Inhibitor kuning HN-130

Nomer CAS: 69938-76-7
Katon: Wêdakakêna putih
Standar: min 98%
Kemampuan Penyetor: 1000ton saben wulan
Urip beting: rong taun
Aplikasi: kelas industri
Pembayaran: T / T, LC utawa DA
Wektu Pangiriman: Stok Siap ing Gudang Lokal, 1-3 dina
Pangiriman Cepet lan Aman
Asal: China
Pengiriman: DHL, FedEx, TNT, EMS, Laut, Udara
Ora bisa ngedol menyang individu
  • Pangiriman Cepet
  • Assurance Quality
  • Layanan Pelanggan 24/7
Pambuka Product

Kita nyedhiyakake inhibitor Kuning HN-130

Kita nyedhiyakake inhibitor Kuning HN-130, produk penting sing èfèktif nyegah yellowing ing jinis warni saka accoutrements. Produk iki dirancang khusus kanggo nyukupi syarat kain, plastik, lan ketekunan kertas. Ekspresi majeng menehi perlindungan sing bisa dipercaya lan terus-terusan marang abrasi sing disebabake dening cahya UV lan faktor lingkungan liyane. Gampang digunakake lan bisa digabungake menyang proses manufaktur kanthi masalah minimal. Kanthi produk iki, sampeyan bisa ngasuransiake aksesoris sampeyan njaga warna asli lan daya tarik estetika, nambah kualitas lan nilai produk sampeyan.

 

Apa inhibitor kuning HN-130?

Inhibitor kuning HN-130 minangka agen Anti kuning sing paling efektif digunakake ing produk produk plastik warna-warni. Iki dirancang khusus kanggo nyuda kecenderungan polimer kuning sajrone proses lan panggunaan, sing bisa disebabake dening panas, cahya, utawa oksigen. Aset iki cocog kanggo digunakake ing produk produk plastik berkualitas tinggi sing duwe stabilitas lan kontinuitas jangka panjang.

Iku kompatibel karo sawetara saka sudhut polimer, kalebu poliethelin, polypropylene, polystyrene, polycarbonate, lan resin ABS. Iki uga umume efektif kanggo nyegah kuning ing accoutrements termoplastik liyane, padha karo elastomer, bonds, lan lapisan.

Aset iki kasedhiya ing wangun greasepaint lan grainy, supaya gampang digabungake menyang proses manufaktur. Rumus unik kasebut ngidini supaya bisa disebar kanthi lancar ing matriks polimer tanpa mengaruhi kualitas utawa kinerja produk. Iku uga non-beracun lan aman kanggo nggunakake, nggawe cocok kanggo sawetara saka sudhut operasi.

 

Informasi dhasar

Jeneng produk: Kuning inhibitor HN-130

4,4'-Hexamethylenebis(1,1-dimethylsemicarbazide)

CAS: 69938-76-7

MF: C12H28N6O2

MW: 288.39

Nomer MDL: MFCD00089122

Titik lebur: 144.0 nganti 148.0 ° C

Kapadhetan 1.065±0.06 g / cm3 (Diprediksi)

Pka 11.79±0.50(Prediksi)

Katon: bubuk putih

Kemurnian: 98% +

MOQ: 20kg / karton

Asal: China

Aplikasi: kelas industri

Stabilitas: Stabil

Wektu Pengiriman: 3-7days

Formula struktural:

produk-1-1

 

Keterangan Technical:

item

Keterangan

results

katon

wêdakakêna putih

wêdakakêna putih

Kemurnian (w/w%)

≥98.0

99.1

Titik lebur (℃)

140 ~ 145

142

Kroma (Hazen)

≤50

43

Materi volatil (wt%)

≤0.5

0.31

 

Pakete:

20 kg / karton; 500kg / pallet; 600kg / pallet

 

Informasi Safety

Inhibitor Kuning HN-130 minangka senyawa kimia sing dirancang kanggo nyegah karat ing peralatan industri lan pipa. Inhibitor iki efektif banget kanggo netralake zat asam sing bisa nyebabake karusakan lan rusak ing permukaan logam.

Disaranake kanggo nangani bahan kimia iki kanthi pancegahan sing tepat, kalebu nggunakake piranti protèktif kayata sarung tangan lan kaca tingal.

Sampeyan kudu disimpen ing papan sing adhem lan garing, adoh saka sinar srengenge langsung lan sumber panas.

Yen kedadeyan sing ora disengaja, golek bantuan medis langsung.

Tansah tindakake pandhuan sing diwenehake dening pabrikan kanggo nggunakake produk iki kanthi aman lan tepat.

 

HN-130 Agen Anti-Kuning kanggo Macem-macem Aplikasi

Agen Anti-Kuning HN-130 minangka agen anti-kuning sing efektif banget sing bisa nyegah warna lan luntur ing macem-macem aplikasi. Senyawa iki dirancang kanthi teknologi canggih kanggo nyedhiyakake stabilitas warna sing apik banget lan cocog kanggo digunakake ing macem-macem aplikasi, kalebu termoplastik, lapisan, adhesive, lan produk industri liyane.

aplikasi:

Bisa digunakake ing macem-macem produk kanggo nyegah kuning lan nambah stabilitas warna. Sawetara aplikasi sing paling umum kalebu:

1. Termoplastik: HN-130 minangka agen anti-kuning sing apik kanggo termoplastik, kalebu PVC, ABS, PC, lan PE. Nawakake pangayoman sing unggul marang sinar UV, panas, lan oksidasi, sing bisa nyebabake owah-owahan warna lan kuning sing ora bisa dibatalake.

