3-O-Etil-L-asam askorbat

Nomer CAS: 86404-04-8
Penampilan: kristal putih
Standar: ing omah
Kemampuan Penyetor: 5000kg saben wulan
Urip beting: rong taun
Pembayaran: T / T, LC utawa DA
Wektu Pangiriman: Stok Siap
Asal: China
Pengiriman: DHL, FedEx, TNT, EMS, Laut, Udara
Ora bisa ngedol menyang individu
  • Pangiriman Cepet
  • Assurance Quality
  • Layanan Pelanggan 24/7
Pambuka Product

Kita nyedhiyakake asam 3-O-Ethyl-L-ascorbic

We are pleased kanggo kurban 3-O-Etil-L-asam askorbat, wangun penting lan stabil saka vitamin C. Komponen inovatif iki wis dirancang khusus kanggo nambah conflation kolagen lan buck munggah nada kulit, nggawe iku umumé sought- tambahan kanggo sawetara saka sudhut phrases ornamental. Kanthi stabilitas sing luar biasa, 3-O-Etil Asam Askorbat nawakake asil gumantung lan harmonis, icing sing produk ngirim masalah gayane bisa kanggo tamu. Dadi, yen sampeyan nggoleki pertumbuhan vitamin C sing efektif lan bisa dipercaya kanggo ningkatake produk sampeyan, ora katon luwih saka kita. vitamin c etil eter.

 

Apa 3-O-Ethyl-L-ascorbic acid?

3-O-Ethyl-L-ascorbic acid, uga dikenal minangka vitamin C etil eter. Amarga papat gugus hidroksil ing struktur, vitamin C ora bisa langsung diserap dening kulit lan lancar dioksidasi, nyebabake abrasi. Panggunaan minangka agen decolorizing ing kosmetik diwatesi. Etil eter VC sing digayuh kanthi 3-hidroksialkilasi minangka pertumbuhan vitamin C sing ora discoloring sing ora mengaruhi tenaga alami, mula ngisi celah ing produk sing padha ing panjaluk kasebut. Riset wis nuduhake yen kanthi lancar dipecah dening enzim sawise mlebu ing kulit, nyebabake efek vitaminC.

Iki minangka asil pertumbuhan vitamin C sing migunani, sing ora mung stabil kanthi kimia lan ora ngganti warna minangka pertumbuhan vitamin C, nanging uga minangka zat hidrofilik lan amphifilik. Iki banget ngembangake sambungan ing bidang teknik kimia, utamane ing operasi kimia saben dina. 3- Eter asam O-ethylascorbic kanthi lancar mlebu ing dermis liwat stratum corneum, lan sawise mlebu ing awak, kanthi lancar dibuwang dening enzim alami kanggo nglumpukake barang alami vitamin C.

 

Informasi dhasar

Jeneng produk: 3-O-Ethyl-L-ascorbic acid

Jeneng liya: 3-O-Ascorbyl Ether; 3-O-Etil Asam Askorbat; Asam etil askorbat; Vitamin C etil eter

CAS: 86404-04-8

MF:C8H12O6

MW: 204.18

EINECS: 617-849-3

Nomer MDL: MFCD09261382

Formula struktural:

produk-1-1

Kemurnian: 99% +

Asal: China

Aplikasi: Whitening Kulit

Titik lebur: 112.0 nganti 116.0 ℃

Titik didih: 551.5 ± 50.0 ℃ (Prediksi)

Kapadhetan: 1.46 ± 0.1g/cm3 (Diprediksi)

Kelarutan: metanol (rada larut), banyu (rada larut

 

Keterangan Technical:

pengawasan

Standard

Result

APPEARANCE

Putih kristal

Putih kristal

Titik lebur

111.0 ~ 116.0 ℃

113.3-115.4 ℃

pH

3.5 ~ 5.0

4.2

Turahan ing kontak

≤0.1%

conforms

Mundhut ing pangatusan

≤0.5%

0.16%

Heavy metal

≤10ppm

conforms

Free vitamin C

≤0.1%

0.04

Assay (HPLC)

299.0%

99.8%

Kemurnian (HPLC)

299.0%

99.5%

Bakteri total

≤100 cfu/g

≤100 cfu/g

Total jamur lan ragi

≤50 cfu/g

≤50 cfu/g

Staphylococcus aureus

Negative

Negative

Psedomonas aeruginosa

Negative

Negative

Kesimpulan: tundhuk karo syarat perusahaan

Paket: 1kg; 25kg

Kondisi panyimpenan: Simpen ing papan sing peteng, atmosfer inert, 2-8 ° C

 

Apa fungsi utama asam 3-O-Ethyl-L-ascorbic?

l. Sawise mlebu ing dermis, VC ethyl ether langsung melu ing sintesis kolagen kanggo ndandani aktivitas sel kulit, nambah kolagen lan nggawe kulit kebak lan elastis, nggawe kulit alus lan alus.

