Ergothioneine bubuk

CAS: 497-30-3
Penampilan: Kristal putih utawa bubuk kristal
Spesifikasi: 98% Paket: 1kg; 25kg
Kemampuan Penyetor: 1000kg saben wulan
Urip beting: rong taun
Aplikasi: Skincare Anti Aging
Pembayaran: T / T, LC utawa DA
Sample: kasedhiya
Wektu Pangiriman: Stok Siap ing Gudang Lokal, 1-3 dina
Pangiriman Cepet lan Aman
Asal: China
Sertifikasi: ISO9001, ISO22000, HACCP, HALAL, KOSHER
Ora bisa ngedol menyang individu
  • Pangiriman Cepet
  • Assurance Quality
  • Layanan Pelanggan 24/7
Pambuka Product

Apa Ergothioneine Powder?

Ergothioneine, antioksidan kuat kanthi manfaat kesehatan sing luar biasa, dadi pusat ing jajaran produk inovatif sing ditawakake Yihui, jeneng sing dipercaya ing industri suplemen farmasi lan nutrisi. Minangka Produsèn anjog lan Supplier, Yihui ndadekke sampeyan finest Ergothioneine bubuk, digawe kanthi tliti kanggo nyukupi standar internasional sing paling dhuwur.

Produk kita minangka asil riset mutakhir lan proses manufaktur sing paling canggih. Diekstrak saka sumber alam, bubuk iki nduweni kemurnian sing mbedakake ing pasar. Yihui bangga nyedhiyakake produk sing bebas saka rereged lan nyukupi tuntutan kualitas sing ketat ing macem-macem industri.

Ergothioneine .webp

Informasi dhasar

Jeneng produk: L-(+)-Ergothioneine

CAS: 497-30-3

MF:C9H15N3O2S

MW: 229.3

EINECS: 207-843-5

Nomer MDL: MFCD00167474

Purity: 98%

Paket: 1KG; 10kg; 25kg; 100kg

Digunakake: kosmetik & riset Lab

Stabilitas: Stabil

Formula struktural:

497.webp

Parameter spesifikasi:

Mangkene spesifikasi lan parameter utama produk Yihui:

Item Tes

specifications

results

pengujian kadar logam

≥99.0%

99.25%

katon

Putih bubuk putih-putih

conforms

identifikasi

Wektu penylametan HPLC cocog karo WRS

conforms

Mundhut ing pangatusan

≤0.50%

0.18%

Sisa etanol

≤500ppm

137ppm

logam berat

≤20ppm

conforms

Arsenik (AS2O3)

≤2ppm

conforms

Mimpin (Pb)

≤1ppm

conforms

Merkurius (Hg)

≤0.2ppm

conforms

Kadmium (Cd)

≤0.3ppm

conforms

Cacahing piring total

≤1000cfu / g

conforms

Ragi lan cetakan

≤100cfu / g

conforms

Coliforms

≤10mpn/g

conforms

coli

Negatif ing 10 g

Negative

Salmonella

Negatif ing 10 g

Negative

S. aureus

Negatif ing 10 g

Negative

kesimpulan

Selaras karo Standar In-house

Komposisi Kimia:

Komponen kimia utama produk Yihui kalebu:

SenyawaKomposisi Persentase
ergothioneine≥ 99%
Komponen liyane≤ 1%

Efek lan Fungsi:

Produk Yihui minangka sumber daya mupangat kesehatan. Dikenal amarga sifat antioksidan sing luar biasa, nduweni peran penting kanggo netralake radikal bebas, saéngga nglindhungi sel saka stres oksidatif. Senyawa serbaguna iki wis digandhengake karo macem-macem keuntungan kesehatan, kalebu efek anti-inflamasi, dhukungan sistem kekebalan, lan sifat anti-tuwa sing potensial.

Ngluwihi kaprigelan antioksidan, Ergothioneine wis janji kanggo ningkatake kesehatan jantung, ndhukung fungsi kognitif, lan nyumbang kanggo kesejahteraan sakabehe. Yihui kang Antioksidan ergothioneine encapsulates keuntungan iki ing wangun trep lan kuat.

Proses sintesis:

Proses sintesis produk Yihui kalebu kombinasi keahlian lan teknologi sing cermat. Miwiti kanthi milih bahan mentah premium, proses kita njamin ekstraksi Ergothioneine kemurnian dhuwur. Ukuran kontrol kualitas sing ketat ditrapake ing saben tahap kanggo njamin produk sing cocog utawa ngluwihi pangarepan pelanggan.

