Spermidin trihidroklorida

CAS: 334-50-9
Penampilan: bubuk putih
standar: USP utawa ing-house
Paket: 1 kg/tas; 25 kg/drum
Kemampuan Penyetor: 3000kg saben wulan
Urip beting: rong taun
Aplikasi: Nootropics utawa riset lab
Pembayaran: T / T, LC utawa DA
Sample: kasedhiya
Wektu Pangiriman: Stok Siap ing Gudang Lokal, 1-3 dina
Pangiriman Cepet lan Aman
Asal: China
Pengiriman: DHL, FedEx, TNT, EMS, Miturut Segara, Miturut Udara
Sertifikasi: ISO9001, ISO22000, HACCP, HALAL, KOSHER
Ora bisa ngedol menyang individu
  • Pangiriman Cepet
  • Assurance Quality
  • Layanan Pelanggan 24/7
Pambuka Product

Apa Spermidine Trihydrochloride?


Trihidroklorida Spermidine bisa uga a senyawa sing duwe panggonan ing mesthi senyawa sing dikenal minangka poliamina. Iku disimpulake saka amino korosif L-arginine lan punika katampil in beda wangun urip, kalebu tetanduran, jalmo, lan bakteri. 

Wis dipethuk pertimbangan in mengko wes suwi amarga potensial apik-kang keuntungan. Iku wis dianggep kanggo sifat anti-tuwa lan sawijining kapasitas kanggo Advance Seluler apik-kang. Sawetara takon menehi saran sing spermidine bisa miwiti autophagy, sawijining seluler nangani sing ndadekake prabédan ngusir dirusak komponen, lan tetep munggah Umum Seluler karya.


Informasi dhasar

Jeneng produk: spermidine trihydrochloride

CAS: 334-50-9

MF:C7H22Cl3N3

MW: 254.63

EINECS: 206-379-0

Nomer MDL: MFCD00012918

Purity: 98%

Paket: 1KG; 10kg; 25kg; 100kg

Digunakake: Pharma grade & Lab riset

Stabilitas: Stabil

Formula struktural:

334.webp

Spesifikasi lan Parameter:

Kanggo menehi ringkesan lengkap, ing ngisor iki spesifikasi lan paramèter produk:

item

Keterangan

results

katon

Wêdakakêna putih utawa meh putih

Nandhesake

identifikasi

HPLC: Wektu retensi cocog karo standar referensi

Nandhesake

pengujian kadar logam

≥98.0%

99.3%

Isi banyu

≤1.0%

0.17%

Turahan ing kontak

≤0.2%

0.07%

Zat sing gegandhengan

≤0.5%

0.06%

logam berat

≤20ppm

Nandhesake

Pb

≤0.5ppm

Nandhesake

As

≤1.5ppm

Nandhesake

Komposisi Kimia:

Komposisi kimia produk dituduhake ing tabel ing ngisor iki:

ComponentPersentasi (%)
Spermidin≥ 98%
Water≤ 1.0%
Tetep ing Ikatan≤ 0.5%
Logam Berat (Pb)≤ 10 ppm

Peran lan Fungsi

Spermidin trihidroklorida, kanthi sifat sing luar biasa, nglayani peran multifungsi ing macem-macem industri. Iki senyawa misuwur kanggo sifat anti-tuwa, tumindak minangka anti-oksidan potensial sing bisa nawakake pitulungan nglawan oksidatif push. Iki uga nuduhake janji kanggo ndhukung kesehatan sel, ningkatake autophagy, lan nambah umur dawa.

Ing sektor farmasi, Spermidin Hcl Kab digunakake ing pangembangan obat-obatan sing nargetake penyakit neurodegeneratif, kelainan kardiovaskular, lan kanker. Sawijining kapasitas kanggo kontrol sel pembangunan lan apoptosis ndadekake a penting komponen ing obat rumusan.

Kajaba iku, ing industri kosmetik, senyawa iki wis entuk daya tarik kanggo sifat-sifat nganyari kulit. Iku nggabungake menyang perawatan kulit item kanggo Advance kolagen union, saklajengipun maju kulit versatility lan nyuda munculé kisut.

