3-Amino-1,2,4-Triazole

CAS: 61-82-5
Penampilan: bubuk kristal putih nganti putih utawa kuning
Standar: 98%
Urip beting: rong taun
Aplikasi: Lab riset
Pembayaran: T / T, LC utawa DA
Wektu Pangiriman: Stok Siap ing Gudang Lokal, 1-3 dina
Pangiriman Cepet lan Aman
Asal: China
Pengiriman: DHL, FedEx, TNT, EMS, Laut, Udara
Ora bisa ngedol menyang individu
  • Pangiriman Cepet
  • Assurance Quality
  • Layanan Pelanggan 24/7
Pambuka Product

Kita nyedhiyakake 3-Amino-1,2,4-Triazole

Kita bangga nawakake 3-Amino-1,2,4-Triazole 61-82-5. Produk berkualitas tinggi iki cocog kanggo digunakake ing macem-macem ketekunan, kalebu manufaktur kimia lan obat-obatan. Produk kita dirumusake kanggo norma kualitas sing ketat lan kasedhiya ing jumlah gedhe kanggo kabeh syarat produk sampeyan. Kanthi komitmen kanggo kepuasan klien, sampeyan bisa dipercaya manawa sampeyan ngetik produk sing bisa dipercaya lan efektif saben wektu. komunikasi kita wayahe kanggo sinau luwih lengkap babagan 3-Amino-1,2,4-Triazole lan carane bisa entuk bathi bisnis sampeyan.

 

Apa 3-Amino-1,2,4-Triazole?

3-Amino-1,2,4-Triazole, uga dikenal minangka ATR, yaiku emulsi kimia kanthi rumus molekul C2H4N4. Greasepaint kristal putih iki minangka anggota saka kulawarga triazole lan umume digunakake ing macem-macem operasi buatan.

Salah sawijining kegunaan utama yaiku minangka stabilisator ing snares. Tumindak minangka aset, nyegah tanggapan sing ora dikarepake lan nambah umur simpan produk pungkasan. Uga, ATR digunakake minangka aset erosi ing cairan pengerjaan logam, mbantu nutupi pelayanan saka karat lan karusakan liyane.

Properti liyane sing nyenengake yaiku minangka aset kuat enzim sitokrom P450. Iki nyebabake panggunaan ing bidang pangembangan obat, amarga bisa digunakake kanggo ngowahi metabolisme obat-obatan tartamtu, nambah khasiat utawa nyuda racun.

Ing assiduity agraria, digunakake minangka pestisida, utamane kanggo ngontrol suket ing sawah. Iki uga digunakake minangka pengontrol pertumbuhan ing tanduran tartamtu lan minangka aset sprouting sadurunge panen kanggo kentang.

Sakabèhé, iki minangka bahan kimia protean kanthi macem-macem operasi ing macem-macem rajin. Stabilitas, bingkisan inhibisi, lan barang herbisida ndadekake komponen penting ing pirang-pirang produk sing digunakake.

 

Informasi dhasar

Jeneng produk: 3-Amino-1,2,4-Triazole; Amino-s-triazole;AMINOTRIAZOLE;AMIZOLE;AMIZOL(R);AMITROL;AMITROLE;AMITROLE(R);amino-1,2,4-triazole

NO CAS: 61-82-5

MF: C2H4N4

MW: 84.08

EINECS: 200-521-5

Nomer MDL: MFCD00005230

Penampilan: bubuk kristal putih nganti putih utawa kuning

Kemurnian: 98% +

Asal: China

Stabilitas: Stabil

Formula struktural:

produk-1-1

Titik lebur: 150-153 ° C (lit.)

Titik didih: 144.35 ° C (kira-kira kasar)

Kapadhetan: 1.138

Tekanan uap: <0.1hPa (20 ° C)

Indeks bias: 1.6260 (perkiraan)

Kondisi panyimpenan: Simpen ing ngisor +30 ° C

Kelarutan: 280 g / l

Koefisien keasaman: (pKa) 11.14 ± 0.20 (Prediksi)

Nilai PH: 6.4-7.4 (100g/l, H2O, 20 ℃)

Kelarutan banyu: 280g/L (20 º C)

Merck: 14489

Nomer Kode : 107687

Watesan pajanan: NIOSHREL: TWA 0.2mg/m3; ACGIHTLV: TWA 0.2 mg/m3

Stabilitas: Stabil. Ora cocog karo wesi, tembaga, aluminium, asam, basa, oksidan kuwat, asil klorida, lan anhidrida asam. Bentuk chelates karo logam tartamtu. Sensitif kanggo kelembapan.

 

Keterangan Technical:

item

Biji premium

Kelas sing mumpuni

katon

bubuk kristal putih utawa kuning cahya

Kemurnian (w/w,%)

≥98.0

≥98.0

Titik lebur (℃)

≥154

≥152

Kelembapan (w/w,%)

≤0.1

≤0.2

 

Packaging
150kg / drum; 25 kg/drum; 25 kg / tas; 20kf/karton

 

Panyimpenan 3-Amino-1,2,4-Triazole 61-82-5

Simpen ing ngisor +30 ° C.

