API asam ursodeoksikolat

Nomer CAS: 128-13-2
Penampilan: bubuk putih nganti meh putih
Standar: USP/EP/JP/CP
Kemampuan Penyetor: 2000kg saben wulan
Urip beting: rong taun
Pembayaran: T / T, LC utawa DA
Wektu Pangiriman: Stok Siap ing Gudang Lokal, 1-3 dina
Asal: China
Pengiriman: DHL, FedEx, TNT, EMS, Laut, Udara
Ora bisa ngedol menyang individu
  • Pangiriman Cepet
  • Assurance Quality
  • Layanan Pelanggan 24/7
Pambuka Product

Kita nyedhiyakake API asam Ursodeoxycholic

We spesialis ing furnishing API asam ursodeoksikolat sing meets norma kualitas loftiest. Asam ursodeoksikolat (UDCA) minangka asam korosif sing digunakake ing perawatan penyakit ati lan gallbladder, padha karo sirosis bilier primer lan watu empedu. Produk kita diprodhuksi ing kontrol kualitas sing ketat lan dites kanggo kesucian lan energi. Kita njamin yen asam Ursodeoxycholic kita nduweni kualitas sing paling dhuwur, bisa dipercaya, lan aman kanggo digunakake. Platoon ahli kita setya nyedhiyakake layanan klien sing cepet lan efektif. Kanthi kita, sampeyan bisa yakin manawa sampeyan entuk gaya Ursodiol API kasedhiya ing request.

 

Apa asam ursodeoxycholic?

Asam ursodeoxycholic, uga dikenal minangka UDCA, Ursodiol, minangka komponen obat sing akeh digunakake ing perawatan penyakit ati lan gallbladder. Iki minangka asam corrosiveness alami sing wis terisolasi saka corrosiveness bruwang sing dikenal amarga kebiasaan hibernasi.

jeneng kimia iku 3a, 7 β- dihydroxy- 5 β-cholestane-24-acid, minangka emulsi organik, ora ambune, lan pait ing rasa. Ing tamba, digunakake kanggo nambah stashing asam corrosiveness, ngganti komposisi saka corrosiveness, ngurangi kolesterol lan lipid kolesterol ing corrosiveness, lan grease pembubaran gradational kolesterol ing gallstones.

 

Informasi dhasar

Jeneng produk: Ursodeoxycholic acid

CAS:128-13-2

MF:C24H40O4

MW: 392.57

EINECS: 204-879-3

Nomer MDL: MFCD00003680

Formula struktural:

produk-1-1

Asal: China

Aplikasi: Cholestasis

Wektu pangiriman: ing saham

 

Keterangan Technical

item

SPESIFIKASI

RESULTS

katon

Wêdakakêna putih utawa meh putih

Kuning cahya, bubuk higroskopis

 

kelarutan

Praktis ora larut ing banyu, bebas larut ing
etanol (96%), rada larut ing aseton,

praktis ora larut ing metilen klorida.

conforms

mp

200-204 ℃

201-202 ℃

IDENTIFIKASI

A. Spektrofotometri serapan inframerah (2.2.24)

Perbandhingan: asam ursodeoxycholic CRS

conforms

B. Priksa kromatogram sing dijupuk ing tes kanggo najis C.

Titik utama ing kromatogram entuk werna lan ukuran menyang titik prinsip ing kromatogram sing dipikolehi kanthi solusi referensi (a)

conforms

C. Larutake kira-kira 10 mg ing 1 mL asam sulfat R. Tambah 0.1 mL larutan formaldehida R lan ninggalake nganti 5 menit. Tambah 5 ml banyu R.

Suspensi sing dipikolehi yaiku ijo-biru.

Reaksi positif

TESING

Rotasi optik spesifik (2.2.7), zat garing

+58.0~+62.0

+ 61.0

Pengotor C(2.2.27): asam lithocholic

≤0.1%

Bahan sing gegandhengan (HPLC)(2.2.29)

 

 

impurity A: asam chenodeoxycholic

≤1.0%

0.1%

impurities unspecified

≤0.1%

Total

≤1.5%

0.21%

Logam abot (2.4.8)

ICH Q3D

conforms

Mundhut ing pangatusan (2.2.32)

≤1.0%

0.19%

Awu sulfat (2.4.14)

≤0.1%

0.07%

ASSAY (HPLC), zat garing

99.0% -101.0%

99.8%

SIFAT TAMBAHAN

Distribusi ukuran partikel (Uji Saringan,2.9.12)

Ora kurang saka 95 persen massa liwat saringan nomer 180 lan ora luwih saka 40 persen massa liwat saringan nomer 125

conforms

Kapadhetan akeh (2.9.34)

0.50-0.60 g/mL

0.55 g / mL

Kapadhetan tapped (2.9.34)

