Vincristine sulfat bubuk

CAS: 2068-78-2
Penampilan: bubuk kristal putih utawa meh putih
standar: USP
Paket: 1g; 10g; 100g
Kemampuan Penyetor: 50kg saben wulan
Urip beting: rong taun
Aplikasi: Antitumor utawa riset lab
Pembayaran: T / T, LC utawa DA
Sample: kasedhiya
Wektu Pangiriman: Stok Siap ing Gudang Lokal, 1-3 dina
Pangiriman Cepet lan Aman
Asal: China
Pengiriman: DHL, FedEx, TNT, EMS, Miturut Segara, Miturut Udara
Sertifikasi: ISO9001, ISO22000, HACCP, HALAL, KOSHER
Ora bisa ngedol menyang individu
  • Pangiriman Cepet
  • Assurance Quality
  • Layanan Pelanggan 24/7
Pambuka Product

Apa Vincristine Sulfate Powder?

Vincristine sulfat bubuk minangka obat sing kalebu kelas obat sing dikenal minangka alkaloid vinca.

Vincristine sulfate dianggo kanthi ngganggu pertumbuhan lan divisi sel kanker. Iku hubungan menyang tubulin, protein klebu ing divisi sel, nunggu ing noto saka mikrotubulus penting kanggo replikasi sel. Gangguan iki nyegah kemampuan sel kanker kanggo dibagi lan tuwuh, sing pungkasane nyebabake karusakan.


Informasi dhasar

Jeneng produk: Vincristine Sulfate

CAS: 2068-78-2

MF:C46H58N4O14S

MW: 923.04

EINECS: 218-190-0

Nomer MDL: MFCD08706469

Purity: 99%

Paket: 1g; 5g, 25g, 100g

Digunakake: Pharma grade & Lab riset

Stabilitas: Stabil

Formula struktural:

2068.webp

Spesifikasi lan Parameter:

Kanggo mesthekake transparansi lan nggampangake keputusan sing tepat, kita nampilake spesifikasi lan paramèter ing tabel sing cetha:

item

specifications

results

katon

putih utawa rada kuning, banget higroskopis, bubuk

Bubuk meh putih

kelarutan

Bebas larut ing banyu, larut ing metanol. rada larut ing alkohol.

conforms

identifikasi

A. IR

B. Reaksi saka sulfat

conforms

positif

PH

3.5~4.5(1.0mg/ml ing banyu)

4.5

bahan kimia web

Najis individu liyane

Total impurity


≤1.0%

≤4.0%


0.41%

1.9%

Mundhut ing pangatusan

≤12.0%

6.4%

Sisa pelarut organik

Etanol: <5000ppm

Metanol: <3000ppm

Kloroform: <60ppm

Metilen klorida: <600ppm

Tetrahydrofuran: 720ppm

2596ppm

64ppm

48ppm

182ppm

5ppm

Endotoksin bakteri

<20EU/mg

conforms

Watesan Mikroba

Total aerobik Count (bakteri aerobik lan jamur): 100cfu/g

Pscudomonas aeruginosa: Ora ana / g

Staphylococcus aurens: Ora ana / g

Enterobacteria: Ora ana / g

<10cfu / g

conforms

conforms

conforms

Assay (basis garing)

95.0 ~ 104.0%

98.0%

Kesimpulan: Iku tundhuk karo standar USP

Komposisi Kimia:

Pangertosan komposisi kimia penting kanggo pangguna. Ing ngisor iki minangka tabel ringkes sing ngringkes konstituen:

BahanKomposisi Persentase
Vincristine Sulfat100%

Peran lan Fungsi:

Saliyane peran ing perawatan kanker, produk kasebut uga ditemokake efektif kanggo ngatasi kondisi non-kanker tartamtu. Ing kasus, bisa digunakake kanggo nambani aman framework penyakit kayata rheumatoid joint nyiksa lan lupus eritematosus sistemik. Kemampuan kanggo nyuda sistem kekebalan bisa mbantu nyuda gejala lan nyuda inflamasi ing kahanan kasebut.

Salajengipun, CAS 2068-78-2 wis ditampilake asil janjeni ing perawatan saka kelainan neurologikal tartamtu. Pasinaon wis nunjukake potensial kanggo ngatur nyeri neuropatik, kondisi kronis sing ditondoi dening saraf rusak. Kanthi ngalangi transmisi sinyal nyeri, bubuk kasebut bisa menehi relief kanggo pasien sing nandhang lara iki.

