Mitomycin C bubuk

Nama Produk: Mitomycin C
Formula Molekul: C15H18N4O5
Bobot Formula: 334.33
CAS No.:50-07-7
Paket: 1g; 10g; 25g
Asal: China
Kemampuan Penyetor: 10kg saben wulan
Sampel kasedhiya: Ya
Pembayaran: T / T, LC utawa DA
Sertifikasi: ISO9001, ISO22000, HACCP, HALAL, KOSHER
Tes Pihak Katelu: kasedhiya
Audisi tanduran: kasedhiya
  • Pangiriman Cepet
  • Assurance Quality
  • Layanan Pelanggan 24/7
Pambuka Product

Supplier bubuk Mitomycin C

Perusahaan Xi'an Yihui minangka produsen profesional. Kita bisa ngindhuksi kanthi isi 99%. Mitomycin C bubuk bisa digunakake ing obat, rincian perawatan kesehatan, utawa eksplorasi lab, lan ketemu norma USP, BP, EP, CP. Kita bisa menehi produk kanthi kualitas paling dhuwur kanthi tarif sing paling kompetitif.

Pilihan paling apik kanggo pemasok Mitomycin C sing terkenal yaiku Perusahaan Xi'an Yihui!

Apa Itu Mitomycin C?

Mitomycin C bubuk minangka analog antibiotik alami. jeneng kimia iku (6S)(2,3-c) quinoline -5,10-dione. Formula molekuler yaiku C15H18N4O5. Bobot Formula yaiku 334.33. Nomer CAS yaiku 50-07-7. Iki minangka bubuk kristal biru kanthi sitotoksisitas sing kuat. Struktur kasebut ngandhut cincin manis lan heterosiklus sing nduweni limang anggota, lan ing kahanan fisiologis, bisa nandhang respon transfer elektron tunggal kanggo nyambungake silang karo DNA, saéngga nyegah conflation DNA lan divisi sel, lan ngasilake efek mateni sel.

Iki diisolasi dening ilmuwan Jepang Hata lan Umezawa saka bakteri sing diarani Streptomyces caespitosus ing taun 1956. Ing wektu iku, dheweke nindakake serangkaian proses lair lan refinement ing medium budaya Streptomyces caespitosus, lan pungkasane nemokake.

Swara wektu, liyane lan liyane eksplorasi wis nyiyapake sing iku emulsi karo broad-diapason barang. Iki uga digunakake ing bidang medis sing padha karo operasi ophthalmic lan operasi urologis.

Kanthi pangembangan bioteknologi, wong wiwit nggolek turunan Mitomycin C sing luwih aman lan luwih efektif kanggo nambah barang remedial lan barang sampingan. Nganti saiki, sawetara turunan sing padha karo Mitomycin B, Mitomycin A, Aziridinomitosen wis dikembangake, lan derivasi Mitomycin C anyar terus dikembangake.

Informasi dhasar

jeneng Product

Mitomycin C

Jeneng kimia

(6S)-6-amino-4,7,8,9-tetrahydronaphtho[2,3-c]quinoline-5,10-dione

CAS

50-07-7

MF

C15H18N4O5

MW

334.33

EINECS

50-07-7

Nomer MDL

MFC00078109

Kemurnian

99%

stabilitas

Stabil

aplikasi

Tingkat riset.

packing

Kaya sing dikarepake

Lumbung

Kulkas

Formula struktural:

50.webp

standar kualitas

item

Keterangan

results

katon

Kristal biru-violet utawa bubuk kristal.

Bubuk kristal biru-violet

identifikasi


IR: Perbandingan: mitomycin CRS

Ngganti


HPLC: Wektu penylametan puncak utama solusi Sampel cocog karo solusi standar, sing dipikolehi ing Assay.

Ngganti


Kristalitas

Kristal utawa bubuk kristal

Wêdakakêna kristal

pH

6.0-7.5

6.6

Water

≤2.5%

0.1%

bahan kimia web


Albomitomycin C≤0.5%

< 0.1%


Mitomycin B≤0.5%

ND


Cinnamamide≤0.5%

< 0.1%


Mitomycin A≤0.5%

ND


sembarang individu unspecified impurity≤0.5%

< 0.1%


Total impurities≤2.0%

< 0.1%

Pelarut sing resik


Metanol ≤3000 ppm

<3000 ppm


Etil eter≤5000 ppm

<5000 ppm


Etil asetat ≤5000 ppm

<5000 ppm

pengujian kadar logam

≥970 ug/mg

1003 ug/mg

Tes sterilitas

---

Ora resik

Tes endotoksin bakteri

≤10.0 USP Unit Endotoksin/mg mitomisin

Ngganti

kesimpulan

Selaras karo USP

Apa Mitomycin C Digunakake?

