Testosteron Propionate Powder

CAS: 57-85-2
Penampilan: Bubuk Kristal Putih Utawa Praktis Putih
standar: USP utawa ing-house
Paket: 1 kg/tas; 25 kg/drum
Kemampuan Penyetor: 1000kg saben wulan
Urip beting: rong taun
Aplikasi: Hormon steroid utawa riset lab
Pembayaran: T / T, LC utawa DA
Sample: kasedhiya
Wektu Pangiriman: Stok Siap ing Gudang Lokal, 1-3 dina
Pangiriman Cepet lan Aman
Asal: China
Pengiriman: DHL, FedEx, TNT, EMS, Miturut Segara, Miturut Udara
Sertifikasi: ISO9001, ISO22000, HACCP, HALAL, KOSHER
Ora bisa ngedol menyang individu
  • Pangiriman Cepet
  • Assurance Quality
  • Layanan Pelanggan 24/7
Pambuka Product

Apa Testosteron Propionate Powder?

Sugeng rawuh ing domain saka Testosteron Propionate Powder, zenith ing dunyo obatan lan dandan eksekusi. Yihui bangga dadi panyedhiya lan pabrikan sing misuwur saka senyawa kuat iki, mesthekake yen saben produk memenuhi standar industri sing paling dhuwur.

Testosteron Propionate Powder, jinis rekayasa saka testosteron kimia jinis lanang biasane kedados, punika wêdakakêna translucent karo macem-macem putih utawa abu-abu. Persamaan sub-atom C22H32O3 lan beban atom 344.49 g/mol. Item bisa diakses ing macem-macem pilihan bundling, njamin kenyamanan lan adaptasi kanggo macem-macem aplikasi.


Informasi dhasar

Jeneng produk: Testosteron Propionate

CAS: 57-85-2

MF:C22H32O3

MW: 344.5

EINECS: 200-351-1

Nomer MDL: MFCD00003653

Purity: 99%

Paket: 1kg; 25 kg

Stabilitas: Stabil

Formula struktural:

57.webp


Keterangan:


TEST ITEMSPESIFIKASIRESULTS
Description: Bubuk Kristal Putih utawa Meh Putih
pengujian kadar logam: 97.0~103.0%99.50%
Rotasi spesifik: +83°~+90°+ 85.8 °
Mundhut Ing Pangatusan: 0.5% maks0.27%
Metals heavy: 20PPm maks<20PPm
Titik lebur: 118~123°C119 ~ 123 ° C
kesimpulanSpesifikasi sesuai karo standar USP30

Pengepakan & Pengiriman


5 yihui shipping.webpPengepakan :

1 kg/tas foil; 5 kg/karton; 25 kg/drum serat; utawa packing minangka panyuwunan.

pangaturan:

l Logo sing disesuaikan

l Kemasan khusus

l Kustomisasi grafis





Pengiriman :

Miturut Kurir; Miturut Air utawa Laut, miturut panjaluk sampeyan


Efek lan Fungsi:

Iku kaputusan kondhang antarane saingan lan otot kepala amarga saka sawijining apik banget anabolik lan Androgenic situs. Minangka jinis diprodhuksi saka testosteron, iku bisa invigorate pembangunan jaringan otot, kekandelan balung nambah, lan upgrade nggawe trombosit abang. Kaluwihan kasebut ndadekake piranti sing penting kanggo wong sing pengin nggarap eksekusi sing nyata utawa ngatasi karakteristik miring hormonal.

Salah siji saka keuntungan penting saka 57-85-2 iku sipat efektif. Nduwe wiwitan kegiatan sing cepet lan umur setengah sing cendhak, lan iki nuduhake manawa pengaruhe dirasakake kanthi cepet lan bisa diganti miturut kasus. Iki nggawe keputusan sing cocog kanggo wong sing kudu entuk asil kanthi cepet utawa sing asring ngganti pangukuran.

Senadyan kauntungan nyata, 57-85-2 uga bisa nambah kanggo raos munggah pangkat saka kamakmuran lan luwih berkembang moxie. Iki amarga testosteron duwe peran penting kanggo njaga kesejahteraan emosional lan kemampuan seksual sing cocog. Depresi, kuatir, lan lack of libido kabeh bisa pratandha saka kurang testosteron. Gejala kasebut bisa dikurangi lan kualitas urip sakabèhé bisa ditingkatake liwat terapi panggantos testosteron kanthi produk kaya produk iki.

