Povidone yodium bubuk

CAS: 25655-41-8
Penampilan: bubuk kristal abang-coklat
standar: USP
Merk: YIHUI
Packing: 25 kg
Kemampuan Penyetor: 50000kg saben wulan
Urip beting: rong taun
Aplikasi: Anti-mikroba
Pembayaran: T / T, LC utawa DA
Sample: kasedhiya
Wektu Pangiriman: Stok Siap ing Gudang Lokal, 1-3 dina
Pangiriman Cepet lan Aman
Asal: China
Pengiriman: DHL, FedEx, TNT, EMS, Miturut Segara, Miturut Udara
Sertifikasi: ISO9001, ISO22000, HACCP, HALAL, KOSHER
Ora bisa ngedol menyang individu
  • Pangiriman Cepet
  • Assurance Quality
  • Layanan Pelanggan 24/7
Pambuka Product

Apa Povidone Iodine Powder?

Povidone yodium bubuk minangka senyawa sing digawe saka kombinasi yodium lan povidone, yaiku polimer sing larut ing banyu. Biasane digunakake minangka antiseptik utawa disinfektan ing setelan medis lan kanggo perawatan tatu cilik.


Informasi dhasar

Jeneng produk: Povidone lodine

CAS: 25655-41-8

MF:C6H9I2NO

MW: 364.95

EINECS: 607-771-8

Nomer MDL: MFCD00084483

Kemurnian: 99%

Paket: 25kg

Stabilitas: Stabil

Formula struktural:

25655.webp

Parameter spesifikasi:


item

Keterangan

results

Description

Free flowing, bubuk coklat

selaras

Kerugian ing pangatusan%

≤8.0

3.38

Nitrogen%

9.5-11.5

10.43

PPM Logam Berat

≤20

<20

Kasedhiya yodium%

9-12

10.36

Sisa pembakaran%

≤0.1

0.029

Ion yodium%

≤6.6

3.29

Arsenik PPM

≤1.5

<1.5

PH (10% ing banyu)

1.5-5

selaras

identifikasi

Bakal netepi

selaras

Kesimpulan: HASIL IKI MENERIMA SYARAT USP26


Komposisi Kimia:

Povidone (polyvinylpyrrolidone) lan yodium nggawe mayoritas kita Povidone yodium bubuk. Campuran campuran kasebut ndadekake wilayah sing padhet sing konsisten lan nuduhake akeh paningkatan antimikroba marang mikroorganisme, kontaminasi, lan makhluk.

Senyawa Kimiakomposisi
Iodine10%

Efek lan Fungsi:

Povidone yodium bubuk misuwur amarga sifat bebas kuman sing luar biasa. Iki ngeculake yodium gratis nalika aplikasi, ngganggu membran sel mikroorganisme lan nyebabake mati kanthi cepet. Aktivitas sing wiyar ndadekake bisa nglawan mikroba sing beda-beda, dadi bagean dhasar ing setelan layanan medis, obat-obatan, lan item pertimbangan individu.

Lulus tugas sing bebas kuman, 25655-41-8 nglacak aplikasi ing perawatan bundhas, operasi, lan susunan lapisan kulit lan mukosa. Iki nyegah lan nambani penyakit, nuduhake keluwesan kanggo ningkatake kesejahteraan lan keamanan.

Proses sintesis:

Siklus campuran saka Povidone yodium murni minangka respon sing dikontrol kanthi ati-ati ing antarane Povidone lan yodium, nyebabake pangembangan ruwet sing tetep. Interaksi iki dileksanakake kanthi cepet kanggo njamin solvabilitas sing cocog lan daya tahan sing luwih apik.

Langkah awal siklus serikat kalebu estimasi pas lan campuran Povidone lan yodium. Fixings iki dipilih amarga padha lan kapasitas kanggo pigura pikiran-boggling anteng. Tanggepan kedadeyan ing kahanan sing dikontrol, kalebu suhu, galur, lan wektu nanggepi, supaya bisa digunakake kanthi owah-owahan sintetik sing cocog.