Ventilasi lan pangatusan suhu rendah ing gudang; Pisah panyimpenan lan transportasi saka bahan mentah panganan

 

apa aplikasi 3-Amino-1,2,4-Triazole 61-82-5?

3-Amino-1,2,4-triazole, uga dikenal minangka 3-AT, minangka senyawa organik heterosiklik sing ngandhut cincin triazole. Iki minangka perantara penting ing sintesis akeh obat-obatan lan agrokimia amarga nuduhake macem-macem sifat kayata antitumor, antivirus, antijamur, antibakteri, lan aktivitas herbisida.

Salah sawijining aplikasi utama yaiku minangka inhibitor biosintesis histidine ing bakteri. Iki ndadekake alat sing migunani ing studi genetika lan pemurnian protein, amarga ngidini pertumbuhan selektif saka galur sing gumantung karo histidine. Iki uga digunakake minangka inhibitor enzim peroksidase, sing melu oksidasi hidrogen peroksida.

uga digunakake ing produksi fungisida, herbisida, lan pengatur pertumbuhan tanduran. Ing industri pertanian, umume digunakake minangka desiccant pra-panen ing tanduran kayata gandum, gandum, lan barley. Bahan kimia iki efektif kanggo mateni suket lan ningkatake asil panen amarga nyebabake dormansi wiji lan ningkatake pangatusan seragam.

Saliyane nggunakake tetanèn lan industri, nduweni sipat terapeutik potensial. Wis ditampilake nyandhet wutah sel kanker lan nambah efektifitas obat kemoterapi. Iki uga diselidiki minangka perawatan kanggo penyakit Alzheimer lan Parkinson.

iku umume dianggep aman kanggo nggunakake ing aplikasi dimaksudaké. Nanging, kudu ditangani kanthi ati-ati amarga iki minangka bahan kimia sing mbebayani. Pangguna kudu nganggo peralatan pelindung pribadi, tindakake prosedur penanganan sing tepat, lan mbuwang bahan sing ora digunakake miturut protokol sing wis ditemtokake.

Sakabèhé, iku kimia Versatile lan terkenal sing wis sawetara saka sudhut aplikasi ing macem-macem lapangan. Sifat unik kasebut ndadekake alat penting kanggo peneliti lan profesional industri.

 

Informasi keamanan

Klasifikasi keracunan: Keracunan

Toksisitas akut: Oral LD50 ing tikus: 1100 mg/kg; Administrasi oral - tikus LD50: 14700 mg/kg

Karakteristik bebaya gampang kobong: Kobong ngasilake gas nitrogen oksida beracun

Agen pemadam: bubuk garing, busa, pasir

Standar Pekerjaan: TWA 0.2 miligram / meter kubik

Labeling barang mbebayani: Xn, N, T

Hazard category code: 48/22-51/53-63-40-61

Safety instructions: 13-36/37-61-45-53

Nomer transportasi barang mbebayani: UN30779/PG3

WGK Jerman: 2

Nomer RTECS: XZ3850000

Suhu otomatis nyala:> 225 ° C

TSCA l: Nggih

Tingkat bebaya: 9

Kategori kemasan: III

Kode Pabean: 29339990

Data Bahan Beracun: 61-82-5 (Data Bahan Berbahaya)

Keracunan: LD50 tikus, tarif (g/kg): 14.7,25.0 oral (Krller)

 

Kasil kita

Pengalaman sugih: kita duwe 13 Taun pengalaman profesional;

Pelanggan ing saindenging jagad: adol menyang luwih saka 100 negara;

Nyedhiyakake macem-macem produk: produk wis ditrapake kanggo kabeh merek internasional utama ing babagan obat-obatan, suplemen diet, kosmetik, nutrisi kewan lan panganan fungsional.

Price advance: MOQ kurang karo rega competitive;

Sertifikasi Mutu: ISO; Halal; Disertifikasi Kosher

Layanan sawise-sales: Tim profesional 7 * 24 jam layanan pelanggan.

 

Hubungi kita:

Yihui bangga dadi wong sing dipercaya 3-Amino-1,2,4-Triazole pabrikan lan supplier. Kanggo ndarbeni produk terobosan iki utawa ngrembug syarat khusus sampeyan, hubungi kita langsung ing sales@yihuipharm.com. Yakin, karo Yihui, sampeyan ngakses produk kanthi kualitas sing ora ana tandhingane, didhukung dening sertifikasi sing nandheske komitmen kita kanggo keunggulan ing pasar global.

Kirim Pesen

Yen sampeyan duwe pitakonan babagan kutipan utawa kerjasama, please aran gratis kanggo email kita ing E-mail utawa nggunakake formulir pitakonan ing ngisor iki. Perwakilan penjualan bakal ngubungi sampeyan sajrone jam 24. Matur nuwun kanggo kapentingan sampeyan ing produk kita.

Kirimi