Iki minangka obat kemoterapi sing digunakake kanggo nambani jinis kanker tartamtu. Kerjane kanthi interposing proses conflation DNA ing sel kanker, sing nyegah sel saka pamisah lan nyebar.

Banjur sawetara cara khusus kanggo nggunakake Mitomycin C

1. Kanker kandung kemih bisa digunakake kanggo nambani kanker kandung kemih, utamane ing kasus kanker wis nyebar menyang tembok otot kandung kemih. Bisa diwènèhaké langsung menyang kandung kemih liwat kateter utawa minangka bagéan saka otoritas kemoterapi sistemik.

2. Kanker gastrointestinal sok-sok digunakake kanggo nambani kanker sistem pencernaan, kalebu kanker lambung, kolorektal, lan pankreas. Bisa uga diwenehake minangka bagéan saka obat kombinasi karo agen kemoterapi liyane.

3. Kanker paru-paru non-sel cilik kadhangkala dipigunakaké kanggo nambani kanker paru-paru sing ora cilik, kanthi piyambak utawa digabung karo obat liya.

4. kanker balung Sanajan ora umum digunakake kanggo kanker balung, bisa uga digunakake ing kasus kanker wis nyebar ngluwihi balung lan benjolan limfa.

5. Kanker ovarium bisa digunakake minangka bagéan saka wewenang kemoterapi kanggo jinis kanker ovarium tartamtu.

Wigati dicathet yen obat kasebut minangka obat kuat sing bisa duwe barang sisih sing penting. Iki bisa uga kalebu mual, puking, diare, lemes, rambut rontog, lan sistem sing rawan. Croaker Panjenengan bakal nutupi sampeyan saklawasé lan acclimate tamba sing perlu kanggo nyilikake barang sisih iki.

Kesimpulane, iki minangka obat kemoterapi sing digunakake kanggo nambani macem-macem jinis kanker. Sanajan bisa dadi pilihan perawatan sing efektif, sampeyan kudu kuwatir babagan barang-barang sisih sing implisit lan kerja bareng karo croaker sampeyan kanggo ngatur gejala apa wae.

Apa Stabilitas Mitomycin C?

iku ora stabil lan lancar rusak dening faktor padha cahya, panas, asam, lan alkali. Separuh umur asile cukup cendhak, mung sawetara jam nganti sedina. Dadi, langkah-langkah pertahanan sing cocog kudu ditindakake sajrone produk, gudang, lan panggunaan, padha karo nyingkiri srengenge langsung, disimpen ing papan sing garing lan adhem, lan ngindhari reaksi karo asam lan alkali, kanggo njamin kapercayan lan kekandelan barang farmakologis. Kajaba iku, turunan, padha karo Mitomycin B, duwe stabilitas sing luwih apik lan bisa nyukupi syarat panggunaan obat.

Mitomycin C Efek Samping

Mitomycin C bubuk minangka obat kemoterapi sing digunakake kanggo nambani jinis kanker sing warna-warni. Sayange, tamba iki uga bisa teka karo sawetara barang sisih unwelcome sing kasus kudu kuwatir.

Salah sijine barang sampingan sing paling umum yaiku mual lan muntah. Iki bisa ditanggulangi kanthi obat anti-mual, mula kasus kasebut kudu ngilangi gejala kasebut kanthi croaker.

Efek sisih implisit liyane yaiku penurunan jumlah sel getih, sing bisa nyebabake ancaman infeksi lan lemes. Kasus bisa uga kudu dipriksa getih kanthi rutin nalika njupuk MitomycinC.

Ing sawetara kasus, bisa uga nyebabake karusakan ing wulu utawa paru-paru. Kasus kudu ngelekake croaker sing incontinently yen padha weruh kangelan ambegan utawa dadi gedhe ing tangan utawa basa.

Nalika barang-barang sampingan kasebut bisa dadi prihatin, penting kanggo ngelingake manawa obat iki bisa dadi alat penting kanggo nglawan kanker. Kasus kudu nggawe perusahaan utawa pitakonan karo panyedhiya kesehatan.

