Ing bidang kimia, bahan kimia alus makili zat kimia sing rumit, tunggal, lan murni. Iki digawe kanthi jumlah winates ing fasilitas serbaguna liwat proses kimia utawa bioteknologi multi-langkah. Bahan kimia iki netepi spesifikasi sing ketat, nemokake aplikasi ing proses industri kimia sabanjure, lan dipasarake kanthi regane ngluwihi $10/kg (deleng perbandingan bahan kimia, komoditas, lan spesialisasi sing apik). Kategori bahan kimia alus bisa luwih dikategorikaké adhedhasar nilai tambah (blok bangunan, perantara lanjutan, utawa bahan aktif) utawa jinis transaksi bisnis, mbedakake antarane produk standar lan eksklusif.


Biasane diasilake ing volume winates (<1000 ton/taun) lan kanthi rega sing luwih dhuwur (> $10/kg), bahan kimia sing apik diprodhuksi kanthi tliti miturut spesifikasi sing tepat. Sintesis organik tradisional ing pabrik kimia serbaguna wis dadi cara sing utama, sanajan proses bioteknologi saya tambah akeh. Bahan kimia sing apik dadi bahan wiwitan sing penting kanggo bahan kimia khusus, utamane ing bidang farmasi, biofarmasi, lan agrokimia. 


Manufaktur khusus kanggo industri ilmu urip penting, kanthi bagean sing penting saka total produksi sing ana ing omah ing fasilitas pangguna gedhe. Industri kasebut nuduhake macem-macem, wiwit saka perusahaan pribadi cilik nganti segmen ing perusahaan kimia sing akeh lan macem-macem. Istilah "bahan kimia alus" diciptakake kanthi kontras karo "bahan kimia abot," sing diprodhuksi sacara massal lan ditangani kanthi jumlah akeh, asring ing negara sing ora diresiki.


Bahan Kimia sing Apik

0
  • Bismuth Subgallate Powder

    CAS: 99-26-3
    Penampilan: bubuk kuning padhang
    Standar: USP/CP
    Aplikasi: Kanggo astringent lan antiseptic, uga penyakit kulit kaya eksim etc.
    Merk: YIHUI
    Packing: 25 kg
    Kemampuan Penyetor: 20000kg saben wulan
    Urip beting: rong taun
    Pembayaran: T / T, LC utawa DA
    Sample: kasedhiya
    Wektu Pangiriman: Stok Siap ing Gudang Lokal, 1-3 dina
    Pangiriman Cepet lan Aman
    Asal: China
    Pengiriman: DHL, FedEx, TNT, EMS, Miturut Segara, Miturut Udara
    Sertifikasi: ISO9001, ISO22000, HACCP, HALAL, KOSHER
    Ora bisa ngedol menyang individu
  • Bismuth Subnitrate

    CAS: 1304-85-4
    Penampilan: bubuk putih sing alus
    Standar: USP/CP
    Aplikasi: ulcer peptik, diare, enteritis, etc
    Merk: YIHUI
    Packing: 25 kg
    Kemampuan Penyetor: 20000kg saben wulan
    Urip beting: rong taun
    Pembayaran: T / T, LC utawa DA
    Sample: kasedhiya
    Wektu Pangiriman: Stok Siap ing Gudang Lokal, 1-3 dina
    Pangiriman Cepet lan Aman
    Asal: China
    Pengiriman: DHL, FedEx, TNT, EMS, Miturut Segara, Miturut Udara
    Sertifikasi: ISO9001, ISO22000, HACCP, HALAL, KOSHER
    Ora bisa ngedol menyang individu
  • Klorheksidin Glukonat 20%

