Dimetil Sulfon Kab

CAS: 67-71-0
Penampilan: Kristal utawa bubuk kristal
Standar: usp
ukuran partikel: 10-20 mesh, 20-40 mesh, 40-60 mesh, 60-80 mesh, 80-100, 100-200 mesh
Merk: YIHUI
Packing: 25 kg
Kemampuan Penyetor: 50000kg saben wulan
Urip beting: rong taun
Pembayaran: T / T, LC utawa DA
Sample: kasedhiya
Wektu Pangiriman: Stok Siap ing Gudang Lokal, 1-3 dina
Pangiriman Cepet lan Aman
Asal: China
Pengiriman: DHL, FedEx, TNT, EMS, Miturut Segara, Miturut Udara
Sertifikasi: ISO9001, ISO22000, HACCP, HALAL, KOSHER
Ora bisa ngedol menyang individu
  • Pangiriman Cepet
  • Assurance Quality
  • Layanan Pelanggan 24/7
Pambuka Product

Apa Dimethyl Sulfone?

Dimetil sulfonbanget dikenal minangka methylsulfonylmethane (MSM), bisa dadi senyawa karo kimia kondisi (CH3)2SO2. Iku bisa senyawa sulfur ditemokaké ing cilik sakabehe ing sawetara tanduran lan kéwan. Dimetil sulfon umume digunakke minangka suplemen diet lan kanggo boot ing perawatan kulit tartamtu item. Ing Yihui, kita bangga dadi produsen lan pemasok produk utama, menehi kualitas luar biasa sing cocog karo standar internasional sing paling dhuwur.


Informasi dhasar

Jeneng produk: Dimetil sulfon;Metil sulfonil metana; MSM

CAS: 67-71-0

MF:C2H6O2S

MW: 94.13

EINECS: 200-665-9

Nomer MDL: MFCD00007566

Kemurnian: 99%

Paket: 25KG

Digunakake: pharma grade & Lab riset

Stabilitas: Stabil

Formula struktural:

67.webp

Spesifikasi lan Parameter

BARANG INSPEKSI

STANDARD PRODUK

HASIL PEMERIKSAAN

METODE UJI

Kemurnian %

> 99.90

99.95

USP32, kaca 1053(GC)

Konten DMSO%

≤0.01

0

USP32, kaca 1053(GC)

katon

Kristal Putih

Kristal Putih


ambu ora enak

Tanpa ambu

Tanpa ambu


Titik lebur @ 760 mmHg

108.5 ℃ -110.5 ℃

108.8 ℃

USP32

Kapadhetan Massal g/ml

> 0.65

0.66


Isi banyu%

0.15

BP Lampiran IX

C; ditemtokake ing 0.5 g

Total Logam Berat: ppm

<3

<3

BP

Minangka ppm

BP

Cd ppm

BP

Hg ppm

BP

Pb ppm

<1

<1

BP

Sisa ing Ignition%

USP32, kaca 1053

Coliform (CFU/g)

Negative

Negative

BP

E.Coli (CFU/g)

Negative

Negative

BP

Ragi / Jamur (CFU / g)

BP

Salmonella

Negative

Negative

BP

Jumlah Plat Aerobik Standar (CFU/g)

BP

Jumlah Bakteri Aerobik Total

BP

Ukuran partikel

60-80 Mesh

Ngganti


Lumbung

Simpen ing papan sing adhem lan garing lan adoh saka cahya lan panas sing kuwat.

Kesimpulan: Kualifikasi:

Komposisi Kimia

Componentpersentasi
Sulfur34.05%
oksigen32.16%
Karbon24.26%
Hidrogen9.53%

Efek lan Fungsi

Dimetil Sulfon Kab, senyawa belerang alam, nawakake macem-macem keuntungan kesehatan. Iki misuwur amarga sifat anti-inflamasi lan antioksidan, saengga dadi populer mbenakake ing pharmaceutical lan nutraceutical bisnis. Senyawa kasebut ningkatake kesehatan sendi, nyuda gejala arthritis, lan mbantu pembentukan kolagen lan jaringan ikat.

Ngluwihi aplikasi terapeutik, prodhuk iki akeh digunakake ing produk perawatan kulit kanggo kualitas rejuvenating kulit. Iku ndadekake prabédan terus kulit Keluwesan, nyuda garis nggoleki, lan Advance an tenan nada kulit. Kajaba iku, ndhukung kesehatan rambut lan kuku, nyumbang kanggo kesejahteraan sakabehe.

