Vorikonazol bubuk

CAS: 137234-62-9
MF:C16H14F3N5O
MW: 349.31
Paket: 100g/bag; 500g/bag; 1kg/bag
Asal: China
Kemampuan Penyetor: 100kg saben wulan
Sampel kasedhiya: Ya
Urip beting: rong taun
Pembayaran: T / T, LC utawa DA
Sertifikasi: ISO9001, ISO22000, HACCP, HALAL, KOSHER
Test Pihak Katelu: kasedhiya
  • Pangiriman Cepet
  • Assurance Quality
  • Layanan Pelanggan 24/7
Pambuka Product

Apa bubuk Voriconazole?

bubuk Vorikonazol minangka analog dihydrofurano triazoline. iku bubuk kristal putih kanggo rada unheroic. bisa dijawab ing banyu lan deterjen organik sing paling akeh. Jeneng kimia yaiku (2R, 3S)- 2-( 2,4- difluorofenil)- 3-( 5- fluoropyrimidin-4-yl) asam propanoat, rumus molekule yaiku C16H14F3N3O4, bobot molekul yaiku 349.29 g / spook, lan nomer CAS iku 137234-62-9.

Minangka bahan baku obat antijamur triazole, nyegah konformasi trimer saka conflation tembok sel insentif kanthi ngarahake ing njero membran sel jamur, nyebabake pori-pori ing membran sel lan nyebabake pati sel.

Pfizer miwiti uji klinis lan ngirim operasi menyang U.S. Administrasi Pangan lan Obat ing 2000.

Ing taun 2002, FDA nyetujoni kanggo perawatan aspergillosis invasif lan infèksi jamur invasif liyane.

Ing 2003, European Medicines Agency (EMEA) uga nyetujoni panggunaane.

Ing taun 2006, obat kasebut didaftar minangka obat penting ing Daftar Obat Penting dening Organisasi Kesehatan Dunia. Iki minangka salah sawijining obat sing paling penting, aman lan efektif.

Wiwit uga, wis digunakake sacara ekstensif kanggo ngobati aspergillosis invasif lan infèksi jamur invasif liyane, lan kanthi bertahap dadi obat sing disenengi kanggo obat antijamur. Amarga exertion broad-diapason, efektifitas, lan bioavailability oral sing apik, posisine ing panyuwunan obat antijamur saya kurang stabil.

Informasi dhasar

jeneng Product

Vorikonazol

Jeneng kimia

(2R,3S)-2-(2,4-difluorophenyl)-3-(5-fluoropyrimidin-4-yl) propanoic acid

CAS

137234-62-9

MF

C16H14F3N5O

MW

349.31

EINECS

629-701-5

Nomer MDL

MFC00905717

Kemurnian

99%

stabilitas

stabil nalika disimpen ing kahanan sing cocog.

kelarutan

DMSO > 20 mg/mL

aplikasi

digunakake kanggo riset.

packing

Kaya sing dikarepake

Lumbung

Suhu kamar.

Rumus struktur

       137234.webp        


standar kualitas

item

Keterangan

results

katon

Bubuk kristal putih nganti meh putih

bubuk kristal putih

kelarutan

Bebas larut ing aseton lan metilen klorida, larut ing metanol lan kloroform, praktis ora larut ing banyu.

conforms

Titik lebur

129 ℃ ~ 134 ℃

129.0 ℃ ~ 130.8 ℃

rotasi tartamtu

(larutan 1% ing metanol)

-57.0°~-61.0°

-58.86 °

identifikasi

A: UV

conforms


B: HPLC

conforms

bahan kimia web

(dening HPLC)

Kotoran individu NMT 0.5%

0.03%


Total impurities NMT 1.0%

0.07%

Isomer optik

MNT 0.5%

ND

Sisa pelarut (dening HPLC)

Etil asetat NMT0.5%

ND


Kloroform NMT0.006%

ND


Metanol NMT0.3%

ND


Isopropanol NMT0.1%

ND

Mundhut ing pangatusan (ing vakum ing 80 ℃ nganti bobot pancet)

NMT 0.5%

0.03%

Turahan ing kontak

NMT 0.1%

0.02%

logam berat

NMT 20 ppm

conforms

Klorida

NMT 0.02%

conforms

Sulfat

NMT 0.02%

conforms

Fluorine

14.7% ~ 17.9%

15.2%

Assay (ing basis garing)

NLT 98.5%

100.1%

kesimpulan

Asil tes cocog karo spesifikasi ing ndhuwur


stabilitas

bubuk Vorikonazol stabilitas dipengaruhi dening akeh faktor padha suhu, Kelembapan, cahya cahya, oksigen, Nilai pH, etc. Ing kahanan sing ditrapake, umume nduweni stabilitas apik lan bisa disimpen kanggo dangu.