    CAS: 18472-51-0
    Penampilan: Cairan tanpa warna
    Standar: 20% solusi
    Aplikasi: Disinfektan
    Merk: YIHUI
    Paket: 25kg; 200kg
    Kemampuan Penyetor: 100000kg saben wulan
    Urip beting: rong taun
    Pembayaran: T / T, LC utawa DA
    Sample: kasedhiya
    Wektu Pangiriman: Stok Siap ing Gudang Lokal, 1-3 dina
    Pangiriman Cepet lan Aman
    Asal: China
    Pengiriman: DHL, FedEx, TNT, EMS, Miturut Segara, Miturut Udara
    Sertifikasi: ISO9001, ISO22000, HACCP, HALAL, KOSHER
    Ora bisa ngedol menyang individu
  • Kobalt Karbonat

    CAS: 513-79-1
    Penampilan: bubuk pink
    Standar: 45% 46%
    Aplikasi: feed grade
    Merk: YIHUI
    Packing: 25kg/drum
    Kemampuan Penyetor: 20000kg saben wulan
    Urip beting: rong taun
    Pembayaran: T / T, LC utawa DA
    Sample: kasedhiya
    Wektu Pangiriman: Stok Siap ing Gudang Lokal, 1-3 dina
    Pangiriman Cepet lan Aman
    Asal: China
    Pengiriman: DHL, FedEx, TNT, EMS, Miturut Segara, Miturut Udara
    Sertifikasi: ISO9001, ISO22000, HACCP, HALAL, KOSHER
    Ora bisa ngedol menyang individu
  • Bubuk Kobalt Klorida

    CAS: 7791-13-1
    Penampilan: Kristal abang mawar
    Standar: 24%
    Aplikasi: aditif feed, desiccants cat, industri electroplating
    Merk: YIHUI
    Packing: 25kg/drum
    Kemampuan Penyetor: 20000kg saben wulan
    Urip beting: rong taun
    Pembayaran: T / T, LC utawa DA
    Sample: kasedhiya
    Wektu Pangiriman: Stok Siap ing Gudang Lokal, 1-3 dina
    Pangiriman Cepet lan Aman
    Asal: China
    Pengiriman: DHL, FedEx, TNT, EMS, Miturut Segara, Miturut Udara
    Sertifikasi: ISO9001, ISO22000, HACCP, HALAL, KOSHER
    Ora bisa ngedol menyang individu
  • Kobalt Sulfat

    CAS: 10026-24-1
    Penampilan: kristal abang oranye
    Standar: ≥20.5%;≥21%
    Aplikasi: aditif feed, desiccants cat, industri electroplating
    Merk: YIHUI
    Packing: 25kg/drum
    Kemampuan Penyetor: 20000kg saben wulan
    Urip beting: rong taun
    Pembayaran: T / T, LC utawa DA
    Sample: kasedhiya
    Wektu Pangiriman: Stok Siap ing Gudang Lokal, 1-3 dina
    Pangiriman Cepet lan Aman
    Asal: China
    Pengiriman: DHL, FedEx, TNT, EMS, Miturut Segara, Miturut Udara
    Sertifikasi: ISO9001, ISO22000, HACCP, HALAL, KOSHER
    Ora bisa ngedol menyang individu
  • Dimetil Sulfon Kab

    CAS: 67-71-0
    Penampilan: Kristal utawa bubuk kristal
    Standar: usp
    ukuran partikel: 10-20 mesh, 20-40 mesh, 40-60 mesh, 60-80 mesh, 80-100, 100-200 mesh
    Merk: YIHUI
    Packing: 25 kg
    Kemampuan Penyetor: 50000kg saben wulan
    Urip beting: rong taun
    Pembayaran: T / T, LC utawa DA
    Sample: kasedhiya
    Wektu Pangiriman: Stok Siap ing Gudang Lokal, 1-3 dina
    Pangiriman Cepet lan Aman
    Asal: China
    Pengiriman: DHL, FedEx, TNT, EMS, Miturut Segara, Miturut Udara
    Sertifikasi: ISO9001, ISO22000, HACCP, HALAL, KOSHER
    Ora bisa ngedol menyang individu
  • DMSO murni

