Bromocriptine Mesylate Powder

Jeneng produk: Bromocriptine Mesylate
CAS: 22260-51-1
MF:C33H44BrN5O8S
MW: 750.7
Paket: 1g; 10 g; 100 g
Asal: China
Kemampuan Penyetor: 10kg saben wulan
Sampel kasedhiya: Ya
Pembayaran: T / T, LC utawa DA
Sertifikasi: ISO9001, ISO22000, HACCP, HALAL, KOSHER
Ora bisa ngedol menyang individu
  • Pangiriman Cepet
  • Assurance Quality
  • Layanan Pelanggan 24/7
Pambuka Product

Apa Bromocriptine Mesylate?

Bromocriptine Mesylate bubuk minangka komponen pharmaceutical aktif (API) digunakake ing produk pharmaceutical drugs.It's bubuk kristal putih. Stabil ing suhu kamar, nanging sensitif marang cahya lan kelembapan. Rumus kimia yaiku C32H40BrN5O5S, kanthi bobot molekul 690.67 g / spook, lan nomer CAS 22260-51-1. iku tanggung jawab ing banyu, etanol, lan metanol.

Sajarah pangembangane bisa dilacak maneh saka panemuan lan eksplorasi bromocriptine. Banjur minangka milepost utama ing pangembangane

1968 Bromocriptine pisanan disintesis.

1972 Bromocriptine entuk berkah saka US Food and Drug Administration. njupuk agonis reseptor dopamin pisanan sing ngakoni berkah FDA.

1980 eksplorasi lan pangembangan ekspresi kasebut diwiwiti. Bromocriptine Mesylate API ing wangun swab mesylate dikembangake kanggo nambah kelarutan lan bioavailabilitas, sing nambah kecemplung lan khasiat.

1981 entuk berkah FDA lan didol minangka obat keluhan ananti-Parkinson. Iki digunakake kanggo nyuda gejala motor ing kasus keluhan Parkinson.

1982 mlebu berkah ing Eropa lan wilayah liyane, lan pungkasane didol lan didol.

Informasi dhasar

jeneng Product

Bromocriptine Mesylate

Jeneng liya

(5'A)-2-BROMO-12'-HYDROXY-2'-(1-METHYLETHYL)-5'-(2-METHYLPROPYL)ERGOTAMAN-3',6',18-TRIONE MESYLATE;BCT;BRC;(+)-BROMOCRIPTINE MESYLATE

CAS

22260-51-1

MF

C33H44BrN5O8S

MW

750.7

EINECS

244-881-1

Nomer MDL

MFC09028065

Kemurnian

99%

stabilitas

Stabil

aplikasi

Kelas Kedokteran & Kelas Riset.

packing

Kaya sing dikarepake

Lumbung

Suhu kamar.

Rumus struktur

22260.webp                

standar kualitas

item

specifications

results

katon

Wêdakakêna kristal putih utawa putih, wedi karo cahya

conforms

identifikasi

IR


UV


Reaksi maju

Spektrum IR selaras karo referensi kerja


conforms

Ngganti

Werna solusi

Werna bening lan ora luwih peteng tinimbang sing cocog karo solusi A,B lan C.

conforms

Rotasi optik spesifik

95 ~ 105 °

102 °

Mundhut ing pangatusan

≤4.0%

0.5%

Turahan ing kontak

≤0.1%

logam berat

≤0.002%

Asam metanesulfonik

12.5 ~ 13.4%

12.9%

Bromocriptinine

≤0.1%

Individu liyane

≤0.1%

0.1%

Total

≤0.5%

0.2%

Toluene

≤890ppm

<5ppm

Etanol

≤5000ppm

346ppm

Acetone

≤5000ppm

16ppm

Dietil ethe

≤5000ppm

2075ppm

Métanol

≤3000ppm

153ppm

1,4-dioxan

≤380ppm

<50ppm

Metilena-klorida

≤60ppm

<10ppm

Substansi garing (titra.)

98.0 ~ 102.0%

99.6%

Kesimpulan: Iku tundhuk karo USP29.

Panyimpenan: Panyimpenan bubuk garing ing +2 ℃ ~ + 8 ℃, nglindhungi saka cahya.

stabilitas

Bromocriptine Mesylate bubuk cukup stabil ing suhu kamar. isih, iku sensitif cahya lan Kelembapan. mangkono, ngukur ditrapake kudu dijupuk sak storehouse lan mlaku kanggo njaga stabilitas sawijining.

asline, kanggo mbantu korupsi sing disebabake dening cahya, kudu disimpen ing wadhah sing peteng, mudhun saka srengenge langsung.

