Pro Xylane

CAS: 439685-79-7
Penampilan: Bubuk utawa Cairan
standar: 30%; 100% (selaras)
Kelas: Kosmetik Grade
Kemampuan Penyetor: 5000kg saben wulan
Urip beting: rong taun
Aplikasi: Bahan Comestics Anti-Aging Whitening Anti-Wrinkle
Pembayaran: T / T, LC utawa DA
Sample: kasedhiya
Wektu Pangiriman: Stok Siap ing Gudang Lokal, 1-3 dina
Pangiriman Cepet lan Aman
Asal: China
Pengiriman: DHL, FedEx, TNT, EMS, Miturut Segara, Miturut Udara
Sertifikasi: ISO9001, ISO22000, HACCP, HALAL, KOSHER
Ora bisa ngedol menyang individu
  • Pangiriman Cepet
  • Assurance Quality
  • Layanan Pelanggan 24/7
Pambuka Product

Apa Pro Xylane?

Pro-Xylane asalé saka xylose, gula alami sing ditemokake ing jaringan tanduran. Diklaim duwe akeh keuntungan kanggo kulit, ngétung maju hidrasi kulit, maju kolagen penggabungan, Lan diminimalisir munculé kisut lan garis-garis halus.


Informasi dhasar

Jeneng produk: Pro-xylane; Hydroxypropyl Tetrahydropyrantriol

CAS: 439685-79-7

MF:C8H16O5

MW: 192.21

EINECS: 456-880-5

Nomer MDL: MFCD32067869

Kemurnian: 98%, 50%, 30%

Paket: 1KG; 10kg; 25kg; 100kg

Digunakake: Riset Bahan Kosmetik & Lab

Stabilitas: Stabil

Formula struktural:

439685.webp

Spesifikasi lan Parameter

30% Spesifikasi:

itemspecifications
katonCairan ora ana warna nganti kuning
ambu ora enakOra ana bau kanggo karakteristik cahya
Kandungan Hydroxypropyl Tetrahydropyrantriol28.5-32.5%
piring aerobik≤100 CFU / g
Ragi & Cetakan≤10 CFU / g
Escherichia coliNegative
SalmonellaNegative

98% Spesifikasi:

katon:

Tempel Kuning Tanpa Warna Kanggo Samar

Tingkat panggunaan umum:

99.9%

PH (1% Solusi Banyu)

5.0-8.0

Water

Kemurnian (HPLC)

≥98%

Metal heavy

Pb

<10ppm

As

≤1.0ppm

Hg

≤1.0ppm


Dhèskripsi Peran lan Fungsi

Pro Xylane wis entuk pangenalan ing sektor industri amarga macem-macem aplikasi. Kemampuan kanggo mbentuk gel lan film sing kuwat ndadekake bisa digunakake ing adesif, lapisan, lan bahan kemasan. Properti sing mbentuk film prodhuk nyumbang kanggo ningkatake daya tahan lan tahan kelembapan, dadi pilihan sing apik kanggo nglindhungi piranti elektronik sing sensitif.

Ing industri panganan, produk kasebut digunakake minangka stabilisator lan agen penebalan. Struktur molekul sing unik ngidini nggawe emulsi sing stabil lan nambah tekstur macem-macem produk panganan. Kajaba iku, asal-usul alami produk kasebut dadi alternatif sing apik kanggo aditif sintetik, selaras karo permintaan bahan label sing resik.

Keuntungan lingkungan prodhuk luwih nyumbang kanggo popularitas. Minangka senyawa sing bisa dianyari lan biodegradable sing asale saka sumber tanduran, produk kasebut nawakake solusi sing lestari kanggo macem-macem industri. Sawijining Generasi mbutuhake kurang vitalitas dibandhingake conventional adhedhasar petroleum opsi, mundhak karbon mili lan maju praktik ramah lingkungan.

Upaya riset lan pangembangan terus-terusan ngembangake aplikasi potensial produk kasebut. Para ilmuwan njelajah perane ing sistem pangiriman obat, ing ngendi struktur unik kasebut bisa mbantu ningkatake stabilitas lan efektifitas obat. uga, produk nuduhake njamin ing lapangan jaringan bangunan, wonten pundi bisa digunakke kanggo nggawe framework kanggo regeneratif pharmaceutical.