Kelarutan Mitomycin C

Kelarutannya kurang. kelarutan ing banyu kira-kira 1.32 mg / mL. Uga bisa larut ing metanol, etanol, kloroform, lan dimetil sulfoksida. Nalika nyimpen lan nggunakake, tambahan pelarut sing berlebihan kudu dihindari kanggo nyegah pengaruhe ing kegiatan biologis. Ing wektu sing padha, stabilitas uga kudu dicathet amarga gampang diurai ing solusi kanthi cahya, panas, asam, alkali, lan faktor liyane.

Penyimpanan Mitomycin C

Mitomycin C minangka antibiotik kuat sing digunakake kanggo nambani macem-macem jinis kanker. Kanggo njamin efektifitas Mitomycin C, penting kanggo nyimpen kanthi bener. Ing artikel iki, kita bakal menehi sawetara tips kanggo nyimpen Mitomycin C kanthi efektif.

1. kudu disimpen ing panggonan sing adhem lan garing. Kisaran suhu 2°C nganti 8°C becik kanggo nyimpen Mitomycin C. Aja nyimpen ing sinar srengenge langsung, lembab utawa panas, amarga bisa nyebabake degradasi.

2. kudu disimpen ing wadhah kedap udara. Iki bakal nglindhungi saka paparan oksigen lan nyegah saka reaksi karo zat liyane.

3. Label wadhah kanthi cetha supaya ora kebingungan. Penuaan label bisa ngrusak kesehatan pasien.

4. Dianjurake supaya adoh saka tekan bocah.

5. Priksa tanggal kadaluwarsa sadurunge digunakake, lan mbuwang Mitomycin C kadaluwarsa kanthi aman.

Nderek tips prasaja iki bakal njamin tetep kuat lan efektif kanggo nambani kanker.

Pengepakan & Pengiriman

packing: 1 kg/tas foil; 5 kg/karton; 25 kg/drum serat; utawa packing minangka panyuwunan.

pangaturan: Logo sing disesuaikan; Kemasan sing disesuaikan; Kustomisasi grafis

Shipping:

item

Quantity

wektu ETA

Cara Pengiriman

Miturut Kurir

≤50kg

7-15days

Fedex, DHL, UPS, TNT, EMS dll.

Cepet lan trep

Dening Air

50kg ~ 200kg

3-5days

Cepet lan murah

Dening Segara

Jumlah gedhe

20-35days

Cara paling murah

Term Pembayaran

 pambayaran.webp

Napa Pilih Xi'an Yihui?

Umpan balik pelanggan

 Komentar Pelanggan.webp

Sertifikat Xi'an Yihui

 sertifikat.webp

Pabrik & Gudang Xi'an Yihui

 00Pabrik & Gudang.webp

Kasil kita

Pengalaman sugih: kita duwe 13 Taun pengalaman profesional;

Pelanggan ing saindenging jagad: adol menyang luwih saka 100 negara;

Nyedhiyakake macem-macem produk: produk wis ditrapake kanggo kabeh merek internasional utama ing babagan obat-obatan, suplemen diet, kosmetik, nutrisi kewan lan panganan fungsional.

Price advance: MOQ kurang karo rega competitive;

Sertifikasi Mutu: ISO; Halal; Disertifikasi Kosher

Layanan sawise-sales: Tim profesional 7 * 24 jam layanan pelanggan.

Kesimpulane

Ing ringkesan, perusahaan Xi'an Yihui minangka profesional Mitomycin C bubuk pabrikan diprodhuksi, wis kekuatan technical kuwat lan peralatan produksi majeng lan setya kanggo nyedhiyani pelanggan karo kualitas dhuwur, efisien, lan bahan baku tamba dipercaya. yen sampeyan perlu, pls aran gratis kanggo hubungi kita sembarang wektu. kita bakal mangsuli sampeyan asap.

informasi kontak kami:

E-mail: sales@yihuipharm.com
Tel: 0086-29-89695240
WeChat utawa WhatsApp: 0086-17792415937

Hot Tags: bubuk Mitomycin C, CAS 50-07-7, Mitomycin C, Pemasok, Produsen, Pabrik, Massal, Rega, Grosir, Saham, Sampel Gratis, Murni, Alami

Kirimi