Xylazine Hcl Kab

Jeneng produk: Xylazine Hydrochloride
CAS: 23076-35-9
MF:C12H17ClN2S
MW: 256.79
Paket: 1kg; 10kg; 25kg
Asal: China
Kemampuan Penyetor: 1000kg saben wulan
Sampel kasedhiya: Ya
Pembayaran: T / T, LC utawa DA
Sertifikasi: ISO9001, ISO22000, HACCP, HALAL, KOSHER
Ora bisa ngedol menyang individu
Aplikasi: API Veterinary mung
  • Pangiriman Cepet
  • Assurance Quality
  • Layanan Pelanggan 24/7
Pambuka Product

Apa Xylazine Hcl?

Xylazine Hcl Kab minangka senyawa amina benzena sing ngandhut heterosiklik oksigen sulfur. Iki minangka kristal putih utawa bubuk. iku larut ing banyu lan etanol nanging ora larut ing paling pelarut organik. Xylazine Hydrochloride relatif stabil ing kondisi asam ing pH 3.0-5.0. Jeneng kimia yaiku 2-(2,6-dimetil fenil)-4H-1,3-thiazine-4-siji hidroklorida, rumus kimia yaiku C12H16N2S•HCl lan bobot molekul relatif yaiku 256.79 g/mol. Nomer CAS yaiku 23076-35-9.

Informasi dhasar

jeneng Product

Xylazine hidroklorida

Jeneng kimia

2-(2,6-dimethyl phenyl)-4H-1,3-thiazine-4-one hydrochloride

CAS

23076-35-9

MF

C12H17ClN2S

MW

256.79

EINECS

245-417-0

Nomer MDL

MFC00058196

Kemurnian

99%

stabilitas

Stabil

aplikasi

API Veterinary mung

packing

Kaya sing dikarepake

Lumbung

Suhu kamar.

Rumus struktur

23076.webp                

standar kualitas

ITEM saka TES

STANDARD

ASILE ANALISIS

cara

katon

Putih nganti meh putih kristal

bubuk higroskopis

Higroskopis kristal putih

wêdakakêna

In-house

identifikasi

A: panyerepan IR

conforms

USP39

B: Kromatografi lapisan tipis

tes identifikasi

conforms

USP39

Mundhut pangatusan

NMT 1.0%

0.28%

Cara<731>

Kisaran leleh

164 ℃ -168 ℃

164.7-165.7 ℃

Cara<741>

logam berat

NMT 20 ppm

<20ppm

MetodeII<231>

Turahan ing kontak

NMT 0.1%

0.03%

Cara<281>

Ph

4 ~ 6

4.9

Cara<791>

Kromatografi

kemurnian

Total impurities: NMT2.0%

conforms

USP39

Kejelasan solusi

Memenuhi syarat (CP Standard)

conforms

In-house

Pelarut sing resik

Toluene:NMT890ppm Etanol:NMT5000ppm

N-Butil alkohol: NMT5000ppm

conforms

Conforms Conforms

USP

USP USP

pengujian kadar logam

Ora kurang saka 98.0% lan ora luwih

saka 102.0%

99.63%

USP42


Kesimpulan: Selaras karo syarat standar USP


Stabilitas:

Xylazine HCl stabil ing kahanan asam kanthi pH 3.0-5.0. stabilitas iki kena pengaruh ing kahanan liyane kayata suhu dhuwur, asor dhuwur, utawa kahanan alkalin kuwat, anjog kanggo mundhut saka khasiat. Mulane, nalika nyimpen lan nggunakake, kahanan kasebut kudu dihindari.

Perlu dicathet yen kelarutan uga beda-beda karo suhu.Mulane, nalika nggunakake lan nyimpen, suhu lan konsentrasi solusi kudu dikontrol kanggo njamin khasiat lan safety.

