6-Asam Aminocaproic

Jeneng produk: 6-Aminohexanoic acid
CAS No .: 60-32-2
MOQ: 1 kg
Assay: 99%
Packing: 1 kg/bag; 25 kg/drum
Kemampuan Penyetor: 10000kg saben wulan
Digunakake: kelas obat; kelas industri
Wektu pangiriman: ing saham
Urip beting: rong taun
Pembayaran: T / T, LC utawa DA
Ora bisa ngedol menyang individu
  • Pangiriman Cepet
  • Assurance Quality
  • Layanan Pelanggan 24/7
Pambuka Product

Apa asam 6-aminocaproic?

6-Asam aminocaproic, uga dikenal minangka asam aminoheksanoat, asam ε- aminocaproic, utawa asam traneksamat, nduweni rumus kimia H2NCH2(CH2) 3CH2COOH. Nduweni nomer CAS 60-32-2 lan bobot molekul 131.18. Nduwe rasa sing atos lan ora ana ambune, asale saka eter minangka pangisi daya sing subur. Lebur ing suhu antara 202-207 °C (korupsi). ora bisa ditindakake ing etanol, eter, lan kloroform, bisa dijawab ing banyu lan meh ora bisa dijawab ing metanol. pK2 yaiku10.75, dene pK1 yaiku4.43. Asil KMnO4 alkalin nduweni kemampuan kanggo ngoksidasi dadi asam adipat. Nalika dijawab karo HNO2, dadi 5- asam heksenoat lan 4- asam heksenoat. Iki diowahi dadi asam 6-ureidohexanoic kanthi nggodhog kanthi asil urea lan barium hidroksida. Ester bisa digawe nalika bereaksi karo alkohol (ROH), lan agen asilasi (RCOCl) bisa ngenalake gugus asil ing gugus amino. , utawa kanthi hidrolisis kaprolaktam ing ngarsane asam hidroklorat lan uga ngobati produk kasebut kanthi amonium hidroksida.

Minangka agen hemostatic, 6-Asam aminocaproic's digunakake kanggo nambani pendarahan abot sing disebabake dening fibrinolysis munggah pangkat lan relatif efektif kanggo nindakake. Sajrone pirang-pirang prosedur, cocok kanggo oozing utawa pendarahan asli. uga, iku dipunginaaken ing Ginekologi lan obstetrics kanggo hemoptisis, getihen gastrointestinal, lan getihen disorders.A tamba hemostatic antifibrinolytic khas asam 6-aminohexanoic, asring dikenal minangka asam aminocaproic utawa epsilon- asam aminocaproic. Kanthi kompetitif ngalangi aktivasi aktivator plasminogen lan nyegah konversi plasminogen dadi plasmin, tumindak antifibrinolitik. Uga nyepetake pemecahan fibrin dadi peptida lan asam amino kanthi duwe efek nyandhet langsung sing lemah ing plasmin. Getih kudu nduweni perhatian asam 6-aminoheksanoat 130 mg/L utawa maju kanggo mbantu plasminogen dadi plasmin, lan getih kudu nduweni perhatian 1300 mg/L utawa luwih maju kanggo mbantu plasmin tumindak langsung, sing nyegah fibrin saka larut lan nyebabake hemostasis.

Aktivitase cukup sedhela lan nduweni pengaruh sing entheng, cepet-eliminasi. Kanthi bioavailabilitas 80% sawise administrasi oral, diserep kanthi cepet lan sak tenane ing sistem pencernaan. Sawise ngonsumsi, konsentrasi getih maksimal dipikolehi sajrone rong jam. Separuh umure kira-kira 103 menit, lan mayoritas dibuwang ing urin.


Informasi dhasar

Jeneng produk: 6-Aminohexanoic acid

CAS:60-32-2

MF: C6H13NO2

MW: 131.17

EINECS: 200-469-3

Nomer MDL: MFCD00008238

Suhu panyimpenan: Simpen ing ngisor +30 ° C.