Kapindho, kelembapan uga mengaruhi stabilitas. Kanggo njaga kualitas lan khasiat, kudu disimpen ing papan sing garing, mudhun saka kelembapan. Umume dianjurake kanggo nyimpen ing wadhah sing disegel lan supaya ora kena pengaruh ing lingkungan kelembapan sing dhuwur.

Kesimpulane, kanggo njamin stabilitas, kudu disimpen ing kahanan sing tahan cahya lan garing, lan panyimpenan sing ditrapake lan langkah-langkah penanganan kudu ditindakake kanggo nutupi kualitase.

Lumbung:

Kondisi gudang kanggo njaga stabilitas lan kualitas N-(4- tert- butylphenyl) -2,6-dibromoacetamide mesylate(MBT- 5) iku penting. Banjur sawetara kahanan gudang sing disaranake

Suhu Simpen ing suhu kamar, ngindhari paparan ing suhu dhuwur utawa sithik banget. Suhu gudang sing paling optimal umume antara 20 nganti 25 derajat Celsius.

Proteksi cahya Sampeyan kudu disimpen ing wadhah sing tahan cahya, mudhun saka srengenge langsung. Cahya cahya bisa nyebabake korupsi utawa deklinasi, sing nyebabake penurunan khasiat obat kasebut.

Medan garing Penting kanggo njaga N-( 4- tert- butylphenyl) -2,6-dibromoacetamide mesylate ing medan sing garing. Kelembapan bisa mengaruhi stabilitas. Apike kanggo nyimpen MBT-5 ing wadhah sing disegel, mudhun saka sumber kelembapan.

Sealing mesthekake yen prau disegel kanthi apik kanggo mbantu hawa, kelembapan, utawa polutan liyane mlebu lan duweni potensi mengaruhi kualitas.

Pemisahan saka bahan kimia Simpen ing wilayah terisolasi mudhun saka bahan kimia liyane kanggo ngindhari hubungan implisit utawa impurity.

Elinga yen iki minangka rekomendasi gudang umum, lan kahanan gudang tartamtu bisa beda-beda gumantung saka produk lan pabrikan tartamtu. Mulane, dianjurake kanggo takon instruksi produk utawa komunikasi karo supplier obat sing ditrapake kanggo njamin kahanan gudang sing bener.

Pengepakan & Pengiriman

packing: 1kg / tas foil; 5kg / karton; 25kg / drum serat; utawa packing minangka panyuwunan sampeyan.

pangaturan: Logo sing disesuaikan; Kemasan sing disesuaikan; Kustomisasi grafis

Shipping:

item

Quantity

wektu ETA

Cara Pengiriman

Miturut Kurir

≤50kg

7-15days

Fedex, DHL, UPS, TNT, EMS dll.

Cepet lan trep

Dening Air

50kg ~ 200kg

3-5days

Cepet lan murah

Dening Segara

Jumlah gedhe

20-35days

Cara paling murah

Term Pembayaran

 pambayaran.webp

Napa Pilih Xi'an Yihui?

Umpan balik pelanggan

 Komentar Pelanggan.webp

Sertifikat Xi'an Yihui

 sertifikat.webp

Pabrik & Gudang Xi'an Yihui

 00Pabrik & Gudang.webp

Kasil kita

Pengalaman sugih: kita duwe 13 Taun pengalaman profesional;

Pelanggan ing saindenging jagad: adol menyang luwih saka 100 negara;

Nyedhiyakake macem-macem produk: produk kasebut wis ditrapake kanggo kabeh merek internasional utama ing babagan obat-obatan, suplemen diet, kosmetik, nutrisi kewan, lan panganan fungsional.

Price advance: MOQ kurang karo rega competitive;

Sertifikasi Mutu: ISO; Halal; Disertifikasi Kosher

Layanan sawise-sales: Tim profesional 7 * 24 jam layanan pelanggan.

Kesimpulane

Ing ringkesan, perusahaan Xi'an Yihui minangka profesional Bromocriptine Mesylate bubuk pabrikan diprodhuksi, wis kekuatan technical kuwat lan peralatan produksi majeng, lan setya kanggo nyedhiyani pelanggan karo bahan baku tamba-kualitas dhuwur, efisien lan dipercaya. yen sampeyan perlu, pls aran gratis kanggo hubungi kita sembarang wektu. kita bakal mangsuli sampeyan asap.

informasi kontak kami:

E-mail: sales@yihuipharm.com
Tel: 0086-29-89695240
WeChat utawa WhatsApp: 0086-17792415937

Hot Tags: bubuk Bromocriptine Mesylate, 22260-51-1, Bromocriptine Mesylate api, Bromocriptine Mesylate, Pemasok, Produsen, Pabrik, Massal, Rega, Grosir, Ing Simpenan, Sampel Gratis, Murni, Alami

Kirimi