Hexamidine Diisethionate

Jeneng produk: Hexamidine diisethionate
CAS No .: 659-40-5
MOQ: 1 kg
Assay: 99%
Merk: YIHUI
Packing: 25kg/drum
Kemampuan Penyetor: 1000kg saben wulan
Wektu Pangiriman: Pangiriman sajrone 3 dina saka gudang sawise mbayar utawa pesen
Urip beting: rong taun
Pembayaran: T / T, LC utawa DA
  • Pangiriman Cepet
  • Assurance Quality
  • Layanan Pelanggan 24/7
Pambuka Product

Supplier Hexamidine Diisethionate

Xi'an Yihui Company punika Produsèn profesional saka Hexamidine Diisethionate. Kita bisa ngindhuksi Hexamidine Diisethionate kanthi konten a99.9. Bisa digunakake ing produk kosmetik. Kita bisa menehi produk kanthi kualitas paling dhuwur kanthi tarif sing paling kompetitif. Pilihan apik sampeyan kanggo pemasok Hexamidine Diisethionate murni sing dianggep yaiku Perusahaan Xi'an Yihui!


PROMOSI11.webp


Apa Hexamidine diisethionate?

Hexamidine diisethionate minangka komponèn medicinal lan ornamental umum karo parcel antibakteri lan antijamur sing digunakake sacara ekstensif ing rajin medis lan ornamental. Iki minangka emulsi swab amonium kuarterner sing nduweni kemampuan kanggo ngiket gugus muatan negatif ing tembok sel bakteri lan jamur. Rumus molekul yaiku C8H18N4O2S2, lan bobot molekul yaiku 306.39 g / spook. Nomer CAS yaiku 659-40-5. Iki minangka bubuk kristal putih sing tanggung jawab ing banyu lan etanol.

Nduwe aktivitas antibakteri broad-diapason lan bisa digunakake kanggo perawatan lan nyegah infeksi kulit, padha karo kukul, eksim, lan kulit sensitif. Uga duwe antifungal exertion marang jamur lan insentif lan bisa digunakake kanggo nambani infèksi jamur padha karo dandruff lan bintik putih. Uga digunakake sacara ekstensif minangka pengawet ing kosmetik kanggo nambah umur lan stabilitas produk. bisa digunakake ing macem-macem formulir, kalebu pembersih rai, moisturizers, sabun, poultices, lan obat-obatan farmasi. Ing kosmetik, umume ditambahake ing produk perawatan kulit, sabun, lan warna kanggo menehi barang antibakteri lan antijamur lan njaga kebaruan lan stabilitas produk.

Informasi dhasar

Jeneng produk: Hexamidine diisethionate

Sinonim:Hexahydro-1,3,5-tris(hydroxyethyl)-s-triazine dihydrochloride (Hexahydro-1,3,5-tris(hydroxyethyl)-s-triazine 2HCl)

CAS No .: 659-40-5

MF: C22H32N4O6S

MW: 480.58

EINECS: 211-533-5

Nomer MDL: MFCD04112907

Titik lebur: 246-247 ℃

suhu panyimpenan. 2-8 ℃

Stabilitas: Stabil

Digunakake: Iki minangka pengawet sing umum digunakake ing preparat topikal uga ing perawatan kulit lan produk perawatan pribadi.

Formula struktural:

659.webp


standar kualitas

item

Standards

results

identifikasi

NMR/LC-MS/HPLC

Selaras

katon

wêdakakêna putih

Selaras

Total impurities

≤1.0%

0.7%

Pengotor tunggal (Max)

≤0.5%

0.4%

Mundhut ing garing

≤0.5%

0.3%

Kemurnian (HPLC)

≥99.0%

99.3%

Kesimpulan:Produk kasebut dikonfirmasi menyang Standar Perusahaan.

fungsi

Diisethionate Hexamidine nduweni fungsi ing ngisor iki:

Tumindak antibakteri bisa nyandhet wutah lan reduplikasi bakteri, lan nduweni aktivitas antibakteri sing luas marang bakteri patogen umum sing warni.

Tumindak antijamur uga nduweni efek antibakteri ing jamur lan insentif, kanthi efektif ngobati infeksi jamur sing padha karo ketombe lan Tinea versicolor.

Efek pengawet iki digunakake sacara ekstensif minangka pengawet ing kosmetik, nyegah impurity mikroba lan ndawakake umur simpan lan stabilitas produk.

Wangun kulit lan nyenengake bisa mbantu ndandani andhuk kulit sing rusak, nyuda inflamasi lan nyeri kulit, lan duweni efek sing nyenengake lan pertahanan ing kulit.