Stabilitas: Stabil

Formula struktural:

60.webp

standar kualitas

item

Keterangan

results

karakter

Bubuk kristal putih.

Bubuk kristal putih.

Bebas larut ing banyu, meh ora larut ing etanol lan kloroform utawa eter.

conforms

Titik lebur

204-207C

204.0 ~ 204.5 ℃

identifikasi

Spektrum panyerepan inframerah cocog karo spektrum referensi.

conforms

Kejelasan solusi

Kudu akur

conforms

pH

7.5 ~ 8.0

7.9

Sulfat

NMT 0.01%

conforms

Kalsium

Kudu akur

conforms

Chloride

NMT 14 ppm

conforms

Mundhut ing pangatusan

NMT 0.5%

0.06%

Banyu dening KF

NMT 0.5%

0.1%

Turahan ing kontak

NMT 0.1%

0.03%

logam berat

NMT 10 ppm

conforms

uyah arsenik

NMT 2 ppm

conforms

Endotoksin bakteri

<0.5EU/mg

conforms

Watesan mikroba

Total bakteri aerob: ≤1000cfu / g

<10cfu / g

Cetakan lan ragi: ≤100cfu / g

<10cfu / g

Escherichia coli: Negatif

Negative

Nyerep

287nm, ora luwih saka 0.10

450nm, ora luwih saka 0.03

287nm, 0.041

450nm, 0.007

287nm, ora luwih saka 0.15

450nm, ora luwih saka 0.03

287nm, 0.125

450nm, 0.011

pengujian kadar logam

≥98.5% ing basis pangatusan

99.4%

Fungsi lan aplikasi

Iki nduweni macem-macem tujuan lan nduweni aplikasi ing ngisor iki:

  • Agen hemostatik Obat hemostatik sing penting, nyegah fibrinolisis, nyuda pemecahan fibrinogen, lan nambah stabilitas gumpalan getih. Iki digunakake kanggo nambani macem-macem kondisi getihen, padha karo getihen gastrointestinal ndhuwur, getihen bedhah, getihen traumatik, lan getihen gynecological.

  • Agen antifibrinolitik Asam aminocaproic minangka obat antifibrinolitik sing bisa nyuda deklinasi fibrinogen kanthi ngalangi konversi plasminogen dadi plasmin. Kualitas iki ndadekake migunani kanggo ngobati pendarahan sing disebabake dening hiperfibrinolisis.

  • Agen antifibrinolytics Tambah fibrinogen dissolving exertion bisa uga ing sawetara kondisi utawa sawise surgery, exacerbating tanggung jawab kanggo hemorrhage. Bisa digunakake minangka antifibrinolytic kanggo mbantu fibrinogen saka rusak lan ngatur getihen.

  • Efek ing inflammation Miturut eksplorasi tartamtu, Iku nduweni kemampuan kanggo nyuda respon seditious lan release saka intercessors seditious. Iku nduduhake janji ing operasi sawetara ails seditious.

  • Efek antitumor: asam aminocaproic bisa duwe efek nyegah ing wutah tumor lan metastasis, nuduhake efektifitas antikanker tartamtu marang wangun tartamtu saka kanker, miturut sawetara riset. Riset luwih lanjut perlu kanggo nemtokake mekanisme antikanker tartamtu, sanadyan.

Zat serbaguna kanthi panggunaan sing signifikan ing hemostasis, antifibrinolisis, anti-inflamasi, lan bisa uga tumindak antikanker, dirangkum ing ndhuwur. Nanging, dosis tartamtu lan strategi panggunaan kudu diputusake nalika njupuk kahanan unik saben pasien lan pitulungan medis ahli. Sadurunge nggunakake, takon dhokter utawa apoteker.

Stabilitas & panyimpenan

Yen disimpen ing kondisi sing tepat, asam aminocaproic, uga dikenal minangka asam 6-aminohexanoic, asring stabil. Rekomendasi stabilitas lan panyimpenan kanggo asam 6-aminohexanoic kaya ing ngisor iki:

  • Suhu: Asam 6-Aminohexanoic kudu katahan ing antarane 20°C lan 25°C (68°F lan 77°F) ing suhu kamar.