    CAS: 67-68-5
    Penampilan: Cairan tanpa warna utawa kristal tanpa warna
    Standar: 99.9%
    Merk: YIHUI
    Packing: 220 kg
    Kemampuan Penyetor: 50000kg saben wulan
    Urip beting: rong taun
    Pembayaran: T / T, LC utawa DA
    Sample: kasedhiya
    Wektu Pangiriman: Stok Siap ing Gudang Lokal, 1-3 dina
    Pangiriman Cepet lan Aman
    Asal: China
    Pengiriman: DHL, FedEx, TNT, EMS, Miturut Segara, Miturut Udara
    Sertifikasi: ISO9001, ISO22000, HACCP, HALAL, KOSHER
    Ora bisa ngedol menyang individu
  • Hydroquinone Powder

    CAS: 123-31-9
    Penampilan: Kristal Kaya Jarum Putih utawa Putih utawa Bubuk Kristal
    Standar: 99%
    Paket: 25kg/bag
    Kemampuan Sumber: 100000kg saben wulan Umur Rak: Rong taun
    Pembayaran: T / T, LC utawa DA
    Sample: kasedhiya
    Wektu Pangiriman: Stok Siap ing Gudang Lokal, 1-3 dina
    Pangiriman Cepet lan Aman
    Asal: China
    Pengiriman: DHL, FedEx, TNT, EMS, Miturut Segara, Miturut Udara
    Sertifikasi: ISO9001, ISO22000, HACCP, HALAL, KOSHER
    Ora bisa ngedol menyang individu
  • Bubuk Kristal Yodium

    CAS: 12190-71-5
    Penampilan: Sisik ireng ungu, serpihan utawa bal kanthi luster metalik
    Spesifikasi: 99.5% Paket: 50kg
    Kemampuan Penyetor: 10000kg saben wulan
    Urip beting: rong taun
    Aplikasi: Antibiotik agen antiparasit
    Pembayaran: T / T, LC utawa DA
    Sample: kasedhiya
    Wektu Pangiriman: Stok Siap ing Gudang Lokal, 1-3 dina
    Pangiriman Cepet lan Aman
    Asal: Chili, Jepang, China
    Sertifikasi: ISO9001, ISO22000, HACCP, HALAL, KOSHER
    Ora bisa ngedol menyang individu
  • Povidone yodium bubuk

    CAS: 25655-41-8
    Penampilan: bubuk kristal abang-coklat
    standar: USP
    Merk: YIHUI
    Packing: 25 kg
    Kemampuan Penyetor: 50000kg saben wulan
    Urip beting: rong taun
    Aplikasi: Anti-mikroba
    Pembayaran: T / T, LC utawa DA
    Sample: kasedhiya
    Wektu Pangiriman: Stok Siap ing Gudang Lokal, 1-3 dina
    Pangiriman Cepet lan Aman
    Asal: China
    Pengiriman: DHL, FedEx, TNT, EMS, Miturut Segara, Miturut Udara
    Sertifikasi: ISO9001, ISO22000, HACCP, HALAL, KOSHER
    Ora bisa ngedol menyang individu
  • Testosteron Propionate Powder

    CAS: 57-85-2
    Penampilan: Bubuk Kristal Putih Utawa Praktis Putih
    standar: USP utawa ing-house
    Paket: 1 kg/tas; 25 kg/drum
    Kemampuan Penyetor: 1000kg saben wulan
    Urip beting: rong taun
    Aplikasi: Hormon steroid utawa riset lab
    Pembayaran: T / T, LC utawa DA
    Sample: kasedhiya
    Wektu Pangiriman: Stok Siap ing Gudang Lokal, 1-3 dina
    Pangiriman Cepet lan Aman
    Asal: China
    Pengiriman: DHL, FedEx, TNT, EMS, Miturut Segara, Miturut Udara
    Sertifikasi: ISO9001, ISO22000, HACCP, HALAL, KOSHER
    Ora bisa ngedol menyang individu
31