Cycloheximide bubuk

CAS No .: 66-81-9
Formula molekular: C15H23NO4
Bobot Formula: 281.35
Paket: 100g; 500g; 1kg
Asal: China
Sampel kasedhiya: Ya
Urip beting: rong taun
Pembayaran: T / T, LC utawa DA
Sertifikasi: ISO9001, ISO22000, HACCP, HALAL, KOSHER
Test Pihak Katelu: kasedhiya
Audisi tanduran: kasedhiya
Ora bisa ngedol menyang individu
  • Pangiriman Cepet
  • Assurance Quality
  • Layanan Pelanggan 24/7
Pambuka Product

Apa Cycloheximide?

bubuk sikloheximide minangka produk alami lan antibiotik umume digunakake ing eksplorasi alam lan biokimia. Iki minangka bubuk kristal putih. bisa dijawab ing banyu lan deterjen organik sing paling akeh. Iku exerts exertion antibakteri sawijining utamané dening nyandhet conflation protein. Nduweni barang sing bisa nyegah jamur lan protozoa tartamtu. Jeneng kimiane yaiku N- methyl- N-( 6- aminohex-2-enoyl)- L- proline, rumus molekule yaiku C15H23NO4, bobot molekul 281.34 g / spook. nomer CAS punika 66-81-9.

Cycloheximide nduweni macem-macem aplikasi ing riset biologi, kalebu:

Inhibisi restatement protein Iku nyegah aktivitas ribosom, saéngga ngalangi conflation protein. Biasane digunakake kanggo nyinaoni proses sing padha karo deklinasi protein, regulasi, lan perdagangan.

Unsur medium kultur Bisa ditambahake ing media kultur kanggo nyegah pertumbuhan jamur, saéngga bisa tuwuh utawa anyaman bakteri sing diowahi.

Pasinaon siklus sel Bisa digunakake kanggo nangkep sel ing tahapan tartamtu saka siklus sel, supaya bisa sinau proses sing padha karo proliferasi sel, isolasi, lan apoptosis.

Inhibisi conflation RNA Bisa nyandhet proses conflation RNA lan digunakake kanggo nyinaoni regulasi transkripsi lan ekspresi gen.

Mangkene sawetara tonggak penting lan kemajuan riset utama:

1949 Iki pisanan diisolasi dening para ilmuwan Amerika. Raistrick lan SA Smith saka actinomycete Streptomyces griseus lan struktur bening kristal kasil digayuh.

Ing taun 1950-an, tumindak antimikroba ditemokake. Eksperimenter nyiyapake manawa emulsi kasebut nuduhake barang-barang sing bisa nyegah jamur nalika duwe pengaruh sing sithik marang bakteri lan sel mamalia.

1963 Panjelasan parsial saka medium tumindak.

1973 pemeriksaan luwih lanjut menyang medium antijamur. Eksperimenter nyiyapake sing bisa nyandhet kemampuan tRNA-kaya motes kanggo ikatan menyang titik A, mula precluding aminoacyl tRNA saka ngetik Ribosom.

Wiwit taun 1980-an, operasine wis berkembang dadi lapangan warna-warni. Iki digunakake kanggo nyinaoni conflation lan deklinasi protein, siklus sel, regulasi ekspresi gen, lan akeh aspek liyane.

Saiki, wis dadi salah sawijining alat penting ing bidang riset ilmiah. mekanisme tumindake terus ditliti kanthi jero. Kanthi kemajuan teknologi ilmiah, senyawa sing luwih spesifik ditemokake lan digunakake ing riset sing gegandhengan. Nanging, isih nduweni peran penting ing akeh eksperimen.


Informasi dhasar

jeneng Product

Cycloheximide

Jeneng liya

N-metil-N-(6-aminohex-2-enoyl)-L-prolin

CAS

66-81-9

MF

C15H23NO4

MW

281.35

EINECS

66-81-9

Nomer MDL

MFC008670232

Kemurnian

99%

stabilitas

Stabil

aplikasi

Tingkat riset.

packing

Kaya sing dikarepake

Lumbung

Suhu kamar.