Povidone tumindak minangka pembawa yodium sajrone reaksi, kanthi efektif ngenkapsulasi lan nyebarake. Siklus complexation iki nambah solvency saka yodium, njupuk menyang akun scattering luwih apik lan viability nalika wêdakakêna digunakake. Kompleksasi uga ngimbangi yodium, nyegah debasement cepet lan njamin wektu sing luwih dawa kanggo panggunaan nyata.

Nalika respon wis rampung, wêdakakêna sakteruse wis painstakingly ditangani kanggo njaluk kualitas nyata becik lan sirkulasi ukuran molekul. Prosedur sing beda-beda kaya pangolahan, sieving, lan pangatusan digunakake kanggo ngrampungake rincian sing cocog. Penanganan sing cepet iki njamin konsistensi lan konsistensi ing kabeh item.

Kanggo marem pedoman sing paling apik, produk gabungan kasebut liwat tes lengkap. Iki kalebu investigasi kanggo kabecikan, ketergantungan, lan kesejahteraan mikrobiologis. Wêdakakêna dicoba kanggo polutan, sisa pelarut, lan logam bobot kanggo njamin bisa nyukupi kabutuhan administratif lan rincian industri. Tes mikrobiologis diarahake kanggo ngonfirmasi kekurangan mikroorganisme sing mbebayani, kanggo njamin keamanan barang kasebut.

Kanggo njamin ketergantungan lan efisiensi produk pungkasan, langkah-langkah kontrol kualitas sing ketat ditindakake ing saben tahapan proses sintesis. Pilihan bahan mentah, ngawasi reaksi, metode pangolahan, lan protokol tes ekstensif kabeh kalebu ing langkah kasebut. Kanthi netepi prinsip sing abot iki, kita ngirim produk iki sing cocog karo benchmark paling gedhe.

Kanthi dissolvability lan keamanan sing luwih apik, prodhuk iki bisa ditemokake ing macem-macem aplikasi, kalebu perawatan tatu, sterilisasi sing ati-ati, lan minangka resik. Interaksi serikat pekerja sing ati-ati njamin manawa para klien entuk asil kualitas, ketergantungan, lan eksekusi sing luar biasa.

Standar kualitas:

Yihui nandheske kontrol kualitas kanggo mesthekake yen produk kita murni lan efektif. Proses perakitan kita sarujuk karo prinsip ing saindenging jagad, lan kita wis entuk akreditasi ISO, Fit, Halal, lan GMP. Kewajiban kanggo negesake kualitas iki njamin manawa barang kita bisa dipercaya nyukupi prasyarat para panuku pakar lan vendor ing saindenging jagad.

Bidang Aplikasi ing Macem-macem Industri:

Fleksibilitas produk iki ngluwihi aplikasi ing macem-macem industri. Ing perawatan kesehatan, digunakake ing rumah sakit, klinik, lan laboratorium kanggo nyiapake kulit pra-bedah lan perawatan tatu. Industri farmasi nggabungake macem-macem formulasi, dene sektor perawatan pribadi nggunakake sifat antiseptik ing produk kaya sabun lan disinfektan. Kajaba iku, produk iki penting ing perawatan Veterinary lan setelan industri ing ngendi kontrol mikroba luwih penting.

Hubungi kita:

Yihui minangka produsen lan supplier sing dipercaya lan profesional Povidone yodium bubuk. Komitmen kanggo keunggulan, kita netepi standar internasional sing ketat, nyekel sertifikasi kayata ISO, Kosher, Halal, lan GMP. Kanggo pitakon lan tuku, hubungi kita ing sales@yihuipharm.com.

Kesimpulane, produk iki dening Yihui minangka solusi sing dipercaya lan serbaguna, njamin kinerja antiseptik sing optimal ing macem-macem aplikasi.

Kirim Pesen

Yen sampeyan duwe pitakonan babagan kutipan utawa kerjasama, please aran gratis kanggo email kita ing E-mail utawa nggunakake formulir pitakonan ing ngisor iki. Perwakilan penjualan bakal ngubungi sampeyan sajrone jam 24. Matur nuwun kanggo kapentingan sampeyan ing produk kita.

Kirimi