2. Lapisan: HN-130 minangka pilihan populer kanggo lapisan, kalebu lapisan sing cetha, cat, lan pernis. Iku mbantu kanggo njaga werna asli lan kajelasan saka lapisan, malah nalika kapapar kahanan lingkungan atos.

3. Adhesives: Ing adhesives, HN-130 menehi stabilitas werna banget lan nyegah yellowing lan discoloration liwat wektu. Iki penting banget kanggo nggawe adhesive sing cetha, ing ngendi owah-owahan warna bisa mengaruhi estetika produk.

4. Aplikasi industri liyane: HN-130 bisa digunakake ing macem-macem produk industri liyane sing mbutuhake stabilitas warna sing apik, kalebu aditif karet, tekstil, lan plastik.

fitur:

Nawakake macem-macem fitur sing dadi pilihan sing cocog kanggo digunakake ing macem-macem aplikasi, kalebu:

1. stabilitas werna banget: HN-130 mbantu kanggo njaga werna asli lan kajelasan saka prodhuk, malah nalika kapapar kahanan lingkungan atos.

2. Efisiensi dhuwur: Agen anti-yellowing iki efisien banget, tegese mung jumlah cilik sing dibutuhake kanggo entuk asil sing optimal.

3. Kompatibilitas banget: HN-130 kompatibel karo sawetara saka sudhut aditif liyane lan úa, nggawe gampang kanggo incorporate menyang produk beda.

4. Gampang kanggo nggunakake: senyawa iki gampang kanggo nggunakake lan bisa digabung menyang produk beda nggunakake sawetara Techniques Manufaktur.

Summary:

Agen Anti-Kuning HN-130 minangka pilihan sing apik kanggo nyegah warna lan kuning ing macem-macem aplikasi. Bisa digunakake ing termoplastik, lapisan, adesif, lan produk industri liyane, nyedhiyakake stabilitas warna lan perlindungan sing apik banget marang sinar UV, panas, lan oksidasi. Senyawa iki efisien banget, kompatibel karo aditif liyane, lan gampang digunakake, dadi pilihan sing cocog kanggo produsen sing pengin nambah daya tahan lan estetika produk.

 

HN-130 Metode Sintesis Agen Anti-Kuning

HN-130 minangka aditif sing efektif banget sing dirancang kanggo nyegah kuning plastik lan bahan liyane saka wektu. Aditif iki disintesis nggunakake metode sing dikembangake khusus sing njamin kualitas lan kinerja sing konsisten.

Sintesis Agen Anti-Kuning HN-130 kalebu pemilihan bahan kelas premium kanthi ati-ati lan nggunakake teknik pangolahan canggih, sing mesthekake yen produk kasebut nahan sifat unik lan fungsi kanthi efektif ing sawetara kahanan.

Salah sawijining kaluwihan utama HN-130 yaiku versatility. Bisa ditambahake ing macem-macem bahan, kalebu termoplastik, serat sintetik, lan lapisan, kanggo nyegah owah-owahan warna lan njaga warna asli lan tampilan produk kanthi efektif.

Saliyane sifat anti-yellowing, uga menehi resistance UV banget, mesthekake yen produk tetep stabil lan awet sanajan kapapar kahanan lingkungan atos. Iki nggawe pilihan sing cocog kanggo digunakake ing aplikasi ruangan kayata bagean otomotif, elektronik, lan bahan konstruksi.

Ing wektu sing padha, Agen Anti-Yellowing HN-130 dirancang supaya kompatibel karo aditif lan alat pangolahan liyane, nyedhiyakake keluwesan lan gampang digunakake ing proses manufaktur.

Sakabèhé, nawakake kinerja luar biasa, linuwih, lan versatility, dadi pilihan becik kanggo sawetara saka sudhut aplikasi ngendi kualitas dhuwur lan kinerja langgeng penting.

 

Kasil kita

Pengalaman sugih: kita duwe 13 Taun pengalaman profesional;

Pelanggan ing saindenging jagad: adol menyang luwih saka 100 negara;

Nyedhiyakake macem-macem produk: produk wis ditrapake kanggo kabeh merek internasional utama ing babagan obat-obatan, suplemen diet, kosmetik, nutrisi kewan lan panganan fungsional.

Price advance: MOQ kurang karo rega competitive;

Sertifikasi Mutu: ISO; Halal; Disertifikasi Kosher

Layanan sawise-sales: Tim profesional 7 * 24 jam layanan pelanggan.

 

Kesimpulane

Kanggo ringkesan, Xi 'an Yihui Company minangka produsen profesional Inhibitor Kuning HN-130, karo produk kualitas dhuwur, tingkat dhuwur saka riset lan kemampuan pangembangan, peralatan produksi majeng lan teknologi, sampurna sawise-sales layanan lan kaluwihan liyane, iku pilihan customer saka partner becik.

yen sampeyan perlu, pls aran gratis kanggo hubungi kita sembarang wektu. kita bakal reply sampeyan ASAP.

Informasi kontak kami:

E-mail: sales@yihuipharm.com
Tel: 0086-29-89695240
WeChat utawa WhatsApp: 0086-17792415937

Kirim Pesen

Yen sampeyan duwe pitakonan babagan kutipan utawa kerjasama, please aran gratis kanggo email kita ing E-mail utawa nggunakake formulir pitakonan ing ngisor iki. Perwakilan penjualan bakal ngubungi sampeyan sajrone jam 24. Matur nuwun kanggo kapentingan sampeyan ing produk kita.

Kirimi