0.60-0.75 g/mL

0.75 g / mL

RESIDUAL SOLVENS (2.4.24)&(5.4)

Acetone

≤5000 ppm

30 ppm

Etil asetat

≤5000 ppm

0 ppm

isopropanol

≤5000 ppm

0 ppm

Etanol

≤5000 ppm

310ppm

UJI MIKROBIOLOGI (2.6.12)&(2.6.13)

Jumlah Plate

<10³cfu/g

301 cfu / g

Ragi lan Molds

<10²cfu/g

<10cfu / g

Salmonella

Ora ana ing 10 g

Ora ana ing 10 g

E. Koliform

Ora ana ing 1g

Ora ana ing 1g

KESIMPULAN: ASILE TES SESUAI DENGAN EP9.0

Paket: 1kg; 25 kg

Panyimpenan: Suhu kamar, nglindhungi saka cahya, kenceng hawa.

Umur beting 24 sasi

 

aplikasi

Aplikasi saka API asam ursodeoksikolat Utamane digunakake kanggo perawatan kondisi ati, padha karo sirosis bilier primer (PBC) lan keluhan ati adipose non-alkohol (NAFLD). Iki uga digunakake ing perawatan watu empedu, kanggo larut lan mbantu konformasi balung anyar.

UDCA nyedhiyakake sawetara keuntungan remedial ing perawatan kondisi kasebut. Ora mung mbantu nyuda inflamasi lan nyandhet progresi sirosis ati, nanging uga ningkatake rejuvenescence sel ati lan mbantu ningkatake fungsi ati sakabèhé. uga, iku bantuan ing kecemplung lan excretion saka kolesterol, ngurangi ancaman saka gallstone konformasi.

Saliyane parcel remedial, Asam ursodeoksikolat (UDCA) uga digunakake minangka tambahan salutary lan umume diatur ing toko pangan kesehatan. Dipercaya manawa UDCA bisa mbantu nutupi ati saka karusakan sing disebabake dening racun lan faktor lingkungan liyane.

sakabèhé, Ursodiol API minangka komponèn medicinal penting karo sawetara Aplikasi ing perawatan saka penyakit ati lan gallbladder. Paket remedial kasebut mbantu ningkatake kesehatan ati lan mbantu ngembangake kahanan sing serius, dadi aspek penting obat ultramodern.

 

Sifat kimia

Asam ursodeoxycholic minangka greasepaint putih; Ora mambu, rasa pait. Mp200-204 ℃. Iki tanggung jawab ing etanol lan asam asetat glasial, tanggung jawab ing asil tes natrium hidroksida, lan ora bisa ditindakake ing kloroform. UDCA minangka isomer CDCA, kanthi efek litolitik sing luwih kuat tinimbang CDCA, lan ora ana diare utawa racun ati. UDCA bisa nyuda kecemplung kolesterol, uga conflation kolesterol lan isi kolesterol ing corrosiveness. uga, UDCA uga bisa ngurangi kethokan dhaftar concanavalin A, kang bisa ningkataké konformasi pangisi daya corrosiveness lan nyandhet konformasi monumen. Kombinasi UDCA lan CDCA bisa ningkatake efek pembubaran panggunaan individu lan nyuda barang sisih. Kombinasi saka loro kasebut umume digunakake kanggo nambani watu kolesterol ing kandung empedu. Nalika viskositas gallstones lan corrosiveness ing kasus padha utawa Nilai CT saka gallstones luwih murah tinimbang 75 Unit, UDCA nduweni tingkat pembubaran paling cepet. Sawise nggunakake produk iki, kasus watu empedu bisa nambah jumlah platelet tambahan.

 

Metode produksi

Cara 1:

