnian minangka langkah kritis ing proses sintesis amarga njamin produk pungkasan kanthi kemurnian sing dhuwur. Yihui njupuk care banget ing langkah iki kanggo mesthekake yen bubuk Asam Traneksamat iku ngirim saka kualitas paling dhuwur.

Standar Standar

Yihui menehi wigati banget kanggo njaga standar kualitas sing ketat. kita CAS 1197-18-8 ngalami tes sing ketat kanggo mesthekake tundhuk karo pathokan kualitas internasional. Komitmen kanggo kualitas iki katon ing tes dhuwur prodhuk, kandungan kelembapan sing sithik, lan anané logam abot sing minimal. Ketaatan Yihui marang sertifikasi ISO, Kosher, Halal, lan GMP nandheske dedikasi kita kanggo ngirim produk kanthi kualitas paling dhuwur.

Bidang Aplikasi ing Macem-macem Industri

Versatility produk ngluwihi macem-macem industri. Ing sektor farmasi, iki minangka komponen kritis ing obat hemostatik. Panggunaan ing formulasi perawatan kulit, ditambah karo peran kanggo nyegah mundhut getih sajrone operasi, nyorot pentinge ing bidang medis.

Industri tekstil entuk manfaat saka Asam Tranexamic minangka agen pewarna pewarna, nambah retensi warna kain. Ing kosmetik, nyumbang kanggo formulasi padhang kulit, ngatasi masalah pigmentasi. Komitmen Yihui kanggo kualitas njamin produk kita cocog karo standar industri kasebut.

Layanan OEM

Saliyane nawakake produk premium, Yihui nyedhiyakake layanan OEM, nggawe produk kanggo nyukupi syarat tartamtu. Fasilitas manufaktur sing canggih, ditambah karo tim sing trampil, ngidini kita nyukupi kabutuhan unik para klien.

Hubungi Kita

Yihui, minangka profesional Bubuk Asam Traneksamat pabrikan lan supplier, prioritas kualitas produk lan selaras karo standar internasional. Kanthi sertifikasi ISO, Kosher, Halal, lan GMP, komitmen kita kanggo keunggulan ora tegang. Kanggo pitakon lan tuku, hubungi kita langsung ing sales@yihuipharm.com.

Kesimpulane, produk Yihui minangka bukti presisi, kualitas, lan fleksibilitas, dadi pilihan sing disenengi ing industri global.

Kirim Pesen

Yen sampeyan duwe pitakonan babagan kutipan utawa kerjasama, please aran gratis kanggo email kita ing E-mail utawa nggunakake formulir pitakonan ing ngisor iki. Perwakilan penjualan bakal ngubungi sampeyan sajrone jam 24. Matur nuwun kanggo kapentingan sampeyan ing produk kita.

Kirimi