Proses Sintesis

Produk Yihui diprodhuksi liwat proses sintesis sing tliti. We miwiti kanthi kualitas dhuwur crude bahan, njamin ing kabecikan saka kesimpulan item. Cara iki kalebu oksidasi dimetil sulfoksida (DMSO), dijupuk sawise dening crystallization lan cautious filtrasi langkah. Kita state-of-the-art kantor lan nyukupi ngukur kontrol kualitas mesthekake a item sing ketemu lan ngungkuli standar industri.

Standar Standar

Yihui setya ngirim produk kanthi kualitas paling dhuwur. Proses manufaktur kita netepi standar internasional sing ketat, lan kita wis entuk sertifikasi kayata ISO, Kosher, Halal, lan GMP (Good Manufacturing Practice). Sertifikasi kasebut nandheske kita pengabdian kanggo kualitas konfirmasi, njamin sing kita pelanggan njaluk a item sing ora kaya iku ketemu nanging ngungkuli sing kepinginan.

Bidang Aplikasi ing Macem-macem Industri

CAS 67-71-0 wis nemokake aplikasi ing industri panganan lan omben-omben. Iki digunakake minangka aditif pangan lan penambah rasa alami, nambahake profil rasa sing unik kanggo macem-macem produk panganan. Kemampuan kanggo nambah tektur lan stabilitas formulasi panganan ndadekake bahan sing penting kanggo pangolahan panganan.

Versatility produk uga nyebar menyang sektor industri. Biasane digunakake minangka pelarut ing reaksi kimia lan minangka stabilizer ing produksi plastik lan polimer. Kelarutan banget ing senyawa organik lan anorganik ndadekake komponen penting ing macem-macem proses industri.

Salajengipun, MSM bubuk akeh wis entuk perhatian ing lapangan Veterinary. Iki digunakake ing suplemen pakan kewan kanggo ningkatake kesehatan sendi lan nyuda inflamasi ing ternak. Efektivitas kanggo ningkatake kesejahteraan kewan sakabèhé wis dadi pilihan populer ing kalangan dokter hewan lan petani ternak.

Ing taun-taun pungkasan, produk kasebut uga muncul minangka alternatif sing ramah lingkungan kanggo agen pembersih tradisional. Toksisitas sing sithik lan sifat biodegradable ndadekake pilihan sing luwih aman kanggo produk reresik rumah tangga. Kanthi efektif mbusak noda, bau, lan bakteri tanpa ngrusak lingkungan, dadi pilihan sing disenengi kanggo konsumen sing sadar lingkungan.

Aplikasi macem-macem saka MSM bubuk akeh antarane industri nyorot wigati lan nilai. Kemampuan kanggo ningkatake kesehatan sendi, ningkatake wutah tanduran, nambah formulasi panganan, lan nyumbang kanggo macem-macem proses industri ndadekake senyawa serbaguna kanthi keuntungan sing akeh. Nalika riset lan pangembangan terus, kita bisa ngarep-arep bisa nemokake luwih akeh aplikasi kanggo zat sing luar biasa iki.

Yihui: Mitra Dimetil Sulfon Terpercaya Panjenengan

Yihui bangga dadi profesional Dimetil Sulfon Kab pabrikan lan supplier. Komitmen kanggo kualitas lan ketaatan standar internasional nggawe kita dadi pilihan sing disenengi kanggo para panuku lan dealer global. Apa sampeyan ana ing industri farmasi, kosmetik, utawa tetanèn, produk Yihui minangka simbol keunggulan.

Kanggo mesthekake kualitas produk lan nyukupi syarat tartamtu, Yihui mrodhuksi kanthi ketat karo sertifikasi ISO, Kosher, Halal, lan GMP. Kanggo pitakon lan tuku, hubungi kita langsung ing sales@yihuipharm.com. Dipercaya Yihui kanggo produk luar biasa sing nemtokake pathokan kualitas ing pasar global.

Kirim Pesen

Yen sampeyan duwe pitakonan babagan kutipan utawa kerjasama, please aran gratis kanggo email kita ing E-mail utawa nggunakake formulir pitakonan ing ngisor iki. Perwakilan penjualan bakal ngubungi sampeyan sajrone jam 24. Matur nuwun kanggo kapentingan sampeyan ing produk kita.

Kirimi