  • Kelembapan: Nyegah kelembapan sing berlebihan supaya ora ngrusak zat kasebut. Luwih becik disimpen ing wadhah sing ditutup kanthi lengkap.

  • Cahya: Aja ngetokake asam 6-aminoheksanoat kanggo wektu sing suwe kanggo sumber cahya sing kuat utawa sinar srengenge langsung. Simpen ing wadhah sing peteng utawa buram.

  • Zat sing ora kompatibel: zat sing kontras Kanggo nyegah rusak, adohake asam 6-aminoheksanoat saka utawa bahan sing ora kompatibel kayata agen oksidasi, asam kuat, utawa basa.

  • paket: Kanggo ngreksa stabilitas, asam 6-aminohexanoic kudu katahan ing paket asli utawa wadhah tightly nutup.


Pengepakan & Pengiriman

packing: 1 kg/tas foil; 5 kg/karton; 25 kg/drum serat; utawa packing minangka panyuwunan.

pangaturan: Logo sing disesuaikan; Kemasan sing disesuaikan; Kustomisasi grafis

Shipping:

item

Quantity

wektu ETA

Cara Pengiriman

Miturut Kurir

≤50kg

7-15days

Fedex, DHL, UPS, TNT, EMS dll.

Cepet lan trep

Dening Air

50kg ~ 200kg

3-5days

Cepet lan murah

Dening Segara

Jumlah gedhe

20-35days

Cara paling murah

Term Pembayaran

 pambayaran.webp

Napa Pilih Xi'an Yihui?

Umpan balik pelanggan

 Komentar Pelanggan.webp

Sertifikat Xi'an Yihui

 sertifikat.webp

Pabrik & Gudang Xi'an Yihui

 00Pabrik & Gudang.webp

Kasil kita

Pengalaman sugih: kita duwe 13 Taun pengalaman profesional;

Pelanggan ing saindenging jagad: adol menyang luwih saka 100 negara;

Nyedhiyakake macem-macem produk: produk wis ditrapake kanggo kabeh merek internasional utama ing babagan obat-obatan, suplemen diet, kosmetik, nutrisi kewan lan panganan fungsional.

Price advance: MOQ kurang karo rega competitive;

Sertifikasi Mutu: ISO; Halal; Disertifikasi Kosher

Layanan sawise-sales: Tim profesional 7 * 24 jam layanan pelanggan.

Kesimpulane

Ing ringkesan, minangka profesional 6-Asam aminocaproic pabrikan, kita duwe teknologi canggih, kauntungan ukuran, kualitas paling apik, pengalaman produksi sugih, lan layanan banget. Kaluwihan kasebut bakal nggawe asam Aminohexanoic kita katon ing kompetisi pasar lan entuk kepercayaan lan dhukungan pelanggan luwih akeh. yen sampeyan perlu it, pls aran gratis kanggo hubungi kita sembarang wektu. kita bakal mangsuli sampeyan asap.

informasi kontak kami:

E-mail: sales@yihuipharm.com
Tel: 0086-29-89695240
WeChat utawa WhatsApp: 0086-17792415937

Hot Tags: 6-Asam Aminocaproic, 60-32-2, Asam Aminocaproic, Pemasok, Produsen, Pabrik, Massal, Rega, Grosir, Ing Simpenan, Sampel Gratis, Murni, Alami

tag panas: 6-Asam Aminocaproic, China, produsen, supplier, grosir, tuku, pabrik, Bulk, rega, kanggo didol

Kirim Pesen

Yen sampeyan duwe pitakonan babagan kutipan utawa kerjasama, please aran gratis kanggo email kita ing E-mail utawa nggunakake formulir pitakonan ing ngisor iki. Perwakilan penjualan bakal ngubungi sampeyan sajrone jam 24. Matur nuwun kanggo kapentingan sampeyan ing produk kita.

Kirimi