Spermidine Trihydrochloride.jpg

Proses Sintesis

Proses sintesis produk kalebu seri langkah-langkah sing tliti kanggo njamin kemurnian lan kualitas sing dhuwur. Yihui ngetutake proses sing ketat sing diwiwiti kanthi ekstraksi bahan mentah, diterusake kanthi pemurnian lan kristalisasi. Iki nyiyapake is mbatesi kanggo dispense karo polusi, teka ing item sing ketemu universal ngukur.

Standar Standar

Ing Yihui, kualitas paling penting. kita Spermidin hidroklorida netepi standar kualitas sing ketat kanggo njamin khasiat lan safety. Kita nindakake langkah-langkah kontrol kualitas sing lengkap sajrone proses produksi, kalebu tes sing ketat kanggo kemurnian, kelarutan, lan paramèter liyane sing relevan. Minangka bukti komitmen kita kanggo keunggulan, Yihui wis entuk sertifikasi ISO, Kosher, Halal, lan GMP.

Bidang Aplikasi ing Macem-macem Industri

Wêdakakêna spermidine minangka senyawa sing akeh digunakake ing macem-macem industri amarga sifat unik lan versatility. Ing sektor tetanèn, iku dadi pengatur wutah tanduran, muter peran tombol kanggo nambah panenan panenan lan resistance kaku. Tumindak kanthi promosi divisi lan elongasi sel, sing ndadékaké pangembangan tanduran sing luwih kuwat lan sehat. Iki ndadekake komponen penting ing praktik pertanian modern sing tujuane ningkatake produktivitas lan efisiensi.

Ing industri panganan, CAS 334-50-9 digunakake minangka aditif pangan amarga sifat pengawet. Iku mbantu kanggo ngluwihi gesang beting saka macem-macem produk pangan, nyegah spoilage lan mesthekake yen padha tetep aman kanggo konsumsi kanggo wektu maneh. Iki wis dadi bahan penting ing proses produksi panganan, utamane kanggo perusahaan sing duwe spesialisasi ing pengawetan panganan.

Versatility prodhuk wis dadi komponèn invaluable ing akeh pangolahan industri. Properti unik kasebut ndadekake alat sing migunani kanggo nambah produktivitas, ngreksa produk, lan ningkatake kualitas sakabèhé saka macem-macem bahan. Kanthi macem-macem aplikasi, produk kasebut mesthi duwe peran penting ing pirang-pirang industri nganti pirang-pirang taun.


Pengepakan & Pengiriman

5 yihui shipping.webpPengepakan :

1 kg/tas foil; 5 kg/karton; 25 kg/drum serat; utawa packing minangka panyuwunan.

pangaturan:

l Logo sing disesuaikan

l Kemasan khusus

l Kustomisasi grafis



Pengiriman :

Miturut Kurir; Miturut Air utawa Laut, miturut panjaluk sampeyan

Term Pembayaran

6 pambayaran.webp

Kenapa Pilih Xi'an Yihui?

Umpan balik pelanggan

7 Komentar Pelanggan.webp

Sertifikat Xi'an Yihui

8 sertifikat.webp

Welcome kanggo Xi'an Yihui Factory  

9 Pabrik & Gudang.webp

Kasil kita

Pengalaman sugih: kita duwe 13 Taun pengalaman profesional;

Pelanggan ing saindenging jagad: adol menyang luwih saka 100 negara;

Nyedhiyakake macem-macem produk: produk wis ditrapake kanggo kabeh merek internasional utama ing babagan obat-obatan, suplemen diet, kosmetik, nutrisi kewan lan panganan fungsional.

Price advance: MOQ kurang karo rega competitive;

Sertifikasi Mutu: ISO; Halal; Disertifikasi Kosher

Layanan sawise-sales: Tim profesional 7 * 24 jam layanan pelanggan.

Hubungi Kita

Yihui bangga dadi pabrikan lan pemasok utama Spermidin trihidroklorida. Komitmen kanggo njamin kualitas produk, kita netepi standar internasional lan entuk sertifikasi ISO, Kosher, Halal, lan GMP. Kanggo pitakon utawa tuku produk premium, hubungi kita ing sales@yihuipharm.com.

Kesimpulane, produk kasebut minangka senyawa penting kanthi aplikasi sing wiyar, lan Yihui minangka mitra sing dipercaya kanggo ngirim produk kanthi kualitas paling dhuwur kanggo kabutuhan khusus sampeyan.

Kirimi