Standar Kualitas:

Komitmen kanggo keunggulan, Yihui netepi standar kualitas paling dhuwur ing produksi CAS 497-30-3. Fasilitas kita beroperasi kanthi tundhuk banget karo norma internasional, lan produk kita didhukung dening sertifikasi kayata ISO, Kosher, Halal, lan GMP. Sertifikasi kasebut nandheske pengabdian kita kanggo kualitas lan safety.

4 test pihak katelu.webp

Bidang Aplikasi ing Macem-macem Industri:

Yihui kang Ergothioneine bubuk, asalé saka proses ekstraksi unik lan paten, wis garnered manungsa waé lan pangenalan antarane macem-macem industri kanggo sawijining ngédap lan aplikasi sudhut. Kanthi macem-macem mupangat, bahan serbaguna iki wis digoleki ing sektor farmasi, kosmetik, panganan lan omben-omben, lan nutrisi.

Ing industri pharmaceutical, Yihui's L bubuk Ergothioneine wis nuduhake potensial gedhe minangka agen antioksidan lan anti-inflamasi. Kemampuan kanggo scavenge radikal bebas lan nyuda stres oksidatif ndadekake iku komponèn terkenal ing obat-obatan lan pangobatan ngarahke kanggo combating penyakit-related umur, inflammation kronis, lan jinis kanker tartamtu. Kajaba iku, sifat neuroprotective wis narik minat kanggo aplikasi potensial kanggo kelainan neurologis kayata penyakit Alzheimer lan Parkinson.

Industri kosmetik uga wis nganut Yihui bubuk L-Ergothioneine kanggo kuwalitas nambahi kulit. Minangka antioksidan kuat, mbantu nglindhungi kulit saka karusakan lingkungan, kalebu radiasi UV lan polusi. Salajengipun, dipun promosiaken sintesis kolagen, asil ing apik elastisitas kulit lan suda pratandha saka tuwa. Wêdakakêna umume digabungake ing macem-macem produk perawatan kulit, kayata krim, serum, lan topeng, kanggo menehi nutrisi, hidrasi, lan rejuvenasi kanggo kulit.

Pengepakan & Pengiriman

5 yihui shipping.webpPengepakan :

1 kg/tas foil; 5 kg/karton; 25 kg/drum serat; utawa packing minangka panyuwunan.

pangaturan:

l Logo sing disesuaikan

l Kemasan khusus

l Kustomisasi grafis


Pengiriman :

Miturut Kurir; Miturut Air utawa Laut, miturut panjaluk sampeyan




Term Pembayaran

6 pambayaran.webp

Kenapa Pilih Xi'an Yihui?

Umpan balik pelanggan

7 Komentar Pelanggan.webp

Sertifikat Xi'an Yihui

8 sertifikat.webp

Welcome kanggo Xi'an Yihui Factory  

9 Pabrik & Gudang.webp

Kasil kita

Pengalaman sugih: kita duwe 13 Taun pengalaman profesional;

Pelanggan ing saindenging jagad: adol menyang luwih saka 100 negara;

Nyedhiyakake macem-macem produk: produk wis ditrapake kanggo kabeh merek internasional utama ing babagan obat-obatan, suplemen diet, kosmetik, nutrisi kewan lan panganan fungsional.

Price advance: MOQ kurang karo rega competitive;

Sertifikasi Mutu: ISO; Halal; Disertifikasi Kosher

Layanan sawise-sales: Tim profesional 7 * 24 jam layanan pelanggan.

Layanan OEM:

Yihui dadi mil ekstra kanthi nawakake layanan OEM, saéngga mitra bisa ngatur formulasi Ergothioneine miturut syarat unik. Fleksibilitas iki minangka bukti komitmen kita kanggo ngembangake kolaborasi sing sukses lan nyukupi kabutuhan khusus para klien.

Hubungi kita:

Yihui, minangka profesional Ergothioneine bubuk produsen lan supplier, stands minangka mercusuar kualitas lan linuwih ing industri. Ketaatan kita marang standar internasional lan akuisisi sertifikasi ISO, Kosher, Halal, lan GMP nandheske komitmen sing ora tegang kanggo menehi keunggulan. Kanggo sing nggoleki sumber produk sing bisa dipercaya, ora katon maneh. Hubungi kita langsung ing sales@yihuipharm.com kanggo njelajah penawaran premium kita.

Kirimi