Miturut peraturan pharmacopoeia, kudu disimpen ing papan sing garing, peteng lan adhem. Suhu ngirim ora ngluwihi 25 ℃ lan Kelembapan relatif ngirim ora ngluwihi 60. Kanggo wêdakakêna, nduwèni nutup kudu digunakake kanggo storehouse supaya asor kecemplung lan impurity.

Kajaba iku, kanggo njamin stabilitas, titik-titik ing ngisor iki kudu dicathet

Aja nyeret cahya kanggo cahya, amarga UV lan cahya katon bisa nyuda stabilitas sawijining.

Pay manungsa waé kanggo precluding saka kang najis dening oksidasi utawa adulterants liyane ing udhara.

Nalika nyiapake obat-obatan, accouterments mentahan kualitas dhuwur kudu dijenengi, lan gaya sing ditrapake kudu dijupuk kanggo njamin kualitas lan kesucian.

Ing ringkesan, nalika nyimpen lan nggunakake, prosedur lan norma operasi sing ditrapake kudu ditindakake kanthi tepat kanggo njamin stabilitas lan efektifitas sing optimal.

Cahya sing diseret menyang cahya sing kuwat utawa suhu dhuwur lan lingkungan sing lembab kudu dihindari kanggo nyuda kualitas.


Lumbung

Vorikonazol antijamur umume disimpen ing wadhah plastik utawa kaca sing disegel. Titik sabanjure kudu dicathet nalika nyimpen

Ngindhari kecemplung asor amarga rentan kanggo kecemplung kelembapan, sing bisa mengaruhi kualitas obat, mula kudu diselehake ing papan sing garing.

Ngindhari najis sing rawan kanggo oksidasi utawa najis dening pezina liyane, mula komunikasi karo hawa utawa pezina liyane kudu dihindari.

Aja geter nalika transportasi, nangani, utawa nggunakake, iku kudu mbelo saka iklim kuwat utawa impact.

Nalika nyimpen lan nggunakake, selaras karo prosedur lan norma operasi sing ketat perlu kanggo njamin kualitas lan safety obat kasebut. Nalika nggunakake, prosedur standar kudu ditindakake kanggo analisis utawa proses kanggo njamin efek sing optimal.

Pengepakan & Pengiriman

packing: 1 kg/tas foil; 5 kg/karton; 25 kg/drum serat; utawa packing minangka panyuwunan.

pangaturan: Logo sing disesuaikan; Kemasan sing disesuaikan; Kustomisasi grafis

Shipping:

item

Quantity

wektu ETA

Cara Pengiriman

Miturut Kurir

≤50kg

7-15days

Fedex, DHL, UPS, TNT, EMS dll.

Cepet lan trep

Dening Air

50kg ~ 200kg

3-5days

Cepet lan murah

Dening Segara

Jumlah gedhe

20-35days

Cara paling murah

Term Pembayaran

pambayaran.webp

Kenapa Pilih Xi'an Yihui?

Umpan balik pelanggan

Komentar Pelanggan.webp

Sertifikat Xi'an Yihui

 sertifikat.webp

Pabrik & Gudang Xi'an Yihui

 00Pabrik & Gudang.webp

Kasil kita

Pengalaman sugih: kita duwe 13 Taun pengalaman profesional;

Pelanggan ing saindenging jagad: adol menyang luwih saka 100 negara;

Nyedhiyakake macem-macem produk: produk wis ditrapake kanggo kabeh merek internasional utama ing babagan obat-obatan, suplemen diet, kosmetik, nutrisi kewan lan panganan fungsional.

Price advance: MOQ kurang karo rega competitive;

Sertifikasi Mutu: ISO; Halal; Disertifikasi Kosher

Layanan sawise-sales: Tim profesional 7 * 24 jam layanan pelanggan.

Kesimpulane

Ing ringkesan, perusahaan Xi'an Yihui minangka profesional bubuk Vorikonazol Produsèn, wis kekuatan technical kuwat lan peralatan produksi majeng, lan setya nyediakake pelanggan karo bahan baku tamba -quality, efisien lan dipercaya. yen sampeyan perlu, pls aran gratis kanggo hubungi kita sembarang wektu. kita bakal mangsuli sampeyan asap.

informasi kontak kami:

E-mail: sales@yihuipharm.com
Tel: 0086-29-89695240
WeChat utawa WhatsApp: 0086-17792415937

Hot Tags: bubuk Vorikonazol, 137234-62-9, Vorikonazol antijamur, Pemasok, Produsen, Pabrik, Massal, Rega, Grosir, Ing Simpenan, Sampel Gratis, Murni, Alami

Kirim Pesen

Yen sampeyan duwe pitakonan babagan kutipan utawa kerjasama, please aran gratis kanggo email kita ing E-mail utawa nggunakake formulir pitakonan ing ngisor iki. Perwakilan penjualan bakal ngubungi sampeyan sajrone jam 24. Matur nuwun kanggo kapentingan sampeyan ing produk kita.

Kirimi