Lumbung:

Xylazine hidroklorida kudu disimpen ing panggonan kang garing, kelangan, lan cahya-ditahan, mudhun saka sumber geni lan oksidan. Sampeyan kudu disimpen ing wadhah sing ora diwatesi kanggo nyegah kelembapan lan oksidasi. Biasane, kudu disimpen ing suhu kamar lan ora ngluwihi 30 ℃. Ing kahanan sing padha, obat kasebut bisa njaga stabilitas lan efektifitas kanggo wektu sing suwe. Yen disimpen ing jangka panjang, bisa uga didinginkan utawa beku, nanging kudu dicairake lan dicampur kanthi rata sadurunge digunakake. Nalika nggunakake, kudu nggatekake undang-undang lan peraturan sing relevan, mung ngidini personel profesional ngatur lan nggunakake ing lingkungan sing cocog kanggo ngindhari bebaya safety.

Ing ringkesan, perlu kanggo ngindhari kelembapan, cahya, lan suhu sing dhuwur, gunakake wadhah panyimpenan sing cocog, lan tetep. bubuk Xylazine Hydrochloride ing suhu kamar nalika njamin segel sing tepat.

Pengepakan & Pengiriman

packing: 1 kg/tas foil; 5 kg/karton; 25 kg/drum serat; utawa packing minangka panyuwunan.

pangaturan: Logo sing disesuaikan; Kemasan sing disesuaikan; Kustomisasi grafis

Shipping:

item

Quantity

wektu ETA

Cara Pengiriman

Miturut Kurir

≤50kg

7-15days

Fedex, DHL, UPS, TNT, EMS dll.

Cepet lan trep

Dening Air

50kg ~ 200kg

3-5days

Cepet lan murah

Dening Segara

Jumlah gedhe

20-35days

Cara paling murah

Term Pembayaran

 pambayaran.webp

Napa Pilih Xi'an Yihui?

Umpan balik pelanggan

 Komentar Pelanggan.webp

Sertifikat Xi'an Yihui

 sertifikat.webp

Pabrik & Gudang Xi'an Yihui

 00Pabrik & Gudang.webp

Kasil kita

Pengalaman sugih: kita duwe 13 Taun pengalaman profesional;

Pelanggan ing saindenging jagad: adol menyang luwih saka 100 negara;

Nyedhiyakake macem-macem produk: produk wis ditrapake kanggo kabeh merek internasional utama ing babagan obat-obatan, suplemen diet, kosmetik, nutrisi kewan lan panganan fungsional.

Price advance: MOQ kurang karo rega competitive;

Sertifikasi Mutu: ISO; Halal; Disertifikasi Kosher

Layanan sawise-sales: Tim profesional 7 * 24 jam layanan pelanggan.

Kesimpulane

Ing ringkesan, perusahaan Xi'an Yihui minangka profesional Xylazine Hcl Kab pabrikan diprodhuksi, wis kekuatan technical kuwat lan peralatan produksi majeng, lan setya kanggo nyedhiyani pelanggan karo bahan baku tamba kualitas, efisien lan dipercaya. yen sampeyan perlu, pls aran gratis kanggo hubungi kita sembarang wektu. kita bakal mangsuli sampeyan asap.

informasi kontak kami:

E-mail: sales@yihuipharm.com
Tel: 0086-29-89695240
WeChat utawa WhatsApp: 0086-17792415937

Hot Tags: Xylazine hcl, 23076-35-9, Xylazine Hydrochloride, bubuk Xylazine Hydrochloride, Pemasok, Produsen, Pabrik, Massal, Rega, Grosir, Ing Simpenan, Sampel Gratis, Murni, Alami

Kirim Pesen

Yen sampeyan duwe pitakonan babagan kutipan utawa kerjasama, please aran gratis kanggo email kita ing E-mail utawa nggunakake formulir pitakonan ing ngisor iki. Perwakilan penjualan bakal ngubungi sampeyan sajrone jam 24. Matur nuwun kanggo kapentingan sampeyan ing produk kita.

Kirimi