Preparation of 3 α, 7 α- diacetylcholic acid metil ester nggunakake asam chenodeoxycholic minangka bahan baku. Njupuk 36 ml metanol anhidrat, ngenalaken 1g gas hidrogen klorida garing, nambah 12g asam kolat, aduk, panas lan influx kanggo 20-30 twinkles, supaya ngadeg ing suhu kamar kanggo sawetara jam, precipitate pangisi daya, sworo seru, endhot, marshland. karo eter, garing, lan gain asam metil kolat. Njupuk 2g metil gallate, nambah 9.6 ml benzena, 2.4 ml piridin, 2.4 ml anhidrida asetat, goyangake nganti 10-15 kelip-kelip, lan ninggalake nganti 20 jam ing suhu kamar. Tuang asil respon menyang 100 ml banyu, mbusak subcaste benzena, marshland terus-terusan karo banyu suling, mbalekake deterjen, ngumbah residu padhet karo petroleum eter biyen, lan rekristalisasi karo asil banyu metanol kanggo entuk 3 α, 7 α- diacetylcholic acid metil ester. Preparation of Cholic Acid → Methyl Cholate → 3 α, 7 α- Diacetylcholic Acid Methyl Ester Goose Deoxycholic Acid Take1.5 g Diacetylcholic Acid Methyl Ester, nambah 24 ml asam asetat, nambah asil kalium kromat (0.76 g potasium kromat dilarutake minangka dis). ing 1.8 ml banyu), panas nganti 40 ℃, balesan kanggo 8 jam, nambah 120 ml banyu, goyangake sedhela, supaya ngadeg kanggo 12 jam, endhot, wisuh karo banyu suling kanggo netral, garing, lan gain 3 α, 7 α- Diacetoxy-12-ketocholic Acid Methyl Ester, disingkat dadi 12- keton. Njupuk 15g 12- keton, nambah 150 ml dietilen glikol eter, nambah 15 ml saka 80% asil hidrazin hidrat, nambah 15g kalium hidroksida, panas kanggo 30 ° C lan influx kanggo 15h, panas kanggo 195-200 ° C lan influx. suwene 2.5 jam, panas nganti 217 ° C lan bales sedhela, adhem nganti 190 ° C, tambahake 0.7 ml asil hidrat hidrazin, panas saka 215 ° C nganti 220 ° C sajrone 3 jam, adhem, tambahake 600 ml banyu suling, aklimatisasi pH dadi 3 kanthi asam sulfat 10%, pengisi endapan, endapan, cuci nganti netral, tambahake etil asetat, buang subkasta banyu, cuci subkasta organik nganggo banyu 1-2 kali, lan disuling ing tekanan sing dikurangi dadi putih. 3 α, 7 α- asam dihidroksikolat. Asam deoksikolat angsa. Preparation of 3 α, 7 α- Diacetylcholic Acid Methyl Ester → 3 α, 7 α- Diacetoxy-12-ketocholic Acid Methyl Ester → 3 α, 7 α- Dihydroxycholic Acid( UDCA) UDCA kualitas dhuwur Njupuk 2g 100 ml UDCA saka asam asetat, nambah 20g kalium asetat, goyangake kanggo dissolve, nambah 1.5 g kalium kromat (dibubarake ing 10 ml banyu), ninggalake sewengi ing suhu kamar, nambah 200 ml banyu, precipitate pangisi daya, endhot, marshland karo banyu. , garing kanggo gain 3 α-hidroksi- 7ketocholic Acid. Njupuk 4g saka 3 α-hidroksi-7-ketocholic acid, nambah 100 ml n-butanol, panas nganti kira-kira 115 ℃, nambah 8g sodium metallic ing kelompok, gradationally precipitate slurry putih, terus respon kanggo 30 twinkles, nambah 120 ml banyu, aduk lan panas kanggo dissolve transparent, ngurangi tekanan kanggo dematerialize subcaste organik, nambah 500 ml banyu kanggo ampas, dissolve, endhot, nambah 10% asam sulfat kanggo acclimate pH 3, precipitate zat flocculent putih, endhot, marshland karo banyu kanggo netral, garing, wisuh karo etil asetat, lan solidify karo etanol encer kanggo gain asam 3 α, 7 β-dihydroxycholic, kang produk kualitas dhuwur saka asam ursodeoxycholic.

 

Cara 2:

Nggunakake swab corrosiveness gormandizer utawa corrosiveness gormandizer minangka aksesoris mentah, misahake asam ursodeoxycholic saka swab corrosiveness gormandizer utawa corrosiveness gormandizer nggunakake kromatografi subcaste tipis. Pelaut corrosiveness babi ngemot UDCA gratis lan disetel, kanthi isi kira-kira 30%; Babi corrosiveness ngandhut UDCA conjugated, karo isi roughly 0.6%.

 

Term Pembayaran

6 pambayaran.webp

Kenapa Pilih Xi'an Yihui?

Umpan balik pelanggan

7 Komentar Pelanggan.webp

Sertifikat Xi'an Yihui

8 sertifikat.webp

Welcome kanggo Xi'an Yihui Factory

9 Pabrik & Gudang.webp

 

Hubungi Kita

Perusahaan Yihui minangka mercusuar kapercayan ing industri farmasi, kanthi konsisten ngirim kualitas dhuwur API asam ursodeoksikolat sing selaras karo standar internasional. Sertifikasi ISO, Kosher, Halal kita nandheske komitmen kita kanggo keunggulan. Kanggo pitakon lan tuku, hubungi kita ing sales@yihuipharm.com.

Kirim Pesen

Yen sampeyan duwe pitakonan babagan kutipan utawa kerjasama, please aran gratis kanggo email kita ing E-mail utawa nggunakake formulir pitakonan ing ngisor iki. Perwakilan penjualan bakal ngubungi sampeyan sajrone jam 24. Matur nuwun kanggo kapentingan sampeyan ing produk kita.

Kirimi