2. Nyandhet aktivitas tyrosinase, nyegah pembentukan melanin, ngurangi melanin dadi ora ana warna, lan kanthi efisien whitening kulit.

3. Ana efek antioksidan ing kosmetik, njamin pemanfaatan VC. Dibandhingake karo VC, VC etil eter stabil banget lan ora ngganti warna. Bener entuk efek whitening lan mbusak freckles.

4. Nduwe struktur oleofilik lan hidrofilik, sing gampang diserap kulit lan bisa langsung tekan dermis

5. Efek antibakteri lan anti-inflamasi sing kuat, anti inflamasi sing disebabake dening sinar matahari.

7. Stabilitas apik, tahan cahya, panas, asam, alkali, uyah, lan oksidasi udara

8. Efek inhibisi vitamin C lan turunane ing tyrosinase

 

Apa Tujuan Asam 3-O-Ethyl-L-ascorbic?

Vitamin C etil eter (VC etil eter) minangka turunan vitamin C amfoter oleofilik lan hidrofilik, sing ora mung nahan efek redoks vitamin C nanging uga stabil banget. Iku turunan vitamin C non-discoloring, lan uga minangka zat amfoter oleofilik lan hidrofilik ing buku kimia. Iki ora mung nggawe trep banget kanggo digunakake ing formula, nanging uga gampang nembus stratum corneum lan mlebu dermis. Sawise mlebu ing kulit, gampang diurai dening enzim biologis kanggo muter peran vitamin C, saéngga nambah bioavailabilitas.

 

Apa mekanisme tumindak asam 3-O-Ethyl-L-ascorbic?

VC ethyl ether tekan lapisan basal melanosit liwat stratum corneum, nyegah aktivitas tyrosinase, nyegah pembentukan melanin, nyuda melanin dadi ora ana warna, lan kanthi efisien whitens kulit. Lan VC etil eter bisa langsung melu ing sintesis kolagen lan ndandani kegiatan sel kulit sawise ngetik dermis, nambah kolagen lan nggawe kulit kebak lan elastis, nggawe kulit alus lan Gamelan. 3-O-etil-L-asam askorbat bisa dadi stabilisator migunani kanggo solusi hydroxyacetophenone.

 

Apa aplikasi asam 3-O-Ethyl-L-ascorbic?

3-O-ethylascorbic acid ether minangka zat sing larut ing lenga lan banyu, saéngga para formulator bisa nambah kanthi bebas menyang fase lenga utawa banyu, uga ing suhu dhuwur utawa kurang, saéngga trep kanggo nggunakake. Sing luwih penting, loro kelarutan iki luwih gampang nembus stratum corneum lan mlebu ing dermis kanggo ngetrapake efek biologis, sing ora diduweni dening turunan vitamin C liyane. Bisa ngalangi pembentukan melanin kanthi nyandhet aktivitas tyrosinase; Nduweni efek whitening lan freckle njabut (nalika ditambahake ing 2%); Inflamasi sing disebabake dening cahya anti Jepang nduweni efek antibakteri lan anti-inflamasi sing kuwat; Bebarengan nambah kusam lan kusam ing kulit, menehi sinar lan elastisitas, ndandani aktivitas sel kulit, lan ningkatake produksi kolagen.

1. Inhibisi aktivitas tyrosinase kanthi tumindak Cu2 +, ngalangi pembentukan melanin;

2. Efek whitening lan freckle njabut banget efektif (nalika ditambahake ing 2%);

3. Inflamasi sing disebabake dening cahya anti Jepang, kanthi efek antibakteri lan anti-inflamasi sing kuwat;

4. Ngapikake dullness lan dullness saka kulit, menehi elastisitas;

5. Ndandani aktivitas sel kulit lan ningkatake produksi kolagen.

 

Preparation saka 3-O-Ethyl-L-asam askorbat

1) Sintesis asam askorbat 5,6-O-isopropylidene: 70g asam askorbat, 22g asam p-toluenesulfonat, lan 700ml aseton ditambahake ing labu leher tunggal 1.5 liter. Reaksi kasebut ditindakake ing suhu kamar (25 ℃) suwene 8 jam, lan akeh kristal sing diasilake ing larutan reaksi. Sawise filtrasi, kue panyaring dikumbah nganggo aseton lan dikeringake kanthi vakum kanggo entuk 80g kristal asam askorbat 5,6-O-isopropylidene-L kanthi ngasilake 93%. Sawise ditambah karo aseton lan asam askorbat, mbaleni langkah reaksi iki kanthi siklus bisa ngasilake asam askorbat 5,6-O-isopropylidene-L.

