Azaperone Tartrate

CAS: 1204130-47-1
MF:C23H28FN3O7
MW: 477.4827232
Paket: 1kg/bag
Asal: China
Kemampuan Penyetor: 100kg saben wulan
Sampel kasedhiya: Ya
Pembayaran: T / T, LC utawa DA
Pengiriman: DHL, FedEx, TNT, EMS, Miturut Segara, Miturut Udara
Sertifikasi: ISO9001, ISO22000, HACCP, HALAL, KOSHER
  • Pangiriman Cepet
  • Assurance Quality
  • Layanan Pelanggan 24/7
Pambuka Product

Apa Azaperone Tartrate?

Azaperone tartrate yaiku emulsi swab asam tartarat kanthi jeneng kimia (S)- Z- 4-( 3,4- dimethoxyphenyl)-1-phenyl-4-piperidinol tartrate. Rumus kimia yaiku C19H23NO3.C4H6O6, bobot molekul 473.5. nomer CAS iku 1204130-47-1. Iki minangka bubuk kristal putih utawa putih, lan bisa larut ing banyu lan aseton. Iki minangka obat kanthi kelarutan lemak sing dhuwur, sing bisa kanthi cepet ngliwati pager getih-otak lan tumindak ing sistem neurotransmitter otak. Nduweni efek sing kuat banget marang makhluk sing padha karo gormandizers, bebek, lan geese. iku akeh digunakake ing peternakan kéwan lan tamba Veterinary.

Iki wiwitane dikembangake dening perusahaan obat Jerman Janssen Chemica ing taun 1972 kanggo perawatan kondisi mortal. eksplorasi luwih adoh nemokake panggunaan implisit ing assiduity kewan. Ing pertengahan 1980-an, iki digunakake sacara ekstensif ing produk gormandizer ing Eropa lan Amerika Utara.

Minangka wektu liwati, eksplorasi ing dadi sudo ing-ambane. Media tumindake wis luwih jelas, lan barang remedial wis luwih diverifikasi. Kajaba iku, minangka kewan weal mindfulness mundhak, wong uga njelajah liyane aman lan efektif druthers kanggo ngganti.

Sanajan wis ana pirang-pirang dekade, iki isih dadi obat peternakan kewan sing penting. Kanthi pangembangan teknologi tanpa henti, eksplorasi bakal terus nggabungake, lan bisa uga ana wilayah operasi sing luwih akeh ing mangsa ngarep.

Informasi dhasar

jeneng Product

Azaperone tartrate

Jeneng kimia

(S)-Z-4-(3,4-dimethoxyphenyl)-1-fenil-4-piperidinol tartrate

CAS

1204130-47-1

MF

C23H28FN3O7

MW

477.4827232

EINECS

1592732-453-0

Nomer MDL

MFC32632829

Kemurnian

99%

kelarutan

larut ing banyu lan aseton

stabilitas

stabil ing kahanan panyimpenan normal

aplikasi

Produk iki mung kanggo obat Veterinary utawa riset ilmiah lan ora bisa digunakake kanggo tujuan liyane.

packing

Kaya sing dikarepake

Lumbung

Suhu kamar

Rumus struktur

1204130.webp                

standar kualitas

SI. NO.

item

Keterangan

results

1

katon

Kristal putih nganti putih

conforms

2

Kajelasan

Kudu cetha, werna ora intensed saka Y6

conforms

3

kelarutan

Larut ing banyu, metanol, alkohol. Ora larut ing DCM

conforms

4

identifikasi

HPLC

conforms

5

Kemurnian (HPLC)

Min 99%

99.78%

6

Kotoran (dening HPLC)

Kotoran A: NMT 0.25%

Kotoran B+C:NMT0.75%

Kotoran liyane: NMT0.2%

Total impurities: NMT1.0%

ND

0.22%

ND

0.22%

7

Mundhut ing kekeringan

Ora luwih saka 15%

10.5%

8

Awu sulfat

0.5%

0.01%

9

Assay (minangka kekeringan)