Efek moisturizing nduweni parcel moisturizing, nambah isi kelembapan kulit, nyempurnakake keseimbangan banyu kulit, lan nggawe kulit alus lan disiram.

Sakabèhé, iki digunakake sacara ekstensif ing bidang medis lan kosmetik, kanthi fungsi kalebu antibakteri, antijamur, pengawet, wangun kulit, lan barang-barang moisturizing.

aplikasi

Hexamidine Diisethionate  akeh digunakake ing macem-macem lapangan, kalebu:

Bidang medis Minangka komponen obat antibakteri, bisa digunakake ing obat-obatan topikal kanggo perawatan lan nyegah infeksi, padha karo ngobati inflamasi kulit, infeksi retak, infeksi luka bedah, lsp.

Kosmetik lapangan iku akeh digunakake ing Kosmetik warni, padha karo produk sanctification, poultices, krim, serums, sunscreens, poultices awak, etc. Bisa tumindak minangka antibakteri, antifungal, lan agen pengawet nalika furnishing wangun kulit, gak oleh pisan, lan keuntungan moisturizing.

lapangan perawatan tartamtu uga ditambahake kanggo produk care tartamtu warni padha sabun, kondisioner, deterjen, etc. Bisa bantuan masalah padha ketombe lan infèksi rambute, mromosiaken makutha sehat lan rambute.

Lumbung

Kondisi panyimpenan kaya ing ngisor iki:

Suhu Sampeyan kudu disimpen ing suhu kamar, supaya ora kena pengaruh ing lingkungan suhu sing ekstrem.

Kemasan kudu disimpen ing wadhah sing ditutup kanthi apik kanggo mbantu kelembapan lan najis.

Proteksi cahya Sampeyan kudu dijaga saka srengenge langsung utawa cahya sing kuwat kanggo mbantu deklinasi sing disebabake dening cahya.

Ventilasi Wilayah gudang kudu njaga ventilasi sing apik kanggo nyegah kelembapan sing berlebihan.

Tetep mudhun saka sumber geni Sampeyan kudu disimpen mudhun saka sumber geni lan accoutrements ignitable kanggo njamin safety.

Pengepakan & Pengiriman

5 yihui shipping.webp

Pengepakan :

1 kg/tas foil; 5 kg/karton; 25 kg/drum serat; utawa packing minangka panyuwunan.

pangaturan:

l Logo sing disesuaikan

l Kemasan khusus

l Kustomisasi grafis

Pengiriman :

Miturut Kurir; Miturut Air utawa Laut, miturut panjaluk sampeyan



Term Pembayaran

 pambayaran.webp

Napa Pilih Xi'an Yihui?

Umpan balik pelanggan

 Komentar Pelanggan.webp

Sertifikat Xi'an Yihui

 sertifikat.webp

Pabrik & Gudang Xi'an Yihui

 00Pabrik & Gudang.webp

Kasil kita

Pengalaman sugih: kita duwe 13 Taun pengalaman profesional;

Pelanggan ing saindenging jagad: adol menyang luwih saka 100 negara;

Nyedhiyakake macem-macem produk: produk wis ditrapake kanggo kabeh merek internasional utama ing babagan obat-obatan, suplemen diet, kosmetik, nutrisi kewan lan panganan fungsional.

Price advance: MOQ kurang karo rega competitive;

Sertifikasi Mutu: ISO; Halal; Disertifikasi Kosher

Layanan sawise-sales: Professtim ional layanan pelanggan 7 * 24 jam.

Kesimpulane

Ing ringkesan, minangka profesional Bubuk Hexamidine Diisethionate pabrikan, kita duwe teknologi canggih, kauntungan ukuran, kualitas paling apik, pengalaman produksi sugih, lan layanan banget. Kauntungan kasebut bakal dadi metu ing kompetisi pasar lan entuk kapercayan lan dhukungan pelanggan luwih akeh. yen sampeyan perlu, pls aran gratis kanggo hubungi kita sembarang wektu. kita bakal mangsuli sampeyan asap.

informasi kontak kami:

E-mail: sales@yihuipharm.com
Tel: 0086-29-89695240
WeChat utawa WhatsApp: 0086-17792415937

Hot Tags: Hexamidine Diisethionate, 659-40-5, Hexamidine Diisethionate Powder, Diisethionate Hexamidine, Pemasok, Produsen, Pabrik, Massal, Rega, Grosir, Ing Simpenan, Sampel Gratis, Murni, Alami

Kirimi