2) Sintesis asam askorbat 3-O-alkyl-5,6-O-isopropylene: DMSO digunakake minangka pelarut, lan rasio molar bromoethane kanggo asam askorbat yaiku 0.5/1. Timbang 30 gram asam askorbat 5,6-O-isopropylidene-L, dissolve ing 120 mililiter DMSO, nambah 7.6 gram bromoethane lan 11.6 gram sodium bikarbonat, lan banjur reaksi ing 70 ℃ kanggo 2 jam. Sawise adhem nganti suhu kamar (25 ℃), ekstrak kaping telu nganggo 1000 mililiter toluene. Sawise dicuci nganggo banyu, konsentrasi lan kristal ekstrak kanggo entuk 16.2 gram asam askorbat 3-O-etil-5,6-O-isopropilena, kanthi asil 95% sing diitung kanthi bromoetana. Conto 103-O-Ethyl-5,6-O-isopropyleneascorbic acid deprotection:

3) Sintesis asam 3-O-etilaskorbat: Larutake 10 gram asam 3-O-etil-5,6-O-isopropilenaaskorbat ing 100 mililiter metanol, banjur tambahake 5 mililiter (fraksi volume 50%) asam klorida, panas nganti 60 ℃, lan reaksi nganti 3 jam. Sawise netralisasi karo natrium bikarbonat lan ekstraksi karo etil asetat, 8.2 gram 3-O-etil asam askorbat dipikolehi, kanthi ngasilake 98%.

 

Panggunaan lan dosis asam 3-O-Ethyl-L-ascorbic

[Aplikasi]: Produk pemutih lan bintik-bintik, produk anti-tuwa, aqua, gel, essence, lotion, krim kulit, lsp.

[Dosis dianjurake]: 0.1-2.0%, cocok kanggo whitening lan freckle njabut produk, kisut njabut lan anti-tuwa produk.

[Saran operasi]: Paling apik digunakake ing kondisi pH 3.0-6.0 kanggo efek pemutihan lan bintik-bintik sing paling apik.

 

Kasil kita

Pengalaman sugih: kita duwe 13 Taun pengalaman profesional;

Pelanggan ing saindenging jagad: adol menyang luwih saka 100 negara;

Nyedhiyakake macem-macem produk: produk wis ditrapake kanggo kabeh merek internasional utama ing babagan obat-obatan, suplemen diet, kosmetik, nutrisi kewan lan panganan fungsional.

Price advance: MOQ kurang karo rega competitive;

Sertifikasi Mutu: ISO; Halal; Disertifikasi Kosher

Layanan sawise-sales: Tim profesional 7 * 24 jam layanan pelanggan.

 

Kesimpulane

Ing ringkesan, minangka supplier saka 3-O-Etil-L-asam askorbat , Xi'an Yihui nduweni pengalaman produksi sing sugih lan kawruh teknis, produk berkualitas tinggi, kapasitas produksi sing fleksibel, lan layanan pelanggan sing berkualitas, sing bisa nyedhiyakake dhukungan lan layanan sing luwih apik kanggo para pelanggan.

yen sampeyan butuh vitamin C etil eter, pls aran gratis kanggo hubungi kita sembarang wektu. kita bakal mangsuli sampeyan asap.

Informasi kontak kami:

E-mail: sales@yihuipharm.com
Tel: 0086-29-89695240
WeChat utawa WhatsApp: 0086-17792415937

Kirim Pesen

Yen sampeyan duwe pitakonan babagan kutipan utawa kerjasama, please aran gratis kanggo email kita ing E-mail utawa nggunakake formulir pitakonan ing ngisor iki. Perwakilan penjualan bakal ngubungi sampeyan sajrone jam 24. Matur nuwun kanggo kapentingan sampeyan ing produk kita.

Kirimi