Ing bidang kimia, bahan kimia alus makili zat kimia sing rumit, tunggal, lan murni. Iki digawe kanthi jumlah winates ing fasilitas serbaguna liwat proses kimia utawa bioteknologi multi-langkah. Bahan kimia iki netepi spesifikasi sing ketat, nemokake aplikasi ing proses industri kimia sabanjure, lan dipasarake kanthi regane ngluwihi $10/kg (deleng perbandingan bahan kimia, komoditas, lan spesialisasi sing apik). Kategori bahan kimia alus bisa luwih dikategorikaké adhedhasar nilai tambah (blok bangunan, perantara lanjutan, utawa bahan aktif) utawa jinis transaksi bisnis, mbedakake antarane produk standar lan eksklusif.


Biasane diasilake ing volume winates (<1000 ton/taun) lan kanthi rega sing luwih dhuwur (> $10/kg), bahan kimia sing apik diprodhuksi kanthi tliti miturut spesifikasi sing tepat. Sintesis organik tradisional ing pabrik kimia serbaguna wis dadi cara sing utama, sanajan proses bioteknologi saya tambah akeh. Bahan kimia sing apik dadi bahan wiwitan sing penting kanggo bahan kimia khusus, utamane ing bidang farmasi, biofarmasi, lan agrokimia. 


Manufaktur khusus kanggo industri ilmu urip penting, kanthi bagean sing penting saka total produksi sing ana ing omah ing fasilitas pangguna gedhe. Industri kasebut nuduhake macem-macem, wiwit saka perusahaan pribadi cilik nganti segmen ing perusahaan kimia sing akeh lan macem-macem. Istilah "bahan kimia alus" diciptakake kanthi kontras karo "bahan kimia abot," sing diprodhuksi sacara massal lan ditangani kanthi jumlah akeh, asring ing negara sing ora diresiki.


Bahan Kimia sing Apik

0
  • Daminozide

    No CAS: 1596-84-5
    Penampilan: bubuk putih / kuning cahya
    Kemampuan Penyetor: 500ton saben wulan
    Urip beting: rong taun
    Aplikasi: kelas industri
    Pembayaran: T / T, LC utawa DA
    Wektu Pangiriman: Stok Siap ing Gudang Lokal, 1-3 dina
    Pangiriman Cepet lan Aman
    Asal: China
    Pengiriman: DHL, FedEx, TNT, EMS, Laut, Udara
    Ora bisa ngedol menyang individu
  • Bromocriptine Mesylate Powder

    Jeneng produk: Bromocriptine Mesylate
    CAS: 22260-51-1
    MF:C33H44BrN5O8S
    MW: 750.7
    Paket: 1g; 10 g; 100 g
    Asal: China
    Kemampuan Penyetor: 10kg saben wulan
    Sampel kasedhiya: Ya
    Pembayaran: T / T, LC utawa DA
    Sertifikasi: ISO9001, ISO22000, HACCP, HALAL, KOSHER
    Ora bisa ngedol menyang individu
  • Cycloheximide bubuk

    CAS No .: 66-81-9
    Formula molekular: C15H23NO4
    Bobot Formula: 281.35
    Paket: 100g; 500g; 1kg
    Asal: China
    Sampel kasedhiya: Ya
    Urip beting: rong taun
    Pembayaran: T / T, LC utawa DA
    Sertifikasi: ISO9001, ISO22000, HACCP, HALAL, KOSHER
    Test Pihak Katelu: kasedhiya
    Audisi tanduran: kasedhiya
    Ora bisa ngedol menyang individu
  • Mitomycin C bubuk

    Nama Produk: Mitomycin C
    Formula Molekul: C15H18N4O5
    Bobot Formula: 334.33
    CAS No.:50-07-7
    Paket: 1g; 10g; 25g
    Asal: China
    Kemampuan Penyetor: 10kg saben wulan
    Sampel kasedhiya: Ya
    Pembayaran: T / T, LC utawa DA
    Sertifikasi: ISO9001, ISO22000, HACCP, HALAL, KOSHER
    Tes Pihak Katelu: kasedhiya
    Audisi tanduran: kasedhiya
  • Testosteron Cypionate Powder

    Jeneng produk: Testosteron Cypionate
    CAS No .: 58-20-8
    MOQ: 1 kg
    Assay: 99%
    Merk: YIHUI
    Packing: 1 kg/bag; 5 kg/bag
    Kemampuan Penyetor: 500kg saben wulan
    Digunakake: kelas obat; utawa riset
    Wektu pangiriman: ing saham
    Urip beting: rong taun
    Ora bisa ngedol menyang individu
  • 6-Asam Aminocaproic

