Testosteron Cypionate Powder

Jeneng produk: Testosteron Cypionate
CAS No .: 58-20-8
MOQ: 1 kg
Assay: 99%
Merk: YIHUI
Packing: 1 kg/bag; 5 kg/bag
Kemampuan Penyetor: 500kg saben wulan
Digunakake: kelas obat; utawa riset
Wektu pangiriman: ing saham
Urip beting: rong taun
Ora bisa ngedol menyang individu
  • Pangiriman Cepet
  • Assurance Quality
  • Layanan Pelanggan 24/7
Pambuka Product

Apa Testosteron Cypionate?

Testosteron bubuk Cypionate yaiku emulsi ester sintetik saka testosteron (androgen). umume, Iku ngalangi kristal sing putih utawa metu-putih. Ing deterjen adhedhasar lukisan lenga, Test Cypionate larut kanthi apik, nanging ora larut ing banyu. Iki digawe nalika asam cypionic lan testosteron diesterifikasi. Iku relatif stabil ing suhu kamar lan bisa tetep garing, dilindhungi saka cahya, lan disegel kanggo wektu sing suwe.

Menorrhagia, pendarahan uterus fungsional, endometriosis, fibroid uterus, pola menopause, balung metastatik lan kanker ovarium, osteoporosis pikun, lan anemia aplastik minangka salah sawijining kondisi sing diobati, androgen sintetik.

Amarga iku obat diatur, Iku mung kudu dijupuk karo tradisi croaker lan ing persetujuan karo kabeh aturan lan peraturan sing ditrapake. Nalika nggunakake, iku pivotal kanggo cleave kanggo instruksi croaker lan mbayar manungsa waé kanggo lozenge lan operasi.

Informasi dhasar

Jeneng produk: Testosteron Cypionate

CAS:58-20-8

MF: C27H40O3

MW: 412.6

EINECS: 200-368-4

Nomer MDL: MFCD00053944

Titik lebur: 101-102 °

alpha D25 +87° (CHCl3)

Titik didih: 492.01°C (perkiraan kasar)

Kapadhetan 0.9795 (kira-kira kasar)

indeks bias 1.5460 (perkiraan)

suhu panyimpenan. 2-8 ℃

Stabilitas: Stabil

Formula struktural:

58.webp

standar kualitas

test

Standar USP

Hasil Analisis

Description

Bubuk Kristal Putih Utawa Praktis Putih

Putih Kristal Powder

Asam Cyclopentanepropionic gratis

≤0.20%

nandheske

Mundhut Ing Pangatusan

≤0.50%

0.3%

Titik lebur

98 ℃ ~ 104 ℃

99.6 ℃ ~ 102 ℃

Organic Volatile Impurities

≤5000ppm

nandheske

Bahan sing Gegandhengan (TLC)

Kotoran tunggal: ≤2.0%

Total impurities: ≤3.0%

nandheske

Rotasi spesifik

+ 85 ° ~ + 92 °

+ 87 °

Sisa Ing Ignition

≤0.2%

0.11%

pengujian kadar logam

97.0 ~ 103.0%

99.30%

kesimpulan

Spesifikasi sesuai dengan USP

Efek farmakologis

Androgen endogen tanggung jawab kanggo pangembangan normal lan wutah organ seksual lanang, konservasi karakteristik seksual sekunder sing padha karo perkembangan lan perkembangan prostat, vesikel mani, penis, lan skrotum, pangembangan distribusi rambut lanang sing padha karo jenggot, pubis. , peti mati, lan rambut axillary, uga owah-owahan ing distribusi otot lan lemak awak. Obat-obatan kasebut uga bisa nambah retensi nitrogen, swab, kalium, lan fosfor lan ngilangi ekskresi kalsium saka urin. Miturut panaliten tartamtu, androgen ningkatake anabolisme protein nalika nyuda katabolisme protein. Amarga pusat wutah epiphyseal sekring sak pubertas lan nonaage, androgens kanggo ngukum kanggo mandap saka directgrowth. Androgens eksogen nyepetake tingkat wutah langsung ing bocah-bocah, nanging uga bisa ningkataké pangembangan balung awal disproportionately, kang bakal beget pusat wutah epiphyseal kanggo nutup. banget cepet lan mungkasi proses wutah. Miturut sawetara laporan, androgen nambah prodhuk faktor stimulasi erythropoietic, sing banjur ngrangsang erythropoiesis. Pelepasan testosteron endogen dihindari nalika androgen diwenehake sacara eksogen kanthi inhibisi umpan balik saka penindasan hormon luteinizing pituitary (LH).

Pharmacokinetics

Nalika dipasang intramuskular, bubuk testosteron Cypionate, sing nduweni oposisi sing luwih murah tinimbang testosteron gratis, diserep alon-alon saka fase lipid saka lukisan minyak injeksi. Dadi, saben rong nganti patang minggu, testosteron cypionate bisa diwenehake. Mung watara 2 saka testosteron ing tabung gratis; kadewasan ditempelake globulin dhaftar testosteron-estradiol tartamtu. Distribusi testosteron gratis lan disetel umume ditemtokake dening volume globulin naleni kanggo hormon iki ing tabung, lan perhatian testosteron gratis nemtokake setengah umur. kira-kira 6 saka tamba diterbitake androgens excreted ing feces, utamané ing wangun unconjugated, nalika kira-kira 90 tamba wis excreted ing cipratan minangka asam glucuronic lan conjugates asam glucuronic karo testosteron. Testosteron umume ora aktif ing ati, sing diowahi liwat rong rute dadi 17-ketosteroid sing beda. Setengah umur saka testosteron cypionate sawise administrasi intramuskular watara wolung dina.