Saliyane aplikasi medis, Vincristine sulfate uga wis ditliti babagan potensial ing praktik pertanian. Para panaliti wis nliti panggunaane minangka pestisida alami, amarga nuduhake keracunan tumrap hama tartamtu, nanging kurang mbebayani kanggo serangga sing migunani. Pendekatan sing ramah lingkungan iki bisa menehi solusi sing lestari kanggo ngontrol hama, nyuda ketergantungan marang bahan kimia sintetik ing tetanèn.

Proses sintesis:

Sintesis saka Vincristine sulfat bubuk melu proses tliti kanggo njamin kemurnian lan efektifitas. Pakar kita nggunakake metodologi canggih kanggo nggawe produk sing cocog karo standar industri sing paling dhuwur. Diwiwiti kanthi ekstraksi vincristine saka tanduran Catharanthus roseus, senyawa kasebut ngalami serangkaian langkah pemurnian, ngasilake bubuk sing apik sing ditawakake.

Standar Kualitas:

Yihui bangga kanthi netepi standar kualitas sing ketat. Produk kita tundhuk karo benchmark internasional, lan kita wis entuk sertifikasi kayata ISO, Kosher, Halal, lan GMP. Sertifikasi kasebut nandheske komitmen kita sing ora tegang kanggo ngirim produk kanthi kualitas lan safety sing paling apik.

Bidang Aplikasi ing Macem-macem Industri:

Saliyane peran wigati ing onkologi lan protokol perawatan kanker, Vincristine sulfate uga nduweni peran penting ing bidang kedokteran liyane. Sifat anti-mitotik sing kuat ndadekake komponen penting ing perawatan macem-macem ganas hematologis, kayata limfoma lan leukemia. Industri farmasi gumantung banget marang wêdakakêna iki kanggo nggawe obat-obatan sing efektif sing ngarahake jinis kanker tartamtu iki.

Ngluwihi wilayah perawatan kanker, produk kasebut uga digunakake ing bidang riset lan pangembangan. Mekanisme tumindak lan kemampuan sing unik kanggo ngganggu divisi sel dadi alat sing migunani kanggo nyinaoni proses seluler lan njelajah target terapeutik potensial. Peneliti ing akademisi lan institusi swasta nggunakake bubuk iki kanggo ngembangake pemahaman babagan macem-macem penyakit lan ngembangake pendekatan perawatan sing inovatif.

Industri bioteknologi uga entuk manfaat banget saka Sulfato de vincristina. Perusahaan biotek nggunakake senyawa serbaguna iki ing produksi protein rekombinan lan antibodi monoklonal, sing minangka komponen penting saka akeh diagnostik lan terapi canggih. Kanthi nggabungake prodhuk kasebut menyang proses manufaktur, perusahaan biotek bisa njamin produksi produk biofarmasi sing bermutu lan efektif.

Layanan OEM:

Ngerteni kabutuhan unik para klien, Yihui ngluwihi layanan OEM, nyedhiyakake solusi sing cocog kanggo nyukupi syarat tartamtu. Kapabilitas manufaktur kita, ditambah karo pendekatan customer-centric, nggawe kita dadi mitra sing disenengi kanggo bisnis sing golek bahan farmasi sing dipercaya.

Hubungi kita:

Yihui, minangka Produsèn anjog lan Supplier saka Vincristine sulfat bubuk, ngutamakake kualitas lan presisi. Ketaatan kita karo standar lan sertifikasi internasional (ISO, Kosher, Halal, GMP) njamin produk kita ora mung efektif nanging uga aman. Kanggo pitakon utawa tuku, hubungi kita ing sales@yihuipharm.com, lan nemu keunggulan sing nemtokake solusi farmasi Yihui.

Kirim Pesen

Yen sampeyan duwe pitakonan babagan kutipan utawa kerjasama, please aran gratis kanggo email kita ing E-mail utawa nggunakake formulir pitakonan ing ngisor iki. Perwakilan penjualan bakal ngubungi sampeyan sajrone jam 24. Matur nuwun kanggo kapentingan sampeyan ing produk kita.

Kirimi