Rumus struktur

  66.webp             


Standar kualitas:

UJI / PARAMETER

STANDARD VALUE

RESULTS

katon

Wêdakakêna kristal putih utawa putih-putih

Bubuk kristal putih

identifikasi

Test (Potensi)

980µg/mg Min.

1051µg/mg

Water

≤0.3%

0.05%

Titik lebur

116 nganti 120

116.1 nganti 117.1

Rotasi spesifik

-26° nganti -32°

-27.5 °

Impurity

≤2.0%

1.24%

Etanol

≤0.5%

0.03%

Butil asetat

≤0.5%

0.03%

Turahan ing kontak

≤0.2%

0.02%

Assay (basis garing)

≥98%

98.5%

kelarutan

Larut ing kloroform, metanol, etanol.

Tundhuk

kesimpulan:

Sesuai karo spesifikasi

Lumbung

bubuk sikloheximide kahanan panyimpenan minangka nderek:

Suhu Sampeyan kudu disimpen ing suhu kamar, ngindhari suhu dhuwur lan kurang. Suhu panyimpenan sing disaranake yaiku 2-8 derajat Celsius.

Proteksi cahya Sampeyan kudu dijaga saka srengenge langsung lan cahya sing kuwat. Bisa disimpen ing wadhah opaque utawa tas sing disegel kanggo nutupi saka cahya cahya.

Terrain garing Sampeyan kudu disimpen ing terrain garing, ngindhari kelembapan. Wadah sing disegel utawa desiccants bisa digunakake kanggo njaga kekosongan.

Sealing Wadhah kasebut kudu ditutup kanthi rapet kanggo mbantu hawa lan kelembapan ora mlebu. Priksa manawa tutup utawa tutup prau wis dipasang kanthi aman kanggo mbantu volatilisasi utawa najis.

Pengepakan & Pengiriman

packing: 1 kg/tas foil; 5 kg/karton; 25 kg/drum serat; utawa packing minangka panyuwunan.

pangaturan: Logo sing disesuaikan; Kemasan sing disesuaikan; Kustomisasi grafis

Shipping:

item

Quantity

wektu ETA

Cara Pengiriman

Miturut Kurir

≤50kg

7-15days

Fedex, DHL, UPS, TNT, EMS dll.

Cepet lan trep

Dening Air

50kg ~ 200kg

3-5days

Cepet lan murah

Dening Segara

Jumlah gedhe

20-35days

Cara paling murah

Term Pembayaran

 pambayaran.webp

Napa Pilih Xi'an Yihui?

Umpan balik pelanggan

 Komentar Pelanggan.webp

Sertifikat Xi'an Yihui

 sertifikat.webp

Pabrik & Gudang Xi'an Yihui

 00Pabrik & Gudang.webp

Kasil kita

Pengalaman sugih: kita duwe 13 Taun pengalaman profesional;

Pelanggan ing saindenging jagad: adol menyang luwih saka 100 negara;

Nyedhiyakake macem-macem produk: produk wis ditrapake kanggo kabeh merek internasional utama ing babagan obat-obatan, suplemen diet, kosmetik, nutrisi kewan lan panganan fungsional.

Price advance: MOQ kurang karo rega competitive;

Sertifikasi Mutu: ISO; Halal; Disertifikasi Kosher

Layanan sawise-sales: Tim profesional 7 * 24 jam layanan pelanggan.

Kesimpulane

Ing ringkesan, perusahaan Xi'an Yihui minangka profesional Cycloheximide bubukProdusèn r wis kekuatan technical kuwat lan peralatan produksi majeng lan setya nyediakake pelanggan karo bahan baku tamba kualitas, efisien lan dipercaya. yen sampeyan perlu, pls aran gratis kanggo hubungi kita sembarang wektu. kita bakal mangsuli sampeyan asap.

informasi kontak kami:

E-mail: sales@yihuipharm.com
Tel: 0086-29-89695240
WeChat utawa WhatsApp: 0086-17792415937

Hot Tags: bubuk Cycloheximide, 66-81-9, Cycloheximide, Pemasok, Produsen, Pabrik, Massal, Rega, Grosir, Ing Simpenan, Sampel Gratis, Murni, Alami

Kirimi