Indikasi

Hipogonadisme primer (bawaan utawa dipikolehi): Kondisi kayata cryptorchidism, torsi bilateral, orchitis, sindrom testis sing ilang, orchiectomy.

Hypogonadotropic hypogonadism (congenital or acquired): Kekurangan gonadotropin utawa LHRH, utawa ciloko hipofisis-hipotalamus sing disebabake dening tumor, trauma, utawa radiasi.

Stabilitas lan panyimpenan

Supaya tetep stabil, bubuk Testosteron Cypionate mentah kudu ditangani lan dijaga kanthi ati-ati. Ing ngisor iki minangka kahanan panyimpenan sing disaranake:

  • Suhu: Sampeyan kudu disimpen ing suhu kamar sing tetep, asring antarane 20°C lan 25°C (68°F lan 77°F).

  • Perlindhungan saka cahya: Iku penting kanggo tameng testosteron cypionate saka cahya langsung amarga kakehan cahya kanggo bisa nimbulaké tamba kanggo ilang efektifitas. Gunakake wadhah opaque utawa simpen ing kemasan asline kanggo nglindhungi saka cahya.

  • Kelembapan lan kelembapan: Nyegah kelembapan lan kelembapan sing berlebihan kanthi tetep ing papan sing garing. Tetep adoh saka jedhing lan panggonan liyane kanthi kelembapan sing akeh.

  • Penyegelan sing tepat: Penyegelan sing tepat perlu kanggo nyegah hawa utawa kelembapan mengaruhi stabilitas obat. Priksa manawa wadhah utawa vial disegel kanthi bener.

  • Tindakake pandhuan pabrikan: Sampeyan kudu netepi rekomendasi panyimpenan khusus saka pabrikan utawa panyedhiya kesehatan.

Sadurunge nggunakake, aja lali mriksa tanggal kadaluwarsa. Aja nggunakake yen wis kadaluwarsa utawa nuduhake pratondho saka discoloration, udan, utawa owah-owahan ketok liyane. Nanging, guneman karo panyedhiya kesehatan kanggo saran liyane.

Elinga yen informasi sing diwenehake ing kene mung kudu digunakake minangka saran umum; Penting kanggo ngomong karo panyedhiya kesehatan utawa apoteker kanggo rekomendasi panyimpenan khusus sing ana gandhengane karo merek utawa formulasi sing wis sampeyan duwe.

Pengepakan & Pengiriman

packing: 1kg / tas foil; 5kg / karton;25kg/drum serat; utawa packing minangka panyuwunan.

pangaturan: Logo sing disesuaikan; Kemasan sing disesuaikan; Kustomisasi grafis

Shipping:

item

Quantity

wektu ETA

Cara Pengiriman

Miturut Kurir

≤50kg

7-15days

Fedex, DHL, UPS, TNT, EMS dll.

Cepet lan trep

Dening Air

50kg ~ 200kg

3-5days

Cepet lan murah

Dening Segara

Jumlah gedhe

20-35days

Cara paling murah

Term Pembayaran

 pambayaran.webp

Napa Pilih Xi'an Yihui?

Umpan balik pelanggan

 Komentar Pelanggan.webp

Sertifikat Xi'an Yihui

 sertifikat.webp

Pabrik & Gudang Xi'an Yihui

 00Pabrik & Gudang.webp

Kasil kita

Pengalaman sugih: kita duwe 13 Taun pengalaman profesional;

Pelanggan ing saindenging jagad: adol menyang luwih saka 100 negara;

Nyedhiyakake macem-macem produk: produk kasebut wis ditrapake kanggo kabeh merek internasional utama ing babagan obat-obatan, suplemen diet, kosmetik, nutrisi kewan, lan panganan fungsional.

Price advance: MOQ kurang karo rega competitive;

Sertifikasi Mutu: ISO; Halal; Disertifikasi Kosher

Layanan sawise-sales: Tim profesional 7 * 24 jam layanan pelanggan.

Kesimpulane

Ing ringkesan, minangka profesional Testosteron bubuk Cypionate pabrikan, kita duwe teknologi canggih, kauntungan ukuran, kualitas paling apik, pengalaman produksi sugih, lan layanan banget. Kauntungan kasebut bakal dadi metu ing kompetisi pasar lan entuk kapercayan lan dhukungan pelanggan luwih akeh. yen sampeyan perlu Test Cypionate, pls aran gratis kanggo hubungi kita sembarang wektu. kita bakal mangsuli sampeyan asap.

informasi kontak kami:

E-mail: sales@yihuipharm.com
Tel: 0086-29-89695240
WeChat utawa WhatsApp: 0086-17792415937

Hot Tags: bubuk Testosteron Cypionate, 58-20-8, bubuk mentah Testosteron Cypionate, Pemasok, Produsen, Pabrik, Massal, Rega, Grosir, Ing Simpenan, Sampel Gratis, Murni, Alami

Kirimi