    Jeneng produk: 6-Aminohexanoic acid
    CAS No .: 60-32-2
    MOQ: 1 kg
    Assay: 99%
    Packing: 1 kg/bag; 25 kg/drum
    Kemampuan Penyetor: 10000kg saben wulan
    Digunakake: kelas obat; kelas industri
    Wektu pangiriman: ing saham
    Urip beting: rong taun
    Pembayaran: T / T, LC utawa DA
    Ora bisa ngedol menyang individu
  • Bubuk Dapsone Kab

    Nama produk: Dapsone
    CAS No .: 80-08-0
    MOQ: 1 kg
    Assay: 99%
    Merk: YIHUI
    Packing: 25kg/drum
    Kemampuan Penyetor: 50000kg saben wulan
    Wektu Pangiriman: Pangiriman sajrone 3 dina saka gudang sawise mbayar utawa pesen
    Urip beting: rong taun
    Pembayaran: T / T, LC utawa DA
  • Bubuk Sodium Selenite

    Jeneng produk: Sodium selenite
    CAS No .: 10102-18-8
    MOQ: 100 kg
    Isi selenium: ≥44.7%; ≥45%; ≥45.5%
    Kemampuan Penyetor: 5000g saben wulan
    Digunakake: Utamane digunakake ing industri obat lan panganan minangka penguat nutrisi. Digunakake kanggo testing saka alkaloid lan preparation saka kaca abang lan glaze
    Wektu pangiriman: ing saham
    Urip beting: rong taun
    Pembayaran: T / T, LC utawa DA
    Ora bisa ngedol menyang individu
  • 2-Undecanone

    CAS: 112-12-9
    Penampilan: Cairan sing ora ana warna nganti kuning cahya
    Assay: 99%
    Merk: YIHUI
    Packing: 160kg/drum
    Kemampuan Penyetor: 20000kg saben wulan
    Urip beting: rong taun
    Aplikasi: Aditif Rasa Pangan
    Pembayaran: T / T, LC utawa DA
    Sample: kasedhiya
    Wektu Pangiriman: Stok Siap ing Gudang Lokal, 1-3 dina
    Pangiriman Cepet lan Aman
    Asal: China
    Pengiriman: DHL, FedEx, TNT, EMS, Miturut Segara, Miturut Udara
    Sertifikasi: ISO9001, ISO22000, HACCP, HALAL, KOSHER
    Ora bisa ngedol menyang individu
  • Bubuk Benzalkonium Klorida

    CAS: 8001-54-5
    Katon: bubuk putih 99%; Cairan: 50%, 80%
    Standar: CP
    Aplikasi: Bakterisida
    Merk: YIHUI
    Paket: 25kg; 200kg
    Kemampuan Penyetor: 50000kg saben wulan
    Urip beting: rong taun
    Pembayaran: T / T, LC utawa DA
    Sample: kasedhiya
    Wektu Pangiriman: Stok Siap ing Gudang Lokal, 1-3 dina
    Pangiriman Cepet lan Aman
    Asal: China
    Pengiriman: DHL, FedEx, TNT, EMS, Miturut Segara, Miturut Udara
    Sertifikasi: ISO9001, ISO22000, HACCP, HALAL, KOSHER
    Ora bisa ngedol menyang individu
  • Benzethonium klorida bubuk

    CAS: 121-54-0
    Katon: bubuk putih
    Standar: USP/BP/EP
    Aplikasi: Bakterisida
    Merk: YIHUI
    Paket: 25kg; 200kg
    Kemampuan Penyetor: 50000kg saben wulan
    Urip beting: rong taun
    Pembayaran: T / T, LC utawa DA
    Sample: kasedhiya
    Wektu Pangiriman: Stok Siap ing Gudang Lokal, 1-3 dina
    Pangiriman Cepet lan Aman
    Asal: China
    Pengiriman: DHL, FedEx, TNT, EMS, Miturut Segara, Miturut Udara
    Sertifikasi: ISO9001, ISO22000, HACCP, HALAL, KOSHER
    Ora bisa ngedol menyang individu
  • Bismuth Kalium Sitrat

    CAS: 57644-54-9
    Penampilan: bubuk putih; Rasa asin lan higroskopis
    Standar: USP/CP
    Aplikasi: ulcer peptik, diare, enteritis, etc
    Merk: YIHUI
    Packing: 25 kg
    Kemampuan Penyetor: 20000kg saben wulan
    Urip beting: rong taun
    Pembayaran: T / T, LC utawa DA
    Sample: kasedhiya
    Wektu Pangiriman: Stok Siap ing Gudang Lokal, 1-3 dina
    Pangiriman Cepet lan Aman
    Asal: China
    Pengiriman: DHL, FedEx, TNT, EMS, Miturut Segara, Miturut Udara
    Sertifikasi: ISO9001, ISO22000, HACCP, HALAL, KOSHER
    Ora bisa ngedol menyang individu
31