98% -102%

99.5%

Kesimpulan: selaras karo EP lan standar ing omah

kelarutan

Azaperone tartrate minangka emulsi sing tanggung jawab ing banyu lan aseton. Kelarutan ing banyu kira-kira 5 mg / mL ing suhu kamar, kelarutan ing aseton luwih maju tinimbang banyu, sekitar 50 mg / mL ing suhu kamar. Nanging, kelarutan faktual bisa uga gumantung ing faktor sing padha karo suhu, pH, komposisi pelarut, lan kahanan eksperimen liyane.

stabilitas

umume dianggep stabil ing kahanan gudang normal. Sampeyan kudu disimpen ing panggonan sing kelangan lan garing, mudhun saka cahya lan asor, lan kanggo nutupi saka osilasi suhu. Emulsi bisa rusak nalika kena suhu, asam, utawa basa sing dhuwur, sing bisa nyebabake hidrolisis utawa reaksi kimia liyane. Kajaba iku, bisa uga ngalami photodegradasi nalika kapapar cahya, utamane sinar ultraviolet (UV). mangkono, iku penting kanggo nangani lan nyimpen kudune kanggo mesthekake stabilitas lan khasiat.

Lumbung

Sampeyan kudu disimpen ing papan sing adhem lan garing, saka srengenge langsung lan sumber panas. Suhu gudang sing disaranake yaiku antarane 2- 8 °C (36- 46 °F), lan kelembapan relatif becik luwih murah tinimbang 60. Penting kanggo nutupi emulsi saka kelembapan, sing bisa nyebabake degradasi utawa mbales karo komposit liyane.

Kemasan kudu digawe saka accouterments sing kompatibel karo emulsi lan bisa menehi pangayoman ditrima marang faktor njaba. Sarung tangan lan kacamata pertahanan kudu dianggo nalika nangani emulsi, lan samubarang tumble utawa bocor kudu langsung dibuwang nganggo penyerap sing cocog.


Pengepakan & Pengiriman

packing: 1 kg/tas foil; 5 kg/karton; 25 kg/drum serat; utawa packing minangka panyuwunan.

pangaturan: Logo sing disesuaikan; Kemasan sing disesuaikan; Kustomisasi grafis

Shipping:

item

Quantity

wektu ETA

Cara Pengiriman

Miturut Kurir

≤50kg

7-15days

Fedex, DHL, UPS, TNT, EMS dll.

Cepet lan trep

Dening Air

50kg ~ 200kg

3-5days

Cepet lan murah

Dening Segara

Jumlah gedhe

20-35days

Cara paling murah

Term Pembayaran

 pambayaran.webp

Napa Pilih Xi'an Yihui?

Umpan balik pelanggan

 Komentar Pelanggan.webp

Sertifikat Xi'an Yihui

 sertifikat.webp

Pabrik & Gudang Xi'an Yihui

 00Pabrik & Gudang.webp

Kasil kita

Pengalaman sugih: kita duwe 13 Taun pengalaman profesional;

Pelanggan ing saindenging jagad: adol menyang luwih saka 100 negara;

Nyedhiyakake macem-macem produk: produk wis ditrapake kanggo kabeh merek internasional utama ing babagan obat-obatan, suplemen diet, kosmetik, nutrisi kewan lan panganan fungsional.

Price advance: MOQ kurang karo rega competitive;

Sertifikasi Mutu: ISO; Halal; Disertifikasi Kosher

Layanan sawise-sales: Tim profesional 7 * 24 jam layanan pelanggan.

Kesimpulane

Ing ringkesan, perusahaan Xi'an Yihui minangka profesional Azaperone tartrate Produsen, nduweni kekuatan teknis sing kuat lan peralatan produksi sing maju lan setya nyedhiyakake bahan baku obat sing berkualitas, efisien lan dipercaya kanggo para pelanggan. yen sampeyan perlu, pls aran gratis kanggo hubungi kita sembarang wektu. kita bakal reply sampeyan ASAP.

informasi kontak kami:

E-mail: sales@yihuipharm.com
Tel: 0086-29-89695240
WeChat utawa WhatsApp: 0086-17792415937

Hot Tags: Azaperone tartrate, 1204130-47-1, Pemasok, Produsen, Pabrik, Massal, Rega, Grosir, Ing Simpenan, Sampel Gratis, Murni, Alami

Kirimi