Kualitas minangka prinsip utama ing nggawe produk iki, lan langkah-langkah kontrol kualitas sing lengkap ditindakake ing kabeh siklus. Iki njamin manawa para klien bakal nampa produk sing cocog karo standar industri sing paling dhuwur lan kualitas lan bisa dipercaya.

Umume, produk iki minangka instrumen penting kanggo wong sing pengin nggarap eksekusi sing nyata, ngatasi ciri-ciri hormonal sing miring, utawa nyepetake kesejahteraan psikologis. Sifat efektif, daya urip, lan keluwesan nggawe keputusan sing misuwur ing antarane para pesaing, kepala otot, lan wong sing pengin ngembangake kesejahteraan umume.

Proses sintesis:

Penggabungan Testosteron Propionate kalebu siklus sintetik kompleks. Diwiwiti kanthi ekstraksi zat sing ora diresiki, senyawa kasebut ngalami respon sing beda-beda, lan gerakan reresik kanggo nggayuh derajat kabecikan sing becik. Yihui nggunakke inovasi paling canggih lan tetep karo langkah-langkah kontrol kualitas sing kaku kanggo njamin asil pungkasan bisa ngrampungake pedoman sing paling dhuwur ing bisnis kasebut.

Standar Kualitas:

Yihui ngadeg ing ngarep jaminan kualitas. Produk kita tundhuk karo standar internasional, nyekel sertifikasi saka ISO, Kosher, Halal, lan GMP. Tes sing ketat ing saben tahapan produksi njamin kemurnian, potency, lan safety, kanggo mesthekake yen produk kita dipercaya lan konsisten.

4 test pihak katelu.webp

Bidang Aplikasi ing Macem-macem Industri:

Testosteron Propionate Powder nemokake aplikasi ing macem-macem industri. Ing sektor pharmaceutical, nyumbang kanggo terapi panggantos hormon. Ing industri olahraga lan kabugaran, iki minangka unsur kunci ing protokol peningkatan kinerja. Kajaba iku, wis aplikasi ing Veterinary medicine kanggo perawatan saka kahanan tartamtu ing kéwan. Komitmen Yihui kanggo kualitas njamin produk kita nyukupi kabutuhan industri kasebut.


Term Pembayaran

6 pambayaran.webp

Kenapa Pilih Xi'an Yihui?

Umpan balik pelanggan

7 Komentar Pelanggan.webp

Sertifikat Xi'an Yihui

8 sertifikat.webp

Welcome kanggo Xi'an Yihui Factory  

9 Pabrik & Gudang.webp

Kasil kita

Pengalaman sugih: kita duwe 13 Taun pengalaman profesional;

Pelanggan ing saindenging jagad: adol menyang luwih saka 100 negara;

Nyedhiyakake macem-macem produk: produk wis ditrapake kanggo kabeh merek internasional utama ing babagan obat-obatan, suplemen diet, kosmetik, nutrisi kewan lan panganan fungsional.

Price advance: MOQ kurang karo rega competitive;

Sertifikasi Mutu: ISO; Halal; Disertifikasi Kosher

Layanan sawise-sales: Tim profesional 7 * 24 jam layanan pelanggan.


Hubungi kita:

Yihui stands minangka mercusuar kualitas lan profesionalisme ing dunyo Testosteron Propionate Powder. Komitmen kanggo standar internasional lan bersenjata karo sertifikasi ISO, Kosher, Halal, lan GMP, kita njamin sampeyan produk sing ora mung tuku nanging investasi ing kaunggulan. Kanggo pitakonan lan pesenan, hubungi kita langsung ing sales@yihuipharm.com. Pilih Yihui kanggo kualitas sing ngluwihi wates.

Kirim Pesen

Yen sampeyan duwe pitakonan babagan kutipan utawa kerjasama, please aran gratis kanggo email kita ing E-mail utawa nggunakake formulir pitakonan ing ngisor iki. Perwakilan penjualan bakal ngubungi sampeyan sajrone jam 24. Matur nuwun kanggo kapentingan sampeyan ing produk kita.

Kirimi