1212.webp.jpg

Proses Sintesis

Produk kasebut disintesis liwat proses sing tliti ing Yihui Pharmaceuticals. Xilan berkualitas tinggi, sing asale saka bahan tanduran alami, ngalami hidrolisis enzimatik kanggo ngrusak struktur kompleks dadi komponen sing dikarepake. Xilan sing diekstrak banjur ditindakake proses pemurnian, njamin tingkat kemurnian sing paling dhuwur.

Standar Standar

Ing Yihui Pharmaceuticals, kualitas minangka prioritas utama. Produk kasebut diprodhuksi kanthi ketaatan sing ketat kanggo standar internasional. Fasilitas produksi kita disertifikasi ISO, lan komitmen kita kanggo keunggulan digarisake dening sertifikasi tambahan kayata Kosher, Halal, lan GMP. Sertifikasi kasebut mbuktekake kemurnian, safety, lan linuwih produk, nyukupi syarat ketat badan pangaturan global.

Bidang Aplikasi ing Macem-macem Industri

CAS 439685-79-7 iku senyawa Highly Versatile sing wis ketemu aplikasi ing macem-macem industri. Sifat-sifat unik kasebut wis dadi bahan populer ing produk perawatan kulit, sing dadi agen anti-tuwa sing kuat. Kanthi ngrangsang produksi kolagen lan ningkatake elastisitas kulit, Pro-xylane mbantu nyuda munculé garis-garis halus lan keriput, sing nyebabake kulit luwih enom lan sumringah.

Nanging keuntungan prodhuk ora mandheg ing kono. Ing industri farmasi, wis ditampilake duweni potensi kanggo ngembangake obat-obatan inovatif. Kemampuan kanggo nambah wutah lan ndandani sel, ditambah karo sifat anti-inflamasi, nggawe prospek sing nyenengake kanggo perawatan ing mangsa ngarep.

Saliyane kosmetik lan obat-obatan, Pro-xylene uga wis nemokake omah ing industri panganan. Minangka aditif pangan, tumindak minangka stabilizer lan thickener, dadi bahan terkenal ing sawetara saka sudhut produk. Saka saos lan saos kanggo panganan panggang lan produk susu, produk kasebut mbantu nambah tekstur lan konsistensi, supaya panganan katon lan rasa paling apik.


Pengepakan & Pengiriman

5 yihui shipping.webpPengepakan :

1 kg/tas foil; 5 kg/karton; 25 kg/drum serat; utawa packing minangka panyuwunan.

pangaturan:

l Logo sing disesuaikan

l Kemasan khusus

l Kustomisasi grafis


Pengiriman :

Miturut Kurir; Miturut Air utawa Laut, miturut panjaluk sampeyan




Term Pembayaran

6 pambayaran.webp

Kenapa Pilih Xi'an Yihui?

Umpan balik pelanggan

7 Komentar Pelanggan.webp

Sertifikat Xi'an Yihui

8 sertifikat.webp

Welcome kanggo Xi'an Yihui Factory  

9 Pabrik & Gudang.webp

Kasil kita

Pengalaman sugih: kita duwe 13 Taun pengalaman profesional;

Pelanggan ing saindenging jagad: adol menyang luwih saka 100 negara;

Nyedhiyakake macem-macem produk: produk wis ditrapake kanggo kabeh merek internasional utama ing babagan obat-obatan, suplemen diet, kosmetik, nutrisi kewan lan panganan fungsional.

Price advance: MOQ kurang karo rega competitive;

Sertifikasi Mutu: ISO; Halal; Disertifikasi Kosher

Layanan sawise-sales: Tim profesional 7 * 24 jam layanan pelanggan.

Hubungi Kita

Yihui Pharmaceuticals, sing dipercaya Pro Xylane pabrikan lan supplier, njunjung standar produksi paling dhuwur. Komitmen kita kanggo kualitas dituduhake liwat sertifikasi ISO, Kosher, Halal, lan GMP. Kanggo pitakonan lan pesenan, hubungi kita ing sales@yihuipharm.com.

Pambuka lengkap iki nuduhake keunggulan produk dening Yihui Pharmaceuticals, nyedhiyakake wawasan sing migunani kanggo para panuku profesional lan dealer global sing nggoleki produk tingkat paling dhuwur ing perawatan kulit, obat-obatan, lan liya-liyane.

Kirimi